spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Τα ξερω Σπυρο γαμησε τα, ας μπει κανενας διακοπτης γτ ειμαστε οφφτοπικ οκ,,, παντως να ξερεις καπου δεκα μερες θα κανει λογικα. αν παραγγειλεις δευτερα π.χ να περιμενεις την δευτερη παρασκευη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Πάντως εμένα μου την έκαναν την πουστιά. Επέστρεψα 4 αντικείμενα αξίας 80 € , από 2 χωριστές παραγγελίες που είχα κάνει. Οι παραγγελίες είχαν διαφορά μιας εβδομάδας και η επιστροφή έγινε σε ενα δέμα που το πλήρωσα 48 € Μου έστειλαν πίσω 28 € και αντικατέστησαν ενα ζευγάρι παπούτσια αξίας 9 €. Σύνολο 28 + 9 = 37 Την διαφορά από τα 80 € την έπνιξαν. Δηλαδή 80 - 37 = 43 € Με λίγα λόγια , μπήκα μέσα 43 + 48 = 81 € Τούς έγραψα πολλές φορές , ζητώντας τους να μου εξηγήσουν με ποιό τρόπο έκαναν τον λογαριασμό και με τα 28 € θεώρησαν πως πατσίσαμε. Ή επικοινωνούσα με ηλίθιο ή έκανε τον ηλίθιο. Το τελευταίο mail μου , έμεινε αναπάντητο. Το λάθος μου είναι πως δεν ενημέρωσα το paypal οπότε έχασα τα χρήματα. Σε δυο χρόνια τους έδωσα περίπου 2000 € , αλλά τώρα τέλος από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Πάντως εμένα μου την έκαναν την πουστιά. Επέστρεψα 4 αντικείμενα αξίας 80 € , από 2 χωριστές παραγγελίες που είχα κάνει. Οι παραγγελίες είχαν διαφορά μιας εβδομάδας και η επιστροφή έγινε σε ενα δέμα που το πλήρωσα 48 € Μου έστειλαν πίσω 28 € και αντικατέστησαν ενα ζευγάρι παπούτσια αξίας 9 €. Σύνολο 28 + 9 = 37 Την διαφορά από τα 80 € την έπνιξαν. Δηλαδή 80 - 37 = 43 € Με λίγα λόγια , μπήκα μέσα 43 + 48 = 81 € Τούς έγραψα πολλές φορές , ζητώντας τους να μου εξηγήσουν με ποιό τρόπο έκαναν τον λογαριασμό και με τα 28 € θεώρησαν πως πατσίσαμε. Ή επικοινωνούσα με ηλίθιο ή έκανε τον ηλίθιο. Το τελευταίο mail μου , έμεινε αναπάντητο. Το λάθος μου είναι πως δεν ενημέρωσα το paypal οπότε έχασα τα χρήματα. Σε δυο χρόνια τους έδωσα περίπου 2000 € , αλλά τώρα τέλος από εμένα. Δοκίμασε να στείλεις πάλι,μήπως τύχεις σε κάποιον καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Πολυ καλο site προσοχη στα ρουχα everlast lonsdale γιατι ειναι πιο μεγαλα απο το κανονικο ...πλυρωνεις προκαταβολη μονο καλυτερα με paypal η visa ... ερχονται σε 10 με 12 μερες το πολυ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Δοκίμασε να στείλεις πάλι,μήπως τύχεις σε κάποιον καλύτερο. Τους έστειλα σήμερα προσωπικό μήνυμα στο facebook " απειλώντας " να το γράψω και στον τοίχο τους , αν δεν πάρω απάντηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Πολυ καλο site προσοχη στα ρουχα everlast lonsdale γιατι ειναι πιο μεγαλα απο το κανονικο ...πλυρωνεις προκαταβολη μονο καλυτερα με paypal η visa ... ερχονται σε 10 με 12 μερες το πολυ !! Μην λες για νούμερα γενικά. Έχουμε ξαναγράψει πως καλό είναι να αγοράζουμε και με βάση τις αξιολογήσεις προηγούμενων αγοραστών. Εγώ προσωπικά έχω πάρει φούτερ λονσντέιλ στο νούμερο μου και μου είναι μικρό... Κοιτάς αξιολογήσεις ότι κι αν πάρεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Μην λες για νούμερα γενικά. Έχουμε ξαναγράψει πως καλό είναι να αγοράζουμε και με βάση τις αξιολογήσεις προηγούμενων αγοραστών. Εγώ προσωπικά έχω πάρει φούτερ λονσντέιλ στο νούμερο μου και μου είναι μικρό... Κοιτάς αξιολογήσεις ότι κι αν πάρεις. ακριβως!! εχω παρει 3 τζην ετσι και μου εκατσαν κουτι. ουτε κοντεμα δεν ηθελαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Σπυρο μηπως ξερεις σε σχεση με staff στα τζιν τι παιζει απο νουμερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Σπυρο μηπως ξερεις σε σχεση με staff στα τζιν τι παιζει απο νουμερα? μπααα ιδεα δεν εχω. κατι replay που εχω δεν ταιριαζουν τα νουμερα προτιμησε απο τζην τα lee cooper. εχω παρει 2 και ειναι πολυ καλα. ειδικα το ενα ειναι και λιγο χοντρο σαν υφασμα και ειναι μπομπα για χειμωνα. αν σε βοηθαω εγω ειμαι 1,80 72 κιλα και πηρα το νουμερο 32 σε regular γραμμη και μου ειναι κομπλε.βαζω βεβαια μια ζωνουλα αλλα μου παει κανονικατο ενα που εχω ειναι αυτο http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-belted-jeans-mens-644188?colcode=64418890 και το αλλο σαν αυτο http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-regular-jeans-mens-640008?colcode=64000891αν διαβαζεις σχολια θα εισαι μεσα παντα στα νουμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Το τσιμπησα το πρωτο εχει και ζωνη χαχα,θενκς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 καλο ειναι απλα λιγο με πιο λεπτο υφασμα. το φορας και χειμωνα ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Τι ειναι τα 32W S/L/R?? Εγω ηξερα μονο 32, 34, κ.ο.κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 short-large-regular νομιζω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ ένα "firetrap" είχα τσιμπήσει στην προηγούμενη κι έκατσε γάντι πραγματικά. Στα τζιν να έχετε και στον νου σας αυτό: Νομίζω πως πάει έτσι: 36W R-L-S Waist (το μέγεθος της μέσης,που στην περίπτωση αυτή αντιστοιχεί στο νούμερο 36) Regular,Long,Sort (το μήκος του παντελονιού.Κανονικό,μακρύ ή κοντό μπατζάκι.) Έντιτ: Με πρόλαβε ο Κοσμάς. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 από τον CrazyTsach 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Eεελα ρε, παιζουν τετοιες πολυτελειες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Aπο την Πεμπτη περιμενω τον κουριερ να παει να τα παρει(Awaiting Courier Pickup) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Aπο την Πεμπτη περιμενω τον κουριερ να παει να τα παρει(Awaiting Courier Pickup) και που σε ακομα. τα ταξιδια του γκιουλιβερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Εφτασε Βουδαπεστη Σπυρο χαχα! Οδικως ερχονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εφτασε Βουδαπεστη Σπυρο χαχα! Οδικως ερχονται? ναι. θα περασει νομιζω και απο ρουμανια αν δεν κανω λαθος. θεσσαλονικη -> αθηνα -> σε εσενα αν μεχρι 24 εχουν ερθει Ελλαδα εχεις σοβαρες πιθανοτητες να παραλαβεις πριν το νεο ετος. βαλε και τις αργιες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 ποπο Σκεφτομαι σοβαρα να μιλησω με dhl και να μου τα στειλουν κατω! Το χει κανει κανεις? να αλλαξει την διευθυνση παραδοσης τηλεφωνικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 ποπο Σκεφτομαι σοβαρα να μιλησω με dhl και να μου τα στειλουν κατω! Το χει κανει κανεις? να αλλαξει την διευθυνση παραδοσης τηλεφωνικα? εγω οχι. για πατρα δεν προλαβαινεις να παραλαβεις. μεχρι πεμπτη δεν θα ειναι πατρα.μπορει να ειναι Ελλαδα και αν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Aθηνα ειμαι, το πολυ πολυ να κατσω μεχρι σαββατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Aθηνα ειμαι, το πολυ πολυ να κατσω μεχρι σαββατο δεν θα προλαβεις 25 - 26 ειναι αργιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 :aggressive: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 Οποίος παραγγείλει μέχρι τα μεσάνυχτα στο check out να χρησιμοποιήσει τον κωδικό take20 για 20% συνολική έκπτωση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες