koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Τα καλυτερα διχρονα επιδοσεων ειναι τα RGV 250, NSR250 και Aprilia RS 250. Ειδικα το RGV σε θεμα γκαζιου ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στην κατηγορια. Βγαζουνε 100 σε 4 περιπου δευτερολεπτα και τελικες γυρω στα 210 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Αυτη την ωρα ξεφυλλιζω ενα περιοδικο Μοτοτεχνικη επιθεωρηση Μαρτιος 1983 και εχει ενα πενηνταρι Beta με 12 αλογα. Τωρα σε πιο προσφατα νομιζω τα ντερμπι εβγαζαν κοντα στα 10 σωστα.... αλλα αν δεν κανω λαθος το εντουρακι της απριλια ειναι το μονο που εχει ~10 αλογα, ολα τα αλλα εχουν απο 2-8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 To DT το 125 στην τελευταια εκδοση του με μιζα 15 αλογα εβγαζε., αλλα ανεβαινε πανευκολα.Το ΚΤΜ τωρα, αν θεωρεις το πιστονι δεδομενο στη συντηρηση μιας καθημερινης μοτοσυκλετας, τοτε παρτο.. αλλα να ξερεις τα καυσιμα σ αυτα τα μηχανακια ειναι πολλα και αν προσθεσεις και τα λαδια που πρεπει να κανεις μιξη με την βενζινη τοτε βγαινει ενα αξιοσεβαστο ποσο μονο για τα καυσιμα. Τωρα τι εννοεις μεγαλες αποστασεις δε ξερω, παντως το χειροτερο που μπορεις να κανεις σ ενα τετοιο μοτερ ειναι να πηγαινεις στην εθνικη οδο.Και λαβε υποψιν σου θα πηγαινεις για καφε και θα μυριζεις διχρονολαδο.Θα σου προτεινα ενα τετραχρονο δηλαδη αν το θες για καθε μερα Αυτό ακριβώς εννοώ...οτι το κτμ ναι οκ είναι πολύ δυνατό αλλά δεν είναι μιχανάκι για καθημερινή χρήση..(τα δίχρονα τουλάχιστον)....ενώ με το μχ δεν είναι έτσι.....! θέλω να καταλήξω οτι το κάθε μοτέρ ειναι αναλόγος φτιαγμένο....το μχ ειναι στα 25 μαμα...με μια εξάτμηση και ενα καρμπυλατέρ ( να μην πειράξεις και σωθηκά ) ανεβαίνεις αρκετα....η και έτσι πιστεύω μια χαρά πάει..! το κτμ είναι φτιαγμένο για άλλη χρήση ποιο αγωνιστική...εκει θα βγάλει και την αξία του πιστέυω....αν είναι να το έχεις καθημερινα και εκτός των ολων να θες και πιστόνι κάθε τόσο δεν συμφαίρει.....για αυτο κιόλας εχει βγάλει αυτην την φήμη το κτμ που λέγαμε ποιο πάνω επειδή τα πέρνουνε να πίνουνε καθημερινά...βγάζει προβλήματα επειδή δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια χρήση και σου λέει μετα.....αααα δεν είναι καλα ρε είναι για ποιό καθαρο - φάση να το πηγαίνεις βολτα να το ευχαριστιέσαι και μετα μέσα...!! εξάλου για τον λόγο αυτο ονομάζνται ιμικάθαρα αυτα......και για αυτο βγάζουν και τόσα άλογα...! ( γνώμη μου ) Τώρα οσο για την απόσταση δεν μιλαω για ταξίδι αλλα να μπορείς ν πας και κάποια χιλιομετρα ποιό εκσο χαλαρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Αυτό ακριβώς εννοώ...οτι το κτμ ναι οκ είναι πολύ δυνατό αλλά δεν είναι μιχανάκι για καθημερινή χρήση..(τα δίχρονα τουλάχιστον)....ενώ με το μχ δεν είναι έτσι.....! θέλω να καταλήξω οτι το κάθε μοτέρ ειναι αναλόγος φτιαγμένο....το μχ ειναι στα 25 μαμα...με μια εξάτμηση και ενα καρμπυλατέρ ( να μην πειράξεις και σωθηκά ) ανεβαίνεις αρκετα....η και έτσι πιστεύω μια χαρά πάει..! το κτμ είναι φτιαγμένο για άλλη χρήση ποιο αγωνιστική...εκει θα βγάλει και την αξία του πιστέυω....αν είναι να το έχεις καθημερινα και εκτός των ολων να θες και πιστόνι κάθε τόσο δεν συμφαίρει.....για αυτο κιόλας εχει βγάλει αυτην την φήμη το κτμ που λέγαμε ποιο πάνω επειδή τα πέρνουνε να πίνουνε καθημερινά...βγάζει προβλήματα επειδή δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια χρήση και σου λέει μετα.....αααα δεν είναι καλα ρε είναι για ποιό καθαρο - φάση να το πηγαίνεις βολτα να το ευχαριστιέσαι και μετα μέσα...!! εξάλου για τον λόγο αυτο ονομάζνται ιμικάθαρα αυτα......και για αυτο βγάζουν και τόσα άλογα...! ( γνώμη μου ) Τώρα οσο για την απόσταση δεν μιλαω για ταξίδι αλλα να μπορείς ν πας και κάποια χιλιομετρα ποιό εκσο χαλαρα... Αυτο ακριβως! το ΚΤΜ στο στοιχειο του ειναι στο βουνο και οχι στην πολη. Με το ΜΧ θα εξυπηρετηθεις πιστευω αφου θες διχρονο. Τετοια φαση μηχανακι 125 2Τ δες και το Husqvarna sms 125(motard) wre 125(enduro). Ειναι αρκετα δυνατοτερο απο το ΜΧ(28 αλογα τροχο) μιζατο, και βγαζει και αυτο χαρτια κανονικα. Ειναι παναλαφρο και εχει κορυφαια περιφερειακα(φρενα, αναρτησεις) και πιστευω οτι θα το γουσταρεις και περισσοτερο. Εχει περπατησει και πιο πολυ και ειναι αρκετα φθηνο.Γενικα αξιζει(ειτε εντουρο παρεις ειτε μοταρντ ειναι το ιδιο ακριβως) αλλα θα σ ελεγα να προτιμησεις το εντουρο για να μπορεις να πατας και χωματκι, και που ξερεις ? μπορει να σ αρεσει και ν ασχοληθεις με το αθλημα στο μελλον, εκτος αν εισαι κατασταλαγμενος και θες σωνει και καλα ασφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 οχι οτι είναι αδύνατον να το πάρεις και να το χρησημοποιείς καθημερηνά....απλα αυτο ακριβώς που είπες μεσα στα έξοδα βάζεις και πιστόνι ! απλα θα χρειάζεται έλενχος και συντήρηση καθαρού...!! το έχω κοιτάξει και για το husqarna....έχω ακούσει οτι αυτα χαλάνε χωρίς να ξέρω απο κάποιον συγκερκιμένα που είχε απλα απο συζητίσεις...! ενα άλλο κακο που μου έχουν πει οτι ειναι έχει πολυ άβολη σέλα :P ( κουραστική) Επίσης έχω διαβάσει σε forum που γράφουν για αυτά τα δύο ( mx,sms ) και οι περισσοτεροι λένε για το μχ σαν αξιοπιστεία..αλλα δεν ξέρω... ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι....!!!για το husqarna wr 125 τι λές ? ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 ισως επειδη του Husqvarna το μοτερ προερχεται απο το αγωνιστικο, οπως επισης και η σελα. Γενικα το μηχανακι ειναι πολυ κοντα στο αγωνιστικο και λογικα θα ζηταει παραπανω πραγματα απο το ΜΧ. Αλλα πιστευω οτι θα σου προσφερει αρκετα περισσοτερα. Η πρωτη σου μοτοσυκλετα ειναι?Εχεις προηγουμενη εμπειρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 απο παπί τετράχρονο ναι ! απο κρός δίχρονο δεν έχω εμπειρία ! Να σου πώ την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει που ειναι τόσο λεπτοκομενο!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Θες κατι πιο πιασαρικο, να φαινεται πιο πολυ μηχανη, γι αυτο δε σ αρεσει που ειναι λεπτοκαμμωμενο. Αυτο ομως θα σε βοηθησει να το χειριζεσαι το μηχανακι σαν παιχνιδι και να το κανεις οτι θες! παρε XR 250 να σωθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 To wre εχει αλλες αναρτησεις απο το wr, οπως και για μοτερ. Επισης 3 wre ξερω και τα 3 εβγαλαν προβλημα στο μοτερ. Νομιζω και τα 3 αντλια λαδιου... Το ενα ηταν παλιο μοντελο με το κιτρινο-μπλε, το αλλο μοταρντ κοκκινο-ασπρο και το αλλο wre, επισης κοκκινο-ασπρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Θες κατι πιο πιασαρικο, να φαινεται πιο πολυ μηχανη, γι αυτο δε σ αρεσει που ειναι λεπτοκαμμωμενο. Αυτο ομως θα σε βοηθησει να το χειριζεσαι το μηχανακι σαν παιχνιδι και να το κανεις οτι θες! παρε XR 250 να σωθεις! έχω κόλημα με τα δίχρονα...άσε δεν βγάζεις άκρη :P Για εξάτμηση τι προτήνεις ? έχω ακούσει καλα λόγια για fmf,arrow,pro circuit ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 έχω κόλημα με τα δίχρονα...άσε δεν βγάζεις άκρη :P Για εξάτμηση τι προτήνεις ? έχω ακούσει καλα λόγια για fmf,arrow,pro circuit ! ολες αυτες καλες ειναι αδερφε, λεφτα να υπαρχουν, οποια σ αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα παρε, αποδοση και ηχο μια χαρα ειναι ολες, μιας και οι τρεις ειναι κορυφαιες εταιρειες. Υπολογιζε για ολλοσωμη ομως κανενα πεντακοσαρι, αντε και λιγο λιγοτερο, αλλα εκει τριγυρω ειναι οι τιμες. Στο λεω απο τωρα για να μη προσγειωθεις αποτομα στην πορεια. Παντως υπαρχουν και οικονομικοτερες αξιολογες εξατμισεις. Καλα λογια εχω ακουσει για τις Dep, που κοστιζουν σαφως λιγοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 ολες αυτες καλες ειναι αδερφε, λεφτα να υπαρχουν, οποια σ αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα παρε, αποδοση και ηχο μια χαρα ειναι ολες, μιας και οι τρεις ειναι κορυφαιες εταιρειες. Υπολογιζε για ολλοσωμη ομως κανενα πεντακοσαρι, αντε και λιγο λιγοτερο, αλλα εκει τριγυρω ειναι οι τιμες. Στο λεω απο τωρα για να μη προσγειωθεις αποτομα στην πορεια. Παντως υπαρχουν και οικονομικοτερες αξιολογες εξατμισεις. Καλα λογια εχω ακουσει για τις Dep, που κοστιζουν σαφως λιγοτερα Ναί και εγώ εχω ακούσει για αυτήν αλλά προτημω μια καλή ολόσομη για να μου δώσει και κάποια άλογα παραπάνω.....σαν ήχο επειδή είμαι και λίγο ιδιότροπος στον ήχο θέλω να είναι βαθύς - χοντρός ήχος ( σαν των καθαρών περίπου) και απο αυτές τις 3 που σου είπα απο όσο εχω ακούσει ήχους ι fmf kai pro circuit βγάζουν τέτοιο ήχο ποιο βαθύ ενω η arrow βγάζει λίγο ποιο λεπτό - εκνευριστικό ήχο :P Όσον αφορά την υπποδύναμη πόσο περίπου θα μου δώσει μια ολόσωμη τέτοιας κατηγορίας ?? ( fmf,pro circuit,arrow) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Ναί και εγώ εχω ακούσει για αυτήν αλλά προτημω μια καλή ολόσομη για να μου δώσει και κάποια άλογα παραπάνω.....σαν ήχο επειδή είμαι και λίγο ιδιότροπος στον ήχο θέλω να είναι βαθύς - χοντρός ήχος ( σαν των καθαρών περίπου) και απο αυτές τις 3 που σου είπα απο όσο εχω ακούσει ήχους ι fmf kai pro circuit βγάζουν τέτοιο ήχο ποιο βαθύ ενω η arrow βγάζει λίγο ποιο λεπτό - εκνευριστικό ήχο :P Όσον αφορά την υπποδύναμη πόσο περίπου θα μου δώσει μια ολόσωμη τέτοιας κατηγορίας ?? ( fmf,pro circuit,arrow) ? Καλο θα ηταν αυτη την ερωτηση να την εκανες σε κανεναν κατοχο της μοτοσυκλετας που ενδιαφερεσαι για να το μαθεις απο πρωτο χερι. Παντως, εγω που δεν ημουν ποτε κατοχος διχρονου(και δε νομιζω να γινω) απ οτι ξερω οι εξατμισεις δινουν περισσοτερο γεματες χαμηλες και μεσαιες παρα απολυτη ιπποδυναμη. Παντως η πιο διαδεδομενη ειναι η FMF και η Pro Circuit στις διχρονες, με τη δευτερη λιγο ακριβοτερη, αλλα και οι δυο ειναι κορυφαιες και οι διαφορες τους λογικα αμελητεες... οποτε παιρνεις αυτη που σου κανει περισσοτερο οπτικα. Υ.Γ. Ενα CRM 250 δανεικο που ειχα σε καποια φαση αρχικα ηταν με μανισια και ημουν τυχερος και οσο το ειχα δανεικο επεσα πανω στην αλλαγη της εξατμισης (ολοσωμη FMF) , ειδα πολυ πιο γεματες χαμηλες και χαμηλομεσαιες και ενα κλικ πιο πανω στις υψηλες στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μάληστα νομίζω πως την pro circuit την χρησημοποιούν ποιό πολύ για αγωνιστηκή χρήση...( π.χ καθαρά κ.τ.λ) γιαυτο πιστεύω πως είναι καλύτερη χωρίς να ξέρω...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μάληστα νομίζω πως την pro circuit την χρησημοποιούν ποιό πολύ για αγωνιστηκή χρήση...( π.χ καθαρά κ.τ.λ) γιαυτο πιστεύω πως είναι καλύτερη χωρίς να ξέρω...! και οι δυο για αγωνιστικη χρηση ειναι.... οποτε το κριτηριο που θα διαλεξεις ας ειναι αυτο που σ ειπα προηγουμενως...και ενα αλλο κριτηριο ειναι το ποια μαρκα θα ακουγεται πιο ψαρωτικα στ αυτια των φιλων σου.Παντως βλεπω οτι εχεις μια προτιμηση στην pro circuit... εχω οδηγησει 200αρι wr με τετοια. Επισης αξιολογη επιλογη για σενα αυτο το μηχανακι... ΚΑΙ Γιαμαχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 απο οτι μου λες έχεις οδηγήσει και με fmf kai pro circuit σαν ήχο ποιά προτήνεις εσύ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 η Pro Circuit ηταν σε πιο μικρου κυβισμου μηχανακι, οποτε ο ηχος ηταν πιο λεπτος λογω του μικροτερου κυβισμου , οποτε δε μπορω να συγκρινω. Παντως εγω εχω μια κλιση προς τις FMF. WR παρε, και αν δε θες 200αρι παρε ενα 125 Dt σχεδον τζαμπα τα δινουν, και χωσε κανα χιλιαρικο απο πανω να το κανεις κουκλι(εξατμισεις, καρμπυρατερ, πλαστικα, τα παντα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μάληστα είναι όντως και οι 2 πολύ καλες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Απο λάδι έχεις κάτι να προτήνεις?? ( Καλής ποιότητας ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Απο λάδι έχεις κάτι να προτήνεις?? ( Καλής ποιότητας ) Λαδι μιξης εννοιεις? Ενα καλο ειναι το MOTUL 510 Αν θες για σαλατα, βιολογικο ελαιολαδο,δεν το συζηταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Motul 710 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Motul 710 πιο καινουργιο ειν τουτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δε ξέρω πάντως είναι οτι καλύτερο υπάρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ok... ευχαριστω δεν τογνωριζα. δεν ειχα ποτε διχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ποτε motul 510...μονο 710 ή αλιως belray 2t ή castrol tts power1(το χρυσο)(εγω αυτο χρησημοποιω) Λοιπον σαν κατοχος διχρονου husky 125 SM εχω να πω μονο καλα..Εμενα βεβαια ειναι πανω απο 30 αλογα ροδα καθως φοραει πραγματακια και για παιχνιδι μεσα στην πολη ειναι οτι πρεπει..Καταναλωση περιπου 4-5λτ/100χμ και 1 λιτρο λαδι ανα 1.5-2 μηνες.Σε ανοιγματα σε ευθεια ειμαι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε 125 αλλα και απο πολλα 250αρια τετραχρονα 2κυλινδρα(ninja γκουχου γκουχου) και μαμα xt600. Τωρα για εξατμιση..Φοραω fmf φουσκα και pro circuit τελικο κοντο.Το μηχανακι στα χαμηλα δεν παει και ακουγεται απαισια(γνωμη μου) αλλα με το που ανοιξει η βαλβιδα ροπης νιωθεις δηναμη και φοβερο ηχο..Απο τελικες εχω φτασει μεχρι 147 σε ευθεια(το κοντερ αποθηκευει τελικη),τα οποια πιανει αμεσως αφου το εχω κοντινει..Το πηρα μεταχειρο 1500 με παζαρια.. Αυτααα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον modeoner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες