VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πηγαινα για το doogee dg800 αλλα αργησαμε να βαλουμε τα λεφτα και τελειωσε η προσφορα των 65 ευρω.. Ετσι εχθες παρήγγειλα το thl 4000.. 65 ευρω.. Τώρα οταν έρθει θα πω και την γνώμη μου.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 up για το καταστημα.....οποιος γνωριζει. Κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos911 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 THL T100s σχεδόν δέκα μήνες, φοβερό απλά.Μπαταρία,μνήμη,ταχύτητα όλα σούπερ! Μόνο μείον το θέμα το κλασσικό με το GPS που αργεί να κλειδώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Κανεις? Φαίνεται να είναι το ευρωπαϊκό site της εταιρείας... Τρόπο πληρωμής ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 http://www.zopomobile.eu/en/content/13-payment paypal....με μια χρεωση του 4% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Όπως και να έχει, παρέχει μια ασφάλεια όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) THL T100s σχεδόν δέκα μήνες, φοβερό απλά.Μπαταρία,μνήμη,ταχύτητα όλα σούπερ! Μόνο μείον το θέμα το κλασσικό με το GPS που αργεί να κλειδώσει. Σου εχω την λυση κατεβασε το androiTS gps test απο play store πηγαινε στα settings --> datum και επιλεγεις το EUROPEAN DATUM 1950 region Greece καντο και πες μου σε ποσα sec κλειδωνει!! Αν βγεις απο Ελλαδα πρεπει να αλλαξεις το datum Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 από τον bms 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν άντεξα κ πήρα κ γω κινέζο ονόματί meizu mx4 τώρα το περιμένω (ελπίζω δε θα κάνει πάνω από μήνα) επέλεξα να ρθει με NLPost. Μόλις το πάρω στα χέρια θα γράψω ένα μικρό review. Το χει κανένας από δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Μου ηρθε το cubot x6. Ειναι πολυ καλο και το gps δουλευει σωστα χωρις να εχει delay οπως τα αλλα με mtk επεξεργαστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Με γειες αγορινο, επιτελους ενα mtk που δουλευει σωστα στο gps. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μου ηρθε το cubot x6. Ειναι πολυ καλο και το gps δουλευει σωστα χωρις να εχει delay οπως τα αλλα με mtk επεξεργαστη Από οθόνη τι λέει? Το έστειλα πίσω πριν 4 μήνες γιατί δεν άκουγε η οθόνη, πάταγα ι και έγραφε κ Άλλα αντί άλλων το πληκτρολόγιο... Το επόμενο που μου έστειλε ο http://stores.ebay.co.uk/betty-mall έκανε τα ίδια αλλά σε ηπιότερη μορφή... Το "σκότωσα" κ ησύχασα.. Βάλε ένα feedback να δω τι λέει γιατί στα άλλα χαρακτήριστικά γάμοαγε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον sirax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Από οθόνη τι λέει? Το έστειλα πίσω πριν 4 μήνες γιατί δεν άκουγε η οθόνη, πάταγα ι και έγραφε κ Άλλα αντί άλλων το πληκτρολόγιο... Το επόμενο που μου έστειλε ο http://stores.ebay.co.uk/betty-mall έκανε τα ίδια αλλά σε ηπιότερη μορφή... Το "σκότωσα" κ ησύχασα.. Βάλε ένα feedback να δω τι λέει γιατί στα άλλα χαρακτήριστικά γάμοαγε Καλα ειναι δεν εχει θεμα.... Βασικα οταν το δουλεψα πρωτη φορα εκανε κατι περιεργα με την οθονη... Δλδ καμια φορα δεν επιανε τερμα ακρη. Μετα βρηκα την λυση. Εβγαλα τις 3 ζελατινες που ειχε η οθονη :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Alex21 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Με γειες αγορινο, επιτελους ενα mtk που δουλευει σωστα στο gps. Eυχαριστω φιλαρακι... Ευτυχως γτ το gps το δουλευω καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν άντεξα κ πήρα κ γω κινέζο ονόματί meizu mx4 τώρα το περιμένω (ελπίζω δε θα κάνει πάνω από μήνα) επέλεξα να ρθει με NLPost. Μόλις το πάρω στα χέρια θα γράψω ένα μικρό review. Το χει κανένας από δω? Από τα καλύτερα και τα πιο επώνυμα κινέζικα! Με γειά σου και καλώς να σου έρθει ! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 παιδια galaxy s3 μεταχειρισμενο με κανα 100 ευρω αξιζει? γενικα σαν κινητο αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 παιδια galaxy s3 μεταχειρισμενο με κανα 100 ευρω αξιζει? γενικα σαν κινητο αξιζει? Ναι σε όλα.Φέτος το πήρα και είμαι υπερευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Εγώ παρήγγειλα το INEW V3 (όχι το plus) και περιμένω να μου έρθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Εγώ παρήγγειλα το INEW V3 (όχι το plus) και περιμένω να μου έρθει... Καλή φάση,αλλά αν το πίνεις δύσκολα θα βγάζει μέρα. Εχε στο νούσου τρελέ ότι έχουν αναφερθεί κάμποσα πορβλήματα για δαύτο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Καλή φάση,αλλά αν το πίνεις δύσκολα θα βγάζει μέρα. Εχε στο νούσου τρελέ ότι έχουν αναφερθεί κάμποσα πορβλήματα για δαύτο μην τον ξενερωνετε ρε σεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Δεν έχω τέτοιο σκοπό φίλε Σπύρο. Απλή ενημέρωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Δεν έχω τέτοιο σκοπό φίλε Σπύρο. Απλή ενημέρωση. εδω που τα λεμε και ενος φιλου δεν του βγηκε καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 My point Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Παιδιά, μην αγχώνεστε, έχω ξεκουμπώσει στρόφαλο από Honda AX-1. Nομίζετε πως θα ζήσει ο κινέζος παραπάνω από εξάμηνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 χαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 παδια ειναι γενικα ευκολο να πουλησω μεσω ebay? θελει να με βοηθησει καποιος? εχω κανα 2 κινητα και θελω να τα βαλω σε δημοπρασια ας πουμε. το ενα ειναι ενα xperia s και δουλευει κανονικα. τι γινεται αν η δημοπρασια ληξει και η μεγαλυτερη τιμη ειναι 30 ευρω π.χ!! θα δωσω για 30 ευρω ενα τηλεφωνο που κανει 300!!!?? η ειναι καλυτερα να το βαλω με φιξ τιμη και γενικα πως βαζω αγγελια? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες