Jump to content
sorips

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο νεαροί μετά από αστυνομική καταδίωξη

Recommended Posts

Να πω και εγώ την άποψη μου..

Σύμφωνα με όσα διάβασα,τα παιδιά απλούστερα ήταν κλασσικοί Έλληνες έφηβοι,με φτιαγμένο παπί,που ήθελαν να μην σταματήσουν για διηγούνται την "αποφυγή του μπλόκου" ωστέ να πουλάν μούρη στις γκόμενες και να γλιτώσουν την παντόφλα απο τους γονείς τους..

Δεν παίρνω βεβαίως το μέρος των αστυνομικών που τους έριξαν κάτω,το θεωρώ ακραία αντίδραση,και όχι αυτά δεν τα λέω επειδή είμαι και εγώ προσωρινά παράνομος,οδηγάω με έναν ενήλικα κοντά(συνήθως με την μητέρα μου).

ok,μαλα@ια των παιδιών,αλλά μεγαλύτερη των αστυνόμων.

Αυτο.Το να ξεφευγεις απο μπλοκο ειναι απο τα μεγιστα λαθη,και υπαρχει λογος γι αυτο,και το ξερουν ΟΛΟΙ.Ακομα και οι 15χρονοι.Τωρα το να κανεις κατι τετοιο για να το παιξεις μουρη,οχι να σε σκοτωσουν,αλλα το ξυλο της χρονιας σου το θες,γιατι συγγνωμη φιλε αλλα εισαι απλως βλακας

Τροποποιήθηκε από τον VodkaGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ένα λάθος δεν σημαίνει πως είναι αποδεκτή οποιαδήποτε αντίδραση και τιμωρία.

Ένα λάθος δεν σημαίνει πως είναι αποδεκτή οποιαδήποτε αντίδραση και τιμωρία

Εάν διαφωνείτε τότε εάν στρίψετε χωρίς φλας μια μέρα και κατέβει μοτοσυκλετιστής και αρχίσει εσάς και τα γυναικόπαιδα στο αμάξι στο βρωμόξυλο, πείτε του "έχεις δίκιο φίλε, ρίχνε στο ψαχνό".

Τέλος, κάτι που δεν εξετάσαμε. "τιμωρήθηκαν" και οι δύο, τόσο ο οδηγός που σύμφωνα με τα κριτήρια κάποιων "έφταιγε" αλλά και ο συνοδηγός. Αυτός τι έφταιγε? Καλώς υπέστη και αυτός τις συνέπειες της μαλακίας ? Ή θα πείτε "ε μα δεν ήξερε με ποιόν έκανε παρέα" και άρα και οι παρέες κάποιου είναι καλός λόγος να εκτελεστείς? Ή μήπως να πήδαγε από το παπί εν κινήσει?

Μπάζει από παντού, σαν παράθυρο σε παγόβουνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, κοιτάω και ξανακοιτάω το σημείο στο οποίο συνέβη το περιστατικό και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το "βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια".

troxaio-nearoi-paraliaki-6metraa__main.jpg

Εκεί και πεζό να σπρώξεις και να πέσει κάτω μπορεί να σκοτωθεί, αναβάτη μοτοσυκλέτας ακράνωτο εν κινήσει πρέπει να είναι μία στο εκατομμύριο για να μην τον στείλεις στα θυμαράκια.

Πραγματικά απορώ που τα παιδιά ζουν ακόμη μετά από τέτοια πτώση....

Τι αμέλεια λοιπόν;

Σαν να λένε "Πραγματικά κύριε Δικαστά μου, που να φανταστώ ότι θα χτυπήσουν τα παιδιά σοβαρά όταν τα έσπρωξα εν κινήσει στον γκρεμό..."

Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειτε γκρεμο ειχε, ειτε κολωνακια, ειτε δεντρα, ειτε οτιδηποτε αλλο, η ζημια θα γινοταν ετσι και αλλιως....

Εαν οι αστυνομικοι εβαλαν ποδι τοτε υπαρχει προθεση και πρεπει να τιμωρηθουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, κοιτάω και ξανακοιτάω το σημείο στο οποίο συνέβη το περιστατικό και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το "βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια".

troxaio-nearoi-paraliaki-6metraa__main.jpg

Εκεί και πεζό να σπρώξεις και να πέσει κάτω μπορεί να σκοτωθεί, αναβάτη μοτοσυκλέτας ακράνωτο εν κινήσει πρέπει να είναι μία στο εκατομμύριο για να μην τον στείλεις στα θυμαράκια.

Πραγματικά απορώ που τα παιδιά ζουν ακόμη μετά από τέτοια πτώση....

Τι αμέλεια λοιπόν;

Σαν να λένε "Πραγματικά κύριε Δικαστά μου, που να φανταστώ ότι θα χτυπήσουν τα παιδιά σοβαρά όταν τα έσπρωξα εν κινήσει στον γκρεμό..."

Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Αυτό είναι που με εξοργίζει και εμένα, για το πως λειτουργεί η Δημοκρατία

Αν το έκανε πολίτης σε αστυνομικό, τότε θα έμπαινε ισόβια για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως (ούτε καν δηλαδή για βαρύ τραυατισμό και με φορτωμένη την πρόθεση αντί για αμέλεια)

Εδώ λοιπόν επαναλαβάνονται τα λόγια μου ότι όλοι οι ένστολοι είναι προνομιούχοι (εκτός από σίγουρους μισθούς έχουν και τον νόμο μαζί τους).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειτε γκρεμο ειχε, ειτε κολωνακια, ειτε δεντρα, ειτε οτιδηποτε αλλο, η ζημια θα γινοταν ετσι και αλλιως....

Εαν οι αστυνομικοι εβαλαν ποδι τοτε υπαρχει προθεση και πρεπει να τιμωρηθουν.

Δεν διαφωνώ σε αυτό Γιώργο, όμως οι συνθήκες παίζουν ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτό που λέω είναι ότι νομοτελειακά όταν σπρώξεις κάποιον στον γκρεμό θα τσακιστεί.

Άλλο να λες "Και που να φανταστώ εγώ ότι θα χτυπήσει στο κολωνάκι/δέντρο, κακοτυχία ήταν" και άλλο να λες "Και που να φανταστώ ότι ρίχνοντας τον στον γκρεμό θα χτυπούσε".

Εκτός αν αξιώνουν ότι σπρώχνοντας τους δεν περίμεναν ότι θα πέσουν στον γκρεμό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω!

Απλα υπολογισε οτι δεν τους εριξαν, αμεσα, στον γκρεμο. Αφοτου εχασαν τον ελεγχο, επεσαν στον γκρεμο.....

Μεσολαβει μια Α αποσταση απο τον δρομο στον γκρεμο.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι που με εξοργίζει και εμένα, για το πως λειτουργεί η Δημοκρατία

Αν το έκανε πολίτης σε αστυνομικό, τότε θα έμπαινε ισόβια για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως (ούτε καν δηλαδή για βαρύ τραυατισμό και με φορτωμένη την πρόθεση αντί για αμέλεια)

Εδώ λοιπόν επαναλαβάνονται τα λόγια μου ότι όλοι οι ένστολοι είναι προνομιούχοι (εκτός από σίγουρους μισθούς έχουν και τον νόμο μαζί τους).

ναι οκ δεν ειναι ακριβως το ίδιο το ένα το κάναν πάνω στην καταδίωξη (οχι οτι το δικαιολογώ) και το άλλο θα γινόταν? ε ο μονος λόγως να σπρωξεις μπατσο ειναι για να τον χτυπήσεις/δολοφονήσεις

οχι οτι δικαιολογείτε η κλοτσιά αλλα το παραδειγμα ειναι λιγο άκυρο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οκ δεν ειναι ακριβως το ίδιο το ένα το κάναν πάνω στην καταδίωξη (οχι οτι το δικαιολογώ) και το άλλο θα γινόταν? ε ο μονος λόγως να σπρωξεις μπατσο ειναι για να τον χτυπήσεις/δολοφονήσεις

οχι οτι δικαιολογείτε η κλοτσιά αλλα το παραδειγμα ειναι λιγο άκυρο :)

Σωστός σ' αυτό, αλλά μπορεί να ισχύσει σε ίδια περίπτωση σύμφωνα με πραγματικά γεγονότα που έχουν συμβεί

Γίνετε πέσιμο για παράδειγμα από (αη)ΔΙΑΣ επάνω σε πορεία με σκοπό να πατήσουν κόσμο και κάποιος πολίτης τον κλωτσάει για αυτοάμυνα (πες ότι η πορεία διαδραματιζονταν σε παρόμοι μέρος και ο ένστολος έφευγε στο χαντάκι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός σ' αυτό, αλλά μπορεί να ισχύσει σε ίδια περίπτωση σύμφωνα με πραγματικά γεγονότα που έχουν συμβεί

Γίνετε πέσιμο για παράδειγμα από (αη)ΔΙΑΣ επάνω σε πορεία με σκοπό να πατήσουν κόσμο και κάποιος πολίτης τον κλωτσάει για αυτοάμυνα (πες ότι η πορεία διαδραματιζονταν σε παρόμοι μέρος και ο ένστολος έφευγε στο χαντάκι)

ναι μπορεί να γίνει αλλα και πάλι για αμέλια θα είναι σε αυτό το σκηνικό απο οτι ΘΕΛΩ να πιστευω !! όπως και κανεις δεν δικάστικε για τις μολωτοφ που πετάγαν στους δελτάδες για αποπειρα ανθρωποκτονίας μάλλον

δεν ξέρω δεν ειμαι και κανενας ειδικός κιολας!

ΥΓ κανα νέο για τα παιδιά?

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μπορεί να γίνει αλλα και πάλι για αμέλια θα είναι σε αυτό το σκηνικό απο οτι ΘΕΛΩ να πιστευω !! όπως και κανεις δεν δικάστικε για τις μολωτοφ που πετάγαν στους δελτάδες για αποπειρα ανθρωποκτονίας μάλλον

δεν ξέρω δεν ειμαι και κανενας ειδικός κιολας!

ΥΓ κανα νέο για τα παιδιά?

Άμα έρθει (αη)ΔιΑΣ κατά πάνω σου με σκοπό να σε τραυματίσει τότε ένα μπουκάλι είναι αναπόφευκτο ότι θα φύγει ως προστασία του κόσμου. Η βαρβαρότητα δηλαδή δεν ξεκινά από την ίδια την κοινωνία αλλά από την αστυνομία που την ενεργοποιεί μέσα από την χρήση της κρατικής βίας. Αλλά και πάλι αφού αναφέρθηκες σε εκείνη την πορεία είχαν γίνει πολλές προσαγωγές και κάποιες συλλήψεις με προφυλάκιση αν θυμάμαι καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αντιλέγω αλλα δεν καταδικάστηκε κανεις για απόπειρα ανθροπκτονείας τεσπ ειναι μια φανταστκή συζήτησεις του άν !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αντιλέγω αλλα δεν καταδικάστηκε κανεις για απόπειρα ανθροπκτονείας τεσπ ειναι μια φανταστκή συζήτησεις του άν !

με τετοιου μεγεθους κατηγοριες παει ο κοσμος σαν κατηγορουμενος ομως.

αλλο αν δεν καταφερνουν να σταθουν στο δικαστηριο γιατι δεν μπορουν να αποδειξουν αυτη την πραξη και συνηθως αθωωνεται ο κατηγορουμενος.

(καλα και πως να γινει αυτο οταν μαζευουν στην τυχη σχεδον παντα)

εδω ο αστυνομος τη γλυτωνει με τη μια καθως δεν κατηγορειται καν για αυτη την πραξη, οποτε προφανως δεν γινεται και να καταδικαστει.

βλεπεις τη διαφορα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά νέα σήμερα... Ο Γιώργος(16χρονών) συνήλθε απο το κόμα και έχει τις αισθήσεις του. Ο Σπύρος παρόλο που του έδιναν φάρμακα για να τον έχουν σε καταστολή, άρχισε να ξυπνάει ανα διαστήματα και οι γιατροί αποφάσισαν να αρχίσουν σιγά σιγά να μειώνουν τις δόσεις για να μπορέσει να ξυπνήσει. Περισσότερα νέα ποιο βράδυ που θα έχει γυρίσει η αδερφή μου απο το νοσοκομείο και θα μπορεί να μιλήσει.

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση αλλά τρέχω και με την δουλειά... Λοιπόν ο Σπύρος ήταν να μπει για τραχειοτομή σήμερα και να τον ξυπνήσουν απο την καταστολή. Δεν ξέρω αν έγινε τελικά ή όχι, γιατί αυτό το έμαθα χθες το βράδυ και σήμερα δεν πρόλαβα να ενημερωθώ. Με το που ξανα μάθω τίποτα θα ενημερώσω.

Υ.Γ. Εκ μέρους όλων που έστειλαν αίμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τις οικογένειες των παιδιών.

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά νέα σήμερα... Ο Γιώργος(16χρονών) συνήλθε απο το κόμα και έχει τις αισθήσεις του. Ο Σπύρος παρόλο που του έδιναν φάρμακα για να τον έχουν σε καταστολή, άρχισε να ξυπνάει ανα διαστήματα και οι γιατροί αποφάσισαν να αρχίσουν σιγά σιγά να μειώνουν τις δόσεις για να μπορέσει να ξυπνήσει. Περισσότερα νέα ποιο βράδυ που θα έχει γυρίσει η αδερφή μου απο το νοσοκομείο και θα μπορεί να μιλήσει.

Συγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση αλλά τρέχω και με την δουλειά... Λοιπόν ο Σπύρος ήταν να μπει για τραχειοτομή σήμερα και να τον ξυπνήσουν απο την καταστολή. Δεν ξέρω αν έγινε τελικά ή όχι, γιατί αυτό το έμαθα χθες το βράδυ και σήμερα δεν πρόλαβα να ενημερωθώ. Με το που ξανα μάθω τίποτα θα ενημερώσω.

Υ.Γ. Εκ μέρους όλων που έστειλαν αίμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τις οικογένειες των παιδιών.

:) (Ευχάριστο)

:detective: (Έχουμε κανά νεότερο?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιώργος χθες έκανε την ενχείρηση στο δεξί σπασμένο χέρι του, και ο Σπύρος έκανε χθες την τραχειοτομή και σήμερα την ενχείρηση στο δεξί σπασμένο χέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΙ γιατροί τι ενημέρωση δίνουν? Πλέον έχουν βγει από το κώμα και αντιμετωπίζονται κανονικά για τις λοιπές κακώσεις που υπέστησαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο κόμα βγήκε ο Γιώργος την Τετάρτη. Χθες έβγαλαν τον Σπύρο απο την καταστολή αμέσως μετά που του έκαναν τραχειοτομή για να μπορεί να αναπνέει. Και σήμερα τον έβαλαν μέσα για το χειρουργίο στο σπασμένο δεξί του χέρι. Τον Γιώργο τον έβαλαν για χειρουργίο για το δικό του σπασμένο χέρι, χθες.

Το τι ενημέρωση δίνουν οι γιατροί δεν το ξέρω ακριβώς. Προφανώς αφού ξεπέρασαν το κόμα και την καταστολή, υποθέτω πως ναι αντιμετωπίζονται κανονικά για τις υπόλοιπες κακώσεις που υπέστησαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έχουν? Εχουν δείξει κάτι οι μαγνητικές και τα ρέστα? ή είναι too soon to tell για τους θεράποντές τους?

Σόρρυ που ρωτάω αλλά το πιο σημαντικό πλέον είναι να μην έχουν κάποια σοβαρή/μόνιμη βλάβη τα παιδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Σπύρος είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε με αυτό, γιατί δεν μας αφήνουν να τους δούμε(πέρα απο την οικογένεια), ε και όπως καταλαβαίνεις να πρήζεις την οικογένεια σε κάτι τέτοιες ώρες δεν είναι και ότι καλύτερο.

Ότι μαθαίνω και εγώ απο τους απέξω σας λέω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καθομαι να διαβασω 20φευγα σελιδες, ηδη απο τις πρωτες κιολας σελιδες κοντεψαν τα ματια μου να πεταχτουν στην οθονη και μιας και ειναι Κυριακη ....."ζεν"....!!!

Ευχομαι στα παιδια γρηγορη αναρρωση χωρις κουσούρια και σε ολους οσους θεωρησαν την "κλωτσιά" σωστο τροπο σταματηματος ενος οχηματος που επιβαινουν δυο ξεκρανωτοι 16αρηδες αλητες το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι πληρης στειρότητα!

υ.γ Μην οργιστειτε, η ευχη μου δυστυχως ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ δεν ειχα αλλες επιλογες οπως δεν ειχε και ο αστυνομος!

Τροποποιήθηκε από τον 4kings

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καθομαι να διαβασω 20φευγα σελιδες, ηδη απο τις πρωτες κιολας σελιδες κοντεψαν τα ματια μου να πεταχτουν στην οθονη και μιας και ειναι Κυριακη ....."ζεν"....!!!

Ευχομαι στα παιδια γρηγορη αναρρωση χωρις κουσούρια και σε ολους οσους θεωρησαν την "κλωτσιά" σωστο τροπο σταματηματος ενος οχηματος που επιβαινουν δυο ξεκρανωτοι 16αρηδες αλητες το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι πληρης στειρότητα!

υ.γ Μην οργιστειτε, η ευχη μου δυστυχως ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ δεν ειχα αλλες επιλογες οπως δεν ειχε και ο αστυνομος!

Σωστός! Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα