PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Καλησπέρα παιδεία τι γνώμη έχετε για αυτήν την μηχανή ? ( KTM DUKE 125 ) και αν έχετε και κάποια εμπειρία κάλο θα ήταν.... και επίσης και αν είναι και οικονομική Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Καλησπέρα παιδεία τι γνώμη έχετε για αυτήν την μηχανή ? ( KTM DUKE 125 ) και αν έχετε και κάποια εμπειρία κάλο θα ήταν.... και επίσης και αν είναι και οικονομική Ευχαριστώ Λοιπόν, καίει περίπου 3 λιτρα /100 χιλ. , θέλει σερβις (βαλβίδες κτλ κάθε 10000 χιλ) και λάδια κάθε 5000 χιλ. ζημιές δεν βγάζει (τουλάχιστον σε καμιά 10αριά που συντηρώ εγώ), εάν μπορείς παίρνεις το 200 το οποίο καίει σχεδόν τα ίδια και αντί για 15 ΗΡ έχεις 24 ΗΡ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Λοιπόν, καίει περίπου 3 λιτρα /100 χιλ. , θέλει σερβις (βαλβίδες κτλ κάθε 10000 χιλ) και λάδια κάθε 5000 χιλ. ζημιές δεν βγάζει (τουλάχιστον σε καμιά 10αριά που συντηρώ εγώ), εάν μπορείς παίρνεις το 200 το οποίο καίει σχεδόν τα ίδια και αντί για 15 ΗΡ έχεις 24 ΗΡ... Σωστοστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 το δίπλωμα για 125 το καλύπτει ?? είναι ένα όμορφο μηχανάκι και ψύλλο φέρνει σε μοτοκρος έτσι νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 το δίπλωμα για 125 το καλύπτει ?? είναι ένα όμορφο μηχανάκι και ψύλλο φέρνει σε μοτοκρος έτσι νομίζω Τι διπλωμα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 δυστυχώς των Ιανουάριο θα βγάλω που γίνομαι 18 .....τα λεφτά τα έχω για να την πάρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 το δίπλωμα για 125 το καλύπτει ?? είναι ένα όμορφο μηχανάκι και ψύλλο φέρνει σε μοτοκρος έτσι νομίζω Το Α1 είναι (ως τώρα τουλάχιστον) μέχρι 24 ΗΡ οπότε ότι και να έχεις το καλύπτει... Το Duke 125/200 δεν είναι καθόλου ψηλά! Είναι μοτοσυκλέτες δρόμου... Δες εδώ: http://www.ktm.com/# Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε αδερφε στο αλλο ποστ το βγαζεις το διπλωμα σεπτεμβρη. ή εγω τα χανω σιγα σιγα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2012 από τον stathismalossi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 σου είπα πώς έκανα λάθος πήγαινε και δες το έχω διόρθωση 9/1/95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Επεσες στην περιπτωση τοτε.. 125 θα παρεις και οταν το βαρεθεις, αν συμφαιρει φυσικα, το κανεις 200 με κανενα ετοιμο κιτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 αμα εχεις τα λεφτα παρε το..αμα δεν εχεις τοσα λεφτα παρε το νοντζα που σου αρεσει κιολας..(μεταχειρο) πιο προσιτη τιμη και θα σου μεινουν για εξοπλισμο τα υπολεπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Επεσες στην περιπτωση τοτε.. 125 θα παρεις και οταν το βαρεθεις, αν συμφαιρει φυσικα, το κανεις 200 με κανενα ετοιμο κιτ. χμμμ... καλός θα κοιτάξω και αυτήν την εγδοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Καλό μηχανάκι. Παρ' το με κλειστά μάτια. Προτίμησε καλύτερα το 200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 αμα εχεις τα λεφτα παρε το..αμα δεν εχεις τοσα λεφτα παρε το νοντζα που σου αρεσει κιολας..(μεταχειρο) πιο προσιτη τιμη και θα σου μεινουν για εξοπλισμο τα υπολεπα ρε αδελφέ ρεσι φοβάμαι αυτό για το μ.....νο το δίπλωμα αν αλλάξει μετά δεν θα με γράφουν τα (στρουμφ) αμα εχεις τα λεφτα παρε το..αμα δεν εχεις τοσα λεφτα παρε το νοντζα που σου αρεσει κιολας..(μεταχειρο) πιο προσιτη τιμη και θα σου μεινουν για εξοπλισμο τα υπολεπα ναι ρεσι έχουν και κατή τιμές τα κράνη και το τζάκετ και τα γάντια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 κανει για πρωτο μηχανακι αυτο δεν ειχα πιο πριν ιδεα απο μηχανες και σε λιγο θα το εχω στην κατοχη μου ..το πρωτιμισα απο το yzf 125 me tin συμβουλη ενος παιδιου απο το φορουμ αυτο .(ειμαι και κοντουλης 1.60 :3) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Ειναι τελειο για πρωτο μηχανακι και πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση απλα ρωταω γτ μαλλον δε θα παταω καλα κατω αλλα δε με νοιαζει εχω πορωθει ειναι και ελαφρυ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες