ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Χαχαχα.... Δεν ήξερα ότι η περιφερειακή της Καβάλας έχει διευρυνθεί τόσο πολύ! Βεβαίως όμως και θα πάω για καφεδάκι και γιατί όχι και στο Κολωνάκι! Γιατί να μην πάω άλλωστε; σκούτερ έχω για να ντραπώ;;; Και ποιός ντρέπεται πούχει σκούτερ βρε κοκοβιέ? Αντιθέτως και χαίρομαι που με πάει παντού χωρίς κανένα περιορισμό, που κάνει τα πάντα όλα ναι μέχρι και αδρεναλίνη προσφέρει και τα κάνει όμορφα και οικονομικά ! :D Θα το μαμήσουμε και αυτό το θρέντ μου φαίνεται.......χα χα χα χα ! Φιλάκια Μιχάλη, εγώ σταματάω γιατί δεν πρέπει βρε σύ να το χαλάσουμε των παιδιών αλλά να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Προσεχώς....(μάλλον σε ξεχωριστό τόπικ) :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Προσεχώς....(μάλλον σε ξεχωριστό τόπικ) :) :) :) Έφτασε....! :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες