spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 εκανα παραγγελια 7 πραγματα και μου ηρθαν ολα κομπλε με εξαιρεση μια μπλουζα που αν και medium μου παει φαρδια αλλα δεν με νοιαζει γιατι εκανε 5 ευρω.. παραγγειλα και τζην και μου ηρθε ενταξει μονο κοντεμα θελει. αλλα απο ολα τα προιοντα πιο πολυ μου αρεσε μια φορμα everlast που πηρα και μια ζακετα μαλλινη αυτη http://www.sportsdirect.com/kangol-toggle-lined-knitted-hoody-mens-552031 πολυ ζεστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 με γεια σου. τα μεγεθη στα υπολοιπα ρουχα ειναι οκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Έχω πάρει κι εγώ 2 ζευγάρια παπούτσια μέχρι στιγμής και μου έχουν βγει καλά.Είμαι ικανοποιημένος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Άκουσα και για μερικά ακόμη τέτοια internetομάγαζα τα οποία έχουν περσινά κομμάτια αλλά η τιμή τους είναι αρκετά χαμηλή.Επίσης έχει μάρκες όπως:abercrombie & fitch, hollister, ralph lauren, burberry, και αλλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 με γεια σου. τα μεγεθη στα υπολοιπα ρουχα ειναι οκ? μια χαρα ηταν τα νουμερα ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Σήμερα έφτασε και η παραγγελία ενός συναδέλφου που του είχα προτείνει να ψωνίσει από εκεί...αγόρασε δοκιμαστικά λίγα πράγματα για εκείνον και το γιο του αλλά εξ όσων κουβεντιάσαμε,κατάλαβα ότι σύντομα θα το επαναλάβει! Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσες παραγγελίες μηνιαίως φεύγουν από δαύτους για Ελλάδα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 ξερει καποιος να με βοηθεισει με το μεγεθος γτ θελω να παρω κατι παππουτσια μαρκας doney (skate shoes)?πχ nike ιδιου στυλ φοραω 47 2/3 σε αυτα τι να παρω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 καλύτερα πρώτα βρες ενα μαγαζι που τα εχει να τα δοκιμασεις, δεν είναι να βασιστείς σε γνώμη άλλου για το ποιο κάθεται καλύτερα στο πόδι σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 που θα βρω donney ομως ελλαδα ..... γι αυτο λεω μηπως εχει παρει κανεις αλλος .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Φίλος εγω έχω πάρει Donney,σε nike φοράω 42 και πήρα τα donney πάλι σε 42 και είναι μια χαρά,ίσως ελάχιστα μεγαλύτερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Υπαρχει αλλη προταση για αντιστοιχο ιντερνετικο μαγαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Με τόσο μεγάλη ποικιλία και παράλληλα αξιοπρεπή ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση,μάλλον όχι.Αν όμως ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο,όλο και κάτι θα βρούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Η αληθεια ειναι πως δε ψαχνω κατι συγκεκριμενο... Οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη... Οσο αναφορα την αποστολη ειναι ταχυτατη ομως σε ενα θεματακι που ειχε προκυψει παλιοτερα δεν ηταν πολυ συνεργασιμοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 http://www.sportsshoes.com/products/running/shoe/ με δωρεάν μεταφορικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 κανεις απο αθηνα να παραγγειλουμε μαζι γτ εχω αφραγγιες και δεν λεει για 20 30 ευρω που θελω να παρω να δωσω 10αρικο μεταφορικα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 εμενα γιατι μου βγαζει 7 λιρες μεταφορικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 7 λυρες 10 ευροπουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 7 λυρες 10 ευροπουλα αρα...μιλαμε για ευκαιρια... αφου... Η μία... κανει 1.43 € :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 ας το προσπερασουμε το λαθάκι ........ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 ας το προσπερασουμε το λαθάκι ........ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες Τυ αινωήσ; :P Νε βραι Τζων μοια πλακκα κανναμαι μιν δεινυς σιμασοια μαι αιχι πειαςοι οι Ανικσι...θαιλο ββββωλταααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 πηρα και εγω απο εκει μπουφανακια παπουτσια και ρουχα για τρεξιμο, μια χαρα ολα και σε 5 εργασιμες στο σπιτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 εμενα γιατι μου βγαζει 7 λιρες μεταφορικα? Αν ξεκινήσεις να κάνεις κανονικά την παραγγελία και επιλέξεις ως νόμισμα ευρώ θα δεις ότι είναι δωρεάν. Απλά κάνουν περίπου 2 εβδομάδες να έρθουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Τρεις φιλοι πηραμε πριν καμια 10αρια μερες κατι μπασκετικα παπουτσια μαρκας BALLN απο 78 -> 18 € και 1.5€ μεταφορικα εκαστος (αμστερνταμ). Εγω δεν τα δοκιμασα ακομα αλλα ο ενας που τα δοκιμασε στο κλειστο μπασκετακι του πανεπιστιμιου ειπε οτι ειναι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδια τι παιζει με αυτο το site; Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα. Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο"; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 από τον dionisishonda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Παιδια τι παιζει με αυτο το site; Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα. Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο"; Εγω που ελενξα 2 παπουτσια Nike που εχω το πιο καινουριο αγορασμενο απο Αγγλια(σε επισκεψη που πηγα οχι διαδικτυακα) λεει made in Vietnam ενα αλλο που εχω για τρεξιμο αγορασμενο απο Nike καταστημα στην Πατρα λεει made in China οποτε λογικα ειναι γνησια..κ στα 2 παντως το γραφει κ στα γαλλικα δλδ το Fabrique.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες