Jump to content
ALX™

Αδιάβροχααααααα

Recommended Posts

Εχω βρει και τις ταινιες αλλα αυτες απο οσο εχω δει θελουν μετα να τις θερμανεις για να κολλισουν. και καπως φοβαμαι μην λιωσω για τα καλα το παντελονι. Ενω αυτο το περνας με το πινελλακι απο πανω και φαινεται να ειναι κομπλε. Απλα το κοστος φτανει σχεδον αυτο ενως καινουριου παντελονιου.

Αυτο που εχω σκεφτει ειναι καθως το παντελονι εχει ηδη αυτη την ταινια πανω, ισως ζεσταινοντας την ξανακολλισει, αλλα δεν νομιζω να ειναι θετικο το αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικώς πήγα στο μπαζάρ της Π.Ράλλυ και πήρα ένα πΑνταλόνι της Dainese στα 35€. Οι θερμοκολλημένες ραφές δείχνουν ανώτερες απ' ότι έχω δει σε αδιάβροχα που έχω αγοράσει ως τώρα και ευελπιστώ να έχω στεγνά @@ια πια :P (και να ησυχάσετε κι εσείς :tooth: )

Μπορείς να μου πείς ποιο αγόρασες;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβο δεν ειναι ? :shock:

Εγώ το πήρα 65€ πάντως από Π.Ράλλυ. Ο ebays ζητάει ότι του λείπει. Ενδεικτικά το έβαλα το λινκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AYTO <<< ebay link

$(KGrHqZHJCYF!Io-260mBQbDrLL5I!~~60_12.JPG

φαίνεται πολύ καλό, γλυτώνεις και το σκύψιμο και το βγάλε βάλε παπούτσια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φερμουάρ είναι αμφίδρομο και ανοίγει από πάνω ώς την μέση της διαδρομής και από κάτω πάλι ως την μέση της διαδρομής. Δεν βγάζεις δηλαδή μπότες και φοριέται σφαίρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα