lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 8.7.....................γκέη αλέρτ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Αυτό εννοώ σχετικά με τον χειρισμό. Μέχρι να συνδεθεί κάπως η κίνηση του χεριού σου με την κίνηση των κύκλων [να καταλάβεις δηλαδή πιο κυκλάκι χειρίζεσαι] περνάει πολύτιμος χρόνος. Ναι, περιλαμβάνοντας όμως και την μηχανολογική σχεδίαση. Ομολογώ βέβαια ότι είμαι κάπως του μινιμαλισμού στα χρώματα, άσπρο, μαύρο, αποχρώσεις γκρι, και κάνα καθαρό κόκκινο/κίτρινο για accents! ελα ρε φιλος δεν το ειχα παρει ειδηση! εντομεταξυ θυμομουν για το μηχανολογικο κομματι και λεω τι μας πεταει τωρα για χρωματα. Διακοσμητης θαυμα που και κανει αναλυση πλαισιου με γυμνο ματι ειναι? :P αυτο το χωματινο team του mybike πρεπει να επισπευσω να το γνωρισω. επειδη εδειξες και οτι εισαι ανθρωπος με γουστο μιας και ειπες για μαυρο/κοκκινο/ασπρο (το κιτρινο κανω οτι δεν το ειδα) για πες μας τη γνωμη σου για κατι που με ταλανιζει. Αριστερα οπως το πηρα, δεξια με μερικα βαψιματακια σε ζαντες/heat guards. τα προστατευτικα καλαμιων, ασπρα οπως ειναι ή να τα κανω μαυρα. (και αυτο το ασημι της εξατμας καπως πρεπει να το διωξουμε αλλα θελει λεφτα. Α και την βαση της πινακιδας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 8.7.....................γκέη αλέρτ??? Xαχαχαχαχαχα η εκδικιση μου!!!! Οξω πουστη κι ασχημε!!! :lol: :lol: :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Xαχαχαχαχαχα η εκδικιση μου!!!! Οξω πουστη κι ασχημε!!! :lol: :lol: :lol: Ε όχι και άσχημε....θα μαλλιοτραβηχτούμε! Άσε ρε λαλάκι....και λουλου να μαι κάνω τον άντρα στο σεξ....εσύ μωρή κυρία????χαχαχααχχααχχχχαχαχαχαχαχααχχαχχαχαχα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Παιζει ως τωρα να εχω βγαλει το χειροτερο απο ολους... 0.3. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Παιζει ως τωρα να εχω βγαλει το χειροτερο απο ολους... 0.3. χαχαχαχαχαχαχ έλα πες αλήθεια με κλειστά τα μάτια το έκανες η φόραγες την μάσκα της οξυγονοκόλλησης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Παιζει ως τωρα να εχω βγαλει το χειροτερο απο ολους... 0.3. Εντάξει ρε παιδί μου δεν ξέρεις από χρώματα αλλά μην το λες κιόλας! Ακούς εκεί 0,3... :crazy: Την σειρά των φώτων των φαναριών την γνωρίζεις έτσι?Πάνω είναι το κόκκινο, στην μέση είναι το πορτοκαλί και κάτω είναι το πράσινο! Βέβαια εσύ βλέπεις μόνο φως αφού χρώματα όπως αποδείχθηκε δεν γνωρίζεις οπότε να ξέρεις έτσι?Πάνω κόκκινο-μέση πορτοκαλί-κάτω πράσινο!Εντάξει? Υ.Γ.: Να πας να κοιταχτείς για αχρωματοψία.Οκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) αυτο το χωματινο team του mybike πρεπει να επισπευσω να το γνωρισω. επειδη εδειξες και οτι εισαι ανθρωπος με γουστο μιας και ειπες για μαυρο/κοκκινο/ασπρο (το κιτρινο κανω οτι δεν το ειδα) για πες μας τη γνωμη σου για κατι που με ταλανιζει. Αριστερα οπως το πηρα, δεξια με μερικα βαψιματακια σε ζαντες/heat guards. τα προστατευτικα καλαμιων, ασπρα οπως ειναι ή να τα κανω μαυρα. (και αυτο το ασημι της εξατμας καπως πρεπει να το διωξουμε αλλα θελει λεφτα. Α και την βαση της πινακιδας) Ναι ναι, να μας γνωρίσεις! Η γνώμη μου είναι ότι τα προστατευτικά μάλλον είναι καλύτερα άσπρα για να υπάρχει αντίθεση με το μαύρο των μπουκαλών. Τονίζει και την λειτουργικότητα της ανάρτησης η οποία αποτελείται από δύο μέρη τα οποία ολισθαίνουν το ένα μέσα στο άλλο. Σε μερικά παλιά χωματερά ΚΤΜ ας πούμε που έχουν μαύρο πάνω σε μαύρο πιστεύω ότι δεν δουλεύει πολύ καλά. Η μαυρίλα στα προστατευτικά του σωλήνα της εξάτμας είναι πιστεύω επιτυχία, την κάνουν πιο διακριτική και όσο να ΄ναι η μαυρίλα πιστεύω ταιριάζει. Είναι άλλωστε και το χρώμα του όπλου. Το τελικό μου φαίνεται ότι καλά είναι έτσι ασημί. Θυμίζει και αλουμίνιο, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την ελαφρότητα στα τελικά. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις όμως, γενικά η άποψη μου είναι ότι στο θέμα αισθητική μόνο μέσω πολλαπλών δοκιμών μπορούμε να βρούμε αυτό που πραγματικά μας κάθεται καλά στο μάτι. Σε αυτή την περίπτωση φίλος σου είναι το photoshop, κάτι τέτοια μπορείς να τα κάνεις εύκολα, φτάνει να έχεις την υπομονή να περιγράψεις τα σχήματα με το κατάλληλο εργαλείο, να τα κάνεις copy/paste και να παίξεις με χρωματισμούς και αντιθέσεις. Εναλλακτικά θα μπορούσες με κάνα φτηνό αυτοκόλλητο βινύλιο να πειραματιστείς πάνω στο μηχανάκι, να βγάλεις φωτό και να τις συγκρίνεις. Μία ιδέα επίσης θα ήταν καμία μαύρη λεπτομέρεια στην μάσκα σου γιατί πολύ ασπρίλα έχει εκειπέρα και ο όγκος της είναι μεγάλος. ΥΓ. Γιατί τσινάς με το κίτρινο ωρέ; Τιμημένο χρώμα της μαμάς Husvarna μεταξύ άλλων.... [φτάνει να έχει και μπλε] OFF TOPIC over..... Παιζει ως τωρα να εχω βγαλει το χειροτερο απο ολους... 0.3. :lol: Εμ, τώρα εξηγείται που το ντιτάκι το έκανες άσπρο-μαύρο.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 εγραψε ο εκολλαπτομενος μαστερ των βουνων (ή κατι τετοιο που εβγαλε το autotranslate). αισθανομαι τωρα και μαλακας γιατι μαρεσει το κιτρινο, ποτε μη λες ποτε τελικα. τελος οφφ. μπας και μετραει αναποδα το σκορ και κερδισε ο νιαρ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaris91 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά από αρκετή ώρα είπα να ξαναδοκιμάσω αλλά πλέον ανησυχώ Βρε λες να μην το είχα καταλάβει τόσα χρόνια; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον xaris91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 8.3! Βοηθάει βέβαια που δουλεύω σε κατάστημα με ρούχα-παπούτσια και ότι άλλο μπορεί να το φοράμε και να έχει χρώμα και κάθε κυρά θέλει να ξέρω και τα χρώματα όπως τα ξέρουν οι γυναίκες και... και ........ και μετά..... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! γιατρέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 τι είναι τα 7.3 και τα 4.2 ναούμ εμένα δεν έβγαλε βαθμολογία....wtf... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Δικος μου εισαι εσυ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 3.5 εβγαλε... Γι'αυτο πηρα ασπρη Μπεμπα με μπλε-κοκκινο-θαλλασι...για να μην τη μπερδευω με τα Honda.... Υποσυνηδειτα ειναι ολα τελικα...μονο τα σουβλακια ειναι μαυρα ρε πστη μου... τριαδικα τετραδικα δεν με πηγανε καθολου...Πρακτωρ 006...παραλιγο λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 3.8 με την δευτερη γιατί η πρώτη ήταν 0,5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 11-7-7-8-7-7 Συνολικα 7.8. Κοντα στο οριο του 8... :D Παντως πριν απο καθε υπο-ομαδα επρεπε να σου λεει τι να κανεις, σαν demo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 8.7, πολύ καλό τεστ, αλλά οκ μέχρι να τελειώσει γιναν τα @@ μας ΝΑ! και τα μάτια μας κουμπιά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 8.4 αλλά το αυτό... 8.7, πολύ καλό τεστ, αλλά οκ μέχρι να τελειώσει γιναν τα @@ μας ΝΑ! και τα μάτια μας κουμπιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 3.6! λετε να μου παρουν το διπλωμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 3.6! λετε να μου παρουν το διπλωμα?? Μπα ...αν ηταν ετσι εμενα θα με ειχαν ντουφεκίσει... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 7,8 ωραιο τεστακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες