Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

Παιδια σαν το http://www.sportsshoes.com/ στα παπουτσια δεν εχει και χωρις μεταφορικα. Εχω παρει 3 ζευγαρια παπουτσια απο κει και ολα αψογα. Το ενα χρειαστηκε να το γυρισω πισω γιατι ηταν μικρο και μου κοστησε 6 με 8 ευρω με τα ΕΛΤΑ.

Σημερα παραγγειλα αυτα για ενα συναδελφο.

Πραγματικα αψογο site.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γεια σας σκεφτομαι και εγω να ψωνισω απο sportsdirect αλλα εχω καποια ερωτηματα

α)τα nike,adidas ειναι αυθεντικα?γιατι τα δινουν πολυ φθηνα

β)σε περιπτωση λαθους μεγεθους τι γινεται?

γ)τα εξοδα αποστολης ειναι στανταρ?ποσο?

δ)τα lonsdale τι διαστασεις για νουμερα εχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι έχει είναι αυθεντικοτατο και έχω κάνει δυο καλές παραγγελίες από διάφορα είδη ( ρακετα τένις Wilson, τσάντα ρουχα και παπούτσια Nike, βερμουδες, εσωρουχα κλπ).

Περίπτωση λάθος μεγέθους δεν μου έτυχε αλλά αναφέρουν διάφορα τα παιδιά πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δοκιμασεις σε κάποιο μαγαζί και να βρεις το μέγεθος σου. Πρόσεξε το μέγεθος στα παπούτσια είναι το αγγλικό και όχι το αμερικανικο.

Τα έξοδα αποστολής μέχρι τώρα ήταν και τις δυο φορές 15€. Την μια φορά ήταν δυο ζευγάρια παπούτσια και την αλλη ένας σάκος με τα πάντα μέσα...

Για lonsdale δεν γνωρίζω αλλά μπορείς να βρεις να δοκιμασεις. Ενα μαγαζί που ξέρω είναι απέναντι από την εισοδο το γενικού κρατικού Νίκαιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας σκεφτομαι και εγω να ψωνισω απο sportsdirect αλλα εχω καποια ερωτηματα

α)τα nike,adidas ειναι αυθεντικα?γιατι τα δινουν πολυ φθηνα

β)σε περιπτωση λαθους μεγεθους τι γινεται?

γ)τα εξοδα αποστολης ειναι στανταρ?ποσο?

δ)τα lonsdale τι διαστασεις για νουμερα εχουν?

Πρόσφατα ήμουν στο Λονδίνο και επισκέφτηκα το εν λόγω μαγαζί.

Πρόκειται για ένα τεράστιο αθλητικό κατάστημα στην Oxford street.Εχει προσφορές ημέρας με επώνυμες φίρμες.

Το σύνολο του ανεξαρτήτως είδους είναι γνήσια και επώνυμα. Εχω αγοράσει και εγώ από εκεί μέσω net,αλλά είναι λίγο τσουχτερό το τελωνείο.

Τα lonsdale που πήρα σε παπούτσια και ρούχα είναι ακριβώς όπως και τα δικά μας νούμερα. Οι ταμπέλες τους τα γράφουν σε Εγγλέζικα νούμερα αλλά και σε.... XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL.

Επίσης προτίμησε και τα ΕVERLAST,αν φυσικά σε εκφράζουν... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόσφατα ήμουν στο Λονδίνο και επισκέφτηκα το εν λόγω μαγαζί.

Πρόκειται για ένα τεράστιο αθλητικό κατάστημα στην Oxford street.Εχει προσφορές ημέρας με επώνυμες φίρμες.

Το σύνολο του ανεξαρτήτως είδους είναι γνήσια και επώνυμα. Εχω αγοράσει και εγώ από εκεί μέσω net,αλλά είναι λίγο τσουχτερό το τελωνείο.

Τα lonsdale που πήρα σε παπούτσια και ρούχα είναι ακριβώς όπως και τα δικά μας νούμερα. Οι ταμπέλες τους τα γράφουν σε Εγγλέζικα νούμερα αλλά και σε.... XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL.

Επίσης προτίμησε και τα ΕVERLAST,αν φυσικά σε εκφράζουν... :cheers:

ευχαριστω φιλε.κυριως ενδιαφερομαι για lonsdale και everlast.πχ εγω φοραω small 1.80 ειμαι και 60 κιλα θα μου κανουν τα αντιστοιχα small?ξερεις αν μπορω να βρω πουθενα τις διαστασεις για το καθε μεγεθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω αγοράσει και εγώ από εκεί μέσω net,αλλά είναι λίγο τσουχτερό το τελωνείο.

Αν πλήρωσες τελωνειακούς δασμόυς σε κάποιον για αγορά από Αγγλία, έχεις πέσει θύμα απάτης, να το ξέρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες να κανω μια ερωτησουλα?Ξερει κανενας με ποια ελληνικη εταιρεια κουριερ συνεργαζεται το sportsdirect?Eυχαριστωωωωω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες να κανω μια ερωτησουλα?Ξερει κανενας με ποια ελληνικη εταιρεια κουριερ συνεργαζεται το sportsdirect?Eυχαριστωωωωω....

με dhl courier νομιζω συνεργαζεται.

να κανω μια ερωτηση εγω που εχω προπληρωμενη ποιον τροπο πληρωμης πρεπει να διαλεξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εψαχνα για παπουτσακι για το gym και για τρεξιμο και λεω δεν παιρνω παλι απο τους χλεμπονιαριδες του Ελληνες.

Και λεω να μπω στο Sportdirect ! Τοσοι απο το mybike μπαινουν.

Αθλιοοο! Δεν βρηκα τιποτα σοβαρο! Ολο μλκιες ειχε!!!Εμπαινα και ξαναεμπαινα μπας και κανω λαθος αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.Ελεγα να μπω στο site τις nike να το φτιαξω οπως γουσταρω εγω αλλα απο οτι θυμαμαι ξεφευγε αρκετα η τιμη.Τεσπα βρηκα ενα αλλο αγγλικο site και χτυπησα αυτο

http://www.prodirectrunning.com/Products/Nike-Free-3-V5-Mens-Running-Shoes-VoltDark-GreyWhite-60710.aspx?cur=eur

Ειχα δοκιμασει την προγουμενη κολεξιον ας το πω και απλα τα σπαει!! Το συγκεκριμενο ζυγιζει περιπου 150-180 γραμμαρια. Νιωθεις οτι περπατας ξυπολυτος.

Ελεγα να παρω το γυναικειο , που ειναι μονο γυναικειο .Υπηρχε στο νουμερο μου (8αρι αγγλικο) αλλα μου φαινεται πολυ χειμωνιατικο.

http://www.prodirectrunning.com/Products/Nike-Womens-Free-3-V5-Womens-Running-Shoes-Dark-GreyWhitePink-Force-60719.aspx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο ειναι σχετικο!

Βρηκα (φενεται να ειναι ιδιο δλδ :crazy: ) το παπουτσι που θα παρω σε σχεση με το site του πρωτου ποστ του ρελεντλεςς 10 ευρω σχεδον φθηνοτερα.

101 χωρις μεταφορικα οπως λεει ο ρελεντλεςς. Δεν ξερω αν ισχυει εκτος UK γιατι δεν εχω παρει απο αυτο . O ιδιος θα μας πει.

http://www.sportssho...-running-shoes/

Στο site που εβαλα εγω εχει 94 + 11 μεταφορικα. Το λεει εκει που λεει τιμη , λιγο πιο πανω γραφει details, easy return, delivery , size guide.

http://www.prodirect...10.aspx?cur=eur

Δεν ξερω αν σε καποιο αλλο προιον διαφερει. Εγω απλως μπηκα για free running παπουτσια! :mB_kalo_e::crazy:

Εδιτ το παπουτσι που ειχα φορεσει ειναι αυτο. Πολυ καλο και μια πιο φθηνη λυση!

http://www.sportsshoes.com/product/NIK6756/nike-free-3,0-v4-running-shoes/

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oριστε και βιντεο.

Το πρωτο που φορεσα και ειπα "δεν μπορει να ειναι τοσο ελαφρυ και να εφαρμοζει τοσο τελεια και ενω ειναι 2 νουμερα μεγαλυτερο??"

Και το 2ο ειναι αυτο που πηρα.

Το 3.0 , 4.0 , 5.0 ειναι με την ελαστικοτητα. Οσο μικροτερο τοσο πιο ευλιγιστο και λιγοτερη σολα για πιο free καταστασεις (ασφαλτος,διαδρομος,πεζοδρομια,χωμα κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάριε,3 ερωτήσεις γιατί σκεφτόμουν κι εγώ για αυτά τα Nike..Α.Γιατί δοκίμασες παπούτσια δύο νούμερα μεγαλύτερα;Έχουν στενή γραμμή;

Β.Κάθε μοντέλο έχει δύο χαρακτηριστικούς αριθμούς π.χ. Nike free run 3.0 V5.Η ελαστικότητα φαίνεται από τον πρώτο(δηλαδή 3.0,4.0 ή 5.0) ή από το V3,V4,V5;

Γ.Στην Ελλάδα οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες συγκριτικά με τα inetrnet stores;

Εδώ πάντως έχεις κάποιες καλές τιμές αλλά πρέπει να συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάριε,3 ερωτήσεις γιατί σκεφτόμουν κι εγώ για αυτά τα Nike..Α.Γιατί δοκίμασες παπούτσια δύο νούμερα μεγαλύτερα;Έχουν στενή γραμμή;

Β.Κάθε μοντέλο έχει δύο χαρακτηριστικούς αριθμούς π.χ. Nike free run 3.0 V5.Η ελαστικότητα φαίνεται από τον πρώτο(δηλαδή 3.0,4.0 ή 5.0) ή από το V3,V4,V5;

Γ.Στην Ελλάδα οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες συγκριτικά με τα inetrnet stores;

Εδώ πάντως έχεις κάποιες καλές τιμές αλλά πρέπει να συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά.

Ετυχε και δοκιμασα 2 νουμερα παραπανω.Ειχε ερθει το Πασχα ο αδερφος μου απο κει που σπουδαζει και επρεπε να φορεσω καποια παπουτσια για να μεταφερω πραγματα στο αμαξι. Ετσι πηρα την ευκαιρια.Και να φανταστεις οτι δεν ειχα ολη την πατουσα μεσα.Το πισω μερος της πατουσας πατουσε πανω στο παπουτσι και εβγαινε λιγο εξω. Αλλα ,εκατσε πολυ καλα το ποδι.

Και δεν το ενιωθες οτι σε πιεζε. Τα 200 γραμμαρια δεν τα νιωθεις καν :mB_kalo_e:

Το παπουτσια ηταν τα 3.0 V4. To V5 ειναι το πιο καινουριο μοντελο.

Ρολος παιζει το πρωτο. Το 3.0 ειναι πιο free σε σχεση με το 5.0. Eχει λιγοτερη σολα το 3.0 σε σχεση με το 5.0. Και παλι μη φανταστεις ολα αυτα για τρεξιμο ειναι αλλα παει αναλογα με τις απαιτησεις του καθενος.

Στο site της Nike μπορεις να ενημερωθεις καλυτερα. Παραθετω τυχαια λινκ .

http://insider.nike....your-flex-3313/

3.0

http://store.nike.co...enefits-section

4.0

http://store.nike.co...827/pgid-688822

5.0

http://store.nike.co...528/pgid-688837

Δεν θυμαμαι τις τιμες Ελλαδα. Αλλα και παλι κατι θα κερδισεις. Φαντασου τωρα να παει ο καθε χαζος-Eλληνας και να δοκιμαζει τα παπουτσια. :lipssealed:

Εδιτ, τι μεταφορικα εχει το site που εβαλες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις αμίγκος, ψάχνω για παπούτσι άνετο για πολύ πολυυυυύ περπάτημα. Να κοιτάξω καλύτερα σε walking ή running shoes;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανώλη να κοιτάξεις σε running είναι η γνώμη μου και να πάρεις κάτι καλό,μη λυπηθείς τα 10 ή τα 20 ευρώ.Δοκίμασε όμως πρώτα διάφορα ζευγάρια πριν καταλήξεις.Θα δεις ότι θα γουστάρεις πολύ να τα φοράς,θα περπατάς πολύ άνετα και δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Μάριε,το eatsbay είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά μαγαζιά για αθλητικά είδη κ κυρίως παπούτσια.Έχω ψωνίσει αρκετές φορές αλλά θέλει προσοχή στον όγκο και το ποσό καθώς στέλνει από ΗΠΑ,όχι από Ευρώπη -_-

Παλιότερα ήταν πιο χαλαροί στα τελωνεία αλλά τώρα τελευταία ακούω διάφορα.ίσως παίζει ρόλο κ το γεγονός ότι έχουν αλλάξει κάτι στον τρόπο αποστολής.

Μεταφορικά για ένα ζευγάρι παπούτσια είναι περίπου 25$,αν ξεκινήσεις να κάνεις μια εικονική παραγγελία θα σου βγάλει ακριβώς το ποσό για Ελλάδα.Υπάρχουν όμως και εκπτωτικά κουπόνια στο διαδίκτυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεωνίδα, τα nike free είναι από τα πιό άνετα, ελαφρυά και δροσερά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις (Εγώ έχω τα free run).

Αλλά, πρέπει να προσέξεις κάτι. Αν τα θες για τρέξιμο και έχεις καιρό να ασχοληθείς με το άθλημα μάλλον θέλεις κάτι με μεγαλύτερη απορόφηση κραδασμών μιας και είσαι και αρκετά κιλά. Εγώ (που επισης είμαι αρκετά κιλά) έχω βολευτεί πολύ με τα nike pegasus που έχουν και αυτά απίστευτο πάτημα. Άλλα πολύ καλά αντίστοιχα παπούτσια είναι τα nike vomero και lunar glide 4 και τα asics nimbus.

Από eastbay έχω παρει κι εγώ πολλές φορές παλιότερα και έχει πράγματα που δεν υπάρχουν στην Ευρώπη αλλά φοβάμαι το τελωνείο ρε γαμώτο...

Μάριε, το sports direct όντως δεν έχει τα nike free αλλά μην ξεχνάς οτι δεν είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα για τρέξιμο όπως το site που έβαλες. Γενικά έχει τεράστια ποικιλία (έχει όλα τα μοντέλα που αναφέρω) σε διάφορα αθλήματα και πολύ καλές τιμές. Τελευταίο παράδειγμα μπάλλα για beach-volley που εδώ την πουλάνε 40€, από εκεί την παίρνεις με 10€!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις αμίγκος, ψάχνω για παπούτσι άνετο για πολύ πολυυυυύ περπάτημα. Να κοιτάξω καλύτερα σε walking ή running shoes;

εγώ έχω βολευτεί τρελλά τα Asics Gel. Έστειλα για απόσυρση τα Asics Kayano Gel 17 μετά από 540χλμ και τώρα τσίμπησα τα Asics Zaraca Gel Trainer.

Φανταστικά παπούτσια που αντέχουν, όχι σαν τα φλώρικα ΝΙΚΕ με τις αεροσόλες ή τις τάπες, που διαλύονται σε χρόνο μηδέν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μηπως ξερετε κανενα site με μπασκετικα παπουτσια?

Γιατι απο αυτα που ειδα μεχρι τωρα,δινουν πιο πολυ βαρος στα running.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω βολευτεί τρελλά τα Asics Gel. Έστειλα για απόσυρση τα Asics Kayano Gel 17 μετά από 540χλμ και τώρα τσίμπησα τα Asics Zaraca Gel Trainer.

Φανταστικά παπούτσια που αντέχουν, όχι σαν τα φλώρικα ΝΙΚΕ με τις αεροσόλες ή τις τάπες, που διαλύονται σε χρόνο μηδέν

Τα Kayano είναι φανταστικά παπούτσια, αλλά τα έχουν χαλάσει στις τελευταίες εκδόσεις τους (τα ένιωσα πολύ περίεργα όταν τα δοκίμασα) συν οτι τα έχουν φτάσει στα 200€ :shock:

Από 'κει και πέρα όλες οι εταιρίες βγάζουν κάποια κορυφαία μοντέλα, οπότε απλά επιλέγεις τι σου αρέσει περισσότερο. Π.χ. φοβερό παπούτσι για τρέξιμο είναι το puma faas 350.

Αν θες Nike για τρέξιμο απλά δεν επιλέγεις αερόσολα ή τάπες όπως λες γιατί πέρα από το οτι διαλύονται είναι και εντελώς ακατάλληλα για την συγκεκριμένη χρήση. Δοκίμασε κάτι με σόλα Zoom και θα δεις οτι είναι μια χαρά!

Παιδια μηπως ξερετε κανενα site με μπασκετικα παπουτσια?

Γιατι απο αυτα που ειδα μεχρι τωρα,δινουν πιο πολυ βαρος στα running.......

Στο sportsdirect έχει και μπασκετικά. Λίγα μοντέλα αλλά έχει κάποια πολύ καλά. Στο eastbay έχει τα πάντα αλλά έρχονται από αμερική...

Αν μένεις Αθήνα δες και σε κανα Factory outlet, Mcarthur glenn κλπ

Υ.Γ. Μήπως να αρχίσουμε κανα thread με αθλητικά παπούτσια γιατί είμαστε αρκετοί οι καμμένοι απ 'ότι βλέπω... :afro:

Τροποποιήθηκε από τον midnek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο sportsdirect έχει και μπασκετικά. Λίγα μοντέλα αλλά έχει κάποια πολύ καλά. Στο eastbay έχει τα πάντα αλλά έρχονται από αμερική...

Αν μένεις Αθήνα δες και σε κανα Factory outlet, Mcarthur glenn κλπ

Το eastbay στελνει Ελλαδα?

Και αν στελνει μηπως εχουμε τιποτα παραπανω χρεωσεις λογω τελωνιου?

Παντως εχει πολλα και πολυ ωραιa μπασκετικα........σε ευχαριστω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τρεξιμο κλπ,δοκιμαστε και τα Saucony. Αγνωστα στην μπανανια που ζουμε,αλλα αξιζουν καθως ειναι εταιρεια εξειδικευμενη σε running,και μονο.

Απο νουμερα ειναι σαν τα nike-asics.Δηλαδη νορμαλ φορμα παπουτσιου.

Τρελλες τιμες και δωρεαν μεταφορικα ανω των 60 ευρω, σε αυτο το μαγαζι......http://www.sportsshoes.com/

Ειμαι πελατης εδω και χρονια,και ουδεν προβλημα.Tελωνεια δεν παιζουν,καθως ειναι Αγγλια.Αποστολες κανει με τα ΕΛΤΑ,γυρω στις 5-6 εργασιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το eastbay στελνει Ελλαδα?

Και αν στελνει μηπως εχουμε τιποτα παραπανω χρεωσεις λογω τελωνιου?

Παντως εχει πολλα και πολυ ωραιa μπασκετικα........σε ευχαριστω.....

Δες το ποστ του efkola παραπάνω :rolleyes:

Με το τελωνείο είναι τι θα σου κάτσει. Αν θες να μειώσεις τις πιθανότητες διάλεξε αποστολή με USPS και όσο το δυνατόν μικρότερα δέματα...

Παλίοτερα εκανα πολλές παραγγελίες από Αμερική αλλά τώρα τις αποφεύγω.

'Ακυρα τα παραπάνω, μπήκα μια και τσέκαρα...

Λοιπόν, ελάχιστα μεταφορικά 39$ και αποστολή με UPS με την οποία τον πίνεις στο τελωνείο.

Καλύτερα να ψαχτείς σε κανα ebay...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα