Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Εχω βρει και τις ταινιες αλλα αυτες απο οσο εχω δει θελουν μετα να τις θερμανεις για να κολλισουν. και καπως φοβαμαι μην λιωσω για τα καλα το παντελονι. Ενω αυτο το περνας με το πινελλακι απο πανω και φαινεται να ειναι κομπλε. Απλα το κοστος φτανει σχεδον αυτο ενως καινουριου παντελονιου. Αυτο που εχω σκεφτει ειναι καθως το παντελονι εχει ηδη αυτη την ταινια πανω, ισως ζεσταινοντας την ξανακολλισει, αλλα δεν νομιζω να ειναι θετικο το αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Τελικώς πήγα στο μπαζάρ της Π.Ράλλυ και πήρα ένα πΑνταλόνι της Dainese στα 35€. Οι θερμοκολλημένες ραφές δείχνουν ανώτερες απ' ότι έχω δει σε αδιάβροχα που έχω αγοράσει ως τώρα και ευελπιστώ να έχω στεγνά @@ια πια :P (και να ησυχάσετε κι εσείς ) Μπορείς να μου πείς ποιο αγόρασες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 AYTO <<< ebay link 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ακριβο δεν ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 μάλλον για πέτρου ράλλη το κόβω να ρίξω κανά βλέφαρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ακριβο δεν ειναι ? Εγώ το πήρα 65€ πάντως από Π.Ράλλυ. Ο ebays ζητάει ότι του λείπει. Ενδεικτικά το έβαλα το λινκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 πολλά του λείπουν του κυρ ebay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 AYTO <<< ebay link φαίνεται πολύ καλό, γλυτώνεις και το σκύψιμο και το βγάλε βάλε παπούτσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Το φερμουάρ είναι αμφίδρομο και ανοίγει από πάνω ώς την μέση της διαδρομής και από κάτω πάλι ως την μέση της διαδρομής. Δεν βγάζεις δηλαδή μπότες και φοριέται σφαίρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες