makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Μιας και επωλήθη το cbr μου, και αφού περάσαμε και λίγο χρόνο μελέτης και ψαξίματος, κατέληξα σε 2 μηχανές. Η κατηγορία είναι αποφασισμένη (1000cc-supersport) τα μοντέλα όμως 2. R1 2005-2006, και ZX10r 2006-2007. Τα + και - του καθενός λίγο πολύ τα έχω διαβάσει, και εφόσον τις μηχανές γενικώς τις έχω μόνο και μόνο για κανά ταξιδάκι και για να πηγαίνω στη δουλειά +το γεγονός ότι μου αρέσουν μόνο οι supersport, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς κανα kawa του 2006-07 να κάτσω επάνω και ίσως να με πάει και καμιά βόλτα στην περιοχή της Πάτρας... R1 οδήγησα μια ολόκληρη μέρα, είμουν αρκετά ευχαριστημένος, αλλά δεν έχω το μέτρο σύγκρισης.. και επειδή τα λεφτά δεν είναι λίγα (γύρα στα 4κ μετρητά) ψάχνω απελπισμένα μια βόλτα με το zx. Αν υπάρχει κανείς Πάτρα, pm me! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Πόσα χιλιόμετρα είναι η δουλειά σου από το σπίτι ? Γιατί για σπίτι-δουλειά και κανά ταξιδάκι ελπίζω να ξέρεις κ ο ίδιος ότι το χειρότερο μηχανάκι είναι 1000 ss .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πόσα χιλιόμετρα είναι η δουλειά σου από το σπίτι ? Γιατί για σπίτι-δουλειά και κανά ταξιδάκι ελπίζω να ξέρεις κ ο ίδιος ότι το χειρότερο μηχανάκι είναι 1000 ss .. Ναι προφανώς, αλλά όπως τόνισα και παραπάνω είναι πρώτα απόλα θέμα γούστου, και επίσης η καλύτερη στιγμή για ένα dreambike... απλά ήθελα να τονίσω πως επειδή δεν ασχολούμαι με πίστα/αγώνες κλπ, δεν με απασχολούν άλλες μηχανές/άλλα μοντέλα που μπορεί να είναι καλύτερα στην κατηγορία... (σπίτι-δουλειά btw, 5 χιλιομετράκια... δεν το λες και ταξίδι!) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον makisr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 δυσκολο να βρεις ζχ μιας κ δν πουλησε οσο το προηγουμενο ή το επομενο..... γι αυτο θα σου λεγα να το παρεις, ειδικα σε σχεση με τα ρ1 που ειναι συνηθισμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Αν δε βρεις καποιον κατοχο μεσα απο παρεες η απο εδω,μια λυση ειναι να ζητησεις test ride απο καποιον εμπορο που πουλαει μεταχειρισμενα και εχει τη συγκεκριμενη μηχανη η να βρεις στο car καποιον ιδιωτη που την πουλαει κ να του πεις οτι ενδιαφερεσαι αλλα οχι χωρις πρωτα να την οδηγησεις.Σε αυτες τις δυο εκδοχες βεβαια η οποια βολτα θα ειναι συντομη,αναγκαστικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 δυστυχώς μόνο ένας έμπορος υπάρχει στην πάτρα που διαφημίζει την μηχανή, αλλά δεν την έχει... καθώς ο ιδιώτης την έχει σπίτι του και οχι στον έμπορο πλέον. θα χρειαστεί τελικά να ανέβω αθήνα όπως φαίνεται, αλλά μόνο συνδυάζοντάς το με κάποια δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ρε αδελφε, καταλαβαινω την κ**λα σου. Και εγω την ιδια εχω (αλλα η λογικη με παει για αλλαγη), αλλα δεν ειναι κριμα μια τετοια μηχανη να την εχεις για 5 χιλιομετρα εντος πολης μαλιστα και για ταξιδια τα οποια δεν μπορει να κανει ανετα? Οπως και να εχει. Σε παρε οποιο σου αρεσει, δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα εφοσον δεν μιλαμε για πιστα. Και τα δυο ειναι χιλιοτεσταρισμενα μηχανακια. Οποτε ειναι προσωπικη επιλογη πιστευω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ProRider666 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 To R1 εχει την πιο αθλια θεση οδηγησης για εκτος πιστας... Δλδ εαν δεν θες trackdays μονο μην την παρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ρε αδελφε, καταλαβαινω την κ**λα σου. Και εγω την ιδια εχω (αλλα η λογικη με παει για αλλαγη), αλλα δεν ειναι κριμα μια τετοια μηχανη να την εχεις για 5 χιλιομετρα εντος πολης μαλιστα και για ταξιδια τα οποια δεν μπορει να κανει ανετα? Οπως και να εχει. Σε παρε οποιο σου αρεσει, δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα εφοσον δεν μιλαμε για πιστα. Και τα δυο ειναι χιλιοτεσταρισμενα μηχανακια. Οποτε ειναι προσωπικη επιλογη πιστευω ;) κρίμα για την μηχανή μπορεί να είναι... αλλά δεν είναι μεγαλύτερο κρίμα να πάρω με τα ίδια λεφτά κάτι που δεν θα μου αρέσει πάρα πολύ στην τελική; όσο αφορά την ομορφιά, μου αρέσουν και τα δύο πολύ, απλά θέλω να τσεκάρω και τη θέση οδήγησης στο zx, καθώς έχουν σημαντική διαφορά απότι έχω διαβάσει. To R1 εχει την πιο αθλια θεση οδηγησης για εκτος πιστας... Δλδ εαν δεν θες trackdays μονο μην την παρεις! Και αυτό ακριβώς θέλω να δω. τη διαφορά στη θέση οδήγησης ανάμεσα στο r1 που το οδήγησα, με το zx. Eπιδόσεις κλπ, δεν με απασχολούν καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες