Honda_Supra 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Πόσο έχουν καινούρια τα πλαστικά για Honda Supra; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 θεσσαλονικη τα βρισκεις και 80 ευρω κομπλε ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda_Supra 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Για Ξάνθη ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.kazer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 file an xereis kanenan na poylaei supra pes to moy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 file an xereis kanenan na poylaei supra pes to moy http://www.mybike.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Ναι ρε παιδιά μην γράφετε greeklish!!Για Ξάνθη να σας πω δεν ξέρω αλλά εδώ Αθήνα με 80 ευρό έχεις πάρει κομπλέ κουστούμι και με 7 ευρό αν θυμάμαι καλά τα κάνει αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!Όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει πμ να πω περισσότερες λεπτομέρειες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda<3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 εγω θέλω τα γνήσια πλαστικά απο supra γιατί τα ιμιντασιον δν κουμπώνουν σωστά που θα βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Εγώ που έχω lifan ( supra απομιμηση) ρώτησα εδώ στη Θησέως στην Καλλιθέα για κοστούμι και μου είπε 60-70 € το ημιτασιόν και γυρω στα 100-120 € το γνήσιο. τώρα για βόρεια Ελλάδα που θές δεν γνωρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Και εγώ baotian έχω και το έχω κάνει supraki.. Θησέως Καλλιθέα ; Σε πιο μαγαζί δίνει τόσο φτηνά τα γνήσια να πάω να τα πάρω αύριο το πρωί!! Σχετικά με τα ιμιτασιόν!! Μια χαρά κουμπώνουν μόνο μερικά μικροφαγοματάκια στις τρύπες θέλουν ορισμένα και αυτό είναι όλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Και εγώ baotian έχω και το έχω κάνει supraki.. Θησέως Καλλιθέα ; Σε πιο μαγαζί δίνει τόσο φτηνά τα γνήσια να πάω να τα πάρω αύριο το πρωί!! Σχετικά με τα ιμιτασιόν!! Μια χαρά κουμπώνουν μόνο μερικά μικροφαγοματάκια στις τρύπες θέλουν ορισμένα και αυτό είναι όλο.. είχα ρωτήσει πριν κανένα χρόνο για supra κοστουμι γνήσιο/ημιτασιον στο stelpet στην θησέως και μου είπαν τέτοιες τιμές. αν τις έχουν αλλάξει τώρα δε γνωρίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Ναι τα ιμίτα και εγώ από στέλπετ θησέως τα πήρα στα 85!! Αλλά για γνήσια δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω!! Αλλά η τιμή τους μου φαίνεται υπερβολικά φτηνή για να μην τα δώσεις και να πάρεις τα ιμιτασιόν!! Ο motosmart στα πετράλωνα πάνω στην χαμοστέρνας τα έχει αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 75-80 και γενικά έχει πάρα πολλά και φτηνά ανταλλακτικά και τα στέλνει και σε όλη την Ελλάδα!! Εγώ πλέων ακόμα και σιαγόνες για τα φρένα απο εκεί ψωνίζω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Ναι τα ιμίτα και εγώ από στέλπετ θησέως τα πήρα στα 85!! Αλλά για γνήσια δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω!! Αλλά η τιμή τους μου φαίνεται υπερβολικά φτηνή για να μην τα δώσεις και να πάρεις τα ιμιτασιόν!! Ο motosmart στα πετράλωνα πάνω στην χαμοστέρνας τα έχει αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 75-80 και γενικά έχει πάρα πολλά και φτηνά ανταλλακτικά και τα στέλνει και σε όλη την Ελλάδα!! Εγώ πλέων ακόμα και σιαγόνες για τα φρένα απο εκεί ψωνίζω!! 75-80 o motosmart έχει τα ημιτασιόν κ συ τα πήρες από το στελπετ 85? εντάξει μικρή η διαφορά... αν και περνάω σχεδόν κάθε μέρα απο την χαμοστέρνας δεν έχω προσέξει τα μαγαζιά εκεί. Καμιά αλοιφή για τις οξειδώσεις στην εξάτμιση κ για γυάλισμα νίκελ θα βρώ εκεί? ξέρεις κανένα μαγαζί κοντά στα μέρη αυτά να βρώ τέτοιες αλοιφές? όσο για το φίλο honda, να σου πώ ότι και τα γνήσια και τα ημιτασιόν κουμπώνουν σωστά αλλά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα του υλικού, πχ αν στα βαράει ο ήλιος κάθε μέρα το καλοκαίρι για πολλές ώρες μπορεί να θαμπώσουν ή μπορεί να ξεραθούν και να σπάνε εύκολα στις γωνίες. Αν έχεις γκαράζ ή πυλωτή τότε πάρε ημιτασιόν, θα γλυτώσεις περίπου ένα 50αρι και δε θα φθαρούν τόσο εύκολα, αρκεί να τα προσέχεις κ συ λίγο όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Σε χρωματοπολεία θα βρεις!! Εγώ πήρα μία για νίκελ από ένα χρωματοπολείο στο νέο κόσμο και είναι πάρα πολύ καλή!! το όνομα την δεν θυμάμαι θα στο πω αύριο γιατί την έχω κάτω στο garage!! είναι ακριβός κάτω απο εκεί που είναι η γέφυρα του ηλεκτρικού δίπλα στην revoil!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Κάτι σχετικό/άσχετο με την συζήτηση. Έχω ιμιτασιόν πλαστικά στο supra που κουμπώνουν μια χαρά απλά θέλει λίγο φάγωμα το σημείο που πέφτει πάνω στον δεξί καθρέφτη.Πως να το κόψω το πλαστικό σε εκείνο το σημείο;Φοβάμαι μήπως μου ραγίσει το πλαστικό και πιο μέσα όπως το κόβω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Λογικά θέλει να βάλεις την μανέτα πιο αριστερά γτ όπως το έχεις τώρα πρέπει να έχεις μεγαλο κενό απο τα αριστερά μετακύ πλαστικού και κούπας λαδιών φρένων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Κάτι σχετικό/άσχετο με την συζήτηση. Έχω ιμιτασιόν πλαστικά στο supra που κουμπώνουν μια χαρά απλά θέλει λίγο φάγωμα το σημείο που πέφτει πάνω στον δεξί καθρέφτη.Πως να το κόψω το πλαστικό σε εκείνο το σημείο;Φοβάμαι μήπως μου ραγίσει το πλαστικό και πιο μέσα όπως το κόβω. αφου βγαλεις το πλαστικο παρε ενα γυαλοχαρτο, καντο ρολό (σαν καλαμακι) κ τρυψε την τρυπα απο μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Εγώ που έχω lifan ( supra απομιμηση) ρώτησα εδώ στη Θησέως στην Καλλιθέα για κοστούμι και μου είπε 60-70 € το ημιτασιόν και γυρω στα 100-120 € το γνήσιο. τώρα για βόρεια Ελλάδα που θές δεν γνωρίζω. Ποιο μαγαζί είναι αυτό που λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Ποιο μαγαζί είναι αυτό που λες? stelpet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Εγώ πείρα σήμερα τηλ στο stelpet στη Θησείως με αφορμή το post του zentakia και μου είπαν 200+ το γνήσιο κουστούμι, τι 120€ λέτε εσείς βεβαία δεν παζάρεψα τπτ απλά πείρα για να μάθω τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Εγώ πείρα σήμερα τηλ στο stelpet στη Θησείως με αφορμή το post του zentakia και μου είπαν 200+ το γνήσιο κουστούμι, τι 120€ λέτε εσείς βεβαία δεν παζάρεψα τπτ απλά πείρα για να μάθω τιμές. γνησιο για το γκραντ που ειχα μου ειχε βγει 150 (πριν λιγα χρονακια), για σουπρα επισης εκει γυρω παιζει. αν αυτοι ανεβασανε τις τιμες τοοοσο πολυ τοτε ειναι μακακες.... επισης εγω αναφερομουν για το μαϊμου κοστουμι γυρω στα 70 ευρω (τους ειχα ρωτησει λιγες μερες αφοτου ειχα αγορασει απο εκει κρανος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες