MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Και γω με την Λένα μέσα είμαστε, εκτός απροόπτου. Αυτό το 8.30 με χαλάει λίγο (θα πρέπει να σηκωθούμε 7.30 το αργότερο -_- ) αλλά πιστεύω θα την βγάλουμε την άκρη. Στην τελική και κανά 2ωρο αργότερα να ξεκινήσουμε θα βάλω την Λένα να οδηγήσει και θα σας φτάσουμε στη διαδρομή.(!?) Για καλό και για κακό πάντως θα στείλω και κανένα p.m για ανταλλαγή κινητών μήπως παίξει καμία στραβή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Φιλε το ξέρω νωρίς είναι αλλα νυχτώνει νωρίς επίσης! Αρα για να απολάυσουμε την ημέρα πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς.... Ελα θα πιουμε καφε στην καμαρα 8.30 Καμάρα 1.AlexUnder + AlexUndra 2.OuzoPower + Ειρηνη 3.janabetis + Αλεξάνδρα 4.Motogamoto+lena Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 από τον Ouzo Power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Μαμώ τα καπελώτα μου και τα ρεπό της Δευτερας αντι για Κυριακή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Ευτυχώς που θα είναι και η lena+motogamoto να σας δείξουν καμμιά γραμμή ψαρούκλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Είστε όλοι τυχεροι . Θα σας εδειχνα πως κανει κάποιος 600 χιλιόμετρα σε μιση μερα αλλα ας όψεται η ατυχία που με δερνει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Φιλε το ξέρω νωρίς είναι αλλα νυχτώνει νωρίς επίσης! Αρα για να απολάυσουμε την ημέρα πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς.... Ελα θα πιουμε καφε στην καμαρα 8.30 Καμάρα 1.AlexUnder + AlexUndra 2.OuzoPower + Ειρηνη 3.janabetis + Αλεξάνδρα 4.Motogamoto+lena 5.Bakoo + Bakoorissa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Carlito, έλα ρε με την φριτέζα...Δεν θα το πούμε σε κανέναν. Και μετά θα κάνουμε μοντάζ τις φώτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 8.30 Καμάρα 1.AlexUnder + AlexUndra 2.OuzoPower + Ειρηνη 3.janabetis + Αλεξάνδρα 4.Motogamoto+lena 5.Bakoo + Bakoorissa 6.VitoVaradero +Eφη (κατα 70%) καλος λαός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Άκυρο παιδιά. Καλά να περάσετε. Θα έχει κάτσε καλά καιρό αύριο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Δεν είναι αναγκη να μας το θυμίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 Vito Varadero - Viti Varaderina 100% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 Πάλι θα πας χωρις εμενα ρε συ Κωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 Γυρίσαμε πίσω ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ και τα νεώτερα μας με φωτογραφίες και εντυπώσεις αύριο γιατί 450 χλμ σε 12 ωρες δεν είναι και λίγα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 Παίδες η βόλτα ήταν φανταστική! Ευχαριστούμε για τα χιλιόμετρα και την καλή παρέα :) Βασίλης + Αλεξάνδρα *Ανυπομονούμε για τις φώτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Όντως περάσαμε πολύ καλά. Η βόλτα ήταν καταπληκτική κι αν και κουραστήκαμε αρκετά, οι ομορφιές των τοπίων που επισκεφτήκαμε αλλά και των διαδρομών που διασχίσαμε μας το ξεπλήρωσαν σε σημείο να σκέφτομαι απο τώρα την επόμενη φορά! Θα κοιτάξω και γω να ανεβάσω τις φοτο στο forum μόλις μπορέσω. Παρεπιπτόντως Vito το δικό μου το trip έγραψε 550 χλμ!!!. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Αλέξανδρε εννοείται οτι το δικό σας γράφει σωστά!Του Honda θα έσπασε καμμιά ντίζα και θα σταμάτησε να γράφει! Μπράβο παίδες!Αντε και να δώ φώτο λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Εγώ που μηδένησα από Καμάρα, έγραψε 523χλμ για την ακρίβεια... Πολύ κούραση μάγκες... Κοιμήθηκα από τις 22:30.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Παίδες η βόλτα ήταν φανταστική! Ευχαριστούμε για τα χιλιόμετρα και την καλή παρέα :) Βασίλης + Αλεξάνδρα *Ανυπομονούμε για τις φώτο!!! +φωνώ- ίσως η μεγαλύτερη εκδρομή μου σε μια μέρα! Έδεσσα- Φλώρινα- Πρέσπες- Καστοριά! (και βόλτα με βαρκούλες ………) ΑΛΛΑ: θέλω να υπογραμμίσω ότι το σχέδιο σας να μας κατατροπώσετε απέτυχε ! καψόνι στους νέους ρε???????? Απίστευτη διαδρομή! Και τι νομίζατε? ότι επειδή οδηγούσε ο Αλέξανδρος δεν θα σας είχαμε? Χα Χα Χα!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 +φωνώ- ίσως η μεγαλύτερη εκδρομή μου σε μια μέρα! Έδεσσα- Φλώρινα- Πρέσπες- Καστοριά! (και βόλτα με βαρκούλες ………) ΑΛΛΑ: θέλω να υπογραμμίσω ότι το σχέδιο σας να μας κατατροπώσετε απέτυχε ! καψόνι στους νέους ρε???????? Απίστευτη διαδρομή! Και τι νομίζατε? ότι επειδή οδηγούσε ο Αλέξανδρος δεν θα σας είχαμε? Χα Χα Χα!!!!!!!! Κρίμα που έλειπαν, ο Multijohn (θα σας είχε κι’αυτός σίγουρα ….) –Atsatsos –city- Gazeroti- Nemethon… Και ακόμη πιο κρίμα που δεν γνωρίσαμε από κοντά Carlos-Rezaf (γράφω μόνο αυτούς που απάντησαν στο Τopic- εννοείτε ότι περιμένω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους του forum……….) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Κρίμα που έλειπαν, ο Multijohn (θα σας είχε κι’αυτός σίγουρα ….) –Atsatsos –city- Gazeroti- Nemethon… Και ακόμη πιο κρίμα που δεν γνωρίσαμε από κοντά Carlos-Rezaf (γράφω μόνο αυτούς που απάντησαν στο Τopic- εννοείτε ότι περιμένω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους του forum……….) Καταρχάς εννοείται οτι τους έχω όλους και δεύτερον μάλλον τυχερή είσαι που δεν τους γνώρισες ακόμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Το λοιπον παίδες... Περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.... Το δικο μου trip έφραψε όσα και του ΑlexUnder +7 12 ώρες.... Πραγματικά ηταν μια γεμάτη μερα που άξιζε τον κόπο... Φωτό δα ναιβούν σύντομα @Multijohn... να σου πω κατι φιλαράκι αλλά μην πάρεις πάνω σου..... Στην λίμνη των Πρεσπών πήγαμε βόλτα με ταχύπλοα έχουμε και φοτό....... Εγώ+ειρήνη,Μotogamoto+lena,Varadero+Varaderissa στην μία και οι υπόλοιποι στην άλλη..... Τους είχαμε ακόμη και στο νερό γιατί το δικό μας σκάφος είχε YAMAHA κινητήρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Ρε τσίπουρε, αν μας είχατε γιατί και τις 2 φορές πιάσαμε πρώτοι λιμάνι? Μαρέσει που τα λέτε και τα πιστεύετε... :D Σ.Σ. Εμείς είχαμε μηχανή Mariner... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Χαλασες την έκπληξη ρεεεεεεε :( Θα του το εριχνα μετά!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 ...εννοείται οτι τους έχω όλους... Φιλαράκ'... ...τι τους έχεις όλους; Χ?σμένους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2006 Καταρχάς εννοείται οτι τους έχω όλους και δεύτερον μάλλον τυχερή είσαι που δεν τους γνώρισες ακόμη! Kάγκουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες