easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Στανταρ! την εχω πατησει με τα προηγουμενα (tourance).. ειχα τρεμουλο στο τιμονι μετα τα 130 και ειχα σπασει το κεφαλι μου τι εχει και τελικα ειχα μεσα 20 μπροστα! .. ηδη ψαχνω για μετρητη πιεσης γιατι τα βενζιναδικα δεν τα εμπιστευομαι πλεον στο θεμα αερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Στανταρ! την εχω πατησει με τα προηγουμενα (tourance).. ειχα τρεμουλο στο τιμονι μετα τα 130 και ειχα σπασει το κεφαλι μου τι εχει και τελικα ειχα μεσα 20 μπροστα! .. ηδη ψαχνω για μετρητη πιεσης γιατι τα βενζιναδικα δεν τα εμπιστευομαι πλεον στο θεμα αερα.. Πήρα πρόσφατα αυτόν: http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 Μέχρι στιγμής άψογος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Locatelli 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δλδ να τον τσιμπησω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Εγώ τον τσίμπησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Locatelli 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Μεγειες μου λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πήρα πρόσφατα αυτόν: http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 Μέχρι στιγμής άψογος. Ελεγα για αναλογικο λογω μπαταριας αλλα απ την αλλη ο ψηφιακος δινει ακριβεστερες μετρησεις.. απο μαγαζι η απο ebay..? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2013 από τον easyrider77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 http://www.impexhellas.eu/view-product.asp?productID=758797&family=MICHELIN Ο ιδιος ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο ένας δείχνει σε bar και ο άλλος σε psi. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει επιλογή μεταξύ των μονάδων. Παραπλήσια τιμή πάντως. Επίσης, να ρωτήσω... χωράει να μετρήσεις τις πιέσεις στα λάστιχα έτσι όρθιος που μπαίνει ή πρέπει να βάλεις γωνία; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2013 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Μετράει και bar και psi, o ίδιος είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Σκεφτομαι να παρω Αεροσυμπιεστη η ποδαντλια για τα λαστιχα γιατι και μετρητη να εχω θα μπω σε χειροτερο λουκι.. μετρα με το μετρητη, βαλε αερα, ξαναμετρα, ξαναβαλε,βγαλε κλπ.. εχω δει τους παρακατω που ειναι και της michelin αρα και πιο αξιοπιστοι .. Αεροσυμπιεστής http://www.impexhellas.eu/view-product.asp?productID=769295&family=MICHELIN Ποδαντλία http://www.impexhellas.eu/view-product.asp?productID=769288&family=MICHELIN Εχει κανεις κανενα απο αυτους..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 φίλε αν έχεις ΚΑΛΟ μετρητή δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλον μήν ξοδεύεις τα λεφτά σου! 1+ χρόνο τώρα έχω ένα κομπρεσεράκι einhel πως το καλό λέγεται με 10 ευρώ το πήρα απο το e-shop, έδωσα και άλλα 0,50 λεπτά να πάρω ένα διακοπτάκι για πορτατίφ γιατί δεν είχε διακόπτη ον-οφ εκοψα το καλώδιο και τον εβαλα. με κρύα λάστιχα το πρωί βαζω το κομπρεσεράκι (ο μετρητής του δείχνει ότι ναναι πραγματικα όμως!) κάνω μια μετρηση με τον μετρητή μου, βάζω αέρα πάντα λίγο παραπάνω και μετά βάζω τον μετρητή μου και αν π.χ δείχνει 35 psi και εγώ θέλω 32 τότε τον κουμπώνω ξεκουμπωνω ελαφρά και ακούς το φσσσσ και σου αφαιρεί αέρα (χωρίς καν να τον έχεις βγάλει τελείως απο την βαλβίδα) οπότε με μερικα φσσ φσσσ κατεβάζεις την πίεση ακριβώς και είσαι έτοιμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Μετρητη δεν εχω καθολου.. αλλα αυτο λεω, χρειαζομαι καλο μετρητη και ενα κομπρεσερακι για να βαζω αερα.. γιατι εστω οτι μετρησα τον αερα, δεν πρεπει να παω στο βενζιναδικο να βαλω εφοσον λειπει..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Τελικα πηρα τον αναλογικο μετρητη της schrader - michelin 30€ απο τον Καλοσακα (Δημακοπούλου 3 & Θηραμένους, Αιγάλεω) Πιστευω οτι θα τα βγαλει τα λεφτα του.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Τελικα πηρα τον αναλογικο μετρητη της schrader - michelin 30€ απο τον Καλοσακα (Δημακοπούλου 3 & Θηραμένους, Αιγάλεω) Πιστευω οτι θα τα βγαλει τα λεφτα του.. Ακόμα καλύτερη αγορά: Με 20-30 μετρήσεις την μέρα μου κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Προσοχή μόνο γιατί είναι σχετικά ευαίσθητος στο πέσιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 κομπρεσεράκι με τον ποιο πάνω τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να πάρεις ένα απλό. καλύτερα είναι να βάζεις αέρα επιτόπου σπίτι σου με κρύα λάστιχα γιατί μέχρι να πάς βενζινάδικο ειδικά καλοκαίρι προλαβαίνει και βλέπεις 1-2 psi παραπάνω άνετα. εγώ τουλάχιστον αυτό παρατήρησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Παναγιωτης Κ και Michelin.???? ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :tease: :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Έχω σταματήσει κάνα 5αρι χρόνια να βάζω ή να τσεκάρω σε βενζινάδικα η αλλού , έχω στη δουλειά αεροσυμπιεστη(κομπρεσέρ στα ελληνικά) και σοβαρής ποιότητας μανομετρο με βαλβιδα για λάστιχα που τα χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά στη μηχανή μου και βρήκα την υγειά μου ! Τσεκ μια φορά την εβδομάδα και πριν από κάθε εκτός έδρας βόλτα ή ταξιδάκι , σε βενζινάδικο ή αλλού μόνο αν δω ότι έχω υποψία για τρουπια σαμπρελα . Προς Σπύρου Πατση μεριά στην Αθήνα παίζουν μαγαζιά με μικρά κομπρεσέρ με πρίζα κανονική ή και αναπτήρα αυτοκινήτου σε προσιτές τιμές , είχαμε πάρει ένα για το βαν αλλά πάνε 3-4 χρόνια και δε θυμάμαι τιμή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ακόμα καλύτερη αγορά: Με 20-30 μετρήσεις την μέρα μου κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Προσοχή μόνο γιατί είναι σχετικά ευαίσθητος στο πέσιμο... Αυτο μου ειπε και ο Καλοσακας οτι θελει προσοχη στο πεσιμο. Ετσι απο περιεργεια επειδη οποιον και να ρωταγα μου ελεγε τα καλυτερα για το συγκεκριμενο μετρητη, εψαξα στο ιντερνετ.. λοιπον. Ο κατασκευαστης του μετρητη ειναι αυτος που ανακαλυψε τη βαλβιδα ελαστικων οπως την ξερουμε σημερα. Απο Wikipedia: The Schrader valve (also called American valve) is a brand of pneumatic tyre valve used on virtually every motor vehicle in the world today. The Schrader company, for which it was named, was founded in 1844 by August Schrader. The original Schrader valve design was patented in the United States in 1893. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2013 από τον easyrider77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 κομπρεσεράκι με τον ποιο πάνω τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να πάρεις ένα απλό. καλύτερα είναι να βάζεις αέρα επιτόπου σπίτι σου με κρύα λάστιχα γιατί μέχρι να πάς βενζινάδικο ειδικά καλοκαίρι προλαβαίνει και βλέπεις 1-2 psi παραπάνω άνετα. εγώ τουλάχιστον αυτό παρατήρησα! Αυτο πρεπει να λες ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ EINHELL BT-AC 12V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 αυτό ναι όταν το βγάζει προσφορά όμως στα 9,90 τις κυριακές! εχει αρκετα μακρύ καλώδιο προσέθεσα και ένα διακοπτάκι κοντά όμως στο κομπρεσερ για να μήν είμαι βάλε βγάλε ολη την ώρα το βύσμα στην τρύπα του ανατπύρα! όσο πιο κοντά μπορείς. μισό ευρώ κάνει για πορτατίφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Μαλλον θα χρειαστει να κανω και αλλη πατεντα για να παιρνει ρευμα απο το μηχανακι απευθειας γιατι δεν εχω αμαξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 για τερμα φτηνη κόβεις τα καλώδια και βάζεις 2 κροκοδειάκια για να τα πιάνεις στους πόλους της μπαταρίας. ποιο σωστή λύση παίρνεις μια υποδοχή 12V κατάλληλη για μηχανή ξες με καπάκι και τα ρέστα και μαζί με μια ασφάλεια την βάζεις στην μότο για να φορτίζεις και συσκευές και τα ρέστα.καλώ είναι να δίνει ρεύμα μόνο με γυρισμένο διακόπτη μην ξεχάσεις τίποτα πάνω και μείνεις απο μπαταρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Σωστος.. Μου ειπαν και για αλλο ενα μηχανημα αυριο θα παω να το δω και βλεπω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 τί μηχάνημα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Κομπρεσερακι αερα. δεν ξερω περισοτερα, αυριο που θα παω θα δω.. το μονο που ξερω ειναι απο ισπανια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες