Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Μπράβο παίδες...άντε και στο επόμενο μαζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 μασιφε αν ερχοσουν θα εμπαινες.γιατι ηταν αρκετοι μου φαινεται που δεν ηρθαν.10 ειχε πει οτι θα ημασταν και 6 ημασταν τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Αν το ήξερα... Σκεφτόμουν να περάσω φεύγοντας από τον καφέ αλλά ο καιρός δεν ήταν πολύ φιλικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εν αρχή το αγγούρι η απορία είναι διάχυτη ...... μήπως έτσι είναι λίγο καλύτερα ? Σίγουρα δεν είναι εκπληκτικό στη φωτό αλλά θα ορκιζόμουν οτι είχα και καλύτερες στροφές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 μασιφε αν ερχοσουν θα εμπαινες.γιατι ηταν αρκετοι μου φαινεται που δεν ηρθαν.10 ειχε πει οτι θα ημασταν και 6 ημασταν τελικα ρε συ σαν να χορευεις ειναι με την καταπληκτικη αναλυση της καμερας!!! σπας μεση σε καθε στροφη !! στις ευθειες ειδικα σαν τη σαλομη λικνιζεις το κορμι σου!!! :taz: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mackan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 φανταστικη μερα*trackday10/02....αμα εχετε υλικο ,ανεβαστε να μας δουμε παμε και στο επομενο τιμονια κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εισαι ο ψηλος με το xtx? Αν ναι πες μου να σου φτιαξω και εσενα ενα βιντεακι να το εχεις. Σε εχω τραβηξει αρκετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ελα ρε!! Ωραιοι ρε μαγκες!! Ενταξει, οπως ειπωθηκε, η πιστα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα μονο και μονο η συνεχομενη επαφη με τις ιδιες στροφες, σου διδασκει πολλα. Η τριβη με τα ιδια και τα ιδια, σε κανει καλυτερο!! Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για πρωτη επαφη (και εξοικειωση) με την μοτοσικλετα σου, ειδικα τωρα που (ακομα) τα Μεγαρα ειναι κλειστα για χειμωνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εισαι ο ψηλος με το xtx? Αν ναι πες μου να σου φτιαξω και εσενα ενα βιντεακι να το εχεις. Σε εχω τραβηξει αρκετα... ναι ρε αυτος ειναι μας το λεγε στο διαλειμμα... δωσε στο λαοοοοο!!! εμενα τιποτα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mackan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εισαι ο ψηλος με το xtx? Αν ναι πες μου να σου φτιαξω και εσενα ενα βιντεακι να το εχεις. Σε εχω τραβηξει αρκετα... ναι....ο ιδιος!!ναι να μας δουμε και να θαυμασουμε αλλα κυριως να δουμε και τα λαθη που κανουμε... ναι στειλε βιντεακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mackan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ελα ρε!! Ωραιοι ρε μαγκες!! Ενταξει, οπως ειπωθηκε, η πιστα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα μονο και μονο η συνεχομενη επαφη με τις ιδιες στροφες, σου διδασκει πολλα. Η τριβη με τα ιδια και τα ιδια, σε κανει καλυτερο!! Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για πρωτη επαφη (και εξοικειωση) με την μοτοσικλετα σου, ειδικα τωρα που (ακομα) τα Μεγαρα ειναι κλειστα για χειμωνα! πολυ σωστα χρειαζομαστε τριβη και φουλ επαναληψη....καθε φορα διορθωνω και λαθη που κανω,μεχρι να γινουν ολες οι κινησεις αυτοματες ....ναναι καλα και οι δασκαλοι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 πάντως μια μάτια που έριξα στο site του riding school το σχολείο που κάναμε ήταν 'κατώτερο' αυτού που περιγράφετε αφού οι μαθητές ανά εκπαιδευτή ήταν 4 και όχι 3 επίσης το σχολείο τελείωσε στις 3¨30 βάρια ενώ στο site λέει οτι τελιωνει στις 5. σε ερώτηση άλλου μαθητή (δε θυμαμε ποιος) είπαν από την οργάνωση ότι τελείωσε 3¨30 και όχι 4 γιατί έφαγαν μίση ώρα διάλυμα για να προλάβουν το επόμενο σχολείο, ελα ομως λειπει μια ωρα απο την περιγραφη που δειχνει το site άλλες απόψεις? Όταν το σχολείο έχει 3 group τελειώνει 5-5.30 με δύο group είναι λογικό να τελειώσει νωρίτερα, όσο για το διάλλειμα, έγινε κανονικά και όλοι έφαγαν και ξεκουράστηκαν. Κανονικά με δύο group έπρεπε να τελειώσουμε στις 2 , όμως επειδή δώσαμε περισσότερη ώρα στη θεωρία αλλά και στην πράξη τελειώσαμε 3.30. Επόμενο σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει την ίδια ημέρα, αν μετρήσετε τις ώρες θα καταλάβετε γιατί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ελα ρε!! Ωραιοι ρε μαγκες!! Ενταξει, οπως ειπωθηκε, η πιστα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα μονο και μονο η συνεχομενη επαφη με τις ιδιες στροφες, σου διδασκει πολλα. Η τριβη με τα ιδια και τα ιδια, σε κανει καλυτερο!! Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για πρωτη επαφη (και εξοικειωση) με την μοτοσικλετα σου, ειδικα τωρα που (ακομα) τα Μεγαρα ειναι κλειστα για χειμωνα! Ανοιχτά είναι τα μέγαρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Τι καλυτερο σου προσφερει η πιστα στα μεγαρα σε επιπεδο μαθησης?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ανοιχτά είναι τα μέγαρα.... Eιχα την εντυπωση πως κλεινουν οταν αρχιζει ο χειμωνας, και ανοιγουν παλι προς Μαρτη πλευρα.. Εννοω τα Track Days! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Όταν το σχολείο έχει 3 group τελειώνει 5-5.30 με δύο group είναι λογικό να τελειώσει νωρίτερα, όσο για το διάλλειμα, έγινε κανονικά και όλοι έφαγαν και ξεκουράστηκαν. Κανονικά με δύο group έπρεπε να τελειώσουμε στις 2 , όμως επειδή δώσαμε περισσότερη ώρα στη θεωρία αλλά και στην πράξη τελειώσαμε 3.30. Επόμενο σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει την ίδια ημέρα, αν μετρήσετε τις ώρες θα καταλάβετε γιατί. για το 30 λεπτο του διαλλειματος το ειπα και εγω οτι ηταν χρονος που λογικα δεν υπολογιζεται για τα group δε το ηξερα οποτε ισως αδικα ειμουν καχυποπτος επομενο σχολειο εννουσα τους 'μικρους' που καναν γυρους οχι riding school για να μη παρεξηγηθω δε θεωρω κακη ιδεα να παρακολουθησει καποιος το σχολειο, το αντίθετο θα ελεγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ωραίοι οι mybikers.! Το ψήνω να κάνω και γω πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Eιχα την εντυπωση πως κλεινουν οταν αρχιζει ο χειμωνας, και ανοιγουν παλι προς Μαρτη πλευρα.. Εννοω τα Track Days! H extremetrackdays (Zαφειρόπουλος) έχει ήδη κάνει αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 H extremetrackdays (Zαφειρόπουλος) έχει ήδη κάνει αρκετά. Ε δώστε καμιά πληροφορία ρε παιδιά. Κρυφά τα κρατάτε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Οι ημερομηνίες είναι εδώ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Υπαρχει περιπτωση να ξαναμαζευτουμε να παμε για το riding 1? Αν ναι I'm in Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mackan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 καλημερα φωτο πως ανεβαζουμε ?καιρος να μαθω ελεγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Εγώ είμαι μέσα αλλά να ανοίξει λίγο ο καιρός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Υπαρχει περιπτωση να ξαναμαζευτουμε να παμε για το riding 1? Αν ναι I'm in Εγώ είμαι μέσα αλλά να ανοίξει λίγο ο καιρός. μαζί σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Ελα να μαζευεται το group σιγα σιγα και που θα παει καποτε θα σταματησει να βρεχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες