raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Ναι σε όλα.Φέτος το πήρα και είμαι υπερευχαριστημένος. Υπάρχει το κλασσικό s3 και το s3 neo όμως. Ποιό από τα δύο εννοεί ο φίλος ; Και τα δύο είναι καλά εννοείται, προτιμότερο όμως είναι το neo λόγω περισσότερης ram και snapdragon! Βέβαια και στο παλιό κάθεσαι κάτω διαβάζεις xda, του περνάς διαφορετική rom και το κινητό πάει σαφώς καλύτερα ! παδια ειναι γενικα ευκολο να πουλησω μεσω ebay? θελει να με βοηθησει καποιος? εχω κανα 2 κινητα και θελω να τα βαλω σε δημοπρασια ας πουμε. το ενα ειναι ενα xperia s και δουλευει κανονικα. τι γινεται αν η δημοπρασια ληξει και η μεγαλυτερη τιμη ειναι 30 ευρω π.χ!! θα δωσω για 30 ευρω ενα τηλεφωνο που κανει 300!!!?? η ειναι καλυτερα να το βαλω με φιξ τιμη και γενικα πως βαζω αγγελια? ευχαριστω Δεν γνωρίζω από πωλήσεις γενικά, αλλά γιατί δεν ψάχνεσαι να το βάλεις στο insomnia ή στη χρυσή ευκαιρία ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Το neo δεν έχει βγεί τόσο καλό,και ας φαίνεται πως κερδίζει στα specs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Έλα ρε.. Γι' αυτό είναι και φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα ; Anyway, δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα στο myphone με το συγκεκριμένο κινητό, αν και οπτικά πιστεύω ότι είναι από τα ομορφότερα ever! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 παδια ειναι γενικα ευκολο να πουλησω μεσω ebay? θελει να με βοηθησει καποιος? εχω κανα 2 κινητα και θελω να τα βαλω σε δημοπρασια ας πουμε. το ενα ειναι ενα xperia s και δουλευει κανονικα. τι γινεται αν η δημοπρασια ληξει και η μεγαλυτερη τιμη ειναι 30 ευρω π.χ!! θα δωσω για 30 ευρω ενα τηλεφωνο που κανει 300!!!?? η ειναι καλυτερα να το βαλω με φιξ τιμη και γενικα πως βαζω αγγελια? ευχαριστω Όταν βάζεις μια πώληση δίνεις και μινιμουμ τιμή που σε καλύπτει. πχ ξεκινάς μια δημοπρασία από 10€ και ζητάς μινιμουμ 150€. Αν στο τέλος έχει φτάσει στα 140€ δεν ολοκληρώνεται και ο αγοραστής βλέπει μήνυμα ότι το ποσό δεν έφτασε το μινιμουμ που έχεις θέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 παδια ειναι γενικα ευκολο να πουλησω μεσω ebay? θελει να με βοηθησει καποιος? εχω κανα 2 κινητα και θελω να τα βαλω σε δημοπρασια ας πουμε. το ενα ειναι ενα xperia s και δουλευει κανονικα. τι γινεται αν η δημοπρασια ληξει και η μεγαλυτερη τιμη ειναι 30 ευρω π.χ!! θα δωσω για 30 ευρω ενα τηλεφωνο που κανει 300!!!?? η ειναι καλυτερα να το βαλω με φιξ τιμη και γενικα πως βαζω αγγελια? ευχαριστω κανα 70αρι θα φυγει εισαι τυχερος επειδη εχει official cm αλλιως ουτε με 30 δε θα το επαιρνε κανενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 τι ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 τι ειναι αυτο? http://lmgtfy.com/?q=official+cm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Δεν καταλαβαινω τι κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Μας τρολάρεις???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Δεν σε τρολαρω απλα τι κανει αυτο το πραμα με απλα λογια; τι προσφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 διαβασε το λινκ και θα καταλαβεις http://www.greeceandroid.gr/dev/849-cyanogenmod-10-2-review Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Και γιατι εχω πλεονεκτημα που το εχει αυτο; και πως το ξερεις οτι εχω κατι τετοιο ςγω ιδεα δεν εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Ziaba δεν ασχολούνται όλοι με cm μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Ziaba δεν ασχολούνται όλοι με cm μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Ρε θα μου πειτε γιατι ειναι καλο που εχω αυτο το πραμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Δεν το έχεις βρε. Είναι custom έκδοση του android.Αν θέλεις το περνάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Δεν το έχεις βρε. Είναι custom έκδοση του android.Αν θέλεις το περνάς. μα ο αλλος φιλος μου ειπε οτι αξιζει το κινητο επειδη εχει αυτο το πραμα. με δουλευετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Δεν το έχει Σπύρο. Είναι ξαναλέω custom rom για το κινητό αυτό,που αν θέλεις το περνάς.Μη μπερδεύεσαι. Απλά οι developers που φτιάχνουν την cm έκδοση,ασχολούνται και με αυτό το κινητό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Δεν το έχει Σπύρο. Είναι ξαναλέω custom rom για το κινητό αυτό,που αν θέλεις το περνάς.Μη μπερδεύεσαι. Απλά οι developers που φτιάχνουν την cm έκδοση,ασχολούνται και με αυτό το κινητό. α οκ καταλαβα.. πειτε το τοση ωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μετα το Α8,που χρωσταω review ερχεται και το Xiaomi Note 4G.. Να δουμε τι λεει και η 'Apple'της Ασίας... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 από τον Konangera Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Παίδες μόλις παρέλαβα τον κινέζο μου. THL T6 Pro. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως έχοντας βάλει την κάρτα SIM μου γράφει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και όταν πάω να τηλεφωνήσω βγάζει ''προειδοποίηση περιαγωγής''. <<Η SIM που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε είναι σε περιαγωγή. Θέλετε να συνεχίσετε;>> Καμιά ιδέα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 το έχεις βάλει να κλειδώνει αυτόματα σε ότι δίκτυο βρεί?η του έχεις ορίσει για χώρα ελλάδα εταιρία τάδε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Δοκιμασα και χειροκινητα και αυτοματα. Και 3g και 2g. Κανονικα βρισκει τη wind (Q) που εχω. Αλλα μου πεταει οτι η σιμ ειναι σε περιαγωγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 την σιμ την έχεις πολλά χρόνια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 παίζει η σιμ όντως να είναι παλιάς γενιάς και να θέλει αλλαγή διαδικασία που γίνεται αυθημερόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Δοκιμασα αλλη σιμ (γουατς απ) και λειτουργει κανονικα. Οποτε κατι με την παλαιοτητα της αλλης παιζει. Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες