Jump to content
Sign in to follow this  
pashos

θελω να αγορασω ενα μηχανακι

Recommended Posts

γεια σας είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα..θα ήθελα να μου πείτε λεπτομερώς για το crypton x 135cc..

να διευκρινίσω το μοντέλο 2012 μαύρο .. γίνεται αν θέλει ο αγοραστής να του βάλουν της μαύρες ζάντες? αν ναι, βγενει στην ίδια τιμή?

.... όταν το αγοράσω έλεγα να περάσω

• μια εξάτμιση racetech performance
  • εμπρός πίσω μαύρα φώτα(μπροστά τα μικρά όχι το μεγάλο
  • σήτα για το ψυγείο(χρώμα)
  • και μια δισκοπλακα oversizer braking
  • ταινία για της ζάντες
  • και xenon φώτα

αρκούν τα 3000 χιλιάδες ευρώ?(+το μηχανάκι )

Τροποποιήθηκε από τον pashos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε καλως ηρθες το Crypton X αυτη την στιγμη στην χωρα μας εχει 2600 ευρο μονο να το παρεις βεβαια αν τα δωσεις μετρητα μπορει στην καλυτερη να σου βγει 200-100 ευρο κατω (εμενα τοσο μου ειχε παει οταν το ειχα παρει)Oποτε δεν νομιζω οτι 3000 ευρω θα σε φτασουν για οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτα που θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λογία ..με δεχτήκατε ωραία ως καινούργιο μέλος...,,μανο ναι μετρητά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χάχα.. ωραίο το λινκ.. συμφωνώ απολύτως φίλε μ έχεις απόλυτο δίκαιο,, αλλά εγώ απλά θέλω να ομορφύνει λίγο το μηχανάκι ,3,4 πράγματα θέλω να βάλω,, την μηχανή του ούτε που θα την ακουμπήσω,... πως βγάζουν οι Έλληνες κατευθείαν συμπέρασμα για κάποιων χωρίς να ξέρουν τίποτα για αυτόν κατευθείαν να του ορμήξουν για μια ερώτηση που κάνει .καγκουραςςςς αμέσως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λογία ..με δεχτήκατε ωραία ως καινούργιο μέλος...,,μανο ναι μετρητά..

Κακώς και σε δεχτήκαμε "ωραία" ως νέο μέλος. Our apologies απο την μεριά μου και καλωσήλθες.

Το ξεκίνησες και εσύ άσχημα βρε παιδί μου ως νέο μέλος, πές "είμαι ο τάδε, τόσο χρονών, μένω εκεί, χαίρομαι που γράφτηκα κλπ" και μετά πέτα τις ερωτήσεις.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορώ να επανορθώσω ίσως να ξεκίνησα λάθος όπως λες.. αλλά γράφτηκα στο φόρουμ για κάποιες πληροφορίες .δεν ξέρω την νοοτροπία σας εδώ μέσα. συγνώμη τότε..... λοιπόν είμαι 20 χρονών απο λαρισα και σπουδάζω Θεσσαλονίκη ονομάζομαι Πασχάλης ,ευχαριστώ που με δεχτήκατε και θα ήθελα πληροφορίες για τα εξής παραπάνω αν μπορείτε φυσικά να απαντήσετε,θα χρειαστώ λίγο από τον χρόνω σας ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο πότε είναι κακό να βελτιώνεις σε εμφάνιση το μηχανάκι? :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι κακο να το βελτιωνεις αλλα παρε το πρωτα ρε αδερφε και μετα βαλε του χερι!στρωσε το ντε πρωτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 χρονών λίγο κρίμα να πάρεις παπί και μάλιστα κούτα! με 3 χιλιάρικα παίρνεις μηχανή (απο 250-650cc) να μπορείς να πηγαίνεις και Λάρισα και χαλδιδικές τα καλοκαίρια και ότι θές.

αν θές ντε και καλά παπί για οικονομία η λόγω Α1 δές σε μεταχείρο κρίμα τόσα λεφτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιτέλους κάποια σοβαρά μέλη.... αυτό απορώ και εγώ κακό είναι να ομορφαίνω το μηχανάκι ..το μηχανάκι το θέλω για την πόλη περισσότερο και για κάποιες διαδρομές 30 λεπτών περίπου..... καλή ιδέα αν βρω κάτι καλό για μεταχειρισμένο.. απλώς 3,000 σύνολο όλα μαζί αρκούν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 3000 παιρνεις νιντζακι κομπλε.

διπλωμα εχεις?

κριμα ειναι να σε πιασουν η να παθεις κανα ατυχημα και μετα να πληρωνεις 30 χιλιαρικα οχι 3 που το συζητας τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα την ταπεινή μου άποψη μήν σκέφτεσαι μόνο τις τωρινές σου ανάγκες γιατί είμαι βέβαιος ότι θα αυξηθούν με τον καιρό γιατί μόλις γλυκαθείς με το ατομικό μέσο μετακίνησης θα εξυπηρέτησε όλο και πιο πολύ απο αυτό.

το παπάκι ότι και να το κάνεις είναι παπάκι σε αναρτήσεις, φρένα και όλα τα σχετικά.

για να λές 3 χιλιάρικα μαξ δεν ξερω αν έχεις υπολογίσει εξοπλισμό. έχει ωραιότατα 125 ybr και τέτοια πολύ καλά έντρι για κάτι μεγαλύτερο μέτα.

if i were you και είχα 3 χιλιάρικα θα έπαιρνα έναν πάπιο εντελώς μαμά και απείραχτο το πολύ με το 1μιση χιλιάρικο και με το υπόλοιπο χιλιάρικο μια κρανούμπα shoei, μια μπουφανάρα και γαντάρες. όλα ζεστά και αδιάβροχα με gore-tex ώστε να μου μείνει και εξοπλισμός για αργότερα.

τα υπόλοιπα 500 θα τα έκανα διακοπές ή καβάντζα σε περίπτωση ανάγκης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έπερνα κάτι με 2500 χιλιάρικα και τα άλλα 500€ εξοπλισμό..

kati allo 17,000 xiliometra gia mhxanaki einai polla?

Όχι δεν είναι..

Γράφε με ελληνικους χαρακτήρες, είναι κανόνας του φόρουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνώμη ξεχάστηκα.. βασικά αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω 2500 καινούργιο και τα υπόλοιπα στην άκρη... ευχαριστωω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επίσης φίλε μου το ερώτημα σου δεν είναι τόοοσο δύσκολο να το απαντήσεις μόνος σου.

μπαίνεις στο σιτε της γιαμάπα βλέπεις τιμή παπακίου, μπαίνεις ebay γράφεις braking μπλα μπλά βλέπεις πόσο κάνει, μαζεύεις τις τιμές απο όλα και βλέπεις αν σου φτάνουν τα 3 χιλιάρικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

β γένη

?μήπως να φταίει το IPv6? κάποιο πρωτόκολλο στο application level δεν έχω σωστό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως εχεις διπλωμα για 125?αφου ακομα υπαρχουν για 50αρι,Α1 και Α.μηπως δεν εχεις καθολου?

αν δεν εχεις διπλωμα ,καλυτερα φαε 250Ε και πηγαινε βγαλε το.απο τα 3000 θα ειναι τα 250 που θα αξιζουν.μετα πηγαινε παρε με 2500 ενα νιντζακι και παρε οσα εμειναν και τσονταρε αλλα λιγα και παρε ενα μπουφαν και ενα κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα