Jump to content
dimitrisM

Έχω απογοητευτεί πλέον!!!

Recommended Posts

Πριν κατι μηνες ενα αμαξι επιχειρησε να με περασει σε κλειστη στροφη 90 μοιρων αλλα ερχοταν αλλος απεναντι και ο μαλακας αντι να πατησει φρενο και να μπει πισω μοθ εστριψε αποτομα και με πηρε σβαρνα και με εριξε.... τελικα ενας μικρος ηταν αμφιβαλω αν ειχε διπλωμα ,σιγα μην ειχε μολις ακουσε για ασφαλειες και τροχαιες χεστηκε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμενα δεν με ενδιαφερει αν τρακαρει καποια στιγμη, ετσι και αλλιως μπορει καποια στιγμη να γινει αλλα μπορει και οχι. Εμενα μου την δινει αυτη η ανευθηνοτητα. Μαλακες γονεις δινουν και επιτρεπουν να παιρνουν τα παιδια τους τα αυτοκινητα και να οδηγανε ΧΩΡΙΣ την επιβλεψη τους. Αλλο να πας να κανεις μαθηματα οδηγησης με το πατερα σου και αλλο να πουλας μουρη με το αυτοκινητο του μπαμπα. Εμενα αν ο γιος μου επαιρνε το αυτοκινητο μου χωρις αδεια (και με αδεια οχι θα του ελεγα) θα του ειχα κοψει τα ποδια. Και επισης θεωρω ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ το διπλωμα για αυτοκινητο στα 18 και το λεω χρονια. Πριν τα 20 αυτοκινητο ΔΕΝ μπορει καποιος να οδηγησει. Η τουλαχιστον να βαλουν ορια μεχρι 1200 κυβικα και μετα απο 4 χρονια να γινεται απεριοριστο. Αυτα τα πραγματα γινονται και αναρωτιομαστε γιατι εχουμε το υψηλοτερο ποσοστο ατυχηματων και θανατων στους δρομους.

na σε ρωτησω ...ενα ανθρωπος 16 χρονων , 2 χρονια πριν την ενηλικιωση του και το θεωρεις αμελεια απο τους γονεις να τον αφηνουν να κυκλοφορει στους δημοσιους δρομους , χωρις διπλωμα...

γιατι ομως δεν θεωρεις εξισου εγκληματικη την αμελεια των γονιων που αφηνουν ενα 10χρονο να κυκλοφορει σε δημοσιους δρομους με ποδηλατο?????

αν λοιπον τωρα τα συνδεσεις θα δεις οτι οι γονεις του δεκαχρονου δεν θα αφησουν με την ιδια ευκολια το βλασταρι τους να κυκλοφορει σαν τον χαρο στα 16με το αυτοκινητο γιατι θα ξερουν οτι οι μαλακιες τιμωρουνται ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r.d.r

μεσα στο χωραφι του πατερα σου,παρε το αγροτικο,παρε το τρακτερ,παρε οτι θελεις.εξω απο το χωραφι του πατερα σου ομως κυκλοφορω κ εγω κ οποιοσδηποτε αλλος.

ακομα κ να μη φταις,αν συμβει ατυχημα,ο πατερας σου θα χασει κ το τρακτερ κ το αγροτικο κ το χωραφι κ το σπιτι.αν αυτο δεν σε κανει να βαλεις μυαλο,τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω..οι νομοι υπαρχουν για καποιο λογο.αν θελεις να ζησεις σε μια κοινωνια που δεν υπαρχουν νομοι,τοτε η επαρχια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανηκει σε αυτες τις κοινωνιες..

κ ενω οι περισσοτεροι ανθρωποι στην επαρχια ειναι μια χαρα ανθρωποι(οπως παντου),υπαρχουν κατι ατομα σαν εσενα,που επιβεβαιωνουν την εκφραση ''επαρχιωτακι'' με την κακη εννοια..ακου λεει στην επαρχια ειναι διαφορετικα τα πραγματα.. :wallbash:

c.l.a.b βεβαια και ειναι διαφορετικα εμεις τουλαχιστον στην επαρχια τα οδηγαμε ολα αυτα για καπιον λογο οχι χωρις λογο να παρω το τρακτερ να κανω βολτες σε αντιθεση με εσας στην πολη που οτι παιρνεται να οδηγησετε το παιρνεται χωρις λογο.και το αυτοκινητο το παιρνω σπανια για βολτες πιο πολυ για δουλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά,δεν μου προκαλεί εντύπωση...από την στιγμή που όταν πήγαινα ακόμα γυμνάσιο (εδώ και μια 10ετια),έβλεπα τέτοια πράγματα από μαθητές 3ης λυκείου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα μηχανάκια.Το 90% σε αυτές τις ηλικίες είναι χωρίς χαρτιά και σωστό εξοπλισμό.Παρκάρουν τα μηχανάκια-αυτοκίνητα πιο κάτω για να μην τους δουν καθηγητές κλπ...και όταν τελειώσουν το σχολείο,πουλάνε μαγκιά.

Ωραία και?..τι άλλαξε σε αυτά τα 10 χρόνια??..τίποτα!!

Πολύ απλά,είναι παιδιά χωρίς σωστή ανατροφή,χωρίς αίσθηση κινδύνου (πάει πακέτο με την ηλικία) και γενικότερα χωρίς παιδεία!..όλα αρχίζουν από τις σωστές βάσεις,που βάζει η οικογένεια!

Έχει δίκιο ο φίλος,τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά στην επαρχία!!..πλάκα μας κάνεις τώρα??..και εγώ επαρχία ζω ρε φίλε,αλλά δεν έκανα ποτέ τέτοια πράγματα!!

Να πάρεις του πατέρα σου το αυτοκίνητο όταν είσαι 15 χρονών,χωρίς να τον ρωτήσεις??..πάμε καλά??

Πραγματικά,δεν ξέρω σε τι επαρχία ζεις!..και η καραμέλα του τύπου "στην επαρχία είναι εντελώς διαφορετικά"..να την κόψετε!!

Παντού τα ίδια ισχύουν!!

Παντου τα ιδια??? Μην παιρνεις ορκο μικρε μου φιλε.... αλλωστε μιλαω για πολυ παλια οταν μαλλον δεν ειχες γεννηθει... επισεις Ηρακλειο δεν ειναι επαρχια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r.d.r

πραγματικά που φαίνεται ότι βγάζω χολή για τον εν λόγω συμμαθητή μου;

Στηρίζεσαι στο post ή στο ότι δεν έχω κι εγώ ένα ανάλογο "αμαξάκι" να κάνω την δήθεν "κ@ύλα" μου και να βάζω συνεχώς σε κίνδυνο τη ζωή των γύρω μου;

Πραγματικά θα θελα τη γνώμη σου γιατί βλέπω ότι απευθύνεσαι σε όλους τους άλλους για το περιεχόμενο του post μου εκτός από μένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το ερώτημα σου,σε αυτό το thread.Ψάχνεις τρόπο για να σταματήσει να κάνει βόλτες με το αγροτικό και την γκόμενα του ;

Αρκετοί σου είπαν...να απευθυνθέις στους γονείς του ή στην αστυνομία.Κάνε κάτι απο αυτά αύριο και έλα να μας ενημερώσεις,για να μας φύγει και η απορία αν έγινε κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το ερώτημα σου,σε αυτό το thread.Ψάχνεις τρόπο για να σταματήσει να κάνει βόλτες με το αγροτικό και την γκόμενα του ;

Αρκετοί σου είπαν...να απευθυνθέις στους γονείς του ή στην αστυνομία.Κάνε κάτι απο αυτά αύριο και έλα να μας ενημερώσεις,για να μας φύγει και η απορία αν έγινε κάτι.

Όχι δεν ήταν ερώτημα αγανάκτηση για το γύρω κόσμο και επειδή εδώ βρήκα τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ που δίνουν την πρέπουσα σημασία στην ασφάλεια το γραψα. Αλλού δε μπορούσα να ξεσπάσω διότι απλά δε θα καταλάβαιναν... Τροποποιήθηκε από τον dimitrisM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κάνεις κάτι γι'αυτό,όμως ;

Οι γονείς του το ξέρουν είμαι σίγουρος γιαυτό!

Άρα μένει μόνο η επώνυμη καταγγελία των γονιών μου στην αστυνομία...

Πολύ δύσκολη απόφαση από κει και πέρα η ιστορία δεν έχει γυρισμό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να έρθει ένας δικηγόρος καλεσμένος από την διευύντρια να πει στο σύλλογο γονέων και την γενική συνέλευση μαθητών τις οικονομικές και ποινικές συνέπειες ενός ατυχήματος από ανήλικο οδηγό.

Όταν ακούσουν ότι μπορεί να χάσουν και το σπίτι τους όταν τα βλαστάρι τους πατήσει κάποιον ή χτυπήσει επιβάτης του μπορεί να ανησυχήσουν λίγο. Πέρα από τις φυλακές-αναμορφωτήρια.

Ελπίζω να διαβάζει κάποιος ευσυνείδητος τοπικός ένστολος να επιληφθεί - θυμάμαι βολιώτη Ζητά να μου γράφει σε αυτοκινητάδικο φόρουμ πως πάει και την στήνει έξω από τα σπίτια πιτσιρικάδων που κάνουν επικίνδυνες μαγκιές και τους περιμένε να σκάσουν μύτη για να ενημερώσει τον μπαμπά τους, ούτε κλήσεις ούτε τίποτα - κάτι μούτρα που κατεβάζανε λέει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ρε φιλε εαν εσενα σου φενεται φυσιολογικο το οτι επιδη ενα παιδι οδηγαει το αγροτικο του πατερα του χωρις διπλομα και εχει και γκομενα πρεπει να το κανουμε θεμα. ας σου φαινεται φυσιολογικο εμενα παντος οχι

δεν ειπα οτι υπαρχει παντου ζηλεια αλλα αυτο βγαζει ματι οτι το ο φιλος που κανει το θεμα ζηλευει

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς να κάνεις ανώνυμη καταγγελία ;

Θα είναι εξαιρετικά αόριστο μετά ένας είδε καποιον να οδηγεί ένα αυτοκίνητο κάποια στιγμή πριν από μερικές ώρες. Μετά τι θα κάνει η τροχαία επιχείρηση σκούπα να εντοπίσει το τζιπ με τον ανήλικο οδηγό, μπλόκο στο δρόμο σε κάθε παρομοιο αγροτικό. Δυσκολεύει το πράγμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γονείς του το ξέρουν είμαι σίγουρος γιαυτό!

Άρα μένει μόνο η επώνυμη καταγγελία των γονιών μου στην αστυνομία...

Πολύ δύσκολη απόφαση από κει και πέρα η ιστορία δεν έχει γυρισμό

Μπορεις να κανεις τηλεφωνικη ανωνυμη καταγγελια νομιζω ,και απο εκει και περα θα μεριμνησει η αστυνομια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ένα αμάξι που θες να φτιάξεις ή να επισκευάσεις. Βάλτου καλή ασφάλεια και δικηγόρο και περίμενε τον σε μία διασταύρωση..Μόλις έρχετε βγες από εκεί εννοείται που έχεις προταιρεότητα... Μετά ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ γιατί αρκετά με τις χαζομάρες περί εμπειρίας στα χωράφια ή στις πόλεις περί ευθύνης των γονιών. διπλώματος και ότι άλλο έχω διαβάσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ένα αμάξι που θες να φτιάξεις ή να επισκευάσεις. Βάλτου καλή ασφάλεια και δικηγόρο και περίμενε τον σε μία διασταύρωση..Μόλις έρχετε βγες από εκεί εννοείται που έχεις προταιρεότητα... Μετά ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ γιατί αρκετά με τις χαζομάρες περί εμπειρίας στα χωράφια ή στις πόλεις περί ευθύνης των γονιών. διπλώματος και ότι άλλο έχω διαβάσει...

εχμ,και αυτός είναι 16...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντου τα ιδια??? Μην παιρνεις ορκο μικρε μου φιλε.... αλλωστε μιλαω για πολυ παλια οταν μαλλον δεν ειχες γεννηθει... επισεις Ηρακλειο δεν ειναι επαρχια....

Όρκο δεν παίρνω για τίποτα φίλε μου!!..απλά δεν κατάλαβες τι είπα.Παντού υπάρχουν οι :kaaaala: ..επίσης,παντού υπάρχουν και σωστά άτομα..δεν έχει σημασία αν ζεις στην επαρχία ή πόλη,ούτε αν μένεις σε βουνό ή θάλασσα,σε χωριό με λίγους κατοίκους ή σε πόλη..αυτά είναι βλακείες!!..Και έχει καταντήσει μπαγιάτικη καραμέλα.

Και δεν ξέρω τι έκαναν (κάνατε) πριν 40 χρόνια..μιλάμε για το σήμερα!!..2012!!..που ένα παιδί 16 χρονών παίρνει το αγροτικό του πατέρα του,βάζει μέσα την παρέα του και όποιον πάρει ο χάρος!!..εκτός και αν δεν διάβασα καλά το θέμα!!

Και μην πας μακριά..είναι σωστό να κάνουμε τα ίδια πράγματα που έκαναν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας?..κάθε γενιά οφείλει να πάρει τα θετικά-καλά είτε προέρχονται από το σπίτι,είτε από το σχολείο,είτε..είτε..είτε..να τα βελτιώσει και να τα μεταδώσει στις επερχόμενες γενιές.Αυτό λέγεται πολιτισμός και κουλτούρα!!

:offtopic:

Το Ηράκλειο σαφώς και δεν είναι "επαρχία"* ..και πρώτα από όλα,δεν μένω πλέον Ηράκλειο.Ήμουν φοιτητής εκεί και το κράτησα μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους.Εγώ Κέρκυρα μένω και μάλιστα σε χωριό!!..και ξαναλέω έχω δει Μ@#! στο Ηράκλειο να κάνουν πάντες με τα αγροτικά τους,έχω δει να τα κάνουν στην Αθήνα...έχω δει να τα κάνουν και εδώ!!..παντού τα ίδια!!

*Γιατί θεωρητικά επαρχία είναι.Ακόμα και αν δεν το θεωρείς επαρχία,μια βόλτα στα γύρω χωριά να κάνεις..θα καταλάβεις τι εννοώ.Οι Κρητικοί πιστεύω να καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Ας βάλει τον πατέρα του.. Εκεί κόλλησες και εσύ?

Έλα μωρέ..ας βάλει και την γιαγιά του,αφού θα πεθάνει που θα πεθάνει ή την θέλουμε για την σύνταξη?

Μα πάτε καλά μωρέ!!..θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα??!!

Είναι ποτέ δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα?..με λίγα λόγια,πρέπει να παίξει την ζωή του ή του πατέρα και του 16χρονου κορώνα-γράμματα,για να δώσει του δώσει ένα μάθημα ή για να φτιάξει ένα αυτοκίνητο!!!..

Κάτι τέτοια διαβάζω και βγαίνω από τα ρούχα μου!!

Και κάτι τελευταίο,από πότε η οδήγηση στα χωράφια είναι εύκολη και χωρίς κινδύνους??..έχει οδηγήσει ποτέ κανείς σε χωράφι με 20 πόντους χόρτα??..που δεν ξέρεις πότε θα βρεις "σκαλοπάτι" ή γκρεμό?? ή καμμιά κομμένη ελιά ανάμεσα στα αγριόχορτα?...Έχει οδηγήσει ποτέ κανείς σε χωράφι με βροχή?..που γλιστράει σαν να έχεις πατήσει 10 φορές λάδια!!..

Και μετά είναι εύκολο!!..και καλά,είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει να οδηγάει!!..ρε κούνια που σας κούναγε λέω εγώ!!

Νομίζεται πως τα αγροτικά φέρουν βαθουλώματα από στούκες στον δρόμο??..εντάξει,υπάρχουν και αυτά..αλλά στο 80% η ζημιά γίνεται στο χωράφι !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστά στο χωράφι είναι όντως δύσκολο και πολλές φορές με το jeep που μπήκα σε οργωμένο χρειάστηκε να βάλω Χ4 για να βγω αλλά άλλο να οδηγάει το παλικάρι στο χωράφι και άλλο στο δρόμο ναι μεν ξέρει να οδηγάει αλλά λόγο ηλικίας γίνεται επικίνδυνος

και δεν είμαι τις ρουφιανιάς ίσα ίσα που πρέπει να κόβουν τις γλώσσες απ τα ρουφιανοσπέρματα αλλά το να πεις στους γονείς σου/του , ασυνομία τι κάνει μπορεί να προλάβεις κάποιο κακό μπορεί και ποτέ να μην γίνει τίποτα αλλά για σκέψου

τι γίνεται πιο εύκολα το καλό ή το κακό?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διάκριση μεταξύ ρουφιανιάς (κάρφωμα χωρίς να σου πέφτει λόγος ή σε επηρεάζει σε οποιοδήποτε επίπεδο) έχει διαφορά από την καταγγελία για την προστασία μας ως κοινωνικού συνόλου από δραστηριότήτες που μας εκθέτουν όλους σε άμεσο κίνδυνο αλλά εδώ στη Γρεκία ποτέ δεν καταλάβαμε την διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r.d.r

πραγματικά που φαίνεται ότι βγάζω χολή για τον εν λόγω συμμαθητή μου;

Στηρίζεσαι στο post ή στο ότι δεν έχω κι εγώ ένα ανάλογο "αμαξάκι" να κάνω την δήθεν "κ@ύλα" μου και να βάζω συνεχώς σε κίνδυνο τη ζωή των γύρω μου;

Πραγματικά θα θελα τη γνώμη σου γιατί βλέπω ότι απευθύνεσαι σε όλους τους άλλους για το περιεχόμενο του post μου εκτός από μένα

εγω φιλε να σου πω κατι γιατι βαρεθηκα να ακουω βλακειες.Εσενα τι δε ενδιαφερει τι κανει αυτος μπορεις να μου πεις? αυτος αμα ειναι να τρακαρει ας τρακαρει αυτος θα σκοτωθει οχι εσυ. και οσο για τους αλλους που το παιζουν οτι ενδιαφερονται για την δικια τους ακεραιοτητα λενε βλακειες στη πραγματηκοτιτα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κραζουν.και κατι τελευταιο μην κανεις καμια βλακεια με μυνησεις και τετοια γιατι μετα τζαμπα θα μαλονουνε οι δικοι σου με τους γονεις του παιδιου και χωρια απο αυτο εσυ μετα θα μαλωσεις αδικα με τον συμαθητη σου και μετα ολη σου τη ζωη δεν θα μιλατε .εμενα αυτη ειναι η αποψη μου τωρα εσυ οτι θες κανε σε οτι εχει σχεση με μυνησεις. εγω αυτο που σου λεω ειναι να τον γραψεις στα τετια σου και να μην ασχολισε καθολου ειναι απλο. Τροποποιήθηκε από τον R.D.R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φιλε να σου πω κατι γιατι βαρεθηκα να ακουω βλακειες.Εσενα τι δε ενδιαφερει τι κανει αυτος μπορεις να μου πεις? αυτος αμα ειναι να τρακαρει ας τρακαρει αυτος θα σκοτωθει οχι εσυ. και οσο για τους αλλους που το παιζουν οτι ενδιαφερονται για την δικια τους ακεραιοτητα λενε βλακειες στη πραγματηκοτιτα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κραζουν.και κατι τελευταιο μην κανεις καμια βλακεια με μυνησεις και τετοια γιατι μετα τζαμπα θα μαλονουνε οι δικοι σου με τους γονεις του παιδιου και χωρια απο αυτο εσυ μετα θα μαλωσεις αδικα με τον συμαθητη σου και μετα ολη σου τη ζωη δεν θα μιλατε .εμενα αυτη ειναι η αποψη μου τωρα εσυ οτι θες κανε

Aγορίνα , σε λίγο δεν θα έχεις να φας. Ξεκολλα με την χωριατικη νοοτροπία σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φιλε να σου πω κατι γιατι βαρεθηκα να ακουω βλακειες.Εσενα τι δε ενδιαφερει τι κανει αυτος μπορεις να μου πεις? αυτος αμα ειναι να τρακαρει ας τρακαρει αυτος θα σκοτωθει οχι εσυ. και οσο για τους αλλους που το παιζουν οτι ενδιαφερονται για την δικια τους ακεραιοτητα λενε βλακειες στη πραγματηκοτιτα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κραζουν.και κατι τελευταιο μην κανεις καμια βλακεια με μυνησεις και τετοια γιατι μετα τζαμπα θα μαλονουνε οι δικοι σου με τους γονεις του παιδιου και χωρια απο αυτο εσυ μετα θα μαλωσεις αδικα με τον συμαθητη σου και μετα ολη σου τη ζωη δεν θα μιλατε .εμενα αυτη ειναι η αποψη μου τωρα εσυ οτι θες κανε σε οτι εχει σχεση με μυνησεις. εγω αυτο που σου λεω ειναι να τον γραψεις στα τετια σου και να μην ασχολισε καθολου ειναι απλο.

Εγώ πάλι βαρέθηκα να διαβάζω βλακείες και ανορθογραφίες :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να έρθει ένας δικηγόρος καλεσμένος από την διευύντρια να πει στο σύλλογο γονέων και την γενική συνέλευση μαθητών τις οικονομικές και ποινικές συνέπειες ενός ατυχήματος από ανήλικο οδηγό.

Όταν ακούσουν ότι μπορεί να χάσουν και το σπίτι τους όταν τα βλαστάρι τους πατήσει κάποιον ή χτυπήσει επιβάτης του μπορεί να ανησυχήσουν λίγο. Πέρα από τις φυλακές-αναμορφωτήρια.

Ελπίζω να διαβάζει κάποιος ευσυνείδητος τοπικός ένστολος να επιληφθεί - θυμάμαι βολιώτη Ζητά να μου γράφει σε αυτοκινητάδικο φόρουμ πως πάει και την στήνει έξω από τα σπίτια πιτσιρικάδων που κάνουν επικίνδυνες μαγκιές και τους περιμένε να σκάσουν μύτη για να ενημερώσει τον μπαμπά τους, ούτε κλήσεις ούτε τίποτα - κάτι μούτρα που κατεβάζανε λέει...

Το παρκάρει ίσα ίσα να μη το βλέπει η διευθύντρια επίσης τα πάπακια τα παρκάρουν στο parking του σχολείου με εντολή της διευθύντριας παρόλο που της έρχονται παιδιά 1ης Λυκείου που προφανώς δε έχουν δίπλωμα γιατί δεν είναι καν 16 (ούτε οι άλλοι έχουν βέβαια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα