ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 εντωμεταξύ μου κάνει φοβερή εντύπωση που κλείνει σαββάτο στις 3 και κυριακή πάντα κλειστός......τον ρώτησα τις προάλλες και μου λέει οτι δεν είναι βενζινάδικο καριέρας για να πλουτίσει....μια οικογενειακή επιχείρηση κρατάει για να εξυπηρετεί τη γειτονιά, μιας και όπως προείπα πολλά χρόνια Σεπολιώτες. ο Στρίκος πόσο την έχει γιατί δε θυμάμαι? Noμίζω αυτοί οι δυο έχουν ίδιες ή πολύ παραπλήσιες τιμές πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Συνήθως όταν κάποιος γράψει καλά ή άσχημα λόγια για την βενζίνη ενός πρατηρίου, αυτό είναι το συμπέρασμα από την επαναλαμβανόμενη δοκιμή σε αυτό (παρατήρηση σε ποιότητα/ποσότητα) και αρκετές φορές βασίζεται και στην αντίστοιχη παρατήρηση κι άλλων πελατών... Είσαι σίγουρος γι αυτό; Θα μπορούσε κάλλιστα ένας άπειρος πιτσιρικάς με ένα βασανισμένο βεσπάκι να θεωρήσει ότι φταίει η βενζίνη του επειδή δεν πιάνει τα 130 δικάβαλος ανάβαση τη Συγγρού! Στο θέμα νοθεία.... είναι δύσκολα τα πράγματα. Στο θέμα ποσότητα όμως, κάποιος που ξέρει το μηχανάκι του είναι σε θέση να καταλάβει αν τον έκλεψε στα λίτρα ένα πρατήριο. Συμφωνώ. Σ' αυτόν τον τομέα τουλάχιστον δεν μπορεί κανείς να μας τουμπάρει.Αφού ξέρουμε τα λίτρα του ρεζερβουάρ μας, ό,τι και να γράψει η αντλία εμείς έχουμε το πάνω χέρι,ευτυχώς . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Στην cyclon στην πειραιως δεξια προς λαχαναγορα εβαλα σημερα με τον δεικτη της βενζινας τελειως αδειος κατω απο το κοκκινο. περιμενα να δω 8-8.30 λιτρα να βαζει αλλα τελικα εβαλε μονο 7.39!! απο θεμα αποδοσης δεν ειδα διαφορα, τωρα τι να πω εγω?? την BP στην λενωρμαν θα την δοκιμασω αν και μου πεφτει λιγο μακρια. απο μεταμορφωση νεα ιωνια εχουμε κανενα καλο πρατηριο?? Ακομα εχω μια απορια ποσο ζυγίζει 1 λιτρο βενζινα?? Αν παρω ενα αδειο δοχειο και βαλω βενζινα ζυγίζοντας το θα καταλαβω ποσα λιτρα ειναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Το ειδικό βάρος της αμόλυβδης (στους 25 βαθ.Κελσίου) είναι 0,739. Οπότε ένα λίτρο ζυγίζει 739 γραμμάρια. Αντιστρόφως 1 κιλό βενζίνη περιέχει 1,353 λίτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Για Θεσσαλονίκη όποιος ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει λίστα με άσχημα πρατήρια γιατί τα έχω ξεχάσει, αλλά το Shell στην νέα κρήνη απέναντι απο τον Μασούτη, το Shell στον δρόμο για τα jumbo και το EKO λίγο πριν την στροφή για πλαγιάρι, έχουνε πολύ καλή βενζίνη, καλές τιμές και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ το φαινόμενο να μου γεμίζει το μισοάδειο μου ντεπόζιτο με 20 λίτρα Όσον αφορά το SHELL στη Ν.Κρήνη που είμαι συχνό πελατάκι , είναι της ίδιας της εταιρίας το πρατήριο . Το πήραν από ιδιώτη πριν το καλοκαίρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Παιδιά για πολλά λολ και κλαψ ειναι το βενζινάδικο πισω απο το ΚΑρεφούρι Μακεδονια στη Θεσσαλονικη (Πυλαια). για πολλά κλάψια... οσοι βάζανε αέριο απο εκεί τους αναβουνε λαμπάκια μηχανής τώρα (και γώ μεσα). Αν γίνεται αυτό με το αέριο , πόσο μάλλον δε με την βενζίνη που ειναι και ευκολοπείραχτη , τενεκέδες θα γινουν τα αυτοκίνητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 παιδες γνωριζουμε καποιον αξιοπιστο πανω στην λ.αθηνων!!! ή εστω αθηνων κορινθου μεχρι εξοδο μαγουλας!??!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρατήρια που έχει παρατηρηθεί ότι κλέβουν οι αντλίες τους ή ότι έχουν νοθευμένα καύσιμα. ΑΤΤΙΚΗ ΑργυρούποληAVIN πρατήριο επί της Λ.Κυπρου (οπως κατεβαίνεις δεξιά λίγο πριν το IKA) (κλέβουν οι αντλίες του) ΓέρακαςΕΚΟ στην αρχή της Κλεισθένους(φθηνή τιμή) (κλέβουν πολύ οι αντλίες του) ΚαλλιθέαΕΚΟ στην αρχή της Θησέως στο ρεύμα για Αθήνα (υποψία νοθευμένης βενζίνης) ΚερατσίνιΕΤΕΚΑ στη Λ.Σαλαμινος (στο ρευμα προς Περαμα) (φθηνή τιμή) (κλέβουν οι αντλίες του) KολωνόςΒP πρατήριο επί του Κηφισού δίπλα στα ΚΤΕΛ (κλέβουν πολύ οι αντλίες) Ν.ΙωνίαΑTΡΩΝ πρατήριο στην Βυζαντίου 90 (φθηνή τιμή) (κλέβουν πολύ οι αντλίες) ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!! ΚΛΟΠΗ 100% (1 λίτρο στα 10 κλέβουν οι αντλίες του) Νέος ΚόσμοςΑVIN στην διασταύρωση Φραντζή και Ηλία Ηλιού. (φθηνή τιμή) (υποψία-βεβαιότητα νοθευμένων καυσίμων - κλέβουν οι αντλίες) Ν.ΦιλαδέλφειαΑVIN πρατήριο στην Αναγεννήσεως. (φθηνή τιμή) (Κλέβουν οι αντλίες)Shell πρατήριο στη διασταύρωση Λεωφ Δεκελείας και Ιφιγενείας (φθηνή τιμή) (κλέβουν πολύ οι αντλίες) ΠατήσιαΕΤΕΚΑ πρατήριο (πρώην Α.Π.) στην Αγίας Λαύρας (κλέβουν οι αντλίες του) ΤαύροςCyclon πάνω στην Πειραιώς ακριβώς πριν φανάρι που πας δεξιά για λαχαναγορά στον ταύρο (υποψία νοθευμένων καυσίμων) ΧαλάνδριΕΚΟ στην οδο Εθνικης Αντιστάσεως,ακριβως διπλα απο τα mcdonalds (κλέβουν πολύ οι αντλίες)SHELL πρατήριο στην Παπανικολή (στην άνοδο προς Χαλάνδρι) (κλέβουν οι αντλίες του) Πρατήρια με καλά καύσιμα που δεν κλέβουν οι αντλίες τους. ΑΤΤΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕΚΟ στην Λ. Μεσογείων στην ΕΡΤ. ΒύρωναςShell στη Χειμάρας (τιμή λίγο πάνω από το μέσο όρο) ΚαλλιθέαShell που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γέφυρα Θησέως/Καλλιρόης/Λαγουμιτζή! (τιμή στο μέσο όρο) ΚολωνόςBP πρατήριο στην διασταύρωση Λένορμαν και Δράμας πριν το Καπνεργοστάσιο πηγαίνοντας προς Περιστέρι. (τιμή λίγο πάνω από το μέσο όρο) (πολύ καλή βενζίνη-πετρέλαιο) Προς το παρών είναι υπό έλεγχο μιας και την τελευταία φορά παρατήρησα.... κλοπή στα λίτρα. (χάλασε κι αυτός μάλλον) Νέος Κόσμος ΣεπόλιαΕΤΕΚΑ στην αρχή της Δράμας. (τιμή λίγο πάνω από το μέσο όρο) ΤαύροςShell επί της Πειραιώς (στο φανάρι του Ταύρου αμέσως πριν τη διασταύρωση για λαχαναγορά όπως κατηφορίζεις για Πειραιά) Χολαργός ΕΚΟ επί της Λ. Μεσογείων (απέναντι από το Νοσ. Σωτηρία) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Shell στην Νέα Κρήνη (απέναντι απο τον Μασούτη) (καλή τιμή)Shell στον δρόμο για τα jumbo (καλή τιμή)EKO λίγο πριν την στροφή για Πλαγιάρι (καλή τιμή) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 από τον ALX™ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Μερικά πρατήρια που έχουν καλή βενζίνη (σύμφωνα με τις κριτικές τουλάχιστον 2-3 ατόμων για το καθένα) και που προτείνω να ελέγξετε για να πείτε την άποψή σας: ΕΚΟ επί της Υμηττού 4 στο Παγκράτι (μέση τιμή, ίσως ελάχιστα πάνω από τον μέσο όρο, καλή βενζίνη, αυτόματη έκδοση αποδείξεων) BP Αφοί Κορακιανίτη επί της Βασιλέως Γεωργίου B' 20 στο Παγκράτι (λίγο ακριβότερο από την ΕΚΟ της Υμηττού, νομίζω από τις καλύτερες βενζίνες) AVIN επί της 25ης Μαρτίου 59 (και Χαρ.Ζήκου) στο Περιστέρι (η καλύτερη κατ' εμένα βενζίνη και πολύ χαμηλή τιμή, νομίζω ότι δεν κλέβουν καθόλου οι αντλίες του, δυστυχώς σπάνια περνάω από εκεί) ETEKA επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 473 στο Πέραμα, μετά την διαστάυρωση του Σχιστού πηγαίνοντας προς Πέραμα στα δεξιά (καλή βενζίνη και φθηνή) Εγώ επιδιώκω να βάζω πάντα από αυτά και από την Shell (κάτω από την γέφυρα Θησέως, Καλλιρόης, Λαγουμιτζή) και την ΕΚΟ (στην κάθοδο της Μεσογείων, απέναντι από το Σωτηρία). Σπάνια από αλλού, αν δεν βολεύει κάτι άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Προσθέστε και την Ελιν στο Κορωπί κοντά στο δημαρχείο, επί της κεντρικής λεωφόρου. Τη θεωρώ καλής ποιότητας και λογικής τιμής. Το κακό είναι πως δεν μένει ανοιχτό αργά το βράδυ και κυριακές-αργίες. Έχει τύχει να γυρίζω απο αθήνα με θεόστεγνο τεπόζιτο προκειμένου να βάλω απο εκεί που ξέρω ότι το μηχανάκι δουλεύει άριστα. Μιλάω για την απλή αμόλυβδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 refresh στο θέμα γιατί προστέθηκαν κακά πρατήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Για Πάτρα ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Για Πάτρα, φροντίστε εσείς οι Πατρινοί να τους τσεκάρετε. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε μεταξύ μας. Άμα περιμένουμε τα πληρωμένα λαμόγια των κλιμακίων ελέγχων.... άστα να πάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Για τη revoil στο Μαρούσι τι ξέρουμε; 2-3 φορές που έχω βάλει από εκεί δεν κλέβει, μου έβγαλε καλά χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 κλικαρετε πανω στον χαρτη εχει τιμες απο ολη την ελλαδα.... http://www.4real.gr/FuelPrices/public/show-fuel-prices Και εφαρμογη για κινητο Andoid. Fuel Prices in Greece στο Android Market. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Τι να τις κάνεις τις φθηνές τιμές όταν ο φθηνός σε κλέβει 10% (συνήθως) στα λίτρα? Αν βάλεις σε ακριβό που δεν κλέβει, είσαι κατά πολύ κερδισμένος απ' ότι στον φθηνό που κλέβει στα λίτρα. Τσεκάρετε πρατήρια (φθηνά-ακριβά δεν έχει σημασία) κι αν δεν κλέβουν βάζετε πάντα εκεί. Ακόμα κι ακριβά να είναι, αν δεν κλέβουν στα λίτρα είστε κερδισμένοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Τι να τις κάνεις τις φθηνές τιμές όταν ο φθηνός σε κλέβει 10% (συνήθως) στα λίτρα? Αν βάλεις σε ακριβό που δεν κλέβει, είσαι κατά πολύ κερδισμένος απ' ότι στον φθηνό που κλέβει στα λίτρα. Τσεκάρετε πρατήρια (φθηνά-ακριβά δεν έχει σημασία) κι αν δεν κλέβουν βάζετε πάντα εκεί. Ακόμα κι ακριβά να είναι, αν δεν κλέβουν στα λίτρα είστε κερδισμένοι. Πολυ σωστος ο alx!Προσωπικα προτιμω να βαζω σε ενα ακριβο πρατηριο ( 5-6λεπτα πιο ακριβος ) αλλα τον εχω τσεκαρει αρκετες φορες οτι δεν κλεβει και οτι η βενζινη του ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει.Αναφερομαι στην ΕΚΟ στα κωνσταντινοπολιτικα πυλαιας ( πανω απο το lidl ) .Οι θεσσαλονικεις πιθανον να το γνωριζουν το πρατηριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Δε φτιάχνεις μια λιστα με αυτα που δεν κλέβουν? Ποιο εύκολο θα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Από Κύμης δεξιά για Χαλάνδρι το πρώτο BP δεξιά, δεν κλέβει. Το trip computer έδειχνε 340 χιλιόμετρα με 6Lt/100 μέση κατανάλωση δηλαδή 20,4lt και έβαλα 21. Η διαφορά δικαιολογείται από πιθανή απόκλιση του trip. Σε αυτά που κλέβουν βγάζει χαλαρά ένα 10% απόκλιση. Επίσης είχα κάνει περίπου 25 χιλιόμετρα με ρεζέρβα, που μπαίνει στα 19 λίτρα, οπότε λογικό να είχα κάψει περίπου 1,5+ λίτρα. Όπως και να έχει στην χειρότερη κλέβει 2%. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo99rge 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Πρατηριο σωστο. Revoil επι της γρ. Λαμπρακη προς πειραια εχει σωστη βενζινη και τιμη στο μεσο ορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Μαλιστα... Ολοκληρωτικη ισοπεδωση. Ονομαστικα...αυτοι κλεβουν , εκεινοι δεν κλεβουν. Σιγα να μην το αποδειξουμε κιολας ,ετσι? Να παιρνουν σειρα, ας πουμε τα συνεργεια μοτοσυκλετας. Ποιοι ,κατα τη γνωμη σας ειναι κλεφτες. Ονομαστικα ομως ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 πρεπει να ανοιξεις νεο θεμα για αυτο που λες αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο το "ονομαστικα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Δε χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα...τα βιντεο και το κοπο του αλξ ολοι μπορουν να τα δουν. πλεον να μας αποδειξουν αυτοι οτι δεν ειναι κλεφτες οχι εμεις το αντιθετο. ειμαστε καταναλωτες και προστατευομαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pastam 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Στο πρατήριο BP Λένορμαν & Δράμας βάζω πάνω από 10 χρόνια βενζίνη και δεν έχω κανένα πρόβλημα , τώρα για το αν κλέβει ή όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά το ότι η τιμή είναι λίγα λεπτά παραπάνω από άλλους αυτό είναι αλήθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Κι εγώ έβαζα εκεί μονίμως εδώ και τουλάχιστον μια διετία (κι ας ήταν και από τους ακριβούς) γιατί όπως έχω ξαναπεί, ήταν ο μόνος που έβαζε την βενζίνη που περίμενα ότι θα μου βάλει. Όμως τώρα τελευταία κάτι άλλαξε όπως είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες