FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2005 Περαστικά φίλε μου κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Εσύ να είσαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 FZMAN Thanks ΕΙδΕ ΚΑνΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑγΗ ΜοΥ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 (sas grafo me idaitero pono) Xthes to apogeumam giro stis 5:30 kapoios asiniditos odigos prospathise na kanei paranomi anastrofi me apotelesma na mou kopsei to dromo. To katafere mporo na po xoris idiaiteri diskolia. Prin katalavo ti eixe ginei vriskomoun idi ston aera kai eskaga kato me to kefali kanontas ena sirsimo stin asfalto 8 metron (vasei troxaias). Exo xtipisei psilo asxima gonato, astragalo, agkona kai omo kai fisika tis gnostes terasties ekdores apo to sirsimo stin asfalto. To mixanaki den epathe idaitera xontri zimia an exeresoume oti i oura mazi me ta telika exoun katsei entelos kato, kati diladi san KTM virago exei ginei ena prama. Me to pou to eida vevaia me piasan ta klamata alla anyway. Pote den kavalousa mixani xoris na forao kranos, na pou apodeixtike oxi apla xrisimo alla sotirio! MAGKES OLOI KRANOS STA KEFALIA SAS OLOI! Thelo na euxaristiso: 1. To EKAB, pou oute katalava poso grigora eirthe kai me mazepsan 2 Tous giatrous sto nosokomeio, pou itan gia kanena 3oro apo pano mou kai mou ferontousan me to ganti. 3. Ton aderfo pou anelave ta peri mixanis 4. Tin aravoniastikia mou einai panta sto pleuro mou se oti anapodia mou exei tixei...kai 5. Esas pou katheste kai diavazete auto. PANTA KRANOS FILOI MOU... PANTA! YG. Eixa foresei tous sigastires stis Akrapes...oute me eide oute me akouse o m****s! Anyway, xekinao enan agona tora me apozimioseis kai ta sxetika. Sas euxaomai kali sinexeia kai prosoxi sto dromo! Filika Sarevock <{POST_SNAPBACK}> ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΕΠΑΘΑ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ !!!!!!! ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ !!! ΚΡΑΝΟΣ ΟΛΟΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 ΤΗΝ ΕΠΙΤΑγΗ την ειδα εγω ... ...στον υπνο μου :D :P Υπομονη ρε ... κατι μου λεει οτι στο φιλαει για Χριστουγενιατικο δωρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Επιτελους ηρθε η ΕπιΤαΓη! Αλλα περιμεναμε αλλα ηρθαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 μεγαλη η αποκλιση του ποσου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Για να πω την αληθεια περιμεναμε κανενα χιλιαρικο πιο πανω αλλα... ...τι να πω :( Παλι καλα που πληρωσε γιατι με αυτα που ειχαν ακουστει στην TV... ειχα απογοητευτει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Για να πω την αληθεια περιμεναμε κανενα χιλιαρικο πιο πανω αλλα... ...τι να πω :( έχω σοκαριστεί πλήρως τώρα λέμε . Από τότε που τράκαρες ΤΩΡΑ πήρες χρήματα? είχα εντύπωση (μη έχοντας μπλέξει ποτέ και καθώς είμαι ο ιδιος συνεπης σε τετοιου είδους υποχρεωσεις) ότι ζούσα στη σουηδία μάλλον. Το ποσό προφανώς κάλυπτε και κάτι περα των υλικών ζημιων ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Απο τοτε που τρακαρα ναι τωρα πηρα τα χρηματα φιλε μου. Δεν ξερω αν οι αλλοι τα ειχαν παρει νωριτερα αλλα παλι καλα που πηραμε και αυτα! :( Ναι το ποσο καλυπτε κατα 30 ευρα παραπανω τις "σωματικες βλαβες"! Τοσο κοστιζει μια "πτηση" ρε παιδες? 30 ευρα? Που και να μην εδινα χαρτια απο νοσοκομειο, φωτογραφιες του πραγματογνωμονα, ποσα θα μου δειναν τοτε? 0,25σεντς??? $@##$^&^&%$&^%&&$& Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 teleytaios kai kataidromenos, soy euxomai perastika, kai kali tyxi me ta dikastiria. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ...@Sarevock...δυστυχως μόνο να τα σκάμε στις ασφαλιστικές...και οταν ερθει η ωρα της αποζημίωσης... εχω ενα παρομοιο με το δικό σου...7 και μισό μήνες με αφθονο κωμικοτραγικο στην υποθεση μεχρι να αποζημιωθω...και λες μετα,οτι και Ασφαλεια να εχω(πλην μικτης-οπου τα σκας ΑΔΡΑ-)το θεμα ειναι ο αλλος που θα μου την κανει πού ειναι ασφαλισμένος;;;στην ΧΕΣΕΜΕΣΑ ltd insurance;;; Oυ μπλεξεις φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Τουλαχιστον πληρωσαν τη μηχανη! Τι να πω γμτ! Κι αυτο το μαλακισμενο που με τρακαρε ουτε ενα τηλεφωνο πηρε το καθαρμα να δει τι κανω! Εγω ρε πουστη μου δε θα εκανα ετσι! ...τι να πω! :/ @spdphoto Thanks mate! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 @sarevock...εγραψε"Τι να πω γμτ! Κι αυτο το μαλακισμενο που με τρακαρε ουτε ενα τηλεφωνο πηρε το καθαρμα να δει τι κανω! Εγω ρε πουστη μου δε θα εκανα ετσι!...τι να πω!" :/ μεγαλη κουβεντα πας να πιάσεις... Δυστυχως η Γαϊδουριά στην Ελλάδα όσο πάει και τείνει να πάρει διαστάσεις κινητής τηλεφωνίας...Απλά κοίτα γύρω σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ντρεπομαι ρε φιλε για αυτους... ντρεπομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 :( :( ...αλλά είναι η πραγματικότητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Δεν πειραζει ρε φιλαρακι ... Εσυ να σαι καλα και σε καλη μερια ... ;) (δεν θα το κυνηγησεις αλλο με δικαστηρια κτλ ε; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Perastika filaraki kai grygora... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 (δεν θα το κυνηγησεις αλλο με δικαστηρια κτλ ε; ) <{POST_SNAPBACK}> Δεν αξιζει ρε ΝΙκολα για 500-1000 ευρω παραπανω? ...δεν αξιζει :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 @Edmark Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackrose 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Τουλαχιστον πληρωσαν τη μηχανη! Τι να πω γμτ! Κι αυτο το μαλακισμενο που με τρακαρε ουτε ενα τηλεφωνο πηρε το καθαρμα να δει τι κανω! Εγω ρε πουστη μου δε θα εκανα ετσι! ...τι να πω! :/ Εσύ, εγώ όλοι εδώ μέσα δεν κάνουμε έτσι............ αυτός όμως έτσι έκανε!! Μπορείς να αλλάξεις τα μυαλά κάποιου ή μιας μερίδας ανθρώπων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 πιστευώ αρκετών όχι λίγων πολλών μάλιστα που αν δεν τους συμβεί θα έλεγαν ότι δεν θα το έκαναν (φυσικά αυτό δεν εννοεί τον sarevock) - απλά έτσι είμαστε (ώς είδος; ως λαός;... δεν ξέρω) τέσπα τέλειωσε το θέμα (και σχετικά όλα καλά) οπότε κοιτάμε μπροστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 τι να πεις? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 ...@sarevock...εσυ κι εγω τι να πουμε;;;αυτοί οι "υπευθυνοι" κάθε φορά που διακυρρητουν "μπλα μπλα κλπ κλπ και ...με σεβασμό στον πολίτη..." σ'αυτούς θα έπρεπε να πούμε κάτι...αν ιδρωνε τ'αυτί τους...(ξερεις το γνωστο αυτί...με τη μελίγκρα μέσα...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 Και ρωταω εγω :"Υπευθυνος και Ελληνας μαζι γινεται"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες