Jump to content
Smias

Διάφορα για klx250 & D-tracker 250

Recommended Posts

Αν εχεις τελικο εισαι οκ , ενας λαιμος κατι θα δωσει ψηλα αλλα θα κοψει κατι λιγα απο χαμηλα οποτε ζυγιζε τις αναγκες σου αναλογα με τη χρηση που του κανεις , αλλα και παλι και για τα δυο δε μιλαμε για θεαματικες αλλγες οποτε εγω δε θα εδινα πανω απο 100ε για εναν λαιμο .

Τωρα να μου πεις ενα πραγματικο ολοσωμο συστημα(βλεπε Muzzys) εκει οκ .

Με usd για 'μενα δεν αξιζει να τα σκασεις , αλλα αν το κανεις θελεις εκτως απο τα καλαμια και τις πλακες και τον αξονα .

Εγω θα προτιμουσα να τα εσκαγα για ενα μηχανικο καρμπ. με αντλια επιταχυνσης (βλεπε Mikuni TM33mm ή 36mm αν το εχεις 300άρι) παρα για κατι ψιλοαχρσητο οπως τα usd , μια χαρα καλαμια εχει .

Smia λαιμό βρήκα crd μεταχειρισμένο 70 ευρώ και usd βρήκα πάλι μεταχειρισμένα με 80 με 150 και με 350 ευρώ

Τον λαιμό μπορεί να τον κοιτάξω για τα καλάμια γ@μισε το γιατί παίζει να ναι μεγάλη διαδικασία

Τελικό έχω yoshimura

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εβαλα bosch και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ως τωρα παντως. Απλα δινω αλλη μια εταιρια να εχετε στο μυαλο σας

http://www.car.gr/parts/view/3246981/

Αυτή είναι η bosch που είπες ?? Αυτό το μέγεθος ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/parts/view/3246981/

Αυτή είναι η bosch που είπες ?? Αυτό το μέγεθος ??

88% ειναι αυτη. Γιατι είσαι ξυπνιος τέτοια ώρα; Θα σου ξανά στείλω το απόγευμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά, εδώ και 2 μέρες τώρα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός μπλέ D-Tracker :)

θέλει μερικά ψιλομαζεματάκια, αλλά γενικά είναι σε καλή κατάσταση...

έχει πιο φαρδιές ζάντες με αποτέλεσμα να ακουμπάει λίγο η αλυσίδα, αλλά έχω και τα μανίσια στεφάνια

επίσης θέλει αλλαγή η αλυσίδα κάποια στιγμή και το πίσω λάστιχο...

η μηχανή είναι απο ανακατασκευή απ'ότι μου είπε, άλλαξε πιστόνι, μπιέλα, στρόφαλο, καδένα, ρουλεμάν, φλάγες κ.τ.λ.

έχει 3.000χλμ που τα άλλαξε

επίσης φοράει μάσκα και φτερό από ΚΤΜ

μερικές φωτογραφίες:

HPIM0697_zpsc67e54d8.jpg

HPIM0699_zps04e81e65.jpg

HPIM0698_zps85882316.jpg

HPIM0700_zpsd06ed577.jpg

αλλά κάποιος με γκαντέμιασε.. :(

χτες, καθώς πήγαινα την μηχανή στον μάστορα για φλας, κοντερ, μίζα κ.τ.λ.

στα 3/4 της διαδρομής η μηχανή ακούγεται ξαφνικά πολύ δυνατά, λέω τι έγινε, μετά από λίγο γυρνάω πίσω και βλέπω λυπει η εξάτμιση :(

έφυγε στον δρόμο με καμιά 100χλμ, νομίζω φαντάζεστε σε τι κατάσταση την βρήκα...

γρατζουνιές και ένα μεγάλο βαθούλωμα :(

θα κοιτάξει ο μάστορας αν μπορούμε να την σώσουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε μεγεια!!!

Αν έχει ζάντες "3.5 & "4.25 αστες , θα έχεις περισσότερες επιλογές ελαστικών .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ :)

αν και η χαρά μου έφυγε λίγο...

λες να διορθώνεται το τελικό?

έχει ένα μεγάλο βαθούλωμα εκεί που είναι το αυτοκόλλητο "Race Tech", λίγο εκεί που ενώνεται ο σωλήνας και γρατζουνιές...

σκέφτηκα το σημείο που είναι carbon να το ντήσω με carbon, γίνεται?

άσε πολύ γκαντεμιά...

δεν έχω και λεφτά να πάρω άλλο τελικό :S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκη αν θες να αλλάξεις τελικό ψάξε μία στο car.gr στα ανταλακτικά θα πάθεις πλάκα απο το πόσες αγγελίες για διάφορα πράγμτα παίζουν

Πολύ ωραίο το μηχανάκι πάντως αν και κρίμα για τα στραβά που σου τυχάν

Μην ξενερώνεις πάντως αυτό με το τελικό δεν είναι τίποτα εγώ τι να σου πω τι έπαθα όταν το πήρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πάλι αυτή τη στιγμή είναι πολλά...

μακάρι να γίνει κάπως :)

και ο ήχος της ήταν έρωτας <3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου είπα και στο fb, βάλε φτερό από drz400 και θα γίνει μουυυυυυυρλια!!

Κρίμα για την εξάτμιση. Βασικά πως έφυγε...?Έφυγε από το δέσιμο στο λαιμό ή είναι "κουμπωτό"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πως ούτε εγώ το κατάλαβα...

απο τον σωλήνα, στην μέση περίπου, μάλλον δεν ήταν καλά βιδωμένη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδες.

κολλητος μου εχει ενα d-tracker στο οποιο περα απ'το προβλημα που ειχε στον αξονα κινησης και του εκοψε γραναζι (το εχει με ηλεκτροκοληση προς το παρον),του κολλησε πιστονι και ο κυλινδρος εχει φαγωθει.

η ερωτηση μου ειναι απο ποια μοντελα να κοιταξω για ανταλλακτικα.απ'οτι ξερω klx και d-tracker φορανε ιδια μοτερ απλα δεν ξερω αν ισχυει και το ιδιο για τα μανιβελατα klx.φανταζομαι τα μανιβελάτα θα εχουν αλλα ηλεκτρικα λογο μιζας.

εμενα να με απασχολησει κατι τετοιο η να κοιταξω για εναν καλο κυλινδρο απο οποιοδηποτε klx-dtracker?

επισης το θεμα με τον αξονα κινηση λυνεται με ενα καλο μεταχειρισμενο σασμαν η κατι δεν εχω καταλαβει καλα?

για δωστε μια βοηθεια ρε μαγκες να κανουμε το d-tracker να περπατησει παλι.

Τροποποιήθηκε από τον mixos_1919

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυλινδρος πιστονι απο οποιο klx&D-tracker250 + klx300 αν πετυχεις τιποτα καλο .

Καλυτερα βρες ανταλακτηκα απο μιζατο να εισαι 100% σιγουρος , στην Αμερικη κυκλοφορει απο το '06 μιζατο(klx250s , klx250shfκατι τετοιο τωρα πια.. , ιδιο κουστουμι με τα δικα μας τα ψεκαστα απο το '10 αλλα με καρμπ.)

Το καλο ειναι οτι παιζουν διαφορα ανταλλακτηκα απο τοτε που βγηκε στην Αμερικη το μιζατο οποτε μπορεις να πετυχεις πραγματικες ευκαιριες με καλο ψαξιμο σε eBay και διαφορα klxοφορουμ της Αμερικης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα παλικάρι στο kawasaki bikers είχε την εξής ιδέα :

Αν αλλάξεις στα tracker/klx (τις παλίες εκδόσεις όχι τα απο 2008 και μετά) το ντεπόζιτο και βάλειw apo kx ΠΧ θα μπορείς να βάλεις άλλα πλαστικά ??

Δυστηχώς κανένας εκεί δεν απάντησε. Εδώ ξέρει κανείς τίποτα το χουμε ψάξει καθόλου η οτιδήποτε ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπίσης ξέρουμε αυτά τι πλαστικά είναι ?? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3235985/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ειναι τεποζιτο και καπακια ψυγειου απο το 300άρι .

Το να μπουν αλλα πλαστικα απο ΚΧ ή kdx δεν ειναι καθολου απλο...

Εδω ειναι μια τετοια αποπειρα πριν πολλα χρονμια αλλα επεσε πολυ δουλεια..

kxconversion32.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Smiaτο χω διαβασει αυτο Καλο αλλα πολλη δουλεια.εγω ελεγα μηπως μπορουσαμε απλα να την γλυτοσουμε με μονο μια αλλαγη τεπιζιτου αλλα απο οτι φαινετε δεν πολυ παιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως οχι , τα klx250/300/650 δεν εχουν κανενα κοινο κομματι με τα τοτε ΚΧ , μονο κανα μπρος και πισω φτερο κλασικα αλλα και παλι πισω φτερο απο ΚΧ σε klx250/300 δεν δενει με το υπολοιπο συνολο , παραειναι μικρο αναλογικα με το υποποιπο μηχανακι , καλυτερα απο drz/klx400 πισω φτερο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι τα μπροστά πλαστικά ρε συ. Γιατί να μπεις σε κόπο να τα αλλάξεις?

Μόνο το πίσω άλλαξε με drz400 και τέλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+250

Τα klx250 & D-tracker250 '93-'03 εχουν απ'τα πιο ωραια σουλουπια ψηλοφτερων που βγηκαν ποτε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως είναι ωραία αλλά τα δικα μου έχουν σε μια δύο βίδες σπασίματα και δεν ξέρω πως να τα επισκευάσω οπότε μου περνάν διάφορα απο το μυαλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε τα δείχνεις στον Χρήστο/mototransformer μήπως μπορεί να στα φτιάξει εύκολα κι ωραία..;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες έκανα μαλακία με το lock στο δισκόφρενο και μάλλον στράβωσε η δισκόπλακα γιατί όταν πατάω μπροστινό μου τρέμει μπροστά.Τι προτείνετε για δισκόπλακα?Οι οικονομικές σειρές τύπου x-gear?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα