dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) παραγειλαμε την προηγουμενη εβδομαδα παρεα περιπου 6-7 ατομα,ηρθανε σε 48 ωρες απο τη στιγμη που στειλαμε την παραγγελια χωρις λαθη σε νουμερα και χρωματα.τα μεταφορικα ηταν 4 ευρω στο ατομο. φιλε , ελλάδα μενεις; (οπα λαρισαιος το παιδι!) Αρα θα μου ρθουν λογικα αυριο αφου τα παρηγγειλα παρασκευη... Και εμεις 7 ειμασταν αλλα τα μεταφορικα ηρθαν 2.5 περιπου στον καθενα... (18/7 =2,57) Α και τα ρουχα δεν παιζουν για ρεπλικα ε; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2012 από τον DionisisDig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 λαρισα δουλευω,απο θεσσαλονικη ειμαι.ρεπλικα δε νοιμιζω?ολα φαινονται ενταξει απο ποιοτητα.τωρα 5-6-7 θα σε γελασω γιατι αλλος ασχοληθηκε με την παραγγελια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 αραζεις τον δουκα σου μηπως, πανω στη ρουσβελτ, στη γωνια με κυπρου?@ale Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα την κούτα από το sportsdirect αλλά δυστυχώς έχω 3-4 πράγματα για επιστροφή και refund ή exchange.Στο site τους γράφει ότι τα έξοδα είναι δικά μου για να τους τα στείλω πίσω αλλά αν ζητήσω τελικά exchange,τα νέα προϊόντα μου τα στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά ή ξαναχρεώνομαι 15 λίρες;Ρωτάω γιατί αν έχει πάλι χρέωση,με συμφέρει απλή επιστροφή χρημάτων στο λογαριαμό μου και όχι αποστολή νέων πραγμάτων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Eκαναν πατατα αυτοι και σου εστηλαν λαθος... ή εσυ μετανοιωσες- εκανες λαθος νουμερο??? Ετσι για να μαθαινουμε και εμεις απο τα λαθη των υπολοιπων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Δικό μου λάθος ήταν.Παρήγγειλα μεγαλύτερα μεγέθη σε κάποια ρούχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Παιδια 2 ερωτησουλες. 1)Στη φορμα που συμπληρωνουμε τα στοιχεια,στον αριθμο κινητου ζηταει και τον κωδικο για UK.Ξερει κανεις ποιος ειναι?Συγκεκριμενα γραφει "you must supply a valid UK mobile number". 2)Πηρε κανενος το ματι για δωρεαν μεταφορικα απο καποιο ποσο και πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 αραζεις τον δουκα σου μηπως, πανω στη ρουσβελτ, στη γωνια με κυπρου? @ale χαχα ναι τον αραζω εκει οταν παω για καφε στο γνωστο στενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Παιδια 2 ερωτησουλες. 1)Στη φορμα που συμπληρωνουμε τα στοιχεια,στον αριθμο κινητου ζηταει και τον κωδικο για UK.Ξερει κανεις ποιος ειναι?Συγκεκριμενα γραφει "you must supply a valid UK mobile number". 2)Πηρε κανενος το ματι για δωρεαν μεταφορικα απο καποιο ποσο και πανω? Δεν εχει δωρεαν μεταφορικα.Το κοστος τους κυμαινεται απο 15 μεχρι 22 λιρες,αναλογα με το βαρος της παραγγελιας. Οσο για το πρωτο που ρωτας,πιθανολογω οτι για να σου ζηταει valid UK number,μαλλον εχεις ξεχασει να βαλεις ως χωρα αποστολης την Ελλαδα κ επιλεγει αυτοματα το UK! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Εχω βαλει στο country-GREECE αλλα και παλι δεν... :( Ευχαριστω^^ Και κατι αλλο σχετικα με τα νουμερα στα παιδικα παπουτσια.Εδω πχ http://www.sportsdirect.com/everlast-jog-ii-infants-running-shoes-021002?colcode=02100243 εχει τα νουμερα σε "C".Ξερει κανεις σε τι αντιστοιχει σε "UK"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Εχω βαλει στο country-GREECE αλλα και παλι δεν... :( Ευχαριστω^^ Και κατι αλλο σχετικα με τα νουμερα στα παιδικα παπουτσια.Εδω πχ http://www.sportsdir...olcode=02100243 εχει τα νουμερα σε "C".Ξερει κανεις σε τι αντιστοιχει σε "UK"? Aκυρο.Στο πλαι στα νουμερα γραφει.Οκ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παιδια τα ρουχα ηρθαν την τεταρτη ξεχασα να το πω...Δηλ 4 εργασιμες μερες για να πανε Αγγλια - Πατρα! Τα φουτερακια (everlast) αψογα , τα χρωματα σωστα (μονο η σταμπα της μαρκας ειχε λιγο διαφορετικο χρωμα) και ειναι αυθεντικοτατα... Στα 6 φουτερ τα μεταφορικα ειναι ιδια δηλ 18 ευρω , ενω αν πας στα 7 τα μεταφορικα πανε 20 ευρω... Α τα μεγεθη για οποιον ενδιαφερεται για τα φουτερ(εβερλαστ): -σμαλλ 53 εκατοστα στηθος -medium 55 - 57 -large 58 -60 Τα μεγεθη που λεει το σαιτ πεφτουν λιγο εξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι τα everlast και τα lonsdale είναι ρούχα για μποξέρ και όχι για αναιμικούς μετροσέξουαλ, έχουν δηλαδή λίγο αέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 ξερει καποιος που μπορω να βρω στην Αθηνα παπουτσια lonsdale για να δω νουμερο που φοραω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Πεμπτη πρωι εκανα παραγγελια ....σημερα μεσημερι ηταν στην πορτα μου ... εν μεσω αργιων οι τυποι ΔΕΝ παιζονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Pas mal,μόλις 2,5 εργάσιμες! Γράψε όταν μπορέσεις εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα και τα νούμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εντυπωσεις αριστες... αλλωστε αν εξαιρεσεις ενα base layer Campri ολες οι αλλες μαρκες ειναι λιγο πολυ γνωστες. Παπουτσια nike ως εχουν τα νουμερα Παπουτσια britsh knights σαν τα νουμερα των nike Παπουτσια everlast το 10 UK ειναι 44.5 ελληνικο και οχι 45 ...οποτε λιγη προσοχη στα μισα νουμερα Η αγορα αθλητικων ειδων απο ελλαδα "δυστυχως" για μενα πεθανε . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 ξερει καποιος που μπορω να βρω στην Αθηνα παπουτσια lonsdale για να δω νουμερο που φοραω. ειναι παρομοια με τα adidas νομιζω Pas mal,μόλις 2,5 εργάσιμες! Γράψε όταν μπορέσεις εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα και τα νούμερα... εγω με κατι φιλους που καναμε 550 ευρω παραγγελια... με πολλα ρουχα μεσα εκαναν 4 μερες να ερθουνε... κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 γινεται και πληρωμη με αντικαταβολη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 γινεται και πληρωμη με αντικαταβολη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexdiamond 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Καλησπερα παιδια..για τα Lee Cooper εχει κανεις παραγγειλει; Θελω να παρω μια ζακετα και ενα τζιν. Ζακετα συνηθως φοραω Medium και τζιν 30! Επισης στα τζιν (τουλαχιστον στο συγκεκριμενο) στο size εχει 30W R και 30W L...τι ειναι αυτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Έχω παραγγείλει ένα φούτερ με κουκούλα και ένα πουκάμισο lee cooper.Το πουκάμισο το πήρα XXL και το έστειλα πίσω γιατί και η ποιότητα δε μου άρεσε(δικό μου λάθος γιατί δεν είχα δει από τι υλικά ήταν κατασκευασμένο,εγώ ήθελα 100% βαμβακερό)και μου ήταν τεράστιο.Το φουτεράκι XL όπως τα περισσότερα ρούχα μου,αυτό φορούσα πριν μισή ώρα! Παντελόνι θα σου πρότεινα να μην πάρεις αν δεν το δοκιμάσεις πρώτα σε κάποιο ελληνικό κατάστημα.Εγώ έχω κάνει πολλές παραγγελίες από εξωτερικό και έχω πάρει μόλις ένα τζιν παντελόνι και αυτό κάθεται σε κάποιο ράφι γιατί δε μου έκανε. Τα γράμματα που αναφέρεις δηλώνουν συνήθως μέση και μήκος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 εγώ έχω ψωνίσει από κατάστημα όμως, όχι ιντερνετικά... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexdiamond 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Εχεις ψωνισει Lee Cooper απο Ελλαδα? Αν ειναι ετσι πες νουμερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Εκανα πριν λιγο βαρβατη ομαδικη παραγγελια , συμπεριλαμβανομένου σακου του μποξ και περιμενουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες