Jump to content
davelos

peugeot vogue: Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα...

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους...απο οτι καταλαβατε απο τον τιτλο ειμαι ο "ευτυχης ιδιοκτητης" αυτης της αστραπης , αυτου του κλασικου μοτοποδηλατου των 49cc και καθε μετακινηση με αυτο φανταζει μια αιωνιοτητα σε μενα...μεγιστη ταχυτητα στα 55χλμ αλλα μονο σε ισιωμα..σε δρομο με λιγο κλιση το πολυ να κινηθει με 40 και δεν τοσυζητω στην ανηφορα...μεχρι και πεταλι κανω αλλα τιποτα..σημερα εκλεισα 1 υπεροχο μηνα συμβιωσης μαζι του και 300 χλμ και για να γιορτασουμε το πηγα στον μαστορα της γειτονιας... εκει απογοητευτικα κι αλλο... μου λεει οτι δεν εχει κοφτες και οτι αν θελω να το δουμε για κυλινδροπιστονο μετα τις γιορτες αν και το λυπαται καινουριο πραμα...σημειωτεον στην peugeot μου ειχαν πει πως εχει κοφτες και μπορει να τους βγαλουν...θα ηθελα καπου εδω τις πολυτιμες συμβουλες σας γιατι παρολο βαδιζω στα 33 δεν το κατεχω το αθλημα...να το δωσω προς το παρον δεν το βλεπω -οποτε αξιζει καποια μετατροπη για ενα εστω τσιτωμα ή να παιρνω το λεωφορείο που λέει ο λόγος??? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας και για την υπομομη σας να υπομενετε το post μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα, καλώς ήρθες στο mybike και καλές γιορτές!

Την αστραπή να την πας στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot για να σου πουν επίσημα αν υπάρχει πνίχτης.

Μη περιμένεις τεράστιες διαφορές, αν υπάρχουν και βγουν, απλά θα αναπνέει καλύτερα το μοτεράκι του.

Από την άλλη, δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με μετατροπές (νέο κυλινδροπίστονο, βελτίωση στην τροφοδοσία- καρμπυρατέρ, αλλαγές στη μετάδοση).

Θα πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή, να βγάλεις δίπλωμα για μοτοσυκλέτα και να αγοράσεις ένα σύχρονο τετράχρονο και μεγαλύτερου κυβισμού scooter (ή ακόμα καλύτερα μοτοσυκλέτας μικρού κυβισμού 250 με 400cc)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καλώς ήλθες κατ' αρχάς !

Πρόλαβε ο φίλος Γιάννης και σου τα είπε.

Δυστυχώς η επιλογή του 50αριού είναι ατυχής σε σκούτερ ειδικά.

Θα πετάξεις τα λεφτά σου ότι και αν κάνεις και εφ' όσον είναι κανούργιο και εντός εγγυήσεως οποιαδήποτε τέτοια παρέμβαση θα ακυρώσει άμεσα την εγγύηση.

Ακόμα όμως και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό και παρόλα αυτά αποφασίσεις να το αναβαθμίσεις με κυλινδροπίστονο και πάλι θα τραβήξεις του Ταντάλου τα πάθη και δεν θα βγάλεις παρά κανά δυό χιλιάδες χλμ μέχρι να αρχίσει ξανά η ταλαιπωρία σου.

Αυτά τα κάναμε πιτσιρικάδες και ποτέ δεν μας βγήκε σε καλό.

Άποψή μου δώστο όπως είναι και πάρε ένα 125άρι τετράχρονο - ψεκαστό να κάνεις τη δουλειά σου για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα αποκλειστικά για μέσα στην πόλη.

Άν σκέφτεσαι τα λεφτά σε πληροφορώ πως τα ίδια θα φτάσεις με τις επισκευές - αναβαθμίσεις με ελάχιστο αποέλεσμα από το να κάνεις την αλλαγή μια και έξω.

Λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά! Ασφαλώς θα ξαναρωτήσω την αντιπροσωπεία γιατί προς το παρόν δεν θα παίξει κάποια ανταλλαγή...θέλω να σημειώσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει η ασφαλής και οικονομική μετακίνηση και ότι θα προτιμούσα όσο το δυνατόν ελαφρύ σκαρί και ρετρό αισθητική...για μια βέσπα τι θα λέγατε για παράδειγμα??'η τι άλλο??? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά! Ασφαλώς θα ξαναρωτήσω την αντιπροσωπεία γιατί προς το παρόν δεν θα παίξει κάποια ανταλλαγή...θέλω να σημειώσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει η ασφαλής και οικονομική μετακίνηση και ότι θα προτιμούσα όσο το δυνατόν ελαφρύ σκαρί και ρετρό αισθητική...για μια βέσπα τι θα λέγατε για παράδειγμα??'η τι άλλο??? :mB_kalo_e:

Ρετρό = βέσπα,μία 125άρα είναι ότι πρέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα 150άρα ψεκαστή.

Τις ξεχωρίζεις επειδή δεν έχουν μανιβέλα (και έχουν μια δυο διαφορές ακόμα)

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον Γιάννη εκτός αν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή γιατί δεν βλέπω τον άνθρωπο να θέλει πολλά πολλά οπότε και το 125άρι άμα έχει 10-11 αλογάκια είναι μια χαρά για την πόλη μέσα και ακτίνα αρκετά μεγάλη.

Η μανιβέλα είναι πολύ χρήσιμη και ανάθεμά τους που την καταργήσανε χάριν της τσιφουτιάς τους τα κοπρόσκυλα.

Άντε βάλε μπρός αλλιώς αυτόματο χωρίς ταχύτητες και συμπλέκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ φίλτατοι για τις απόψεις σας και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απορία μου για τις υπερ-υψηλές τιμές πώλησης βέσπας στην αγορά είτε σαν καινούριες είτε σαν μεταχειρισμένες...βέσπες 20ετίας μπορεί να κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ και αναρωτιέμαι υπάρχει value for money-(είναι υπερτιμημένες?) ή αγοράζεις μία μόδα -ένα "'ονομα"?υπάρχουν υποκατ'αστατα στην αγορά π.χ sym mio ?(ή τι άλλο?) και αξίζουν τον κόπο?ευχαριστώ προκαταβολικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ φίλε η βέσπα και η νοοτροπία της οδήγησε στην δημιουργία των σκούτερς κατά κύριο λόγο αν και άλλες εταιρείες έβγαλαν αντίστοιχα προιόντα αλλά δεν προχώρησαν στην αγορά.

Δικαιωματικά λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί ως το σημείο αναφοράς ή η μητέρα όλων των σκούτερ.

Κατέχοντας λοιπόν αυτό τον τίτλο και δικαιωματικά, έχω την άποψη πως όντως είναι υπερτιμημένη αν και πλέον υπάρχουν πολύ καλύτερα σκούτερς, ασφαλέστερα με μεγάλους τροχούς, φρένα με ABS και ANTISPIN που έχουν σαφέστατα καλύτερη οδική συμπεριφορά και ευκολότερη συντήρηση.

Η αγορά είναι γεμάτη πλέον με μοντέλα και η κάθε εταιρεία έχει το δικό της εκπρόσωπο.

Οι τιμές δε είναι σαφέστατα μικρότερες σε παρεμφερή άλλων εταιρειών.

Και ναι αξίζουν τον κόπο αν έχουν επαρκή υποστήριξη σε σέρβις και αναλώσιμα ανταλλακτικά.

Εδώ η απάντηση ούτε εύκολη είναι ούτε ξέρει κανείς για ένα μηχάνηματι μπορεί να παρουσιάσει συμπεριλαμβανομένης όμως και της βέσπας.

Μερικά παραδείγματα αντίστοιχων είναι :

SYM FIDDLE II 50-125-150 ( 1.460 € (50)--1.695 € (125)--1.845 € (150) )

Fiddle%20II-Mat%20%20Coffee%20(45%20de4g4rees).jpg

http://www.gorgolis.gr/fiddle.htm

http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1562

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα