makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) λοιπον εχω ενα c50 κοκκινο και θελω να το ανακατασκευασω. Μοτερικα δεν εχει προβλημα ειναι μια χαρα αλλα θελει αρκετα πραγματακια. θελω αν μπορειτε να μου προτινετε καποια ανταλακτικα. ποιο συγκεκριμενα θελω να μου προτινετετι εξατμισουλα να του βαλω (θελω καποια με θορυβο αλλα οχι παρα πολι π.χ motosport μεσαια)θελω νικελ αναρτηση πισω καληενα καλο ζευγαρακι λαστιχακιαθελω μπροστα ελατηρια-ανατησηκαι πισω νικελ πιρουνι. θελω περιπου να μου βγει καπου στα 200-350 ευρω ολα μαζι. περιμενω καλες προτασεις. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 εξατμιση jembring χρυσοταμπελη ελαστικα γνωστα να ναι μονο...τα αλλα δε ξερω και πολυ τι πεζει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Κοίτα σε αρκετα ιντερνετομάγαζα αλλα και στο e bay.Θα βρεις πολλά απο αυτά που ζητάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 jembring ποσο παει περιπου ?? γιατι εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ακριβουλα και δεν εχω τρελα λευτα να διαθεσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 δωστε μου καμια ιδεουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να του βάλεις τη μαμά εξάτμιση. Σε αυτό το μηχανάκι αξίζει να βάζεις όσο περισότερα πράγματα μπορείς από τη μάνα του. ΕΤΣΙ είναι πιο όμορφο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 από τον chiliplayer 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Μην ασχολείσαι με την εξάτμιση,τέτοια μηχανάκια αξίζουν να μένουν μαμά,είναι πραγματικό κόσμημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavros 1976 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω κάνε το μαμά,ποδιά εξάτμιση αναρτήσεις κλπ.Θα βρείς σίγουρα ανταλλακτικά γιατί πολλοί είναι αυτοί που τα έχουν αποσύρει και δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 πηρα ηδη την μαμα εξατμισουλα τωρα σκευτομε να του βαλω πισω αναρτηση νικελ αλλα αυτη που ειναι με το ελατηριο ή αυτη που ειναι σαν μπουκαλα οπως αυτη που φοραει το στρογγυλο το μπλε απο το xl που υπαρχει στο youtube ?? ελπιζω να καταλαβατε τη εννοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 αναρτησεις κοιτα τιποτα σε ΥSS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 κατι τετοιο σκευτομε να βαλω αλλα μου αρεσε και αυτη απο το xl και θελω καμια γνωμη. το βρικες το videaki με το στρογγυλο απο το xl για να καταλαβεις ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 αμα σεβαισε τον ευατο σου το εχεις δει ;ρ.. αλλα αυτος επρεπε να ειναι χορηγος της kitaco & τακεκαβλα ;ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Φιλε μου ...........καν΄το ακριβως οπως το γνησιο.... Αυτο το μηχανακι αξιζει να ειναι σε εργοστασιακη μορφη,ανεβαινει ακομα πιο πολυ η αξια του παρα με το να του βαλεις αναρτησεις απο το ταδε,μπροστινο απο το δεινα,εξατμιση φασαριοζα και και και.......... Φερτο σε πληρη εργοστασιακη μορφη και δεν θα το μετανοιωσεις.............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 εχετε δικιο που μου λετε να το κανω οπως ειναι εργοστασιακο αλλα ειμαι πιτσιρικας και μου αρεσουν τα νικελ και η διαφορα.... μου φενετε πολυ συντηρητικο οπως ειναι μαμα . θα το κανω περιπου οπως ειναι μαμα απλος θελω να το κανω πισω λιγο αλλιος. θελω να του βαλω νικελ πιρουνι και αναρτηση να τριψω καλα τα καπακια της μηχανης- καθαρισω γενικος τη μηχανι και ναι το κανω ετσι ποιο λαμπερο και ωραιο να λαμποκοπαει. ποδια θα του αγορασω μια καινουργια και θα του κανω ενα βαψιμο κοκκινο το μαμα και θα του βαλω κανονικα τα αυτοκολητα..... την εξατμιση την πηρα μαμα τωρα απλος επειδη ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο δεν ξερω και πολλα και θελω βοηθεια. απο μοτερικα δεν ξερω τιποτα το μονο που ξερω ειναι οτι το μηχανακι ειναι 72c και δεν εχει το μαμα καρμπιλατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Φιλε Μακη κανε του τα νικελωματα που θες....ταμπουρα,ψαλιδι,καπακια μηχανης και αν μπορεις κανε το 90αρι με τα γνησια πραγματα....θα εισαι αρχοντας για πολλα χρονια.... Βεβαια περιττο να σου πω οτι δεν πρεπει να το αφηνεις λεπτο απο τα ματια σου............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) να τα βουτηξω στο νικελ λιγο δυσκολο γιατι δεν εχουμε και τα τρελα λεφτα. πιστευω με λιγο κουραση στο τριψιμο κατι θα κανω ελπιζω να αξιζει τον κοπο. και ενοιτε οτι δεν θα το αφηνω λεπτο απο τα ματια μου και θα το προσεχω πολυ γιατι το αγαπαω το μηχανακι και για αυτο τρωγομε τοσο πολυ για το τι θα ειναι καλυτερο να του βαλω και πως θα το φτιαξω καλυτερα. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες