XristosKar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Καλησπερα παιδια εχω τα καρτερ απο c50 τα γνησια και θελω να μαθω αν μπορω να κουμποσω σασμαν 4αρι πανω τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 εχω την εντυπωση πως μπορεις!! αλλα δν ειμαι σιγουρος!!! θα ρωτησω ενα παιδι απο εδω που το εχει κανει και θα σου πω συντομα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XristosKar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 τι εγινε φιλε εμαθες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δεν μπαίνει 4αρι στο c50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Φιλε μπανει απο lifan 110 αμιζο..το εχω κανει στο δικο μ και δεν θελει καμια πατεντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες