dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Διονύση τα παρήγγειλα Δευτέρα πρωί και τα παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι . Άρα μάλλον δεν ήρθαν οδικώς. Oρε και σε μενα ετσι γινεται , 3 μερες κανουν , αλλα η επιλογη ειναι road delivery! Τι να πω , δεν θα σκασουμε κιολας δεν πανε να ερχονται και με ποδηλατο , αφου ερχονται σε 3 μερες στα @@ μας! Υ.Γ. κωδικουλι χρησιμοποιησες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Delivery Options European Road Service (6) 10,00 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Oρε και σε μενα ετσι γινεται , 3 μερες κανουν , αλλα η επιλογη ειναι road delivery! Τι να πω , δεν θα σκασουμε κιολας δεν πανε να ερχονται και με ποδηλατο , αφου ερχονται σε 3 μερες στα @@ μας! Υ.Γ. κωδικουλι χρησιμοποιησες; Όχι , δεν έχω ιδέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι , δεν έχω ιδέα ελα ρε , αν εκανες παραγγελια 50+ λιρες θα ειχες 10% εκπτωση. Πριν πατησεις το "PROCEED TO PAYMENT" εχει το: Enter Voucher Code: Εκει βαζεις το κωδικο! Κριμα , την επομενη φορα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2013 από τον dionisishonda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Κι εμένα για ρόουντ ντελίβερι μου έγραψε. Delivery Options European Road Service (6) 25,19 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Ευχαριστώ για τον κωδικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Ψήνεται κανείς για Θεσσαλονίκη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy_triple 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ψήνεται κανείς για Θεσσαλονίκη ? Κάτσε λίγο να δώ τι έχει και ψιλοψήνομαι κι εγώ! Μήπως παραείναι φτηνά; Μαϊμουδίζουν μήπως; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2013 από τον tommy_triple Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Eχω αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα 5 ζευγαρια παπουτσια αθλητικα (φιλων και δικο μου) και σε τεσσερις μερες ηρθαν, ολα σωστα και αψογα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κι εμένα για ρόουντ ντελίβερι μου έγραψε. Delivery Options European Road Service (6) 25,19 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Ευχαριστώ για τον κωδικό! Tιποτα ρε , αλλα τι παιζει με τα μεταφορικα γ@μω! Πριν λιγες μερες ηταν 7 ευρω και τωρα και σε μενα ειναι 22+ . Μηπως λογω χριστουγεννων τι να πω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Φιλε μου εχεις δικιο μολις το τσεκαρα και εγω. Και οτι θα ψωνιζα αυριο Τι σκατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Τι έγινε αρχησησανε παλι να βαρανε στα μεταφορικα;δε πάνε καλα.είναι πολλά τα 20 ++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Greece 10,00 € εντομεταξυ στην λιστα με τις χρεωσεις γραφει 10 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 όντως τα ελαχιστα μεταφορικά πηγαν στα 10 ευρώ, νομίζω λόγω φόρτου εορτών ανέβηκαν οι τιμές, αλλιώς δεν εξηγείται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Στείλτε email για να ρωτήσετε ή/και να διαμαρτυρηθείτε όσοι ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε άμεσα...για κανένα λόγο δε δικαιολογείται τέτοια άκυρη αύξηση από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλιστα χωρίς να έχει ανακοινωθεί πουθενά στο site. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Greece 10,00 € εντομεταξυ στην λιστα με τις χρεωσεις γραφει 10 ευρω. παιζει να ναι κανα τεχνικο προβληματακι; Μακαρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Tιποτα ρε , αλλα τι παιζει με τα μεταφορικα γ@μω! Πριν λιγες μερες ηταν 7 ευρω και τωρα και σε μενα ειναι 22+ . Μηπως λογω χριστουγεννων τι να πω; Παιδιά μην παίρνετε υπόψιν τα δικά μου μεταφορικά,έκανα την παραγγελία για 5 άτομα (630€ χωρίς το κουπούνι) και έχει αρκετά παπούτσια και φούτερ οπότε πιστεύω δικαιολογείται αφού πηγαίνει και με το βάρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Oxι κατι αλλο παιζει ...και ενα μπλουζακι να βαλεις παλι 22 ευρω βγαζει μεταφορικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 22? εγω ενα μπλουζακι που εβαλα (πριν λιγο) εβγαλε 10 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Και μενα 22 για ενα αντικειμενο μονο... Kαι οι τιμες στον καταλογο δεν εχουν αλλαξει. Σιγουρα κατι παιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γι ένα μπουφάν εμένα μου βγάζει 10 ευρώ Road Service 7-8 μέρες παράδοσης. Μήπως δεν έχετε κάνει sign in όσοι σας βγάζει 22 ευρώ;; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Παιδιά μην παίρνετε υπόψιν τα δικά μου μεταφορικά,έκανα την παραγγελία για 5 άτομα (630€ χωρίς το κουπούνι) και έχει αρκετά παπούτσια και φούτερ οπότε πιστεύω δικαιολογείται αφού πηγαίνει και με το βάρος. και σακο του μποξ να εβαζες δεν ανεβαινε πανω απο 10! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Kατι παιζει... οντως με ενα μπλουζακι βαζει 10αρικο Με 3 ζευγαρια παπουτσια 22. 7 παντως που ειχε τις προηγουμενες μερες ΔΕΝ εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 πάντως και στους τιμοκαταλογους άλλαξαν τα δεδομένα (οπότε δεν μοιάζει με λάθος) http://www.sportsdir...deDeliveryCosts και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "additional charges may be incurred dependent upon the size weight and value of the goods." Europe Austria 5,99 € Belgium 5,99 € Bfpo 7,19 € Bulgaria 10,00 € Cyprus 15,59 € Czech Republic 8,99 € Denmark 6,00 € Estonia 8,99 € Finland 6,00 € France 5,99 € Germany 5,99 € Gibraltar 5,99 € Greece 10,00 € Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Αν κάποιος ενδιαφέρεται,υπάρχει και το http://www.sportsshoes.com/ Εμένα μου έστειλαν mail το μεσημέρι και έκανα μια παραγγελία με τα nike pegasus 29 στις 42 λίρες,ένα Nike hoody 15 λίρες και ένα Nike thermal top 20 λίρες.Χωρίς μεταφορικά(σε παραγγελίες άνω των 40 ευρώ)και με κουπονάκι έκπτωσης 15% πλήρωσα 84 ευρώ και για τα τρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κι εμένα για παραγγελία αξίας 55 ευρώ μου βγάζει 22 ευρώ μεταφορικά ..... και δε μιλάμε για μενίρ του Οβελίξ .... καλτσάκια και φανελάκια :( Εχθές είχε 50% στα μεταφορικα με voucher. Στη σελίδα τους στο facebook οι πελάτες διαμαρτύρονται όλοι για την αύξηση 150% στο κόστος των μεταφορικών . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 από τον Isis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες