ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Άμα ψάξεις καλύτερα (αν δεν βρω εγω το λινκ πρώτος) θα βρεις κιτάκι με 77 € από πισσάρη. Αυτό φοράω εγώ και με την ήρεμη οδήγησή μου (όλη μέρα ανηλεής βιασμός) την έχω τεντώσει την αλυσίδα 2 φορές μόνο στους 3-4 μήνες που τα φοράω. Τα 30€ εργασία είναι λογική τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση αδελφε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Μια που είπατε για αλυσιδογράναζα, πριν από κανά χρόνο πήγα το AXακι μου στον "τσάκαλο" τον μάστορα που πήγαινα για αλλαγή. Έβαλε μαμίσια γρανάζια, μια πολύ καλή αλυσίδα και σινεμπλοκ. Τελικό κόστος 280E. Μια πρόχειρη ανάλυση που μου έκανε έλεγε 190 υλικά 90 εργασία. Ακόμη πονάει το κολαράκι μου .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ 90 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ 90 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ http://www.alexopoulos.gr/Applications.aspx Ριξε ενα ματι και θα καταλαβεις τι ενοω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ DID/JT έβαλα την άνοιξη με 77€ και με 30€ περαστικά. Δηλαδή σύνολο 107€. Για να θέλει 90€ εργασία πρέπει: Α) το συνεργείο του να είναι ρετιρέ με πισίνα και θέα στην ακρόπολη Β)Να σε έκλεψε λίγο Γ)Να ξεπριτσίνωσε την αλυσίδα με τα δόντια και να πριτσίνωσε την καινούργια με τις ρώγες του. Και τα silentblocks κάνουν το πολύ 50€... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2013 από τον ax_ena_honda 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Ο μάστορας πρέπει να έχει φάει πολύ πονηρόπιτα... Φωτιά και τσεκούρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mob 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Μια που είπατε για αλυσιδογράναζα, πριν από κανά χρόνο πήγα το AXακι μου στον "τσάκαλο" τον μάστορα που πήγαινα για αλλαγή. Έβαλε μαμίσια γρανάζια, μια πολύ καλή αλυσίδα και σινεμπλοκ. Τελικό κόστος 280E. Μια πρόχειρη ανάλυση που μου έκανε έλεγε 190 υλικά 90 εργασία. Ακόμη πονάει το κολαράκι μου .... κακος...το δικο του κολαρακι επρεπε να ποναει, απο τις κλωτσιες που επρεπε να του δωσεις. εννοειται οτι ΔΕΝ πρεπει να ξαναπας εκει ποτε,κ να καταστρωσεις σχεδιο πως να σε αποζημιωσει... πχ αρχισε τις φαρσες,παρε τον τηλ. και ρωτα τον ποσο εχουν διαφορα πραγματα.οταν θα σου λεει τιμες εσυ κ οι φιλοι σ θα πεθαινετε στα γελια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Καλησπερα παιδια! Θελω να βαλω πανω στο μηχανακι αυτο για να ειμαι λιγο πιο ορατος. Σαν ιδεα πως σας φαινεται? Και το κυριοτερο αντε και τα αγορασα δεν ξερω σε ποιο σημειο να τα συνδεσω... Αμα μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Εκεί που τα έχει και αυτός βάλτα, δηλαδή στις μπότες των μπροστινών. Χίλιες φορές πάντως να πάρεις τίποτα προβολάκια και να τα προσαρμόσεις στη μάσκα και να φύγουν τα καντήλια που φωτίζουν μόνο όταν καίγονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ναι ρε συ το εχω σκεφτει και μ'αρεσει σαν ιδεα αλλα το θεμα ειναι οτι εχει πολλη μανουρα για να γινει αυτο νομιζω.. Καπου ειχε γραψει ενας φιλος οτι βρηκε προβολακια αλλα εκαναν 70 ευρα το ενα.. Αμα ειναι θα αλλαξω μασκα χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) αλαξε μασκα καλυτερα.. αν οντως δεν φωτιζει οπως λεει ο AX... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον panos1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ενταξει απλα το θεμα ειναι οτι για την μασκα πρεπει να το παω σε μαστορα γιατι μονος μου δεν παιζει να το φτιαξω.. Απλα για τωρα προσωρινα θελω βαλω τα λεντακια.. Αυτα ομως που πρεπει να τα συνδεσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Μπορείς να τραβήξεις ρεύμα από τον φωτισμό του κοντέρ, για να αναβουν με τα φώτα. Για να βάλεις εντουρόμασκα πρέπει να πας σε ηλεκτρολόγο να σου φτιάξει φίσα, για να έχεις έλεγχο μικρής/μεγάλης σκάλας. Επίσης πρέπει να κόψεις τα πλαινά πλαστικά γιατί η μάσκα θα γυρνάει μαζί με το τιμόνι και θα βρίσκει. Επίσης πρέπει να βρεις λύση για κοντέρ γιατί αν θες να βάλεις μάσκα που μπαίνει στα καλάμια με λαστιχάκια, πρέπει να φύγει ο φανοστάτης, στον οποίο εδράζεται και το κοντέρ. Ένα τσιγάρο δουλειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Χαχα ακριβως ενα τσιγαρο.. Αλλα τι τσιγαρο! Θα γουσταρα πολυ αν την αλλαζα την μασκα αλλα ειναι μπελαλιδικη δουλεια και δεν το σηκωνει η τσεπη ευκολα.. Δηλαδη αμα θα κανει η μασκα 80€ συν το κοντερ που πρεπει να βαλω -δεν εχω ιδεα ποσο κανουν αυτα- συν τα εργατικα θα βγει αρκετα νομιζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Τώρα το είδα το θεματάκι. Όπως σου είπα και μέσω ΠΜ, ότι χρειαστείς από τεχνικά και αν έχω και κανένα ανταλλακτικό (πχ ηλεκτρονική που ζήτησες) μην διστάσεις να με ενοχλήσεις. Είναι ένα μηχανάκι που ακόμα και εντελώς άμπαλος να είσαι, αν παίρνεις εύκολα στροφές, το παλεύεις και μόνος σου (και με την κοπέλα σου αμα λάχει ) Το ντεπόζιτο είναι 9 λίτρα, εκ των οποίων τα 2 είναι ρεζέρβα. Σε νορμάλ συνθήκες χρήσης κανονικά πρέπει να σου βγάζει γύρω στα 180-190 χιλιόμετρα μέχρι να βήξει για ρεζέρβα. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε καμια μάζωξη/καφε/βόλτα να σου λύσω ότι απορίες μπορεί να έχεις γύρω από το μηχανάκι σου!!! Ε το ατοιμο ,δηλαδη σου βγαζει μια 180αρα χλμ στο νερο με 7 λιτρα?!?! :0 Fucking TTR! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Σήμερα γύρισα σε ρεζέρβα στα 150. Αλλά συνευρέθηκα μετά της μητρός του, αν μη τι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrestisJames 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Εσυ φιλε ax_ena_honda την μασκα την εβαλες σε μαστορα ? και ποσο σου πηγε συνολο μαζι με μασκα κοντερ εργατικα(αν το πηγες σε μαστορα)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Μάσκα 80 εβρά Πατέντα στην φύσα αν θυμάμαι καλά 30 εβρά Τοποθέτηση μόνος μου 1 γκαιφέ Κοντερ Trailtech Vapor 120€ Τοποθέτηση με την παρέα μου ένα απόγευμα και πολύς ιδρώτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Σήμερα γύρισα σε ρεζέρβα στα 150. Αλλά συνευρέθηκα μετά της μητρός του, αν μη τι άλλο. οχι ρε πστμ! 4,6 δηλαδη και του γμσες τα κλειστρα? Κατι δεν παει καθολου καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες