Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 :rotfl: θέλω κι εγώ πίστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΕΕ!!! Βαρέθηκα, εφ' όσων δεν ανεβάζετε εσείς φωτογραφίες, σας στέλνω ένα βίντεο του Αλέξανδρου....(masif) Αφου τα bandit ειναι βαρια και δεν στριβουν , πως τα καταφερες βρε Masif ? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Είδες όμως πως το πάω; :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Ρε καμια φωτο θα δουμε?? αντε περασαν οι μερες.. Για να δω κλισεις.. Για να δω κλισεις... Ελα παμεεεε κατσε να τις παρουμε κι εμεις θα θαυμασεις τρελη κληση (αφου εχω λαθος σταση σωματος και το πλαγιαζω πιο πολυ απο οσο χρειαζεται :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Καλησπέρα, οι θέσεις για το track days στις 10 Φεβρουαρίου έχουν συμπληρωθεί, μόλις βγει καινούρια ημερομηνία θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ, Ιωάννα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Μείναμε απ' έξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Αργησες :baby: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Αργησες :baby: Το ξέρω αλλά δεν μπορούσα να ξέρω νωρίτερα Στο επόμενο. Ποιοι από εδώ θα πάνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Κατσε να ανακοινωθει,και θα μιλησουμε με την κα Ιωαννα να φτιαξουμε ενα γκρουπ. Εγω εχω βαλει εναν κουμπαρα -ΟτοΦεστιβαλ- να πηγαινω εκει αντι για βολτες. Οποτε τις περισσοτερες φορες εγω θα πηγαινω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 καλυτερα σε μια πιο κανονικη πιστα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Οι power rangers ετοιμοι για δραση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 κουλαδι Power!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 παντως 20Ε για φωτογραφιες ειναι μεγα εκμετταλευση...η μου φαινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 παντως 20Ε για φωτογραφιες ειναι μεγα εκμετταλευση...η μου φαινεται? Πλακα κανεις.... Να ρθω να σας βγάλω εγώ ρε μάγκες αν είναι έτσι... Με τα μισά λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ελα ντε και εν τω μεταξυ 20Ε εχει και το track day! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ελα ντε και εν τω μεταξυ 20Ε εχει και το track day! χαχαχαχαχαχα! 20 μαζί με ολο τον εξοπλισμο του power ranger στις φωτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ναιπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ποτε θα εχεις το βιντεο ετοιμο ρεεε! Εγω θα το σπασω σε ενα με εσενα και σε ενα με τον Αλεξ. Να και μια φωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Αγαπουλα το εχω στον υπολογιστη πως να στο στειλω 3,8 γιγα πραμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Καντο upload στο rapidshare και στειλε μου το λινκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 πάντως μια μάτια που έριξα στο site του riding school το σχολείο που κάναμε ήταν 'κατώτερο' αυτού που περιγράφετε αφού οι μαθητές ανά εκπαιδευτή ήταν 4 και όχι 3 επίσης το σχολείο τελείωσε στις 3¨30 βάρια ενώ στο site λέει οτι τελιωνει στις 5. σε ερώτηση άλλου μαθητή (δε θυμαμε ποιος) είπαν από την οργάνωση ότι τελείωσε 3¨30 και όχι 4 γιατί έφαγαν μίση ώρα διάλυμα για να προλάβουν το επόμενο σχολείο, ελα ομως λειπει μια ωρα απο την περιγραφη που δειχνει το site άλλες απόψεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Η αληθεια ειναι οτι ηταν γενικως λιγο βιαστικοι σε γενικες γραμμες.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Παιδιά κάποιος είχε κάμερα στο κράνος θυμάμαι , μπορεί να μου στείλει το βίντεο :) ? ....Dant3 νομίζω .... τί θα έλεγες να σου φέρω ένα dvd και να μου το δώσεις στο Λυκαβηττό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Δεν εκανε βρε ο Γιωργος το σχολειο. Οσο για τον αριθμο εκπαιδευτων,περιμεναν αλλον ενα ακπαιδευτη ο οποιοις ΔΕΝ ηρθς και για αυτο ημασταν 1/4. Καναμε ολα τα μαθηματα,απλα χωρις ξεκουραση. Εμενα μου αρεσε αυτο γιατι ειχα ρυθμο και δεν εφαγα ολη την ημερα εκει. Σημερα απο το Τρακ Ντει μονο καλες εντυπωσεις ειχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Σημερα απο το Τρακ Ντει μονο καλες εντυπωσεις ειχα. Πόσο ήταν τελικά το κόστος μαζί με τη στολή; Και πόση ώρα κράτησε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες