giannis1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Καλησπερα,θα ηθελα γνωμες για το εν λογω δερματινο.Το εχει καποιος να μου πει τα συν κ πλην?Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 πολυ κοντο θες εξτρα ζωνη για χειμωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Συμφωνώ με τον προ-γράψασα. Κατα τα άλλα σούπερ γιατί δεν κοιτάς αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Έχω τον προκάτοχο του,που πάνω κάτω είναι το ίδιο μονδέλο. (Dainese G-Cage Pelle) Το πήρα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και ως τώρα είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.Αρκετά άνετο,με δυο μικρά χρατς στο τελείωμα του μπουφάν για να το ρυθμίζεις αν θες να το κλείσεις ή να το ανοίξεις κι'άλλο.Προστασίες στους αγκώνες/ώμους(δεν έχουν δοκιμαστεί και ελπίζω και να μην χρειαστεί αλλά φαίνονται ποιοτικοί),δυστυχώς δεν έχει στην πλάτη αλλά έχει θήκη για να βάλεις(το γνωστό σκάλωμα της dainese). Στο θέμα της θερμότητας,προσωπικά το βρίσκω μια χαρά!Οι καλύτερες εποχές για να το βάλεις είναι άνοιξη/φθινόπωρο με τη θερμοκρασία να παίζει στους 10-25 κέλσιους.Στα μεγαλύτερα κρύα με ένα φουτεράκι από μέσα δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν έχει δοκιμαστεί σε βαριά και συνεχή βροχώπτωση,μόνο κάτι ψιλά μέσα στην πόλη οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντέχει. Και για να κλείσω,στο θέμα της εμφάνισης -προσωπικά πάντα- τα σπάει!Κλασσική γραμμή/χρώματα χωρίς πολλές φανφάρες και "να χαμε να λέγαμε". Γενικά τίμια επιλογή έχει αποδειχθεί ως τώρα,ελπίζω να αντέξει και στο πέρασμα του χρόνου. Αγορά: Τελευταίο κομμάτι από το Bazaar εδώ στη Θεσσαλονίκη στα 220 γιούρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Συμφωνώ με τον προ-γράψασα. Κατα τα άλλα σούπερ γιατί δεν κοιτάς αυτό Ωραιο...αλλα ξεφευγει στα λεφτα.Το πολυ 300-330.Καποια αλλη προταση?Στη Θεσ/νικη τι μπορω να βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δεν έχει δοκιμαστεί σε βαριά και συνεχή βροχώπτωση,μόνο κάτι ψιλά μέσα στην πόλη οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντέχει. Δεν υπαρχει λογος να δοκιμαστει καν. Στο λεω εγω με σιγουρια θα ποτισει μεχρι μεσα. Να προσθεσω οτι δεν εχει επενδυση απο μεσα. Κοιτα για αλλο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δεν υπαρχει λογος να δοκιμαστει καν. Στο λεω εγω με σιγουρια θα ποτισει μεχρι μεσα. Να προσθεσω οτι δεν εχει επενδυση απο μεσα. Κοιτα για αλλο :D To rapier έχει επένδυση. Το cage δεν έχει. Μια χαρά μπουφανάκι είναι. Αν σε ενδιαφέρει το superfly δες κι εδώ, με λίγα παραπάνω το τσιμπάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Που αναφερθεικε ρε Τζιμ για το Ραπιερ ? Σε εχασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες