Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Παίδες, σόρρυ για το ξεκούδουνο ποστ, αλλά οι τρείς που με είχατε ρωτήσει για τις κορντούρες της κόρης, μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.mybike.gr...%8C%CF%82-r1513 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Θα ηθελα εδω να δηλωσω οτι λογω φορτου εργασιων αλλα και ενος σοβαρου προβληματος υγειας του πατερα μου (το οποιο ευτυχως ξεπεραστηκε επιτυχως), δεν καταφερα να ερθω σε επικοινωνια με τον zoo για να του δωσω τα χρηματα (290€) που περισσεψαν απο την κοπη της πιτας. Τα εχω ακομη εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα του τα δωσω για να παρουν το δρομο τους. Για οσους με γνωριζουν (και ειναι η πλειονοτητα των Βορειων) ξερω οτι δεν τιθεται θεμα αλλα επειδη στην κοπη ηταν και νεα μελη ειναι ευλογο καποιος να αναρωτηθει τι απεγιναν αυτα τα χρηματα. Ευχαριστω. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 ...............ενος σοβαρου προβληματος υγειας του πατερα μου (το οποιο ευτυχως ξεπεραστηκε επιτυχως)................ Το μόνο σημαντικό είναι αυτό να είναι καλά και να τον χαίρεσαι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Θα ηθελα εδω να δηλωσω οτι λογω φορτου εργασιων αλλα και ενος σοβαρου προβληματος υγειας του πατερα μου (το οποιο ευτυχως ξεπεραστηκε επιτυχως), δεν καταφερα να ερθω σε επικοινωνια με τον zoo για να του δωσω τα χρηματα (290€) που περισσεψαν απο την κοπη της πιτας. Τα εχω ακομη εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα του τα δωσω για να παρουν το δρομο τους. Για οσους με γνωριζουν (και ειναι η πλειονοτητα των Βορειων) ξερω οτι δεν τιθεται θεμα αλλα επειδη στην κοπη ηταν και νεα μελη ειναι ευλογο καποιος να αναρωτηθει τι απεγιναν αυτα τα χρηματα. Ευχαριστω. Πρώτα περαστικά και αγύριστα Πέτρο. Δεύτερο, είμαστε σίγουροι πως θα βρούνε τον δρόμο τους, άλλωστε και μόνο η από μέρους σου ανακίνηση του θέματος το αποδεικνύει (και σε τιμά)....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!!! Περαστικά ρε Πετράν ! Είναι χαζό να σε αγχώνει κάτι τέτοιο. Αφού και στην πίτα εμείς και εμείς ήμασταν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 οτι είπε η πολυθρόνα απο πάνω ρε φίλε αν όχι τα λεφτά μας πίσω, θέλουμε πεϊνιρλί :D Ευχομαι τα καλύτερα για τον πατέρα σου και τέτοιες λαχτάρες να μην σε ξαναβρούν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coccinelle 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Θα ηθελα εδω να δηλωσω οτι λογω φορτου εργασιων αλλα και ενος σοβαρου προβληματος υγειας του πατερα μου (το οποιο ευτυχως ξεπεραστηκε επιτυχως), δεν καταφερα να ερθω σε επικοινωνια με τον zoo για να του δωσω τα χρηματα (290€) που περισσεψαν απο την κοπη της πιτας. Τα εχω ακομη εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα του τα δωσω για να παρουν το δρομο τους. Για οσους με γνωριζουν (και ειναι η πλειονοτητα των Βορειων) ξερω οτι δεν τιθεται θεμα αλλα επειδη στην κοπη ηταν και νεα μελη ειναι ευλογο καποιος να αναρωτηθει τι απεγιναν αυτα τα χρηματα. Ευχαριστω. Περαστικά να είναι όλα. Χαιρετίσματα στις γυναίκες σου :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Και με αυτό το ποστ κλείνει και τυπικά το θέμα της Κοπής της Πίτας των Βορείων. Σημερα το απογευμα (γιατι ως γνωστον ειμαι ανθρωπος της τελευταιας στιγμης) πηγα με την κορη μου στην Κατερινη οπως εγραψα παραπανω στο Metro και εγινε η αγορα των προιοντων. Καναμε βολτα καμια ωρα εκει μεσα και γεμισαμε δυο καροτσια μεγαλα τα οποια και φορτωσαμε στο Vectra Εδω ειναι το πριν: Uploaded with ImageShack.us και εδω το μετα: Uploaded with ImageShack.us Αγορασαμε διαφορα ειδη οπως γαλα μακρας διαρκειας, ζαχαρη, λαδια, μαρμελαδες, χαρτικα, απορρυπαντικα, corn flakes, μερεντα, χαλβα, φακες, ντοματοχυμους κτλ. Αποφυγαμε τα ζυμαρικα γιατι μου ειπαν οταν ρωτησα οτι εχουν μεγαλο αποθεμα. Κοιταξα να παρουμε προιοντα με καλη σχεση τιμης-ποιοτητας καθως επισης και τροφιμα με μακρα ημερομηνια ληξης. Uploaded with ImageShack.us Ξαναθυμιζω το ραντεβου αυριο στο Mikel πριν τη στροφη Φιλυρου στις 10:00 για οποιον τυχον δεν το ειδε αλλα θελει να ερθει. Και του χρόνου γεροί παιδιά......... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες