karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ύμνος από έναν αξιόλογο καλλιτέχνη. Από τα αγαπημένα μου.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον karellen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Θεά ειναι η πουτ@να! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ύμνος από έναν αξιόλογο καλλιτέχνη. Από τα αγαπημένα μου.. Μιας και εβαλες Πασχαλη ας βαλω κι εγω ενα....λιγοτερο γνωστο αλλα ενα απο τα καλυτερα του κατα την γνωμη μου ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ΠΑΡΤΑ! :crazy: :tooth: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 καλημερες http://youtu.be/w_rf9Xnw3g0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=k5CPTB95zkg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Σπέρα αααα αααα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν μπαίνει 3ο στη σειρά! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ρε ιεροσυλοι... Ρε #@@%@^%$% Ρε #$@$@%γαμ$%#$#. ..Ρε γαμ$%@#$%@%@%# ...φτανει με τις βρισιες :P Ρε βαζετε στο Τοπικ για ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ Δημητρη Μητροπανο & Πασχαλη Τερζη;;;;;; ...Τετοιες φωνες λαϊκου τραγουδιστη,οχι απλα σπανιζουν και ειναι αφθαστες αλλά προσωπικα το θεωρω και βεβηλο να τους κατατάσσουμε στους "σκυλαδες"...οχι οχι οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 συγνωμη φιλε μαθουσαλα,αλλα ο τιτλος που εβαλα ειναι σκυλομουρηδες και οχι αποκλειστικοι ακροατες σκυλαδικων.για εμενα προσωπικα ο σκυλας ειναι ο τυπος που γουσταρει να ακουει καλα και γνησια λαικα τραγουδια,μπορει να εχω λαθος και να οφειλεται στο γεγονος οτι ηθελα να δωσω μια παραπανω χιουμοριστικη διαθεση στον τιτλο του θεματος μου απο ενα σκετο ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,παρ`ολα αυτα δεν ξεχωριζω τα ακουσματα μου σε λαικα ή σκυλοτραγουδα αλλα σε αυτα που με εμπνεουν και με κανουν να αισθανομαι ομορφα.μεσα σ`αυτα ειναι και οι ερμηνειες του δημητρη μητροπανου-πασχαλη τερζη που συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι τετοιες φωνες σπανιζουν και ειναι αφθαστες,αλλα διαφωνω οτι με το να τους βαζω στο παρον θεμα τους βεβηλωνω,γι`αυτο αποφασισα μετα απο συσκεψη με τον τρελο εαυτο μου να σου αφιερωσω το επομενο κομματι που ειναι και ενα απο τα αγαπημενα μου. http://youtu.be/sliaSXxnNcg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Οκ Φασαρια...δεν θα "πλακωθουμε" ποσο μαλλον για μουσικα ακουσματα που ευφραινουν καρδία :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Γατάκια είστε όχι σκυλάκια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 μια καλη φωνη και ενα πολυ ωραιο τραγουδι! http://youtu.be/9F4mjTafnGo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ωραιο κομματι εβαλες GeorStrat αντε αφου πιαστηκαμε με τις κυριες,παμε αλλο ενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Nα σαι καλα φιλε fasaria..... Και ενα μιας και αλλαξε η μερα.......για αυτους που αγαπανε........... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερες.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ως δηλωμενος σκυλας μπορω να πω οτι αυτο ειναι το αγαπημενο μου thread στο forum ... Οταν μιλαμε για σκυλαδικα-λαϊκα ο Καρρας και ο Γονιδης πρεπει να κυριαρχουν στο thread κατα την γνωμη μου, οποτε : Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον Mitsaras96 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parlapipas25 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες