Simon Stradlin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Καλησπέρα παίδες! Ξεκινώ μαθήματα για δίπλωμα με συμπλέκτη 125cc. Δεν έχω ξαναοδηγήσει ούτε παπί ούτε αυτόματο! Θα 'θελα σαν πρώτη μηχανή, μια τύπου On/Off 125 κυβικών! Έχετε να μου προτείνετε κάποια σχετικά οικονομική; Επίσης, μήπως δεν πρέπει να ξεκινήσω από μοτοσυκλέτα τέτοιου τύπου; Κοιτώ ακόμη και από street την R-125 αλλά διάβασα πως είναι αρκετά ακριβή για τόσα κυβικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Θες να την βάζεις σε χώμα ; Το cbfάκι μου πάντως,πάει ^_^ Στο προτείνω,παρόλο που δεν είναι on-off (ψηλό street είναι). Απο 125cc on-off,βγάζει η Derbi...το terra adventure.Δεν ξέρω πόσο έχει όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Αυτά που λές είναι ακριβά τα περισσότερα καινούρια(3000+). Αλλά μιάς και δεν έχεις καθόλου εμπειρία κοίτα πρώτα για ΟΝ και μετά βλέπεις για OFF. Ένα cbf125 μεταχειρισμένο με 1500-2000 το πολύ, είναι ότι πρέπει για πρώτη μηχανή με συμπλέκτη και έχει πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simon Stradlin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Θες να την βάζεις σε χώμα ; Το cbfάκι μου πάντως,πάει ^_^ Στο προτείνω,παρόλο που δεν είναι on-off (ψηλό street είναι). Απο 125cc on-off,βγάζει η Derbi...το terra adventure.Δεν ξέρω πόσο έχει όμως Κοιτάω πολύ και τη cbf!!! Ξέχασα να το αναφέρω! Αλλά δεν την έχω δει από κοντά ποτέ και είχα αμφιβολίες μήπως ήταν κοντή μηχανή!!! Όχι δεν ψάχνω κάτι για χώμα! Μετακινήσεις στη πόλη κυρίως! Απλά δεν μ' αρέσουν καθόλου τα παπιά και τα scooter! Διάβασα ακόμη ότι η cbf είναι πολύ οικονομική σε θέμα βενζίνης! Είσαι ικανοποιημένος από τη χρήση της; Είναι κατάλληλη για πρώτη μηχανή; Κάπου διάβασα ότι ίσως εμφανίζει ένα μικρό προβληματάκι με το συμπλέκτη και αντί για πρώτη μπορεί να βάλει νεκρά! Ισχύει; και αν ναι, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Αυτά που λές είναι ακριβά τα περισσότερα καινούρια(3000+). Αλλά μιάς και δεν έχεις καθόλου εμπειρία κοίτα πρώτα για ΟΝ και μετά βλέπεις για OFF. Ένα cbf125 μεταχειρισμένο με 1500-2000 το πολύ, είναι ότι πρέπει για πρώτη μηχανή με συμπλέκτη και έχει πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση. Ενοείτε μεταχειρισμένη για αρχή! Δεν κοιτώ καινούρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 μπορείς να βάλεις και το varadero στην λίστα σου !!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3024025/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simon Stradlin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 μπορείς να βάλεις και το varadero στην λίστα σου !!! http://www.car.gr/cl...s/view/3024025/ Γνωρίζεις αν καταναλώνει πολλά; Επίσης είναι ικανοποιημένοι οι χρήστες της; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Το cbfάκι,είναι πολύ οικονομικό.Στα χέρια μου,βγάζει 38 χιλιόμετρα ανα λίτρο (το ψιλοστύβω όμως). Εγώ που είμαι 1,78 ,τα πόδια μου πατάνε αρκετά καλά.Δεν το λες καθόλου κοντό μηχανάκι. Στην αρχή,ίσως σου πάρει λίγο χρόνο να το ξεκινάς σωστά,χωρίς να σου σβήνει.Ο λόγος...επειδή είναι σχετικά αδύναμο (όπως όλα τα 125 τετράχρονα μηχανάκια). Άμα του πάρεις τον αέρα όμως,και το ελέγχεις καλά,θα είσαι κύριος πάνω του. Τι να πρωτοπώ γι'αυτό το μηχανάκι ; Το πόσο δυνατά φώτα έχει ; Το πόσο οικονομικό είναι ; Τα καλά κρατήματα που έχει σε σχέση με τα παπάκια ; Υπάρχει και ένα review του pappou vatraxou,αν το βρω θα το ποστάρω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) υπαρχει και το yamaha xt 125... ειναι σαν το μεγαλο χτ αλλα μικροτερο ;).. ρουφαει οσο ενα παπι την βενζινη, εχει τα κιβικα ενος παπιου, αλλα δεν ειναι παπι. εχει δομη κανονικης μοτοσικλετας. την επελεξα και εγω για τον ιδιο ακριβος λογο με εσενα.. δεν γουσταρω τα παπια, και τα σκουτερ εχουν ακριβα πλαστικα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον Oldirty 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 ''λίγα'' λόγια που έχει πει ο pappous vatraxos... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 xt 125 και απο μενα προς θεου αν εισαι κατω απο 1000 χρονων μην παρεις varadero 125 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 φίλε ανάλογα πόσα διαθέτεις αν σου φτάνουν για r 125 τότε θα σου φτάνουν και για 250 ον οφ που σίγουρα είναι καλύτερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simon Stradlin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 φίλε ανάλογα πόσα διαθέτεις αν σου φτάνουν για r 125 τότε θα σου φτάνουν και για 250 ον οφ που σίγουρα είναι καλύτερα Νομίζω πως είναι πολλά κυβικά τα 250 για έναν τόσο άπειρο καβαλάρη! Δεν έχω την παραμικρή εμπειρία! Και ούτε θα την έχω (πιστεύω) μετά από 10 μαθήματα στη σχολή οδηγών! Εσύ τι άποψη έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν την θες για μέσα στην πόλη,μια χαρά θα είναι.Το πρόβλημα είναι,πως ίσως το βαρεθείς γρήγορα το 125...Μην φανταστείς ότι ένα cbf250 θα ήταν δύσκολο στην οδήγηση.Μην σου πω ότι είναι ευκολότερο απο ένα 125,γιατί θα ξεκινάει ευκολότερα (λόγο ροπής). Ρώτησες πρίν για την νεκρά και ξέχασα να το αναφέρω.Το cbf125 δεν έχει κάποιο θέμα,ίσως να έχει θέμα το παλιό μοντέλο του 250. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον Μανώλης93 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Νομίζω πως είναι πολλά κυβικά τα 250 για έναν τόσο άπειρο καβαλάρη! Δεν έχω την παραμικρή εμπειρία! Και ούτε θα την έχω (πιστεύω) μετά από 10 μαθήματα στη σχολή οδηγών! Εσύ τι άποψη έχεις; κατά τη γνώμη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα μια χαρά είναι το 250 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Koιτα και το honda xr το 125! 2 χρονια το ειχα και του ειχα πιει το αιμα και δεν ειχε βγαλει ΤΙΠΟΤΑ! Τι ταξιδακια δικαβαλα, τι λιωσιμο, τι σκισιμο τι καθημερινη μετακινηση δεν ενιωθε! Kαι παει και καλα για 125! Και αν εισαι και ηρεμος οδηγος θα δεις τρελες καταναλωσεις.. Καποιο διαστημα που πηγαινα με ταχυτητα εως 60-70 χλμ/ωρα μαξ , ειχα κανει 1000 χλμ με 30 ευρω!!!!! Οχι δεν διαβασες λαθος 1000 (χιλια) χλμ με 30 (τριαντα) ευρω!!!! Σκεψου το Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον anotherface 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Το xr είχε καρμπυρατέρ ; Πάντως,το cbf125 φοράει το μοτέρ του xr μόνο που έχει injection Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το xr είχε καρμπυρατέρ ; Πάντως,το cbf125 φοράει το μοτέρ του xr μόνο που έχει injection yeap! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 νομίζω πως υπάρχει και xr125 με injection...τέλος πάντων,μην χαλάω το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Δεν νομιζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simon Stradlin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Koιτα και το honda xr το 125! 2 χρονια το ειχα και του ειχα πιει το αιμα και δεν ειχε βγαλει ΤΙΠΟΤΑ! Τι ταξιδακια δικαβαλα, τι λιωσιμο, τι σκισιμο τι καθημερινη μετακινηση δεν ενιωθε! Kαι παει και καλα για 125! Και αν εισαι και ηρεμος οδηγος θα δεις τρελες καταναλωσεις.. Καποιο διαστημα που πηγαινα με ταχυτητα εως 60-70 χλμ/ωρα μαξ , ειχα κανει 1000 χλμ με 30 ευρω!!!!! Οχι δεν διαβασες λαθος 1000 (χιλια) χλμ με 30 (τριαντα) ευρω!!!! Σκεψου το Αν και δεν κοιτουσα πολυ για crossaki μπορω να πω πως με πορωσες τωρα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απτις καλυτερες επιλογες στα 125! Και θα σε βολεψει το εντουρακι! Οτι πρεπει για τους σκατοδρομους που εχουμε και για να καβαλας πεζοδρομια! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Για οικονομια ενα XT κτλ ειναι μια χαρα,εαν θες κανονικο on/off με λιγο περισσοτερη ταση στο "παιχνιδι" μηδαμινη συντηρηση κ λιγα χρηματα,DTακι 125,τοσες κ τοσες γενιες μεγαλωσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Το μόνο 125 ον-οφ που θα παιρνα! Προτείνω όμως 250άρι γιατί θα βαρεθείς σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Το μόνο 125 ον-οφ που θα παιρνα! Προτείνω όμως 250άρι γιατί θα βαρεθείς σύντομα. Αγαπημενο...Αν και το 250 κανει καινουργιο 7χιλιαρικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Δεν εννοώ προφανώς να πάρει το συγκεκριμένο σε 25οάρι. Στα 7300 είναι κλοπή! Κάποιο μεταχειρισμένο 250άρι στριτ ή εντουράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες