Jump to content
Smias

Διάφορα για klx250 & D-tracker 250

Recommended Posts

Ρώτα κι εδώ για ότι ανταλλακτικό θες.Παίζουν καλές τιμές.Έχω πάρει κι εγω.http://www.cradleykawasaki.co.uk/.

Edit:Πείτε κάνα λάστιχο ρε παιδιά... :P

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα. Θέλει κάποιος να μου πει αν μπαίνει ζάντα 4.25 και τι διαστάσεις ελαστικού παίρνει; d tracker πάντα. Δεν ξέρω αν εχει διάφορα στις διαστάσεις το ψαλλιδι του τρακτέρ απο του κου λου ξου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας ρε παιδιά; Επίσης, όταν λέω τι λάστιχο μπαίνει, δεν εννοώ με βάση το νούμερο της στεφανης αλλά με βάση το να μην βρίσκει σε αλυσίδα/ψαλλιδι ή αν χρειάζεται κάποια μόντα.

Υγ. Σας ευχαριστώ προκαταρκτικά :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 μπαίνει άνετα, για 160 δεν ξέρω

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 χωρίς να βρίσκει; Και χωρίς να ειναι στραβός ο άξονας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 χωρίς να βρίσκει; Και χωρίς να ειναι στραβός ο άξονας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έβρισκε σίγουρα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν πλεγμένη πιο δίπλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τη μαμα ζάντα να φανταστώ δύσκολα μπαίνει 150, έτσι;

Μέχρι 140 σηκώνει;

Με τη μαμά ζάντα ούτε 140 θα έλεγα.. Πολύ μπαλόνι. Φαντάσου οτι η πίσω ζάντα μας έπρεπε να ειναι μπροστά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω την εντυπωση οτι μπορει να φορεσει 3,5" μπρος και 4,25" πισω , πριν 10 χρονια που ελεγα να το εκανα sm το klx250 που ειχα για τετοιες διαστασεις πηγαινα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερίζω...μετά την αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού ο μάστορας διαπίστωσε ότι ακούγεται η καδένα μου και μου την έσφιξε.Πράγματι τώρα δεν ακούγεται τίποτα αλλά το μηχανάκι έχει αλλάξει τελείως.Δεν ξέρω σαν να μη πηγαίνει,σαν να είναι διαφορετικό το ρελαντί του.Όταν κλείνω το γκάζι πέφτουν πολύ απότομα οι στροφές.Μέχρι και ο ήχος του μου φαίνεται διαφορετικός.Θα το ξαναπάω αλλά πριν το πάω έχετε καμιά ιδέα του τι παίζει???

Υ.Γ:Technician πότε θα πάμε καμια τσάρκα να μου εξετάσεις και το τρακερ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερίζω...μετά την αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού ο μάστορας διαπίστωσε ότι ακούγεται η καδένα μου και μου την έσφιξε.Πράγματι τώρα δεν ακούγεται τίποτα αλλά το μηχανάκι έχει αλλάξει τελείως.Δεν ξέρω σαν να μη πηγαίνει,σαν να είναι διαφορετικό το ρελαντί του.Όταν κλείνω το γκάζι πέφτουν πολύ απότομα οι στροφές.Μέχρι και ο ήχος του μου φαίνεται διαφορετικός.Θα το ξαναπάω αλλά πριν το πάω έχετε καμιά ιδέα του τι παίζει???

Υ.Γ:Technician πότε θα πάμε καμια τσάρκα να μου εξετάσεις και το τρακερ :crazy:

Αυτο ειναι στανταρ παρασφιξιμο.. Προφανως εβγαλε την βιδα και εσπρωξε το συστηματακι με ενα λεπτο κατσαβιδι ή κατι παρομοιο.. Αφου καταφερνεις και ξεκινας χωρις σβησιματα/διακοπες τυχερος εισαι. Πρεπει να βγει ο τεντωτηρας και να ξαναμπει. Για τα πρωτα 1-2χλμ θα κανει σαν τρακτερ, μετα θα ηρεμισει λιγο αλλα θα ακουγεται και παλι. Δεν νοειται D-tracker/KLX/Ninja που να μην ακουγεται η καδενα. Εκτος αν αγορασεις μηχανικο τεντωτηρα. Το προβλημα ειναι γνωστο, αλλα η καβασακι το εχει αφησει μιας και οι τεντωτηρες της ειναι ακριβοι και βγαζει το κατιτις της.

Εχω ανοιξει θεματακι για βολτουλα σημερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά την έσφιξε όντως με αυτό τρόπο και σίγουρα υπερβολικά.'Αρχισε χθες τα σβήσιματα και σαν να μου μπερδεύει και το ρελαντί λίγο.Θα ψηνόμουν πολύ για βόλτα αλλά γράφω ρε συ,κανονίζουμε άλλη φορά.Ευχαριστώ παίδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα πίσω σήμερα.Το πήρε βόλτα και μου είπαν και οι 2 που ήταν εκεί ότι δεν είναι τεντωτήρας σε καμία περίπτωση και έχει μαζέψει σκουπιδάκι ή έχει μάπα βενζίνη μέσα.Εγώ ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά με το μηχανάκι πάντως και τους τα είπα όλα αλλά επέμεναν...τι να κάνω τώρα??

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε σε μια ευθεία και μάζεψε χλμ.Πάνω από 80.Όπως τρέχεις,κλείσε το kill switch για 2-3 δευτερ.

Θα αρχίσει να σκάει η εξάτμιση αλλά δεν πειράζει.

Είναι παλιός τρόπος για να διώξεις σκουπιδάκι από το καρμπ.

Αν συνεχίσει να το κάνει,πήγαινε σε άλλο μηχανικό και πες του για την καδένα...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η απαντηση ειναι οχι , δεν εχουν τηην ιδια βαλβιδα , εχουν διαφορετικα p/n .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ καταργησε τον τον θερμοστατη , βαλε στη θεση του τη φλατζα απο το R που δεν ειχε και θα εισαι κομπλε .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα