Jump to content
MrGeoX23

Καθάρισμα ζάντες από λάδια κλπ...

Recommended Posts

επιτελους λογικες απαντησεις! μα μωρομαντιλα; αυτα ειναι για κολους οχι για ζαντες χαχα! περα απο την πλακα δεν κανουν δουλεια γιατι δεν διασπουν την πισσα και την βρωμα οσο τα καθαριστικα ή αυτα που δυαλιουν το πετρελαιο και την πισα πχ wd40!

οσο για την λυση του jumbo ειναι φθηνη και δεν χανεις κατι να την δοκιμασεις!

Και άμα η ζάντα είναι κώλος; Ε, γιατρέ; :peep:

Στη ζάντα από το Τρανσαλπ που είχα, με μωρομάντυλα γινότανε ωσάν καινούριο. Τώρα, στο pcxάκι, έχω θέμα γιατί είναι ματ, αλλά το WD-40 κάνει δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και άμα η ζάντα είναι κώλος; Ε, γιατρέ; :peep:

Στη ζάντα από το Τρανσαλπ που είχα, με μωρομάντυλα γινότανε ωσάν καινούριο. Τώρα, στο pcxάκι, έχω θέμα γιατί είναι ματ, αλλά το WD-40 κάνει δουλειά.

και εμενα στο ερ, στην μεση της ζαντας ειναι σαγρε, και η βρωμα μπαινει ποιο βαθια για να φυγει ευκολα! για αυτο περνω αυτο το υγρο και τελιονει το στορυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και ξέρετε αν μπεις χώμα γρασσαρισμένος τι παθαίνεις.....!!! ή τις εξατμίσεις που μου κάνει χάλια.... :pray:

144081398.jpg

ούτε κόπος ούτε τίποτα....κι αν θες δε το ξεπλένεις με νερό μετά.

Τροποποιήθηκε από τον parachuter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο ειναι καλυτερο δεν ξερω, αλλα και το baby oil κανει δουλεια.

Φτηνοδουλεια ειναι, δοκιμαστε κι αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ειναι η λυση μαγκες . http://www.commyl.gr...images/swaz.jpg

δοκισμαστε το..απλα απιστευτο..ψεκαζετε,ξεβγαζετε τελειωσατε.

Μπορειτε να το βρειτε σε σουπερμαρκετ στον διαδρομο με τα καθαριστηκα..

Τροποποιήθηκε από τον stathismalossi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας !! Οι ζάντες μου είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ :P Το πήρα μεταχειρισμένο και από ότι βλέπω δεν ακούμπησαν ούτε δάχτυλο ποτέ στις ζάντες ... Τις ακουμπάω λίγο και κατευθείαν βγαίνει μαυρίλα στο χέρι μου .... Θα δοκιμάσω αρχικά την λύση του Στάθη αν το βρω και αν όχι θα ψάξω για WD40 ... Πάντως σήμερα που πήρα σπέυ καθαριστικό αλυσίδας 11 ευρώ παρακαλώ 500ml, κόντεψα να το τελειώσω όλο γιατί όπως είναι φυσικό αφού η ζάντες ήταν σκ@τα τι θα ήταν και η αλυσίδα ??? ε ???? ΣΚ@ΤΑ ... :P Δεν δοκίμασα να το βάλω πάνω στις ζάντες ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πηρα ενα ποτηστηρι και εβαλα μεσα καθαρο πετρελαιο.Ριθμιζοντας τον ψεκασμο ειτε σε συννεφο (για τις ζαντες) ειτε σε γραμμη σαν νεροπιστολο(για την αλυσιδα) κανω την δουλεια μου πατ κιουτ.Ζαντες με πανακι microfiber και αλυσιδα με βουρτσα. Αν η σκουλαμέντρα στην ζαντα εχει ζωντανεψει τοτε την ψεκαζω με πετρελαιο και μετα απο ενα λεπτακι βαζω σε ενα σφουγγαρι για τα πιατα (απο την μαλακη μερια) κρεμα cif με αρωμα λεμονι,καθαριζω και ξεπλενω με μπολικο νερο.Κι οταν γκαζωνω μασχοβολαει ο τοπος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχ αυτά είναι !! Μοσχοβολάει βενζινολέμονο :crazy: :crazy: Α για να καθαρίσω τις δαγκάνες πάλι με τα ίδια ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις δαγκανες νερακι φιλε...αν θες εξωτερικα μπορεις με προσοχη να χρησημοποιησεις και καποιο καθαριστικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δουλεια εχουν τα γρασα στις δαγκανες?Το θεμα εκει ειναι οτι μπορει να ποτισουν τα τακακια και να μην δουλευουν σωστα τα φρενα οποτε βαζεις μονο νερο.Τα χημικα ειναι λιγο επιφοβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις δαγκάνες, υπάρχουν ειδικά σπρέι για φρένα μοτό, που κάνουν θαύματα. Μην ρίξεις οτιδήποτε όπως πετρέλαια, λάδια, WD40 κ.ο.κ. γιατί θα χαλάσεις τα τακάκια σου (θα γλυστράνε και δεν θα έχεις φρένο). Για τα έμβολα στις δαγκάνες, μια παλιά οδοντόβουρτσα και το ειδικό σπρέι.

Για τις ζάντες, πανί και WD40 ή πανί και βενζίνη καθαριστική.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα