Jump to content
B_B

The End of the Road

Recommended Posts

Φ Ο Β Ε Ρ Ο

τιποτα αλλο δεν εχω να πω.Τα λογια περιττα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φανταστικές εικόνες και συναισθήματα! ιδίως όταν τα κάνεις μόνος σου και παλεύεις με τη λογική και τα όρια της ανθρώπινης φύσης που κρύβεις μέσα σου. Να σαι καλά και πάντα όρθιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι το τελος του δρομου φιλε... αλλη μια "τελευταια στιγμη" περιμενει εκει για σενα...μολις την ζησεις και ρουφηξεις καθε σταλα της με τα ματια πλημμυρισμενα απο εικονες και το μυαλο γεματο αισθησεις,φορας το κρανος, γυρνας το κλειδι στον διακοπτη και η μοτοσυκλετα βρυχαται οπως βρυχαται και η διψασμενη σου ψυχη..

Βρυχαται παντα προθυμη, προθυμη να σε ταξιδεψει και να μοιραστει μαζι σου σαν πιστος συντροφος την επομενη "τελευταια στιγμη" της ζωης σου..

Στις τελευταιες μας στιγμες.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι φωτογραφιες ειναι του επιπεδου που μας εχεις συνηθισει τοσο καιρο.

Τα λογια που χρησιμοποιεις τοσο ποιητικα αλλα και τοσο καθημερινα συγχρονως.

Ευγε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου πολλά Μπράβο!!!!

Ευχαριστώ για τον τρόπο που μοιράζεσαι αυτα που "βλέπεις" ..

Είσαι η αφορμή για πολλές κυριακάτικες βόλτες μου , σε προορισμούς που απλά δεν υπάρχουν!

Πάλι Μπράβο & ευχαριστώ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγέλη να ΄σαι καλά, το έκανες το θαύμα σου πάλι!

Σε οποιοδήποτε σημείο και αν σταματάω με την γριά μου η στιγμή έχει κάτι το μαγικό. Δεν ξέρω σε πόσους από εσάς συμβαίνει αλλά όλα αποκτούν μια μορφή ιεροτελεστείας. Η κάθε κίνηση...Το κατέβασμα του πλαϊνού σταντ, το γύρισμα του κλειδιού στη μίζα, το ξεκούμπωμα του κράνους...Όλα

Δεν είσαι μόνος.

Όταν έχω φύγει με την μηχανή κι έχω στο μυαλό μου το οδοιπορικό και στην τσάντα την κάμερα, η στιγμή έρχεται από μόνη της και με αρπάζει.

Σπάνια θα αντισταθώ, ακόμη και αν έχω σταματήσει 50 μέτρα πιο πριν για άλλη φωτογραφία.

Όσες φορές έχω αντισταθεί επειδή βιαζόμουν το έχω μετανιώσει.

Το μοτο-οδοιπορικό είναι αυτό που με οδηγεί και τα κάδρα εμφανίζονται μόνα τους, εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να τα βάλω μέσα στην κάμερα με κάποιο τρόπο.

Το στήσιμο της μηχανής σε επίλεκτο σημείο.

Το ξεκούμπωμα της τσάντας, το σετάρισμα της κάμερας, μηχανικά, χωρίς σκέψη.

Το περπάτημα γύρω από την μηχανή, οι δοκιμές για το καλύτερο κάδρο. Λίγο πιο μπρος, λίγο πιο πίσω, πάνω στον βράχο, πάνω στην πλαγιά... Και αυτό χωρίς σκέψη. Όπως ο πεινασμένος ψάχνει την τροφή, κάπου εκεί θα είναι κρυμμένο το καλύτερο κάδρο, με την μηχανή σε μιά γωνιά και το μεγαλείο της φύσης γύρω της σε αρμονία, ψάχνω, ψάχνω.

Σαν υπνωτισμένος, καμιά φορά παρά λίγο να πέσω σε γκρεμό, παρά λίγο να με χτυπήσει κάνα διερχόμενο αμάξι, να σκοντάψω, να πέσω. Μόνο το κάδρο βλέπω, τίποτε άλλο.

Καλή συνέχεια,

Ευγένιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με έχεις κάνει αναγνώστη σου!!!! όποτε βλέπω ταξίδι σου ξέρω ότι θα το απολαύσω. να είσαι καλά συνονόματε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω, πω..... χρώματα, τοπία, φύση και όλα αυτά σε βόλτα με την μηχανή και καλή παρέα.

Στο 'χω ξαναγράψει, πολλά οδοιπορικά και ταξίδια έχω δει εδω μέσα αλλά εσύ στις φωτό δεν "παίζεσαι".... απλά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για άλλη μια φορά μας ταξιδεύεις με τις εξαιρετικές φωτό και τον ποιητικό λόγο σου...να'σαι καλά σύντροχε!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα