Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Γεια χαρα σ ολους σας παιδια. Εχω ενα φιλο που εχει ενα ΧΤ 500Ε του 2002 μοντελο. Της κουτας ειναι πραγματικα εχει 20.000 χιλιομετρα. (μου φαινονται λιγα εμενα προσωπικα). Ψαξαμε λιγο στο ιντερνετ γιατι θελει να κανει καποιες βελτιωσεις μιας και το ΧΤ θα το κρατησει αρκετα χρονια ακομα γιατι το χει παρει απο αγαπη. Δεν βρηκαμε κατι ειναι ομως το θεμα. Πιστευα οτι θα δω τιποτα για fcr για power commander αλλα δεν. (Μηπως δεν εψαξα καλα?) Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας για τυχον βελτιωσεις που μπορουν να γινουν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gustom2008 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 power commander στο καμπυλατερ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (αυτο το εγραψα μιας και το εχω ακουσει απο 3ους) δεν ξερω ΚΑΝ τι ισχυει και τι οχι σ αυτη τη μηχανη. Προσωπικα απο ΧΤ δεν ειχα ακουσει γι αλλα περα απο το 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 ο φιλος σου ποσα λεφτα εχει να διαθεση για να πειραξει το xt? αμα πχ βαλει fcr δεν ειναι απλα τα πραγματα αντε τα βαλαμε παμε βολτα. θελει και καλυτερα ελατηρια στις βαλβιδες εναν πιο αγριο εκκεντροφορο να γινει ροικη στην κεφαλη μετα μια ολοσωμη εξατμιση. ξεφυγες απο το 1000αρικο. η καλυτερη λυση ειναι να αγορασει κυλινδρο πιστονι και κεφαλη απο 600 και να ανοιξει τα καρτερ του 500. τα συγκεκριμενα μοτερ περνουν πολυ μετατροπη και γινονται παρα πολυ δυνατα αλλα προσωπικη αποψη δεν αξιζει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Απο ποια αποψη θεωρεις οτι δεν αξιζει? Διαθετει μεχρι 1500. Αλλα απ οσο εχω δει παιζουν πολλα καλουδια απο το αγαπημενο μας ebay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Η πιο καλη μετατροπη ειναι ο υπερκυβισμος ,τα πιο ευκολα αλογα μετα το τουρμπο . Σε τευχος του 0-300 θυμαμαι ενα ΧΤ500 που το ειχε φτιαξει ο Χ.Μονος στα 620cc(με ανοιγμα των καρτερ) , μπιελα Carilo , Wosner πιστονι , αλλες βαλβιδες , εκκ/ρους , ολοσωμη εξατμιση και καλη ρυθμιση των μαμα καρμπυρατερ και εβγαλε 50κατι ροδα . Αλλα το κοστος ηταν κατι σαν 3χιλιαρικα το μακρινο '03.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Η πιο καλη μετατροπη ειναι ο υπερκυβισμος ,τα πιο ευκολα αλογα μετα το τουρμπο . Σε τευχος του 0-300 θυμαμαι ενα ΧΤ500 που το ειχε φτιαξει ο Χ.Μονος στα 620cc(με ανοιγμα των καρτερ) , μπιελα Carilo , Wosner πιστονι , αλλες βαλβιδες , εκκ/ρους , ολοσωμη εξατμιση και καλη ρυθμιση των μαμα καρμπυρατερ και εβγαλε 50κατι ροδα . Αλλα το κοστος ηταν κατι σαν 3χιλιαρικα το μακρινο '03.. +620 ο Smias εχει δικιο.... αλλα και παλι μην νομιζεις οτι εκανες εναν υπερκυβισμο και τελειωσες. Θα χρειαστεις σιγουρα ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ, ενα αφτερμαρκετ φιλτρο και μια εξατμιση. Σημειωση : Αν το φιλαρακι σου αποφασισει για εξατμιση, να βαλει ολοσωμη και να ξερει οτι οι καλυτεροι λαιμοι ειναι αυτοι της devil (αλλα νομιζω οτι ψιλοσπανιζουν στο εμποριο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Για να υπερκυβισεις ενα ΧΤ500 απ'οσο ξερω επειδη τα πιο πολλα κιτ εχουν ως βαση το 600 τα καρτερ θελουν ανοιγμα για να μπει ο ανοιγμενος κυλινδρος , αρα αυξανει κι αλλο το κοστος , φυσικα θελει δουλεια και στη κεφαλη για να εχει νοημα η ολη φαση , δεν ειναι φθηνη δουλεια.. Απο καρμπυρατερ παντως ο Χ.Μονος ειχε τα μαμα με αλλες ρυθμισεις και κατι χωανες δικες του και το νουμερο ηταν πολυ καλο , αλλα ειπαμε ειχε πεσει πολυυυυ δουλεια και χρημα σ'εκεινο το "500"(620cc) , η καμπυλη ηταν πολυ γραμμικη και ζηλευτη , αλλα πολλα τα 3.000ευρω κατα την αποψη μου . Με λιγα ακομα τσιμπαει καποιος ενα 690.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Για να υπερκυβισεις ενα ΧΤ500 απ'οσο ξερω επειδη τα πιο πολλα κιτ εχουν ως βαση το 600 τα καρτερ θελουν ανοιγμα για να μπει ο ανοιγμενος κυλινδρος , αρα αυξανει κι αλλο το κοστος , φυσικα θελει δουλεια και στη κεφαλη για να εχει νοημα η ολη φαση , δεν ειναι φθηνη δουλεια.. Απο καρμπυρατερ παντως ο Χ.Μονος ειχε τα μαμα με αλλες ρυθμισεις και κατι χωανες δικες του και το νουμερο ηταν πολυ καλο , αλλα ειπαμε ειχε πεσει πολυυυυ δουλεια και χρημα σ'εκεινο το "500"(620cc) , η καμπυλη ηταν πολυ γραμμικη και ζηλευτη , αλλα πολλα τα 3.000ευρω κατα την αποψη μου . Με λιγα ακομα τσιμπαει καποιος ενα 690.. Στο θεμα με το καρμπ μπορει και να χεις δικιο δεν θυμαμαι... κι εγω συμφωνω οτι 3κ ειναι υπερβολικα πολλα, αλλα ολοι το ξερουμε οτι η κ@υλα πληρωνεται και συνηθως ακριβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Απο ποια αποψη θεωρεις οτι δεν αξιζει? Διαθετει μεχρι 1500. Αλλα απ οσο εχω δει παιζουν πολλα καλουδια απο το αγαπημενο μας ebay εκανα και εγω μλκιες και ειδα οτι δεν μετραει η φαση πανω στο χτ.....για να κανεις ενα χτ γρηγορο θες αρκετο χρημα και εγω δεν το διαθετω....και να το διαθετα δηλαδη δεν θα το εδινα θα επερνα κατι ετοιμο το οποιο θα ηταν ταυτοχρονα και στιμενο και με φρενα και με ροπες και πιο ελαφρυ. γνωμη μου να πουλησει και το χτ να παρει κατι αλλο. εαν ειναι στη μεση το διπλωμα και εχει το 500 τοτε να κανει υπομονη γιατι εαν ειναι παιδι που του αρεσουν τα γρηγορα αρκετο καιρο δεν θα το κρατησει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsarasxt89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Παιδια τα xt ειναι αρωστια και αμα την κολλησεις δεν φευγει ευκολα! αν το παιδι θελει να φτιαξει το xt γιατι το γουσταρει σαν μηχανακι τοτε με 1500€ Το κανει και πολυ δυνατο και αξιοπιστο!μπες φιλε στο xtt club να δεις τι xt υπαρχουν εκει εξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
guas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλη σου μερα και απο εμενα φιλαρακι. Εγω προσωπικα νομιζω οτι αξιζει να κανεις πραγματα γιατι αξιζουν για σενα και δεν μετριωνται ολα σε χρημα. Εγω εδωσα κοντα 2Κ για να κανω ενα μηχανακι πρωτα αξιοπιστο και μετα δυνατο. http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Τωρα αν το θεμα σου ειναι μονο η δυναμη υπαρχουν ολα τα παραπανω που σου ειπαν και τα παιδια αλλα με 1,5Κ μην περιμενεις και πολλα γιατι ξεκινας απο τα 500cc και οχι απο τα 600. κινητηρες ολοκληροι παιζουν στα 400-500 ευροπουλα και αξιζει περισοτερο χρηματικα απο το να βρεις και να φτιαξεις με πραγματα το 500αρακι. Τωρα το τροτο κομματι σε αυτο το μοτερ οταν ανεβαινει η δυναμη ειναι η μπιελα και τα ρουλεμαν στροφαλου οποτε μηλαμε για ανακατασκευη ολοκληρη. Μπορει να βαλεις ενα πιστονι μεγαλητερο και με μεγαλη συμπιεση αλλα την επομενη εβδομαδα να πρεπει να το ξανανοιξεις για μπιελα... Εγω ετσι ξεκινησα για πιστονι και βρεθηκα με τον κινητηρα στις χουφτες. Τωρα που τα εχω χωσει το ευχαριστιεμαι οσο δεν μπορεις να φανταστεις κοντρα σε γνωστους και φιλους που με αποθαριναν. Περιμενει και ενα πανεμορφο FCR35 να παρει τη θεση του στην πλατη του μοτερ για να τελιωσει και το ολο project. Δεν ξερω ποση δυναμη βγαζει αλλα ξερω οτι μαζευει τα χιλιομετρα με πολυ καλητερο ρυθμο απο πριν. Εχω φτιαχτει και περασα υπεροχα την περιοδο που για πολλους απλα χαλουσα τα λευτα μου. Θα το ξανακανα. Η αποφαση δικη σας... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον guas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες