Jump to content
N1kolas

Πoιός με χαιρέτισε όταν ερχόμουν από Πάτρα -> Πειραιάς "1ο μου μεγάλο ταξίδι" !

Recommended Posts

Το να κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη,ας πούμε,δεν είναι τόσο ''ακραίο''.Ειδικά με κάποιο οικονομικό μηχανάκι,σαν το cbf μου.Με ένα τεπόζιτο,έχεις πάει :lol:

Εγώ τουλάχιστον,βασίστηκα στο θέμα που είχε ανοίξει το παιδί,στο moto.gr.Το να πας μέχρι την Αγγλία με το παπάκι,δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το παιδί,το είχε σαν σχέδιο,πολύ γενικό.Όταν άρχισαν να του λένε πως δεν μπορεί να πάει απο κεντρικούς,ότι θα δώσει ένα κάρο λεφτά,ότι... ότι... ότι...

τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Ποτέ δεν ήταν ακατόρθωτα,όμως.Και με τα πόδια μπορείς να πας (που λέει ο λόγος...)

Είτε είσαι 20,είτε 50,δεν παίζει κάποιο ρόλο.Την υγεία σου να έχεις και πας όποτε θες (φτάνει να έχεις λεφτά και να μην είσαι ξενέρωτος :P )

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το να κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη,ας πούμε,δεν είναι τόσο ''ακραίο''.Ειδικά με κάποιο οικονομικό μηχανάκι,σαν το cbf μου.Με ένα τεπόζιτο,έχεις πάει :lol:

Εγώ τουλάχιστον,βασίστηκα στο θέμα που είχε ανοίξει το παιδί,στο moto.gr.Το να πας μέχρι την Αγγλία με το παπάκι,δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το παιδί,το είχε σαν σχέδιο,πολύ γενικό.Όταν άρχισαν να του λένε πως δεν μπορεί να πάει απο κεντρικούς,ότι θα δώσει ένα κάρο λεφτά,ότι... ότι... ότι...

Ποτέ δεν ήταν ακατόρθωτα,όμως.Και με τα πόδια μπορείς να πας (που λέει ο λόγος...)

Είτε είσαι 20,είτε 50,δεν παίζει κάποιο ρόλο.Την υγεία σου να έχεις και πας όποτε θες (φτάνει να έχεις λεφτά και να μην είσαι ξενέρωτος :P )

Σωστά αλλά το κάθε μηχανάκι μικρού κυβισμού έχει μικρό ντεπόζιτο οπότε κουβαλάς και 2 μπετονάκια με βενζίνα.

Και δεν πας με 1 ντεπόζιτο δεν πας !

Εμένα μου βγάζει με τα έξεις !

Shell VPower 95 = 120χλμ

Shell VPower 97 = 145χλμ

Shell VPower 100 = 120χλμ - 130χλμ (παίζετε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά αλλά το κάθε μηχανάκι μικρού κυβισμού έχει μικρό ντεπόζιτο οπότε κουβαλάς και 2 μπετονάκια με βενζίνα.

Και δεν πας με 1 ντεπόζιτο δεν πας !

Δεν θέλω να σου χαλάσω το θέμα,αλά θα σου απαντήσω.

Με το δικό μου,μπορείς να πας.Δεν έχει ούτε δύο,ούτε τρία λίτρα τεπόζιτο.Δεκατρία έχει.Αν δείς και την κατανάλωση του,τότε θα σου φύγει η απορία :bye:

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να σου χαλάσω το θέμα,αλά θα σου απαντήσω.

Με το δικό μου,μπορείς να πας.Δεν έχει ούτε δύο,ούτε τρία λίτρα τεπόζιτο.Δεκατρία έχει.Αν δείς και την κατανάλωση του,τότε θα δου φύγει η απορία :bye:

Α ΟΚ ! Δεν πειράζει ! εμένα 3.6 λίτρα έχει ντεπόζιτο ! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

okay-meme.jpg

Δεν πειράζει,μην αγχώνεσαι.Αν δεν υπάρχει κάποιο βενζινάδικο στον δρόμο σου,να παίρνεις ένα μπετονάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Μάνο παιδί μου, εσύ αυτό κατάλαβες?

Γιατί απομόνωσες μια πρόταση από όλο το κείμενο και την ερμήνευσες κατά αυτόν τον τρόπο.

Ξαναβάζοντας την πρόταση στη θέση της και διαβάζοντας την σαν μέρος του κειμένου είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι αναφέρετε αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που απορρίπτουν την ιδέα μετακίνησης μακρύτερα του περιχαρακωμένου στρατοπέδου πρωτευούσης στις μικρού κυβισμού μηχανές, και σε καμία περίπτωση σε αυτούς που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω οικονομικού κωλύματος

Την απομονωσα,επειδη πολλυ απλα γιατι συμφωνουσα απολυτα με ολα τα προηγουμενα.

Δηλαδη διαβαζωντας το πηγαινα,''μπραβο Θωμα,καλα τα λεει ο Θωμας............μας τα γ@μησες τωρα Θωμα''για αυτο και το απομονωσα. :afro:

Κατι που παιζει σε τετοια θεματα σχεδον παντα ειναι η αναφορά ορισμενων οτι ''οριστε κυριοι με το μικρο μηχανακι και παει ταξιδια,οχι σαν κατι άλλους που εχουνε τα θηρια για την καφετερια''..

Ερωτηση............ξερει κανεις τα δεδομενα του άλλου?

Και εγω πηρα το Βαραντερο για να πηγαινω ταξιδια(ευρωπες κλπ) και δεν πηγα ουτε ενα,εκτος κατι Σ/Κ οπως στην λιμνη Πλαστηρα που βρεθηκαμε ή προπερσυ στην πανελληνια,ή καποιες μονοημερες εξορμησεις.

Ο λογος?

Λογο δουλειας ή δεν θα μπορω να σηκωσω κεφαλι,αφου δουλευω μεχρι τις 5 και τα Σ/Κ,αρα που κουραγιο για βολτες ή που δεν θα δουλευω καθολου,οποτε αγαντα τισ βολτες γιατι δεν ξερουμε ποσο καιρο θα καθωμε.

Μπορει καποιος να με κατηγορησει οτι πηρα 1000αρα για να πηγαινω στην καφετερια?

Ναι,ο ανοητος.

Αυτος που σε αλλο θεμα διαλαλει οτι περασε μια 1000αρα με το πατινι του στον δρομο για το Σουνιο.

Ξερει μηπως οτι η 1000αρα φοραει 8 χρονων SS λαστιχο μπροστα και 5 χρονων on-off λαστιχο πισω?

Ξερει οτι τα ελατηρια μπροστα δεν σηκωνουν το βαρος της μοτο ,οτι το πισω αμμορτισερ θελει επισκευη,αρα η 1000αρα ειναι αναγκασμενη να πηγαινει σαν 125 εκτος εαν ο οδηγος εχει τασεις αυτοχειριας?

Αυτα γινωνται στα φορουμ ρε φιλε και σαλταρω ωρες ωρες με τις δηλωσεις ορισμενων που την εχουν δει χεραδες,χιλιομετροφαγοι,παντογνωστες κλπ.

Τωρα εαν καπου την ειδες οτι ''στην λεω'' να σου πω απλα οτι δεν ειναι καθολου ετσι.

Ισα ισα που εισαι απο τα λιγα ατομα που συμπαθω στο φορουμ.

Την καλημερα μου. :_hi:

on topic η εθνικη Θωμα θελει γκαζι για να αποφευγεις τις κακοτοπιες.Για κινηση σε επαρχιακο,ολα καλα ειναι. :mB_kalo_e:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ανοησία και μόνο να συγκρίνονται ανόμοια κυβικά και τύποι εργαλείων, το θέμα είναι αν κατάλαβα καλά αν πηγαίνουν παντού (υπό συνθήκες ) τα πάντα. Προσωπικά το πιστεύω αυτό.

Από κεί και πέρα ο καθένας προσαρμόζεται στα δεδομένα τα οικονομικά του, του εργαλείου που οδηγεί, της κατάστασής του, της κατάστασης του δρόμου, τις καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα πούναι γνωστά αλλά και εδώ είναι το ζουμί, οποιοδήποτε εργαλείο θεωρητικά σε άριστη κατάσταση αλλιώς το πάει κάποιος που γνωρίζει και αλλιώς κάποιος που δεν γνωρίζει.

Ακόμα και το μικρό που πάει παντού, αν το πηγαίνει για παράδειγμα τέζα συνέχεια θα αποθέσει πνεύμα γρήγορα ενώ αν το πηγαίνει μισό με 3/4 γκαζιού θα βγάλει περισσότερη ζωούλα, αλλιώς είναι κάποιος που γνωρίζει να στρίψει και πηγαίνει αξιοπρεπώς το εργαλείο που οδηγεί αλλιώς είναι κάποιος που είτε δεν γνωρίζει να στρίψει είτε να φρενάρει είτε φοβάται αλλά μεγάλη συζήτηση αυτά.

Όλοι αν το δούμε ψυχρά έχουν δίκιο από την πλευρά τους οπότε σεβαστές όλες οι απόψεις που στο κάτω κάτω δεν μας επηρεάζουν και πουθενά ούτε μας κόβουνε το νερό από τ' αυλάκι.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω διαβάσει το ποστ που λες στο μότο, αλλά γιατί να μην μπορεί να πάει από κεντρικούς? Το κατώτατο όριο ταχύτητας στην ευρώπη από όσο ξέρω είναι, όπου αυτό υπάρχει τα 60χιλ/ώρα

http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_limits_by_country

http://www.aph.com/news/knowbeforeyougo/speed_limits_abroad.shtml

Μια χαρά μπορεί να πάει Αγγλία με το xcrypton. Δεν έχει και κανένα λόγο να βγαίνει εθνική. Και ο επαρχιακός είναι αξιοπρεπέστατος και βλέπεις πραγματικά την χώρα που διασχίζεις, τα χωριά, τις πόλεις, τους ανθρώπους, τα αξιοθέατα και ευχαριστιέσαι και διαδρομές. Η εθνική πέραν την γρήγορης διάσχισης μιας περιοχής και της γρήγορης κάλυψης χιλιομέτρων, δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε ένα ταξίδι. Αλλάζεις χώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Στον επαρχιακό το crypton κινείται με την μέση ταχύτητα που κινούνται πάνω κάτω και οι μοτοσυκλέτες και μπορεί να καλύπτει κατά μέσο όρο 60-70 χιλιόμετρα την ώρα. Κόστος και με 30 ευρώ(camping+fast food/supermarket)+βενζίνες την ημέρα την βγάζει. Μια καβάτζα ή καμία πιστωτική μην τύχει τίποτα. Αγκόνα - Ντόβερ πρέπει να είναι από ότι θυμάμαι γύρω στα 1600κάτι χιλιόμετρα. Άρα 4-5 μέρες σαν αυτή που πέρασε είναι. Θα πρέπει να οδηγάει πιο πολλές ώρες γιατί περνάει συνέχεια από κατοικημένες περιοχές.Με ένα πεντάλιτρο μπιτονάκι, έχει και αυτονομία μοτοσυκλέτας. Παίδες η Δυτική Ευρώπη είναι ασφαλέστατη. Δεν υπάρχει τίποτα να σας ανησυχεί. Σίγουρα πιο ασφαλές από την Ελλάδα. Ούτε γλώσσα χρειάζεται να ξέρετε, με νοήματα και δείχνοντας τον χάρτη συνεννοήσαι. :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπάαα γιατί το λές αυτό?

Πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την απομονωσα,επειδη πολλυ απλα γιατι συμφωνουσα απολυτα με ολα τα προηγουμενα.

Δηλαδη διαβαζωντας το πηγαινα,''μπραβο Θωμα,καλα τα λεει ο Θωμας............μας τα γ@μησες τωρα Θωμα''για αυτο και το απομονωσα. :afro:

Κατι που παιζει σε τετοια θεματα σχεδον παντα ειναι η αναφορά ορισμενων οτι ''οριστε κυριοι με το μικρο μηχανακι και παει ταξιδια,οχι σαν κατι άλλους που εχουνε τα θηρια για την καφετερια''..

Ερωτηση............ξερει κανεις τα δεδομενα του άλλου?

Και εγω πηρα το Βαραντερο για να πηγαινω ταξιδια(ευρωπες κλπ) και δεν πηγα ουτε ενα,εκτος κατι Σ/Κ οπως στην λιμνη Πλαστηρα που βρεθηκαμε ή προπερσυ στην πανελληνια,ή καποιες μονοημερες εξορμησεις.

Ο λογος?

Λογο δουλειας ή δεν θα μπορω να σηκωσω κεφαλι,αφου δουλευω μεχρι τις 5 και τα Σ/Κ,αρα που κουραγιο για βολτες ή που δεν θα δουλευω καθολου,οποτε αγαντα τισ βολτες γιατι δεν ξερουμε ποσο καιρο θα καθωμε.

Μπορει καποιος να με κατηγορησει οτι πηρα 1000αρα για να πηγαινω στην καφετερια?

Ναι,ο ανοητος.

Αυτος που σε αλλο θεμα διαλαλει οτι περασε μια 1000αρα με το πατινι του στον δρομο για το Σουνιο.

Ξερει μηπως οτι η 1000αρα φοραει 8 χρονων SS λαστιχο μπροστα και 5 χρονων on-off λαστιχο πισω?

Ξερει οτι τα ελατηρια μπροστα δεν σηκωνουν το βαρος της μοτο ,οτι το πισω αμμορτισερ θελει επισκευη,αρα η 1000αρα ειναι αναγκασμενη να πηγαινει σαν 125 εκτος εαν ο οδηγος εχει τασεις αυτοχειριας?

Αυτα γινωνται στα φορουμ ρε φιλε και σαλταρω ωρες ωρες με τις δηλωσεις ορισμενων που την εχουν δει χεραδες,χιλιομετροφαγοι,παντογνωστες κλπ.

Τωρα εαν καπου την ειδες οτι ''στην λεω'' να σου πω απλα οτι δεν ειναι καθολου ετσι.

Ισα ισα που εισαι απο τα λιγα ατομα που συμπαθω στο φορουμ.

Την καλημερα μου. :_hi:

on topic η εθνικη Θωμα θελει γκαζι για να αποφευγεις τις κακοτοπιες.Για κινηση σε επαρχιακο,ολα καλα ειναι. :mB_kalo_e:

+1000 σε ολα Μανο.Μπραβο φιλε!

:clapping2::worshippy::respekt:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι όντως αν το σκεφτείς έτσι βουλόνη στόματα !

Ετσι ειναι ακριβως φιλε μου οπως τα ειπε ο Μανος.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Κι εμενα μου εχουν χρεωσει και ειπανε και μαλιστα σε κολλητο μου φιλο ενω εγω ημουν μεσα στο μαγαζι και εκεινοι μιλουσαν απ εξω οτι πηρα την μεγαλη για να κανω βολτες και να το παιζω μουρη στις καφετεριες.Κουνια που τους κουναγε λεω εγω. Αλλα κατι τετοιους κι αυτα που λενε τους γραφω στα παλαιοτερα.Δεν ξερει ο καθε ενας τα δεδομενα του αλλου οπως ειπε ο Μανος!

Το εχω πει και θα το ξανα πω.Ολα τα δικυκλα πανε παντου αναλογα τα θελω,τα μπορω και τα δεδομενα του καθε ενος απο εμας.Οποιος κρινει τον αλλον ας κοιταξει την δικη του την καμπουρα και ας αφησει των αλλων! :winking:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ειναι ακριβως φιλε μου οπως τα ειπε ο Μανος.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Κι εμενα μου εχουν χρεωσει και ειπανε και μαλιστα σε κολλητο μου φιλο ενω εγω ημουν μεσα στο μαγαζι και εκεινοι μιλουσαν απ εξω οτι πηρα την μεγαλη για να κανω βολτες και να το παιζω μουρη στις καφετεριες.Κουνια που τους κουναγε λεω εγω. Αλλα κατι τετοιους κι αυτα που λενε τους γραφω στα παλαιοτερα.Δεν ξερει ο καθε ενας τα δεδομενα του αλλου οπως ειπε ο Μανος!

Το εχω πει και θα το ξανα πω.Ολα τα δικυκλα πανε παντου αναλογα τα θελω,τα μπορω και τα δεδομενα του καθε ενος απο εμας.Οποιος κρινει τον αλλον ας κοιταξει την δικη του την καμπουρα και ας αφησει των αλλων! :winking:

Kοινωνια σε παρακρουση ειμαστε Κωστή.

Κραζουνε αυτον που εχει τα κυβικα,αλλα οι ιδιοι εχουνε dream bike τα κυβικα αυτου που κραζουνε....................τι τα θες τα κυβικα του drambike ρε φιλε αφου καλυβεσαι απο το μικρο?

Διαβασα σε αλλο θεμα το εξης.............''εχω κυβικα ,αλλα συνηθως παω μεγαλα ταξιδια με το μικρο για να απολαμβανω την διαδρομη''..........

Ελα παναγια μου............. :pray:

Δηλαδη οκ,για ποιο λογο πηρες την 1100,ρε φιλε?Μηπως για την καφετερια τελιικα?....................... :rolleyes:

Πιασε τ'αυγο και κουρευτο φιλε..........

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως με αυτό το Post δεν το άνοιξα για να κράξω αυτούς με τις μεγάλες μηχανές ! Απλά να δείξω το ταξίδι μου ! :)

Kοινωνια σε παρακρουση ειμαστε Κωστή.

Κραζουνε αυτον που εχει τα κυβικα,αλλα οι ιδιοι εχουνε dream bike τα κυβικα αυτου που κραζουνε....................τι τα θες τα κυβικα του drambike ρε φιλε αφου καλυβεσαι απο το μικρο?

Διαβασα σε αλλο θεμα το εξης.............''εχω κυβικα ,αλλα συνηθως παω μεγαλα ταξιδια με το μικρο για να απολαμβανω την διαδρομη''..........

Ελα παναγια μου............. :pray:

Δηλαδη οκ,για ποιο λογο πηρες την 1100,ρε φιλε?Μηπως για την καφετερια τελιικα?....................... :rolleyes:

Πιασε τ'αυγο και κουρευτο φιλε..........

Χαχαχαχαχ γελάωωωωωωωωωωωωωω 'εχω κυβικα ,αλλα συνηθως παω μεγαλα ταξιδια με το μικρο για να απολαμβανω την διαδρομη'' Δηλαδη οκ,για ποιο λογο πηρες την 1100,ρε φιλε?Μηπως για την καφετερια τελιικα? !!!! χαχαχαχαχα :tease:

Τροποποιήθηκε από τον N1kolas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως με αυτό το Post δεν το άνοιξα για να κράξω αυτούς με τις μεγάλες μηχανές ! Απλά να δείξω το ταξίδι μου ! :)

Χαχαχαχαχ γελάωωωωωωωωωωωωωω 'εχω κυβικα ,αλλα συνηθως παω μεγαλα ταξιδια με το μικρο για να απολαμβανω την διαδρομη'' Δηλαδη οκ,για ποιο λογο πηρες την 1100,ρε φιλε?Μηπως για την καφετερια τελιικα? !!!! χαχαχαχαχα :tease:

Εχεις δικιο φιλε νικολα σου :kaaaala: το θρεντ αλλα ξερεις τωρα με τους Ελληναρες...ο ενας λογος φερνει τον αλλον και πιανομαστε απο μια φραση για να αδραξουμε την ευκαιρια να την πουμε στον αλλον.Απο το 2000 που ειμαι στα φορουμ ετσι γινεται σε ολα μηδενος εξαιρουμενου.

Απο εμενα μια μεγλη συγνωμη απο την φασαρια που προεξνησε το ποστ μου #22.Εαν ηξερα οτι θα γινοταν τετοια μανουρα δεν θα αναφερομουν στο συγκεκριμενο ονομα. Το μαθημα μου ομως το πηρα.

Και παλι συγνωμη

END :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειπε κανενας οτι ανοιξες το θεμα για να ''την πεις'' σε καπιους

Εσυ μια χαρα πηγες την εκδρομη σου με το μοτορι και μακαρι να ειχαμε τα νιατα,τα κουραγια και την κ@υλα σου να καναμε και εμεις την διαδρομη αυτη με παπι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επιπλέον χαρήκαμε που το μοιράστηκες μαζί μας και σου ευχόμαστε και άλλα τέτοια ολόψυχα ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο σου αυτο εχω να πω. Εχω και εγω κανει παλαιοτερα 350 χλμ σε μια μερα αλλα εσυ κατεριψες καθε οριο. Φαντασου να γνωριζομασταν και να μενουμε και κοντα....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο σου αυτο εχω να πω. Εχω και εγω κανει παλαιοτερα 350 χλμ σε μια μερα αλλα εσυ κατεριψες καθε οριο. Φαντασου να γνωριζομασταν και να μενουμε και κοντα....!

Χαχαχαχα της μουρλής ε ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχαμε οι μισοί κάτοχοι μηχανών μεγάλου κυβισμού την όρεξή σου, θα αναθεωρούσαμε πολλά και θα βλέπαμε την καθημερινότητα με άλλο μάτι.

'Ορεξη υπάρχει ΜΠΟΛΙΚΗ, λεφτά ΚΑΘΟΛΟΥ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...