nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν και θα δώσω κάποιο δίκαιο στην ιδιοκτησία του κάθε ενός, παρ' όλα αυτά ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα είχε πάρει πόδι νύχτα, εάν ήταν δική μου η επιχείρηση. Όταν απευθύνεσαι σε εν δυνάμει (όχι απαραίτητα δηλαδή) σε πελάτη, δεν μιλάς ποτέ με τέτοιο τρόπο. Όπως βλέπεται και διαβάζεται κι εσείς, τα νέα μεταδίδονται γρήγορα κι οι απόψεις δεν έχουν μεγάλη απόκλιση. Καλό θα ήταν να ενημερώνεται κάποιος υπεύθυνος και να μην πέφτει στα τάρταρα ολόκληρη επιχείρηση, από την ανοησία και την μικροέπεια ενός ίσως αμόρφοτου σε συμπεριφορά, υπαλλήλου. Ίσως και με την κίνηση αυτή (να ζητήσετε κάποιον υπεύθυνο), να σας λυνόταν η απορία και που ξέρετε, μπορεί και να συμφωνούσατε. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2013 από τον nxcbr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Μακρυα απο αυτα τα μαγαζια. Δεν χρειαζεται να πηγαινουμε να χαλαμε τα ωραια μας λεφτακια που θα καταληξουν στο εξωτερικο! Υπαρχει και ο Μπατζαβαλης, που θα πιασουν και τοπο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Τα πάρκινγκ δεν είναι ιδιωτικός χώρος με την έννοια που έχουμε στο μυαλό μας. Θεωρούνται δημόσιοι όπως αναφέρθηκε και εφόσον δεν αντιβαίνεις στους κανόνες (πχ δεν αρνείσαι την πληρωμή και δεν υπάρχει αναρτημένη απαγόρευση πχ στα δίκυκλα ή πχ στα φορτηγάκια κλπ) τότε μπαίνεις κανονικά ή αν αρνούνται, φωνάζεις την αστυνομία και τους τακτοποιούν κανονικά. Βέβαια στην τελική ποιός κάθεται να ασχοληθεί, τους γράφεις στα αχαμνά σου, διαδίδεις την συμπεριφορά και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Φυσικά ο υπάλληλος δε φταίει (συνήθως), αλλά φυσικά πάντα μετράει ο τρόπος. Φταίνε άλλοι και καλό είναι που διαδίδονται τέτοια πράματα, ώστε να πράττουμε αναλόγως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Τα πάρκινγκ δεν είναι ιδιωτικός χώρος με την έννοια που έχουμε στο μυαλό μας. Θεωρούνται δημόσιοι όπως αναφέρθηκε και εφόσον δεν αντιβαίνεις στους κανόνες (πχ δεν αρνείσαι την πληρωμή και δεν υπάρχει αναρτημένη απαγόρευση πχ στα δίκυκλα ή πχ στα φορτηγάκια κλπ) τότε μπαίνεις κανονικά ή αν αρνούνται, φωνάζεις την αστυνομία και τους τακτοποιούν κανονικά. Βέβαια στην τελική ποιός κάθεται να ασχοληθεί, τους γράφεις στα αχαμνά σου, διαδίδεις την συμπεριφορά και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Φυσικά ο υπάλληλος δε φταίει (συνήθως), αλλά φυσικά πάντα μετράει ο τρόπος. Φταίνε άλλοι και καλό είναι που διαδίδονται τέτοια πράματα, ώστε να πράττουμε αναλόγως Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, θεωρώ ότι η σκέψη σου είναι ελαφρά ισοπεδωτική. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ακούγεται κι η άλλη πλευρά (κι ας έχει κι άδικο), αν και είναι λίγο δύσκολο αυτή την στιγμή να ακουστεί, οπότε παραμένω στις δικές μου θεωρίες. Προσπαθώ να σκεφθώ, γιατί θα μπορούσε να μπει σε διαδικασία απάρνησης πελατολογίου, κάποιος επιχειρηματίας. Δεν λέω ότι συντάσσομαι με το μέρος του απαραίτητα, διερωτώμαι όμως έτσι λίγο γλυκανάλατα το "γιατί". Μπορεί να είναι ένας χορτάτος, εγωιστής, ψηλομύτης, δεν ξέρω. Μπορεί όμως να έχει προηγούμενες εμπειρίες από μη θεμιτές καταστάσεις και να θέλει απλά μια δέουσα τάξη για την ευχαρίστηση και του υπόλοιπου αγοραστικού κοινού. Πολλές φορές είναι λεπτές οι ισορροπίες, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο πολλούς πελάτες ευχαριστημένους. Το ξέρω ότι το συγκεκριμένο θέμα μας ενοχλεί, γιατί μας αφορά άμεσα, γνωρίζω ότι πρέπει να είμαστε ένα δύσκολο αγοραστικό κοινό, για έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το θέμα του υπαλλήλου το θεωρώ το πλέον μείζων, για την βιτρίνα και την αντιπροσώπευση της εταιρίας προς τον πελάτη κι εδώ θα ρίξω βαριές ευθύνες στο θέμα της εκπαίδευσης των. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Η δικιά μου είναι ισοπεδωτική και όχι η δικιά του? Μπορεί όντως να έχει κάποιες κακές εμπειρίες, αλλά ισοπεδωτικά ρίχνει απαγόρευση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές. Αν δεν θέλει το μοτοσυκλετιστικό κοινό/πελάτες, ας το ανακοινώσει να το γνωρίζουμε και όχι να κρύβεται πίσω απ τον υπάλληλο του. Αν θέλει κάποια τάξη, ας την οργανώσει. Ας θεσπίσει ικανούς χώρους και ας τοποθετεί εκεί ευγενικά τους δίτροχους πελάτες του. Δε θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα του κάθε νοματαίου. Εκτός κι αν θέλει μόνο τους δικυκλιστές της 'καλής' κοινωνίας. Δε ξέρω. Ίσως περιμένει να 'πεινάσει' για να δέχεται όλους στο 'μαγαζί' του. Ας πράξει/ουν κατά το δοκούν. Είναι ιδιώτης και οφείλει να ξέρει ότι η αγορά τιμωρεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COMRAD 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 προσπαθω ανεπιτυχως να ταιριαξω το τοπικ που με τις παραπανω φωτο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Το πάρκινγκ και οι χώροι των πολυκαταστημάτων και γενικά των καταστημάτων δεν είναι ακριβώς ιδιωτικοί (όπως τα σπίτια δηλ.). Είναι και αυτοί δημόσιοι χώροι αφού χρησιμοποιούνται από τους πολίτες. Έτσι είναι παράνομο να αρνηθεί την είσοδο σε κάποιον πελάτη ή να του αρνηθεί την υπηρεσία που του έχει παραχωρηθεί να παρέχει στους πολίτες χωρίς λόγο. π.χ το να πας εκτάκτως τουαλέτα περνώντας μπροστά από μια καφετέρια έστω και αν δεν πίνεις καφέ εκεί, είναι δικαιωμά σου και αυτού υποχρεωσή του να σε δεχτεί γιατί η τουαλέτα είναι δημόσιος χώρος. Στο θέμα μας τώρα, δεν υπάρχει πουθενά στον ΚΟΚ ότι οι μοτό εξαιρούνται από τα κλειστά πάρκινγκ και τους χώρους φύλαξης των αυτοκινήτων για κάποιο λόγο. Έτσι το ζήτημα αυτό είναι μια παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών που έχουν μοτό, τη στιγμή που δικαιούνται και αυτοί αφού πληρώνουν φόρους τέλη ασφάλειες κλπ να έχουν πρόσβαση όπου και τα αυτοκίνητα. Που είναι ο φορέας για τα δικαιωματά μας;; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) και στο Mall στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την είσοδο απ οτι ξέρω και στο Athens Heart στην Πειραιώς που έχει ταμπέλα νομίζω η δικαιολογία είναι οτι γλιστράει (ειδικά αν ειναι βρεγμένο) και οτι μπορεί να προκληθεί ατύχημα αν θυμάμαι καλα, τα παλικάρια του περιοδικού Μοτο, όταν ειχε πρωτοανοίξει το the Mall και είχε μαθευτεί η πόρτα που τρώνε οι μηχανές, είχαν μπει στο πάρκινγκ όμορφα και ωραία με βανάκια, ξεφόρτωσαν κάτι minimoto και άρχισαν να κόβουν βόλτες! εχουν περάσει και χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία, κάποιος με καλύτερη μνημη ας βοηθήσει! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 και στο Mall στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την είσοδο απ οτι ξέρω και στο Athens Heart στην Πειραιώς που έχει ταμπέλα νομίζω η δικαιολογία είναι οτι γλιστράει (ειδικά αν ειναι βρεγμένο) και οτι μπορεί να προκληθεί ατύχημα αν θυμάμαι καλα, τα παλικάρια του περιοδικού Μοτο, όταν ειχε πρωτοανοίξει το the Mall και είχε μαθευτεί η πόρτα που τρώνε οι μηχανές, είχαν μπει στο πάρκινγκ όμορφα και ωραία με βανάκια, ξεφόρτωσαν κάτι minimoto και άρχισαν να κόβουν βόλτες! εχουν περάσει και χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία, κάποιος με καλύτερη μνημη ας βοηθήσει! Σωστός...........αυτή είναι η δικαιολογία κάπου τόχω ακούσει και αυτό το κουφό ! Πάντως ωραίο θέμα και σημειώνω που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε μηχανάκια ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Δεν παταω σε εμπορικα κεντρα . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας περιγράφω με λίγα λόγια με αφορμή μια χτεσινή μανούρα. Χτες λοιπόν το απογευματάκι με τη γυναίκα μου, αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το Smart Park στο Πικέρμι. Με χαλαρή διάθεση μπαίνω στο Υπόγειο Πάρκιν του εν λόγω εμπορικού και αφού παρκάρω σε μια θέση που δεν ήταν για αυτοκίνητα, σεβόμενος το γεγονός πως μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ένας οικογενειάρχης με το αυτοκίνητό του, παρκάρω τη μοτό δίπλα στα καρότσια του σουπερ μαρκετ που φιλιξενείται στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο. Δεν εμπόδιζα τίποτα και κανέναν. Επαναλαμβάνω προς αποφυγή ερωτήσεων. Τίποτα και κανέναν. Και όπως έχουμε αρχίσει να βγάζουμε κρανάκια, έρχεται φέρελπης νεαρός σεκιουριτάς, όπου με υποτιμητικό ύφος, σχεδόν με πρόσταξε να μαζέψω το σκουπίδι μου και να το παρκάρω έξω στον υπαίθριο χώρο. Στο ρητορικό ερώτημα "γιατί;", μου απαντα ότι απαγορεύεται. -για ποιο λόγω; -έτσι είναι η οδηγία. Απαγορεύεται. -Αν έχεις κάποιο πειστικό επιχείρημα, καβαλάω και φεύγω. Έχεις; -Απαγορεύεται και πρέπει να φύγεις. -Καλά. Θα το αφήσω εδώ και αν έχεις πρόβλημα κάλεσε αστυνομία. Για να μην τα πολυλογώ τον έγραψα κανονικά στα α!@#$δια μου και μπήκα στο ασανσέρ. Για κανά δεκάλεπτο μας παρακολουθούσαν από απόσταση σαν να ήταν η CIA. Αφού κάναμε τη βόλτα μας φύγαμε σε κανά 2ωρο χωρίς περαιτέρω θέματα. Και εκέι μου ήρθε η ιδέα. Κατόπιν τούτου σας καλώ όλους μια μέρα να κατεβούμε καμιά 200αριά μοτο στο πάρκιν και να τρέχουν να μας μαζέψουν. Φανταστείτε γέλια που έχουμε να κάνουμε. Σιχαίνομαι όσο τίποτα, αυτόν το μοτοσυκλετιστικό ρατσισμό. Λοιπόν μάγκες όποτε θέλετε την κάνουμε γιούρια και μετά πάμε για καφεδάκι.......δίπλα στο Mac Arthur Glen που παρεπιπτόντως δεν έχει θέμα με τις μοτό στο πάρκιν του. Περιμένω ανταπόκριση Ε τωρα θελεις να τ'ακουσεις.Γιατι δεν με πηρες ενα τηλεφωνο να ερθω με πληρη εξαρτηση Διπλα μενω.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες