st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Kαι εγω εχω κινητηρα απο ΚAWASAKI...πιανομαι για KAWASAKIAS??? Οποτε θεωρηστε οτι υπαρχει ενα μικρο KAWASAKI εδω μεσα 125 κυβικων!!! Εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος KAWASAKI...ευελικτο...νευρικο...ΞΥΡΙΖΕΙ... Αλλα η μαρκα ειναι MODENAS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Κανενα Triumph ρε μαγκες παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2006 Εκτός από το δικό, μου υπάρχει άλλο διχρονο superspor 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Κανενα Triumph ρε μαγκες παίζει? Τότε δεν ξέρω αν έπαιζε, τώρα όμως παίζει σίγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Benelli... Bimota... Hyosung... Ο Φίλιππος έχει Hyosung, μία Aquila και πολύ όμορφη μάλιστα. Άρα ναι, υπάρχουν και τσόπερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Triumph εχει ο Aragorn. Tiger 1050 μαλιστα!!!!!! Την ειδαμε σημερα στον καφε!!!!!! Αλλη μια μαυρη καλλονη στην παρεα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ +1000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Ναι αλλά δεν έχουμε πια Τρανσάλπ. Εγώ και ο eragon τα πουλήσαμε και ο Τζώνης το έκαψε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Και εγώ είδα την μαύρη γαζέλα του Διογένη=δύο γένια, αλλά για το mybike σήμερα, ήρθε ξυρισμένος Λοιπόν ZX 12 & 10 δεν έχω δει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Οντως τα Transalpia τεινουν να μας τελειωσουν..... Αν δεν κανω λαθος ο Silver πρεπει να εχει μεινει...... "Last one standing".... Μετα απ΄αυτον θα τα ψαχνουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Οντως τα Transalpia τεινουν να μας τελειωσουν..... Αν δεν κανω λαθος ο Silver πρεπει να εχει μεινει...... "Last one standing".... Μετα απ΄αυτον θα τα ψαχνουμε.... Μπα αυτός δε τ' αλλάζει. Είναι ξεροκέφαλος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2007 Κι εγω κατι τετοια ελεγα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 δεν εχω δει κανενα monster και superduke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Οντως τα Transalpia τεινουν να μας τελειωσουν..... Αν δεν κανω λαθος ο Silver πρεπει να εχει μεινει...... "Last one standing".... Μετα απ΄αυτον θα τα ψαχνουμε.... Eπππ!!!Σας πιανω αδιαβαστους...Δες κι ΕΔΩΩΩΩ και μαλιστα ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... :D δεν εχω δει κανενα monster και superduke Σωστος...εκτος απο την μονστεριτσα... :) Y.Γ.Το avatar σου ειναι soooooo ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Για να μην πιάσουμε απίθανες μάρκες, από τις συνηθισμένες, δεν υπάρχει: Κανένα Custom, οποιασδήποτε μάρκας. Χεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Για να μην πιάσουμε απίθανες μάρκες, από τις συνηθισμένες, δεν υπάρχει: Κανένα Custom, οποιασδήποτε μάρκας. Χαχαχχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 ακου δεν εχει τρανσαλπ παντως το θεμα δεν ειναι απο μηχανακια πως παμε εχουμε πολλα απο μαρκες χρωματα και κυβικα αλλου πασχουμε οδηγους δεν εχουμε κουλαδια ολοι σας :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Καλησπέρα. Και Bandit 650 έχουμε και τσοπεράκι Kawasaki EN400 έχουμε, μέχρι να το πουλήσουμε... το τσοπεράκι εννοώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2007 Διαβασα παραπανω οτι δεν υπαρχει κανενα HUSQVARNA, Ρε! το 610 μου τι μαρκα ειναι; LoOOooOoL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2007 Και τώρα τελευταία μπήκε και ενα Husaberg A!!!Εχουμε και Harley πλέον :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) A!!!Εχουμε και Harley πλέον :D Να τον βάλουμε σε βιτρίνα για τις πορσελάνες .... (αν και τα τελευταία είναι διαφορετικά ... οφείλω να το αναγνωρίσω ) Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2007 από τον psychod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες