Jump to content
shahab

bmw g650 gs

Recommended Posts

Με την συντιριση τους αυτα τα μηχανακια πως πανε; Κοστιζει; Θελουν πιστευετε περισσοτερη προσοχη και λεφτα απο οτι οι Ιαπωνες ανταγωνιστες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο ενα σημειο και μετα ολο χαλαγε. Στην αρχη τον αλλαξα με αυθεντικο, αλλα ξαναχαλασε. Μετα εβαλα αλλο μοντελο, και ξαναχαλασε. Το πηγα στο μαστορα μηπως εφτιαγε κατι αλλο, αλλα δεν βρηκε. Επειτα μετα απο ενα σημειο, δεν παρουσιασε καποιο προβλημα.

Απλα να σε αφηνει στη μεση του πουθενα, ειναι καπως εκνευριστικο!

Να παρεις το μωρο αλλα αυτο που αξιζει!Εγω εχω μοδελο τελος του 2004

Ο ανορθωτης εχει μετακομισει πλεον στο προστατευτικο του μοτερ! εχει φυγει απο τη σελα.

Εγω γμτ ειμαι απο τους λιγους που με αφησε και δει σε διακοπες...κριμα!

Κατα τα αλλα ειναι ενα τρελο μωρο ποθ σε κανει να νοιωθεις αρχοντας να ρολλαρεις να το πας και οχι να σε παει!

Αχ την αγαπω ειδικα το χειμωνα..εννοειτε χωρις βροχες..ανωμαλιες ειναι αυτες !

Ρουλεμαν λαιμου (αναλογως χλμ)

Αντλια νερου

Τσιμουχες καλαμια

Πλεξουδα καλωδιων

Δυσκολια ευρεσης νεκρας ( το μαθαινεις, αρκει η ντιζα του συμπλεχτη να ειναι κει που πρεπει)

Αυτα ειχα ακουσει αυτα βρηκα..δεν ειναι δα και κανα διαστημοπλοιο!

Κοστος λογικο θα ελεγα με λιγο τυχη και ψαξιμο..αν θες σου προτεινω!

Λαστιχακια καλα φρεσκοτατα, φρενακια ελεγμενα, α μπου σου να δολευει οπως πρεπει, λαδακια, υγρα, σπονθηρας, αναπνοη ι.ε. φιλτρακι και εισαι νετος!

Τα γκριπακια του ζεστου θα σε λολανουν, το αμπουσου θα σε γλυτωσει απο την κακιαν ωρα, το γκαζακι επισης ο ηχος ερωτευσιμος η σελα ελκυστικη!

Τι αλλο να πω...Με γεια εχεις το οουνερ μανουαλι ανα χειρας!

Τροποποιήθηκε από τον Granazis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως είπε ο γρανάζις

πλεξούδα καλωδίων (είναι πολύ στριμογμένα τα καλώδια και φαγώνονται κυρίως αμα κλειδώνεις συνέχεια το τιμόνι)

Τσιμούχες καλάμια (θέλουν μια αλλαγή αν σου δημιουργήσουν πρόβλημανα βάζεις ποιοτικές ξύστρες και ποτέ ξανά)

Αντλία νερού (το μόνο που πονάει θέλει αλλαγεί όλη η αντλία γύρω στα 100 ευρώ)

Το σπαστικό είνα ότι λόγω της προβληματικής πλεξούδας δημιουργεί κάτι κολλήματα στα ηλεκτρονικά (μπορεί να κολλήσει ο χιλιομετρητής ή το κοντέρ)

Οπως είπαν και οι υπόλοιποι να το πάρεις γιατί θα σου κάνει τα πάντα και θα ζητάει μόνο λίγο βενζίνη και καλά λάδια (γιατί έχει πολύ τραχύ σασμάν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως είπε ο γρανάζις

πλεξούδα καλωδίων (είναι πολύ στριμογμένα τα καλώδια και φαγώνονται κυρίως αμα κλειδώνεις συνέχεια το τιμόνι)

Τσιμούχες καλάμια (θέλουν μια αλλαγή αν σου δημιουργήσουν πρόβλημανα βάζεις ποιοτικές ξύστρες και ποτέ ξανά)

Αντλία νερού (το μόνο που πονάει θέλει αλλαγεί όλη η αντλία γύρω στα 100 ευρώ)

Το σπαστικό είνα ότι λόγω της προβληματικής πλεξούδας δημιουργεί κάτι κολλήματα στα ηλεκτρονικά (μπορεί να κολλήσει ο χιλιομετρητής ή το κοντέρ)

Οπως είπαν και οι υπόλοιποι να το πάρεις γιατί θα σου κάνει τα πάντα και θα ζητάει μόνο λίγο βενζίνη και καλά λάδια (γιατί έχει πολύ τραχύ σασμάν)

Και ελεγα γιατι δεν μηδενιζει ο μερικος..γιατι δεν αλλαζει η ωρα φτουυ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάλι καλά γιατί εμένα μου μηδένισε όλα τα χιλιόμετρα

Αξιοπιστία bmw, πάντα σαν καινούργια :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω τη μαύρη αλήθεια, μηχανάκια σαν αυτό τα θεωρώ ιδανικά για την Ελλάδα! Αν δεν είχα το κόλλημα με τα στρογγυλοφάναρα θα προσανατολιζόμουν σε κάτι τέτοιο (ή το καινούριο ξαδερφάκι της husqvarna). Αυτό που δεν κατάλαβα ΠΟΤΕ είναι το πως γίνεται ο κινητήρας της bmw να είναι τόσο οικονομικός όταν ο αντίστοιχος (της minarelli αν δεν απατώμαι) που φοριέται σε τελευταίας κοπής xt660x/r και pegaso πίνει το κώλο του...Οι προδιαγραφές τους και επιδόσεις τους είναι παραπλήλιες βρε παιδιά! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς το λόγο που συμβαίνει αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά δεν υπάρχει ούτε ένας να αναφέρει κάποιο λόγο?2 από τις πιο μακροημερεύουσες σειρές κινητήρων στα ίδια περίπου κυβικά(κ συμπίεση) και με τις ίδιες επιδόσεις εμφανίζουν (στα χαρτια?) τεράστιες διαφορές στη κατανάλωση...Αληθεύει στη πράξη αυτό και αν ναί πως εξηγείται λογικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά ο κινητήρας του Πήγασου έχω την εντύπωση πως είναι ίδιος με του μονοκύλυνδρου BMW...

Τέσπα η bmw ήθελε να φτιάξει κάτι που δεν καίει και είναι πολύ σταθερό στο πόσο καίει ενώ σε αντίθεση η Απρίλια και η Γιαμάχα κοιτούσε το μονοκύλινδρο να είναι δυνατό με προσανατολισμό ίσως προς τα μοτάρντ. Τις εσωτερικές διαφορές δεν τις ξέρω.

Εγώ είμαι κάτοχος του μοντέλου του 2001 και πλέον με πάνω από 100.000 χιλιόμετρα. Το μοτέρ είναι διαμάντι και δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά από τότε που την απέκτησα... Από ζημιές δεν νομίζω ότι είχα κάτι αναπάντεχο, αλλά μου κάνει ακόμα εντύπωση πως και ότι μετά από δυνατό πέσιμο οι ζημιές ήταν πολύ μικρότερες από τις αναμενόμενες. Για μένα το BMW είχε πάντα πολλές εκπλήξεις, γιατί:

-Όταν μου λέγαν ότι πήρα μηχανή για να καίω λιγότερο εννοούσαν 5λ/100χιλ ενώ εγώ είχααπό 3,5 μέχρι 4,5

-Καθόμουν πάντα άνετα και ξεκούραστα χωρίς η μηχανή να με κουράζει ή ακόμα και να με ζεσταίνει υπερβολικά (ο συνοδηγός είναι άλλη ιστορία). Το σύγκρινα με άλλες μότες σε ίδιες πορίες και το βεντιλατέρ δούλευε πολύ λιγότερο από άλλες μηχανές.

-Η ανεμοκάληψη είναι μεν ελλιπής αλλά με μεγαλύτερο ανεμοθραύστη είδα μεγάλη διαφορά. Έχω ταξιδέψει και στα όρια σχεδόν της μηχανής (170-τελική) και μπορώ να πω ότι είναι κουραστικό αλλά εφικτό με τον ανεμοθραύστη.

-Καλούδια όπως οι θερμαινόμενες χειρολαβές ήταν πάντα ένα συν στην μηχανή.

-Όσες βλάβες και να έχει αποκτήσει, από όποια κακομεταχείριση και αν έχει περάσει, ποτέ δεν είπε όχι στην μιζιά...

Ίσως να την έχω συνηθίσει τόσο πολύ που πλέον την θεοποιώ... Αλλά σίγουρα είναι μια τίμια επιλογή που δεν θα μετανιώσεις!

Τροποποιήθηκε από τον Falax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα