Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

εκανα παραγγελια 7 πραγματα και μου ηρθαν ολα κομπλε με εξαιρεση μια μπλουζα που αν και medium μου παει φαρδια αλλα δεν με νοιαζει γιατι εκανε 5 ευρω..

παραγγειλα και τζην και μου ηρθε ενταξει μονο κοντεμα θελει.

αλλα απο ολα τα προιοντα πιο πολυ μου αρεσε μια φορμα everlast που πηρα και μια ζακετα μαλλινη αυτη http://www.sportsdirect.com/kangol-toggle-lined-knitted-hoody-mens-552031 πολυ ζεστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω πάρει κι εγώ 2 ζευγάρια παπούτσια μέχρι στιγμής και μου έχουν βγει καλά.Είμαι ικανοποιημένος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκουσα και για μερικά ακόμη τέτοια internetομάγαζα τα οποία έχουν περσινά κομμάτια αλλά η τιμή τους είναι αρκετά χαμηλή.Επίσης έχει μάρκες όπως:abercrombie & fitch, hollister, ralph lauren, burberry, και αλλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με γεια σου.

τα μεγεθη στα υπολοιπα ρουχα ειναι οκ?

μια χαρα ηταν τα νουμερα ολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έφτασε και η παραγγελία ενός συναδέλφου που του είχα προτείνει να ψωνίσει από εκεί...αγόρασε δοκιμαστικά λίγα πράγματα για εκείνον και το γιο του αλλά εξ όσων κουβεντιάσαμε,κατάλαβα ότι σύντομα θα το επαναλάβει!

Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσες παραγγελίες μηνιαίως φεύγουν από δαύτους για Ελλάδα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερει καποιος να με βοηθεισει με το μεγεθος γτ θελω να παρω κατι παππουτσια μαρκας doney (skate shoes)?πχ nike ιδιου στυλ φοραω 47 2/3 σε αυτα τι να παρω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλύτερα πρώτα

βρες ενα μαγαζι που τα εχει να τα δοκιμασεις, δεν είναι να βασιστείς σε γνώμη άλλου

για το ποιο κάθεται καλύτερα στο πόδι σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος εγω έχω πάρει Donney,σε nike φοράω 42 και πήρα τα donney πάλι σε 42 και είναι μια χαρά,ίσως ελάχιστα μεγαλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τόσο μεγάλη ποικιλία και παράλληλα αξιοπρεπή ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση,μάλλον όχι.Αν όμως ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο,όλο και κάτι θα βρούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι πως δε ψαχνω κατι συγκεκριμενο...

Οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη...

Οσο αναφορα την αποστολη ειναι ταχυτατη ομως σε ενα θεματακι που ειχε προκυψει παλιοτερα δεν ηταν πολυ συνεργασιμοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανεις απο αθηνα να παραγγειλουμε μαζι γτ εχω αφραγγιες και δεν λεει για 20 30 ευρω που θελω να παρω να δωσω 10αρικο μεταφορικα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας το προσπερασουμε το λαθάκι ........ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας το προσπερασουμε το λαθάκι ........ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Τυ αινωήσ; :crazy: :P

:crazy::mB_kalo_e: Νε βραι Τζων μοια πλακκα κανναμαι μιν δεινυς σιμασοια μαι αιχι πειαςοι οι Ανικσι...θαιλο ββββωλταααα :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηρα και εγω απο εκει μπουφανακια παπουτσια και ρουχα για τρεξιμο, μια χαρα ολα και σε 5 εργασιμες στο σπιτι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα γιατι μου βγαζει 7 λιρες μεταφορικα?

Αν ξεκινήσεις να κάνεις κανονικά την παραγγελία και επιλέξεις ως νόμισμα ευρώ θα δεις ότι είναι δωρεάν. Απλά κάνουν περίπου 2 εβδομάδες να έρθουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρεις φιλοι πηραμε πριν καμια 10αρια μερες κατι μπασκετικα παπουτσια μαρκας BALLN απο 78 -> 18 € και 1.5€ μεταφορικα εκαστος (αμστερνταμ).

Εγω δεν τα δοκιμασα ακομα αλλα ο ενας που τα δοκιμασε στο κλειστο μπασκετακι του πανεπιστιμιου ειπε οτι ειναι κομπλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τι παιζει με αυτο το site;

Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα.

Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο";

Τροποποιήθηκε από τον dionisishonda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τι παιζει με αυτο το site;

Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα.

Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο";

Εγω που ελενξα 2 παπουτσια Nike που εχω το πιο καινουριο αγορασμενο απο Αγγλια(σε επισκεψη που πηγα οχι διαδικτυακα) λεει made in Vietnam ενα αλλο που εχω για τρεξιμο αγορασμενο απο Nike καταστημα στην Πατρα λεει made in China οποτε λογικα ειναι γνησια..κ στα 2 παντως το γραφει κ στα γαλλικα δλδ το Fabrique....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα