Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καιρο τωρα με τρωει να αλλαξω κρανος με κατι ποιο σοβαρο , κοιταζω το Agv ax8 dual evo που απο εξω το βρισκω με 310ευρω περιπου και απο Ελλαδα με 329ευρω , σαφως και θα το παρω απο εδω αφου η διαφορα ειναι μικρη . Βλεποντας ενα ποστ του ALX σημερα ξαναμπηκε στο μυαλο μου το Shoei Hornet DS που με τη προσφορα βγαινει στα 352ευρω απο Αγγλια συν κιτ καθαρισμου και τσαντα μεταφορας , απο Ελλαδα δε παιζει , τουλαχιστον οπου εψαξα δε το βρηκα , ουτε στην αποθηκη στην Ηλιουπολη , απο Τζωρτζοπουλο μονο το βρηκα αλλα στα 400πολλαφευγα.. Ιδου το ερωτημα , ποιο απο τα δυο ;;; Το Shoei σα ποιοτητα δε τιθεται θεμα , το εχουν κανα δυο φιλαρακια , εχει οαδερφος μου ενα ΜΧάδικο συν οτι ο Αγγλος δινει και τα κατι της του , ομως το AGV μ'αρεσει πιο πολυ σα κοψιμο , εχει και πιο τετραγωνο γεισο που μ'αρεσει , εσυ πιο θα επερνες αν σου 'λεγαν διαλεξε ρε ενα απ'τα δυο ; Ωεο ; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 To AGV οσο αφορα καθαρα και μονο ομορφια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κι εσύ αυτό λες εε , είναι πιο προς το εντουρο/ΜΧ το κόψιμο του..! Και έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές γι αυτό όπου έψαξα στο εξωτερικό . Όσο για το χρώμα θα είναι άσπρο σε όποιο απ τα δύο καταλήξω , όλα τα κράνη που έχω είναι μαύρα και θέλω κάτι διαφορετικό! Αλλά σίγουρα όχι φανταχτερό η χρωματιστό για τα γούστα μου..! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2013 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραιο το ασπρο αλλα σκετο ειναι μονοτονο και θα το βαρεθεις ευκολα.. (Μιλαω εκ πειρας με το στριταδικο μου) Εδω εισαι ------> http://www.dainese-c...White-Black-Red (Θα σου ελεγα το ασπρομαυρο αλλα υπερτερει το μαυρο) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2013 από τον anotherface 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Ναι το εχω δει , πολυ φανταχτερο για τον τροπο ενδυμασιας μου ρε..! Ασπρο και στη τελικη του βαζω κατι αυτοκολητοιδες στη πισω μερια αν το δω πολυ σκετο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο το agv κάνει γωνίες είναι πιο μουράτο.Τώρα από ποιότητα κατασκευής χωρίς να γνωρίζω πολλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κανένα από τα δύο.Μιας και δεν έχει προτείνει κανείς κανένα άλλο και είναι κρίμα να ξεμπερδευτείς νωρίς κοίτα και προς icon variant Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Αν δεν σε νοιαζει το pinlock για το θαμπωμα (θαμπωνουν τα ΜΧ κρανη? με τοσο ανοιγμα απο κατω?) τοτε το AGV. Καθαρα εμφανισιακα!! Απιστευτο στο σχεδιασμο σε σχεση με το Shoei. Εκτος αν ειχες κανενα BMW.. :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Χωρίς να γνωρίζω για κανένα από τα δύο κράνοι όσον αφορά ασφάλεια και αξιοπιστία και κρίνοντας μόνο από την εμφάνιση εγώ θα έπερνα το AGV.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 AGV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Αν δεν σε νοιαζει το pinlock για το θαμπωμα (θαμπωνουν τα ΜΧ κρανη? με τοσο ανοιγμα απο κατω?) τοτε το AGV. Καθαρα εμφανισιακα!! Απιστευτο στο σχεδιασμο σε σχεση με το Shoei. Εκτος αν ειχες κανενα BMW.. :crazy: Ένα τέτοιου τύπου έχω και τώρα αλλά η ζελατίνα του όταν είναι κλειστή θαμπωνει , απλά την ανοίγω λίγο και συνεχίζω..! Φαντάζομαι ότι και τα δύο είναι ανώτερα σ αυτόν το τομέα αλλά και πάλι δε με πολυαπασχολει αφού κλείνω ζελατίνα σε βροχή η όταν παρακρυωσω η σε κάνα ταξιδάκι , σπάνια δηλαδή..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Γιατι δεν δοκιμαζεις να το παρεις απο εδω ( ΜΑΥΡΟ ) ( ΑΣΠΡΟ ) . Η τιμη ειναι 300 ευρω και για την ακριβεια 299.74181 ευρω!!! :P Δεν υπαρχει κοστος μεταφορικων, η αποστολη ειναι τσαμπα και ο πωλητης ειναι εμπιστος. Γλιτωνεις 30 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Smia επειδή το έχω το AGV έχω να σου πω ότι δεν καταλαβαίνει Χριστό με όσα και να πηγαίνεις και όσο αέρα και να τρως.Επίσης αναπνέεις πολύ καλά μέσα και όσον αφορά τα υλικά θα ξέρεις φαντάζομαι είναι kevlar,fiber,carbon.Η μόνη μαλακία που μου έχει εμφανίσει εμένα είναι ότι μου σκίστηκε το ένα μικρό μαξιλάρακι που είναι μαζί με το λουρί για να μη σε πονάει το οποίο και μου το έφτιαξαν τσάμπα.Αυτά. edit:Όσον αφορά το θάμπωμα,θαμπώνει αν είσαι κάποια ώρα ακίνητος με κλειστή ζελατίνα.Αν κινείσαι με κλειστή ζελατίνα και ανοιχτό το κάτω τότε είσαι κομπλέ. edit:Εγώ για αυτό πήγαινα αλλά πολλά τα λεφτά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2013 από τον reNos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Γιατι δεν δοκιμαζεις να το παρεις απο εδω ( ΜΑΥΡΟ ) ( ΑΣΠΡΟ ) . Η τιμη ειναι 300 ευρω και για την ακριβεια 299.74181 ευρω!!! :P Δεν υπαρχει κοστος μεταφορικων, η αποστολη ειναι τσαμπα και ο πωλητης ειναι εμπιστος. Γλιτωνεις 30 ευρω! Τον εχω δει αλλα νταξει 30ευρω ειναι , το περνω απο εδω , το δοκιμαζω κι ολας , M φοραω συνηθως αλλα ποτε δε ξερεις , κι οαδερφος μου Μ φοραγε αλλα οταν πηγε και δοκιμασε Shoei ειδε οτι τελικα ηταν S το νουμερο του . Οχι οτι με χαλανε 30ευρω στη τσεπη αλλα προτιμω απο εδω γιατι εχω το ατου της δοκιμης , τωρα να παω να το βαλω σε ενα μαγαζι και μετα να το παρω απο εξω δε μου παει η καρδια , να ηταν καμια εξωφρενικη διαφορα πανω απο 50ε να το σκεφτομουν αλλα τωρα νομιζω καλυτερα να υποστηριξω την εδω αγορα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και εμενα το AGV μου αρεσει....ειναι πιο "αλητικο" κρανακι,τα κοψιματα του...γενικα ολο το στυλ του. Ενα λευκο με μια σκουρα ζελατινα θα ηταν ωραιος συνδυασμος..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Παντως αν ηξερες το νουμερο σου και τυχαινε να εναι ''large'' τοτε θα μπορουσες να το παρεις απο εδω . Ειναι Δημοπραξια αλλα πιστευω οτι θα μπορουσες να το κερδισεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Ένα συγκριτικό: http://www.rideadv.com/ride-adventures-tour-and-rentals-blog/bid/61565/Dual-Sport-Motorcycle-Helmet-Review-AGV-AX-8-Shoei-Hornet-Arai-XD3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Παντως αν ηξερες το νουμερο σου και τυχαινε να εναι ''large'' τοτε θα μπορουσες να το παρεις απο εδω . Ειναι Δημοπραξια αλλα πιστευω οτι θα μπορουσες να το κερδισεις... Το δει αυτό αλλά L δεν είναι για μένα , Μ φοράω σε όσα κράνη είχα μέχρι τώρα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Smias σημερα αγορασα το agv ax-8 dual 270γιουρος απο καλλιροης. κοιτα το αν δεν το εχεις δει καπου ποιο φτηνα η τιμη αυτη ειναι για το λευκο! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον dream_rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 θα επερνα ενα icon variant... ;) http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=21921873&Page=6 τσεκαρε κατω κατω και στη επομενη σελιδα.. απο αυτα τα 2 που προτινεις τωρα.... εγω απο το agv ειμαι πολυ ευχαριστιμενος... μερικες φορες θολωνει λιγο η ζελατινα τωρα το χειμωνα μονο.. καταταλα ειναι comble... ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Smias σημερα αγορασα το agv ax-8 dual 270γιουρος απο καλλιροης. κοιτα το αν δεν το εχεις δει καπου ποιο φτηνα η τιμη αυτη ειναι για το λευκο! Το evo ή το περσινό μοντέλο ; θα επερνα ενα icon variant... ;) http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=21921873&Page=6 τσεκαρε κατω κατω και στη επομενη σελιδα.. απο αυτα τα 2 που προτινεις τωρα.... εγω απο το agv ειμαι πολυ ευχαριστιμενος... μερικες φορες θολωνει λιγο η ζελατινα τωρα το χειμωνα μονο.. καταταλα ειναι comble... ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙ! ;) Το χω δει το Icon αλλά δε με ψήνει.. Πολύ στρογγυλό για τα γούστα μου..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 το agv παντος ειναι ψιλο μεγαλο σαν κρανος... αλλα δεν ειναι ασχημο! Δεν μου λες αδερφε το variant που το εχεις δει? σε καπιο καταστιμα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Όχι , σε διάφορες φωτογραφίες από αμερικάνικα φόρουμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Το evo. Κοιτα και στην πετρου ραλλη μπας κ πετυχης πιο καλη τιμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Το evo. Κοιτα και στην πετρου ραλλη μπας κ πετυχης πιο καλη τιμη! Αχαα..! Για στειλε π.μ ψηλοφτερε αδερφε που το πηρες , κεντρο ειμαι οποτε η Καλιροης ειναι πολυ διπλα μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stevex 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 @ dream rider...μπορεις σε παρακαλω φιλε μου να πεις απο που, γιατι ενδιαφερομαι και γω? Αν δεν θες να γραψεις το μαγαζι λογω διαφημισης,κανε τον κοπο κ στειλτο μου σε π.μ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες