Jump to content
Isis

Riding school - Μειωμένη τιμή σε group

Recommended Posts

μασιφε αν ερχοσουν θα εμπαινες.γιατι ηταν αρκετοι μου φαινεται που δεν ηρθαν.10 ειχε πει οτι θα ημασταν και 6 ημασταν τελικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν το ήξερα...

Σκεφτόμουν να περάσω φεύγοντας από τον καφέ αλλά ο καιρός δεν ήταν πολύ φιλικός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν αρχή το αγγούρι :online2long:

8467408180_96fe908b88_m.jpg

η απορία είναι διάχυτη ......

8467407244_ff94599509_m.jpg

μήπως έτσι είναι λίγο καλύτερα ?

8467411528_058b18e921_m.jpg

Σίγουρα δεν είναι εκπληκτικό στη φωτό αλλά θα ορκιζόμουν οτι είχα και καλύτερες στροφές

8466324645_0552b0d7f1_m.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μασιφε αν ερχοσουν θα εμπαινες.γιατι ηταν αρκετοι μου φαινεται που δεν ηρθαν.10 ειχε πει οτι θα ημασταν και 6 ημασταν τελικα

ρε συ σαν να χορευεις ειναι με την καταπληκτικη αναλυση της καμερας!!!

σπας μεση σε καθε στροφη !!

στις ευθειες ειδικα σαν τη σαλομη λικνιζεις το κορμι σου!!!

:taz: :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:taz:

φανταστικη μερα*trackday10/02....αμα εχετε υλικο ,ανεβαστε να μας δουμε :clapping2::tooth:

παμε και στο επομενο :biker8zj: τιμονια κατω :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι ο ψηλος με το xtx? Αν ναι πες μου να σου φτιαξω και εσενα ενα βιντεακι να το εχεις. Σε εχω τραβηξει αρκετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε!! Ωραιοι ρε μαγκες!! Ενταξει, οπως ειπωθηκε, η πιστα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα μονο και μονο η συνεχομενη επαφη με τις ιδιες στροφες, σου διδασκει πολλα. Η τριβη με τα ιδια και τα ιδια, σε κανει καλυτερο!!

Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για πρωτη επαφη (και εξοικειωση) με την μοτοσικλετα σου, ειδικα τωρα που (ακομα) τα Μεγαρα ειναι κλειστα για χειμωνα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι ο ψηλος με το xtx? Αν ναι πες μου να σου φτιαξω και εσενα ενα βιντεακι να το εχεις. Σε εχω τραβηξει αρκετα...

ναι ρε αυτος ειναι μας το λεγε στο διαλειμμα...

δωσε στο λαοοοοο!!!

εμενα τιποτα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι....ο ιδιος!!ναι να μας δουμε και να θαυμασουμε αλλα κυριως να δουμε και τα λαθη που κανουμε...

ναι στειλε βιντεακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε!! Ωραιοι ρε μαγκες!! Ενταξει, οπως ειπωθηκε, η πιστα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα μονο και μονο η συνεχομενη επαφη με τις ιδιες στροφες, σου διδασκει πολλα. Η τριβη με τα ιδια και τα ιδια, σε κανει καλυτερο!!

Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για πρωτη επαφη (και εξοικειωση) με την μοτοσικλετα σου, ειδικα τωρα που (ακομα) τα Μεγαρα ειναι κλειστα για χειμωνα! :_thumbsup:

πολυ σωστα χρειαζομαστε τριβη και φουλ επαναληψη....καθε φορα διορθωνω και λαθη που κανω,μεχρι να γινουν ολες οι κινησεις αυτοματες ....ναναι καλα και οι δασκαλοι εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως μια μάτια που έριξα στο site του riding school το σχολείο που κάναμε ήταν 'κατώτερο' αυτού που περιγράφετε

αφού οι μαθητές ανά εκπαιδευτή ήταν 4 και όχι 3

επίσης το σχολείο τελείωσε στις 3¨30 βάρια ενώ στο site λέει οτι τελιωνει στις 5. σε ερώτηση άλλου μαθητή (δε θυμαμε ποιος) είπαν από την οργάνωση ότι τελείωσε 3¨30 και όχι 4 γιατί έφαγαν μίση ώρα διάλυμα για να προλάβουν το επόμενο σχολείο, ελα ομως λειπει μια ωρα απο την περιγραφη που δειχνει το site

άλλες απόψεις?

Όταν το σχολείο έχει 3 group τελειώνει 5-5.30 με δύο group είναι λογικό να τελειώσει νωρίτερα, όσο για το διάλλειμα, έγινε κανονικά και όλοι έφαγαν και ξεκουράστηκαν. Κανονικά με δύο group έπρεπε να τελειώσουμε στις 2 , όμως επειδή δώσαμε περισσότερη ώρα στη θεωρία αλλά και στην πράξη τελειώσαμε 3.30. Επόμενο σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει την ίδια ημέρα, αν μετρήσετε τις ώρες θα καταλάβετε γιατί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιχτά είναι τα μέγαρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιχτά είναι τα μέγαρα....

Eιχα την εντυπωση πως κλεινουν οταν αρχιζει ο χειμωνας, και ανοιγουν παλι προς Μαρτη πλευρα.. Εννοω τα Track Days!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν το σχολείο έχει 3 group τελειώνει 5-5.30 με δύο group είναι λογικό να τελειώσει νωρίτερα, όσο για το διάλλειμα, έγινε κανονικά και όλοι έφαγαν και ξεκουράστηκαν. Κανονικά με δύο group έπρεπε να τελειώσουμε στις 2 , όμως επειδή δώσαμε περισσότερη ώρα στη θεωρία αλλά και στην πράξη τελειώσαμε 3.30. Επόμενο σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει την ίδια ημέρα, αν μετρήσετε τις ώρες θα καταλάβετε γιατί.

για το 30 λεπτο του διαλλειματος το ειπα και εγω οτι ηταν χρονος που λογικα δεν υπολογιζεται

για τα group δε το ηξερα οποτε ισως αδικα ειμουν καχυποπτος

επομενο σχολειο εννουσα τους 'μικρους' που καναν γυρους οχι riding school

για να μη παρεξηγηθω δε θεωρω κακη ιδεα να παρακολουθησει καποιος το σχολειο, το αντίθετο θα ελεγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιχα την εντυπωση πως κλεινουν οταν αρχιζει ο χειμωνας, και ανοιγουν παλι προς Μαρτη πλευρα.. Εννοω τα Track Days!

H extremetrackdays (Zαφειρόπουλος) έχει ήδη κάνει αρκετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H extremetrackdays (Zαφειρόπουλος) έχει ήδη κάνει αρκετά.

Ε δώστε καμιά πληροφορία ρε παιδιά. Κρυφά τα κρατάτε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει περιπτωση να ξαναμαζευτουμε να παμε για το riding 1?

Αν ναι I'm in :na_mB:

Εγώ είμαι μέσα αλλά να ανοίξει λίγο ο καιρός.

μαζί σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα να μαζευεται το group σιγα σιγα και που θα παει καποτε θα σταματησει να βρεχει :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα