spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 παιδια εβαλα διαφορα πραγματα να κανω παραγγελια και μου λεει 0 ευρω εξοδα μεταφορας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 παιδια εβαλα διαφορα πραγματα να κανω παραγγελια και μου λεει 0 ευρω εξοδα μεταφορας Έδωσες κανέναν εκπτωτική κωδικό;;προσφορά ημέρας;;περίπου πόσες μερες κάνουν να έρθουν;;έχω ένα εξάμηνο να ψώνιςω απο εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 τιποτα απο ολα αυτα. απλα επειδη και εγω προ 6μηνου ειχα παραγγειλει ηξερα οτι εχουν γυρω στα 15 ευρω. σημερα μαζεψα κατι πραγματα να παραγγειλω και παταω απο περιεργια να δω εξοδα αποστολης για να παω να βαλω λεφτα στην καρτα και ελεγε 0. 10 μερες κανουν να ερθουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 μαζεψα κατι πραγματα να παραγγειλω και παταω απο περιεργια να δω εξοδα αποστολης για να παω να βαλω λεφτα στην καρτα και ελεγε 0. Μόλις εκανα το ίδιο και μου βγάζει μεταφορικά 7,99€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 ποση χρηματικη αξια? εγω 180 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 70€ Σπύρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) νομιζω αν δεις στην αρχικη σελιδα κατι λεει για αγορες πανω απο καποιο ποσο καλο θα ηταν να μαζευεις μεγαλη παραγγελια μαζι με κανενα φιλο η γυναικα κλπ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Παραγγελίες μέχρι: 50€ = 7,99€ μεταφορικά 100€ = 3,99€ μεταφορικά πλέον των 100€ = δωρεάν μεταφορικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Κι εγω μολις εκανα παραγγελια 170 ευρω με 0 μεταφορικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Παιδιά,άλλαξε για πάντα (ή μάλλον για όσο κρατήσει) ή είναι πάλι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Παιδιά,άλλαξε για πάντα (ή μάλλον για όσο κρατήσει) ή είναι πάλι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία; ουδεν μονιμοτερον απο το προσωρινο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2014 ΚΑι για οσους δεν το ξερουν παιζει και στο ebay το sportsdirect... http://stores.ebay.co.uk/sportsdirectoutlet/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Μόλις παρέλαβα την παραγγελία που έκανα στις 22/9 βάρους 6.927 Κg Κόστος παραγγελίας: 186.54 € Μεταφορικά : 1 € Σύνολο : 187.54 € Περιμένω ακόμα μια κόστους 136 € με μεταφορικά πάλι 1 € Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Μόλις παρέλαβα την παραγγελία που έκανα στις 22/9 βάρους 6.927 Κg Κόστος παραγγελίας: 186.54 € Μεταφορικά : 1 € Σύνολο : 187.54 € Περιμένω ακόμα μια κόστους 136 € με μεταφορικά πάλι 1 € αγαπαμε sportdirect. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 τώρα που τσέκαρα για 3 μπλουζάκια δίνει 7,99.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 τώρα που τσέκαρα για 3 μπλουζάκια δίνει 7,99.... εχει οριο τιμης. να ξερεις. αν κανεις μεγαλη παραγγελια πεφτουν τα εξοδα αποστολης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 παρεπιπτοντως πιο μπουφανακι προτεινετε τωρα που ερχεται χειμωνας? φθηνο και χοντρο. πηρα ενα airwalk καλο ειναι αλλα οχι πολυ χοντρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδια εσεις που εχετε ξαναψωνισει, απο μεγεθη τι λεει? εννοω large δικο μας με το δικο τους εχει μεγαλη διαφορα? EDIT: για καποιο λογο στο ρεγιστερ δεν μου παιρνει την ημερομηνια γεννησης, ενω βαζω π.χ. ειτε 10/08/90 ειτε 10/08/1990, 10/8/90 τα εχω δοκιμασει ολα :S Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 από τον Fan1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδια εσεις που εχετε ξαναψωνισει, απο μεγεθη τι λεει? εννοω large δικο μας με το δικο τους εχει μεγαλη διαφορα? Δες εδώ: http://www.sportsdir...ation/sizeguide αλλά να κοιτάς ΠΑΝΤΑ και τις περιγραφές. (Εγώ με τις περιγραφές διαλέγω νούμερο πάντως) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 ρε παιδια εκανα μια παραγγελια. παταω να πληρωσω και ενω εχω λεφτα μεσα στην καρτα μου λεει οτι κατι πηγε στραβα και δεν δεχτηκα την πληρωμη. ξαναπατω αλλη μια φορα παλι τα ιδια. μου στελνει μηνυμα το paypal οτι η πληρωμη μου ειναι pending. τι ειναι αυτο? επισης μου την εχει εμφανισει στο paypal 2 φορες την ιδια παραγγελια. θα με χρεωσουν διπλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δε ξέρω αν έχει σχέση.αλλά από εχθές που προσπαθώ να κάνω αγορές online σε διάφορα καταστήματα παίρνω την απάντηση πως η κάρτα μου απορρίφθηκε... το είχε κάνει και πριν λίγο καιρό πάλι,δε ξέρω αν είναι θέμα του Paypal,η κάρτα είναι κομπλέ και με χρήματα μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δε ξέρω αν έχει σχέση.αλλά από εχθές που προσπαθώ να κάνω αγορές online σε διάφορα καταστήματα παίρνω την απάντηση πως η κάρτα μου απορρίφθηκε... το είχε κάνει και πριν λίγο καιρό πάλι,δε ξέρω αν είναι θέμα του Paypal,η κάρτα είναι κομπλέ και με χρήματα μέσα. το ιδιο και εγω και πληρωσα με αριθμο καρτας τελικα, αλλα βλεπω στο site του paypal μου οτι οι 2 προσπαθειες που εκανα να παραγγειλω εχουν περασθει σαν prending . δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου τρανηξει αυτοματα λεφτα? η paypal μου λεει αυτο <<Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source. To see the full transaction details, log in to your PayPal account.>> παντως εστειλα mail στο sportdirect να ακυρωσουν τις 2 αυτες παραγγελιες αν και εμενα δεν μου γραφει οτι τις εκανα στο site του sd. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δεν έχω ιδέα. την προηγούμενη φορά που μου το έκανε,είδα ότι είχε κάνει αλλαγές στο site του το paypal,τώρα δε ξέρω γιατί.Ακόμα δε μπορώ να πληρώσω με αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 μονο μεσω ebay δεχεταιι paypal σε εμενα. απο αλλα sites no. μηπως εκοψε συμβασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 με όλα; Μέχρι και στο playstore δοκίμασα μπας και και πάλι τζίφος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες