GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) Δέν ξέρω άν αυτό το θέμα τραβάει ψηφοφορία η όχι, δέν ξέρω πως γίνεται οπότε άν κάποιος θελήσει μπορεί να το μετατρέψει όπως θέλει.... Εδώ και πολύ καιρό έχω προσέξει πως πολλές εταιρίες που κατασκευάζουν κράνη έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν συστήματα με τα οποία μπορεί ο μοτοσυκλετιστής να συνδέει το Bluetooth κινητό του και να δέχεται ή ακόμα και να πραγματοποιεί κλήσεις κατα τη διάρκεια ενός ταξιδιού και όχι μόνο. Επειδή ξέρω καλά ότι σε άλλες Ευρωπαικές χώρες η χρήση hands-free όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και συνιστάται από το κράτος, και επειδή έχω ακούσει ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται αυστηρά, μου γεννιέται λοιπόν το ερώτημα αν πρέπει κάποιος που θέλει να αγοράσει καινούριο κράνος να σκευτεί και μια τέτοια επιλογή. Πιστεύω πως το θέμα αυτό θέλει πολλή ανάλυση γιατι κατα την άποψή μου δεν έχει καμία σχέση η χρήση hands-free σε αυτοκίνητο με τη χρήση του σε μοτοσυκλέτα (πολύ πιο επικύνδυνο το δεύτερο, ίσως και θανάσιμο) και όμως δέν υπάρχει κανένας διαχωρισμός, ώς συνήθως. Απο την άλλη άποψη κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι και η χρήση ενός intercomm θα μπορούσε να έχει τις ίδιες επιπτώσεις και όμως γίνεται απο χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η δυσσαρέσκιες απο κανέναν. Εσείς τί λέτε? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2005 από τον GkS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Κατα την αποψη μου αλλο το ιντερκομ και αλλη η χρηση hands free για συνομιλια σε κινητο. Ειναι διαπιστωμενο με ερευνες οτι τα αντανακλαστικα και η αντιληψη του οδηγου μειωνονται κατα 10% τουλαχιστον,οταν κανει χρηση κινητου εν ωρα πορειας, ειτε ειναι πανω σε δικυκλο ειτε σε αυτοκινητο. Εμενα με βρισκει εντελως αντιθετο. Στη χειροτερη σταματας στην ακρη και βλεπεις ποιος σε καλει και απαντας. Γιατι μεχρι να κοιταξεις ποιος καλει, μεχρι να απαντησεις, πολυ πιθανο ειναι ταυτοχρονα να αγορασεις και κανενα στρεματακι στο χωραφι διπλα απο το δρομο, η να κανεις διακοσμηση σε κανενα πισω προφυλακτηρα του μπροστινου οχηματος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Εννοείται ότι όταν ταξιδεύεις και έχεις αυτό το σύστημα δέν κοιτάς να δείς ποιός σε παίρνει, ούτε απαντάς εσύ, το κινητό απαντά αυτόματα σε όλες τις κλήσεις φίλε Ladau. Όταν πάλι ταξιδεύεις και αρχίζει να χτυπάει σκέψου πόση ώρα θές μέχρι να βρείς μέρος να σταματήσεις, να βγάλεις γάντια, κράνος, να βρείς το κινητό στο μπουφάν σου (φαντάσου δλδ να το έχεις και σε εσωτερική τσέπη). Δέν νομίζω οτι έχει όρεξη κάποιος να κάνει αυτή τη φασαρία κάθε φορά που έχει μια κλήση. Προσέξτε, δέν δίνω κάποια λύση στο θέμα, απλώς γνώμες θέλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Το θεμα για μενα δεν ειναι αν απανταει αυτοματα το handsfree, αλλα το οτι για να κανεις συνομιλια θυσιαζεις την προσοχη σου, που πρεπει να ειναι στραμενη αποκλειστικα στο δρομο, οποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Με πρόλαβε ο Ladau Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 κοιτα... για κληση στο κινητο, θα ηταν τελειο, και να δουλευε κατευθειαν μεσα απο το κρανος, και να εκανες στην ακρη για να μιλησεις αποφευγοντας τα βαλε-βγαλε... Αλλα ποσοι απο εμας θα το εκαναν και δεν θα συνεχιζαν την πορεια τους μιλωντας? :/ Δεν νομιζω οτι αξιζει το ρισκο για να μαθουμε... Απο την αλλη ομως, θα μου αρεσε παρα πολυ να μπορω να συνδεομαι blootoothικα με ενα mp3 player και να ακουω μεσα στο κρανος μου την μουσικουλα μου ... Το οτι θα μου αρεσε ομως, δεν μειωνει σε κανεναν βαθμο την επικυνδυνοτητα που χαριζει η χρηση του... Οποτε με βρισκεις καπου ενδιαμεσα ... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2005 Εγώ παιδιά θεωρώ ότι αν η συνομιλία με κινητό είναι επικίνδυνη μία φορά οδηγώντας αυτοκίνητο, είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνη οδηγώντας μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2005 δεν καταλαβαίνω γιατι είναι 10 φορές ποιο επικινδυνη! Αν π.χ. στην ευθεια της Θήβας ρίξεις την ταχύτητα σου απο τα 160+ στα 60- είναι σαν να είσαι ακίνητος... πας τέρμα δεξιά και μιλάς .... Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που η μειωμένη προσοχή μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα είδικα σε περιπτώσεις που δεν μπορείς να μειώσεις την ταχυτητα σου άμεσα, π.χ στο κομάτι απο εθνική προς χαλκιδα όπου ο δρόμος είναι στενός και μπορεί να σε ακολουθεί ένα σβέλτο αυτοκίνητο. ... δεν έχω ποτέ μιλήσει πάνω στην μοτο απλά ... υποθέτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2005 Eγω παλι δεν καταλαβαινω τον λογο που ΔΕΝ πρεπει να χασεις κληση οταν οδηγεις!!!Δεν φτανει που σε ζαλιζουν καθε λιγο και λιγακι...να μας ζαλιζουν και πανω στην μοτοσυκλετα με μαλακιες...γιατι συνηθως τετοιες ακους. οποτε im out....thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2005 Συμφωνώ, παρόλα όσα έγραψα παραπάνω, ALX. εγώ και σε αυτοκίνητο και σε μότο το έχω κλειστό. όταν το ανοίγω βλέπω ποιοι με πήραν... γλιτώνω και πολύ μπαταρία και ειδικά στο αυτοκίνητο πολύ ακτινοβολία (εκτός αν έχει εξωτερική κεραία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2005 Eγω παλι δεν καταλαβαινω τον λογο που ΔΕΝ πρεπει να χασεις κληση οταν οδηγεις!!!Δεν φτανει που σε ζαλιζουν καθε λιγο και λιγακι...να μας ζαλιζουν και πανω στην μοτοσυκλετα με μαλακιες...γιατι συνηθως τετοιες ακους. οποτε im out....thanks <{POST_SNAPBACK}> Χαχα αυτό ακριβώς. (αν και οκ το παραδέχομαι, κάποιοι δέχονται πιο σημαντικά τηλεφωνήματα από ότι εγώ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2005 M'aresei pantws pou otan tetoia themata tithontai se dhmosia syzhthsh, oloi einai enantiwn tous. Sto dromo omws (sti praksi dld) ta pragmata einai entelws diaforetika, mexri pou eida proxtes kai enan typo epanw se mia Tenere , prosekste, me to aristero podi sto gypso (oxi olo fysika,apo to gonato kai katw), to dekaniki perasmeno anamesa stis mpares tis mhxanhs kai telos xwris kranos, na milaei kai sto kinito en kinish!!! Apisteuto? ki omws....den prolaba na bgalw foto re gmt , gia na tin balw edw na koufatheite oloi! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Eγω παλι δεν καταλαβαινω τον λογο που ΔΕΝ πρεπει να χασεις κληση οταν οδηγεις!!!Δεν φτανει που σε ζαλιζουν καθε λιγο και λιγακι...να μας ζαλιζουν και πανω στην μοτοσυκλετα με μαλακιες...γιατι συνηθως τετοιες ακους. οποτε im out....thanks <{POST_SNAPBACK}> Απ'το στομα μου το πειρες.Ειδικα σε ταξιδι δεν εχω σταματησει ποτε να σηκωσω το κιν. και φυσικα δεν το μετανοιωσα ποτε που δεν το σηκωσα Απο την αλλη εαν εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση δεν ειναι το ιδιο σαν να μιλας με τον συνοδηγο.Εαν μιλοντας στο κινητο μειωνονται τα αντανακλαστικα κατα 10% τοτε στα ΙΧ που συμετεχουν 5 ατομα στη συζητηση τι γινεται? Μηπως πρεπει να τους επιβαλουμε να φορουν φιμοτρο ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 εγώ θέλω το hands-free αλλά αδιαφορώ παντελώς (Παντελής) με τη χρήση για κινητό (αν και έχω τα δυο πρώην μικρότερα hands-free στον κόσμο - άσχετο, δεν τα πλήρωσα εξάλλου) τα θέλω για την ενδοσυνενόηση και για να ακούει το πίσω μέρος καμιά μουσική και εγώ κατευθύνσεις όχι δυνατά πάντως - θέλω να ακούω και το περιβάλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 http://www.engadget.com/entry/0761112687832088/ από την BMW με ιδιαίτερη κάπως σχεδίαση έχει βρει κανείς τίποτα ανάλογο στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό; Έμαθα η nolan μόλις έφερε το Ν102 (θα το βρείτε στο http://www.nolan.it/home.asp, στα Apribili) αλλά αυτό έχει απλά υποδομή για κάποιο σύστημα καλωδίωσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Οτιδήποτε αποσπά την προσοχή όταν οδηγούμε είναι επικίνδυνο.Δηλ.πριν 25 χρόνια που δεν υπήρχαν handsfree και κινητά και ότι άλλο κυκλοφορεί σήμερα bluetooth...οειδές δεν περνάγανε καλά;;;Και στην τελική αν είναι τόσο σημαντικό να μην χάσεις κάποια κλήση...τότε ο καθένας βάζει προτεραιότητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 εμένα το hands free με ενδιαφέρει 90% για την επικοινωνία με τον συναναβάτη και 80% από αυτό το 90% για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ (της) καλοπέραση (μια και εγώ είμαι μια χαρά και χωρίς μπλα μπλα) επειδή κάποιοι από εμάς πρέπει να κάνουμε το θέμα "μοτό" πιο φιλικό προς ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν (ή πρέπει να καλογερέψουμε)... το 10% που μένει είναι επειδή θέλω περισσότερο να ακούω καμιά οδηγία από το GPS μου (για να μην το κοιτάω) ή καμιά πορωτική δρομο-μουσική (όχι συνεχώς πάντως και όχι χωρίς να ακούω και το περιβάλλον) και μόνο... 1% για το τηλέφωνο Οτιδήποτε αποσπά την προσοχή όταν οδηγούμε είναι επικίνδυνο.Δηλ.πριν 25 χρόνια που δεν υπήρχαν handsfree και κινητά και ότι άλλο κυκλοφορεί σήμερα bluetooth...οειδές δεν περνάγανε καλά;;;Και στην τελική αν είναι τόσο σημαντικό να μην χάσεις κάποια κλήση...τότε ο καθένας βάζει προτεραιότητες... <{POST_SNAPBACK}> ωραία όλα αυτά, αλλά δεν σημαίνει ότι ήταν και λιγότερα ποσοστιαία τα ατυχήματα (περισσότερα ήταν) εφόσον ΒΛΕΠΟΥΜΕ μα.άκες δίτροχους και τετράτροχους ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (άρα δεν είναι ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούν επειδή δεν μπορούν), έστω αυτοί "ΕΣΤΩ", ας έχουν hands-free ο κόσμος δεν πάει πίσω, μπροστά πάει (δισκόφρενα αντί τάμπουρα, βλέπε hands-free, βλέπε ABS, βλέπε ψεκασμός, βλέπε, βλέπε) σε 5 χρόνια κάθε άνω του μετρίου κόστους κράνος ΘΑ ΕΧΕΙ stereo bluetooth headset by default (όπως και κάθε αυτοκίνητο στην κονσόλα του) και θα με θυμηθείτε (δεν θα με θυμηθείτε αλλά εγώ θα το έχω πει χεχεχε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 αφού ο συνεπιβάτης έχει πάντα ασχολία....όταν περνάς τα 110 κοντερίσια αρχίζει τις πολεμικές τέχνες εναντίον του οδηγού....Θες να ακούς και τις πολεμικές κραυγές από πάνω μέσω ενδοσυννενόησης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 η αλήθεια είναι ότι παρά την αρνητικότητα της, πριν τα 130 δεν υπάρχει αντίδραση (ειδικά όταν έχω ευνοϊκό αέρα - γιατί ξέρετε το "παλεμα" με τους κάθετους ανέμους) - αλλά από 140 αρχίζει το τσίμπιμα... στα 160+ ο πόνος είναι μεγάλος (ειδικά αν είναι συνεχής τέτοια ροή και όχι πχ. ένα δίλεπτο 170άρι σε μια ευθιάρα μια φορά ανά ταξίδι - αυτό οκ "συγχωρείται" συνήθως) η αλήθεια είναι ότι παρά την αρνητικότητα της, πριν τα 130 δεν υπάρχει αντίδραση (ειδικά όταν έχω ευνοϊκό αέρα - γιατί ξέρετε το "παλεμα" με τους κάθετους ανέμους) - αλλά από 140 αρχίζει το τσίμπιμα (ειδικά αν δει το κοντέρ)... στα 160+ ο πόνος είναι μεγάλος (ειδικά αν είναι συνεχής τέτοια ροή και όχι πχ. ένα δίλεπτο 170άρι σε μια ευθιάρα μια φορά ανά ταξίδι - αυτό οκ "συγχωρείται" συνήθως) <{POST_SNAPBACK}> (τα μάμισε εδώ το forum manager) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2005 handsfree πάνω στην μότο? όχι φυσικά με καλύψανε τα παιδιά.... Πρώτα απο όλα είναι επικίνδυνο.. Δεν υπάρχει λόγος... Άν περιμένεις τηλεφωνάκι σημαντικό και είσαι πάνω στην μότο... το βάζεις στην δονηση και πολύ απλά αν χτυπήσει φλασάκια δεξιά... και μιλάς οπου θες.... και ούτε γάτα ούτε ζημιά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2005 Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος... Εγώ φοβάμαι και που το σκέφτομαι. Εδώ μου αποσπά την προσοχή ο δάσκαλος που μού μιλάει από τον ασύρματο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2005 είναι ανάλογα τον άνθρωπο εγώ πχ. από την πρώτη μέρα που είχα δίπλωμα αυτοκινήτου (μιλάω για αυτοκίνητο γιατί εκεί είχα από την πρώτη μέρα συνεπιβάτη) είχαμε κανονική συζήτηση χωρίς κανένα πρόβλημα - ενώ έχω συναντήσει άνθρωπο (πάλι σε αυτοκίνητο) που ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ (ούτε οι άλλοι, όχι εμείς με αυτόν!) γιατί του αποσπά την προσοχή!!! (και δεν ήταν νέος οδηγός) επίσης (αυτό πάει και στην απάντηση της κατέμισας) μην έχετε όλοι στο μυαλό σας μια βόλτα στην Αθήνα - αλλά αν μιλάμε για μια "βόλτα" Αθήνα - Ιωάννινα τότε όλο και κάτι θα χρειαστεί (αν όχι το κινητό, να σου που πει ο πίσω σου, να ακούσεις καμιά μουσική κλπ.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2005 επίσης (αυτό πάει και στην απάντηση της κατέμισας) μην έχετε όλοι στο μυαλό σας μια βόλτα στην Αθήνα - αλλά αν μιλάμε για μια "βόλτα" Αθήνα - Ιωάννινα τότε όλο και κάτι θα χρειαστεί (αν όχι το κινητό, να σου που πει ο πίσω σου, να ακούσεις καμιά μουσική κλπ.) <{POST_SNAPBACK}> Nopeeeeeeeeeeeeee :) δεν έχω το μυαλό μου στο κινητό αλλά νομίζω πως καλός η κακός πρέπει να το έχω μαζί μου ακόμη και σε μια βόλτα 80-100χλμ για την κάθε στραβή που θα μου τύχει... ...ή για οτιδήποτε με χρειαστούν είτε απο το σπίτι είτε απο την δουλίτσα.. Το καλό είναι να μην έχεις άγχος ακόμη και μαζί σου να το έχεις και να μην λές ωχ τώρα θα χτυπήσει μετά θα χτυπήσει.. Έχουμε μαζί μας το κινητό για κάθε ενδεχόμενο...και απλά χαιρόμαστε την βόλτα ή το ταξίδι μας.. Φιλικά Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2005 μα έρχεσαι στα λόγια μου ΑΝ για ΚΑΠΟΙΟ λόγο χρειάζεται να έχεις το κινητό, πολύ καλύτερα να είσαι ήσυχος ότι αν χτηπήσει θα το σηκώσεις (και θα πεις 2 κουβέντες όχι ολόκληρη συνταγή για γλυκό), ενώ περισσότερο αγχωτικό θα είναι το "α στις 2 ώρες που ήμουν πάνω στη μηχανή, χτύπησε;" (ξαναλέω αν για κάποιο λόγο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) επίσης η χρησιμότητα ξαναλέω είναι και ΠΕΡΑ από τη χρήση με κινητό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2005 ... ο NLS με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες