billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Παιδια καλησπερα θελω ενα μπουφαν για πολυ βαρυ χειμωνα ταξιδευω συχνα Γιαννενα - Αθηνα με θερμοκρασιες κατω απο το 0 οποτε καταλαβαινετε ... και θελω να ειναι οσο το δυνατον αδιαβροχο ... Πηγα και ειδα το Dainese Gator evo http://www.dainese-central.com/Dainese-Gator-Evo-Gore-Tex-Black-Reflective_A10GVT.aspx Τιμη γυρω στα 450 Ε εχει Τι λετε εχετε τιποτα καλυτερο να προτεινετε ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Αυτο ή αν σε παιρνει οικονομικα αυτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) μηπως καλυτερα να επαιρνες ενα ισοθερμικο μπλουζακι; που κανουν 20 -50 ευρω περιπου; [και αν θες και καλτσες κλπ] κι αν δεν εχεις μπουφαν να παρεις καποιο με πιο λιγα χρηματα; 470; πανακριβο ειναι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 βασικα κλειδωσε μεσα τη μοτο με τετοιες θερμοκρασιες.. 0 βαθμους εξω με τη μηχανη αναμεσα στο ποδια μου? ποτε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Φιλε μου επειδη τυγχανει να εχω και το προηγοπυμενο αλλα και το νεο μοντελο απο το μπουφαν που λες,εχω να σου πω οτι δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα,ουτε απο κρυο,ουτε απο νερο...Φτανει να εισαι προφυλαγμενος και στα υπολοιπα μερη του σωματος.... Το προηγουμενο μοντελο που ειχα το εχω βαλει και αγγελια καπου εδω μεσα...ριξε μια ματια...ισως σου κανει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Αυτο ή αν σε παιρνει οικονομικα αυτο Που μπορω να τα δω απο κοντα υπαρχουν σε καποιο μαγαζι ??? Φιλε μου επειδη τυγχανει να εχω και το προηγοπυμενο αλλα και το νεο μοντελο απο το μπουφαν που λες,εχω να σου πω οτι δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα,ουτε απο κρυο,ουτε απο νερο...Φτανει να εισαι προφυλαγμενος και στα υπολοιπα μερη του σωματος.... Το προηγουμενο μοντελο που ειχα το εχω βαλει και αγγελια καπου εδω μεσα...ριξε μια ματια...ισως σου κανει... 58 ειναι λιγο μεγαλο ... φοραω 50 .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Αυτό εχω και εγώ και είναι απλά απαιχτό!! off topic αυτά τα φερμουάρ της dainese!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Παιδια καλησπερα θελω ενα μπουφαν για πολυ βαρυ χειμωνα ταξιδευω συχνα Γιαννενα - Αθηνα με θερμοκρασιες κατω απο το 0 οποτε καταλαβαινετε ... και θελω να ειναι οσο το δυνατον αδιαβροχο ... Πηγα και ειδα το Dainese Gator evo http://www.dainese-c...ive_A10GVT.aspx Τιμη γυρω στα 450 Ε εχει Τι λετε εχετε τιποτα καλυτερο να προτεινετε ???? μαλλον για παγοπεδιλα πρεπει να κοιταξεις... βασικα κλειδωσε μεσα τη μοτο με τετοιες θερμοκρασιες.. 0 βαθμους εξω με τη μηχανη αναμεσα στο ποδια μου? ποτε! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) DAINESE LEATHER G. SUPER NEW PELLE ΚΩΔ: Το καταξιωμένο μπουφάν Superfly της Dainese, έρχεται για το 2010 ακόμη καλύτερο! Κομψότητα και στυλ διακρίνουν αυτό το τζάκετ τριών τετάρτων από δέρμα αγελάδας για καθημερινή χρήση χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια. Εφοδιασμένο με αφαιρούμενες ενισχύσεις σε ώμους - αγκώνες και υποδοχή για το προστατευτικό πλάτης G-type, προσφέρει ανώτερη άνεση και ρυθμιζόμενη εφαρμογή χάρη στα φερμουάρ με διπλή λαβή που φέρει στη μέση, τα πλευρά και τα μανίκια. Η θερμική επένδυση και το διπλό αφαιρούμενο κολάρο στον λαιμό, η εσωτερική θήκη για κινητό και οι πολλές τσέπες στο εμπρός μέρος και τα μανίκια συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του New Superfly που απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς χρήστες. 'Αμεσα διαθέσιμο ΧρώμαTESTA DI MORO Μέγεθος444648505254565860 Τιμή: 479,00 link: http://www.megastock...t.asp?catid=758 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2012 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 G.Maverick Pelle Εταιρεία: Dainese | Σειριακός αριθμός: 1533632 G. Maverick Pelle Δερμάτινο jacket με design που αντλεί ιδέες από τα ‘60s! Το Dainese G Maverick Pelle είναι ένα jacket με vintage look σχεδιασμένο ειδικά για τους αναβάτες που θέλουν να είναι κομψοί και με stylish, το οποίο ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαία προστασία! Το παλαιωμένο δέρμα, έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία με ρητίνη ώστε να δημιουργηθεί αυτή η αίσθηση του χρησιμοποιημένου, ενώ στο εσωτερικό η επένδυση έχει δεχθεί επεξεργασία με ιόντα αργύρου. Στο εσωτερικό υπάρχει αφαιρούμενη θερμική επένδυση, φερμουάρ σύνδεσης για παντελόνι, προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες και ειδική θήκη ώστε να προσθέσετε extra προστατευτικό πλάτης. Η Dainese δηλώνει ότι το Dainese G. Maverick Pelle έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα standards ποιότητας! Τιμή Web: 549 € 399 € (Ή σε 12 άτοκες δόσεις) Στα καταστήματα: 549 € Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο 2 Έτη Εγγύηση Αντιπροσωπείας Επιλέξτε Μέγεθος485052545658 link:http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=905&cat=260 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 rukka unicorn gore tex (οτι καλητερο υπαρχει σε μαρκα γι αυτο το σκοπο) η σε ποιο οικονομοικο macna geo (πιο οικονομοικο, κ προσφερει αυτα που θες!!! δοκιμασμενο γτ αυτο εχω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Ρε παιδια δε θελω μπουφαν να μπορv να παω και για ποτο ... απο οσο ξερω τα δερματινα δεν ειναι τοσο ζεστα και τοσο αδιαβροχα οσο τα cordura ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια δε θελω μπουφαν να μπορv να παω και για ποτο ... απο οσο ξερω τα δερματινα δεν ειναι τοσο ζεστα και τοσο αδιαβροχα οσο τα cordura ... Επειδή τα έχω δοκιμάσει είναι πολύ ζεστα...μπορείς να τα δοκιμάσεις (χωρίς αγορά) σε κάποιο μαγαζί, επίσης κάτι που είναι βασικό για μένα είναι να μην είσαι μια κινητή διαφήμιση της dainese ή της κάθε μάρκας, όπως επίσης να μπορείς να το φορέσεις και στην βόλτα το βράδυ χωρίς να φαίνεσαι μηχανόβιος... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Dainese Gator evo έχω κι εγώ, 2.5 χρόνια τώρα κρύο, βροχές χαλάζι δεν έχει καταλάβει τίποτα. Σημαντικό όπως είπε και κάποιος παραπάνω να εξασφαλίσεις τη θερμότητα και την αδιαβροχοποίηση στα υπόλοιπα μέρη του σώματος οπότε προσοχή στην επιλογή παντελονιού,γαντιών και μπότας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Επειδή τα έχω δοκιμάσει είναι πολύ ζεστα...μπορείς να τα δοκιμάσεις (χωρίς αγορά) σε κάποιο μαγαζί, επίσης κάτι που είναι βασικό για μένα είναι να μην είσαι μια κινητή διαφήμιση της dainese ή της κάθε μάρκας, όπως επίσης να μπορείς να το φορέσεις και στην βόλτα το βράδυ χωρίς να φαίνεσαι μηχανόβιος... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... dimlyb, έχω το maverick για τους λόγους ακριβώς που είπες, προσφέρει προστασία, είναι ζεστό, δεν είναι κινητή διαφήμιση της dainese αλλά διακριτικό και μπορείς να το βάλεις από την δουλειά μέχρι και να βγεις για ποτάκι, αλλά νομίζω κι εγώ οτι για τις ανάγκες του billxt660 δεν κάνει. Για ταξίδι σε τέτοιες συνθήκες θα προτιμούσα κι εγώ ένα πιό "τεχνικό" μπουφαν όπως είναι το gator evo. Είναι αδιάβροχο (οκ λύνεται με ένα αδιάβροχο από πάνω), πρεπει να είναι ακόμα πιο ζεστό, και δεν θα μπάζει αέρα από πουθενά (το maverick είναι λίγο ανοιχτό στο κάτω μέρος του) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Επίσης billxt660 αν το μπουφάν είναι το καινούριο που έχεις στο λινκ τότε είναι πολύ καλή η τιμή, αν είναι το παλιότερο δες και εδώ . Για τα δύο revit που πρότεινε ο φίλος πιό πάνω είναι πολύ καλά μπουφάν αλλά έχω δύο ενστάσεις: Το defender δεν έχει ενσωματωμένη την μεμβράνη gore-tex αλλά αποσπώμενη που σημαίνει οτι στην βροχή το εξωτερικό μέρος του μπουφάν θα μουσκεύει όλο μέχρι το εσωτερικό του που θα συναντά το νερό την μεμβράνη. Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς έξτρα αδιάβροχο τότε ΟΚ! Το everest φαινεται πολύ καλό, αλλά εμένα προσωπικά με ενοχλεί η εκτεταμένη χρήση velcro στο μπροστά μέρος πάνω από το φερμουάρ. Τα velcro έχουν την τάση να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά. Το έχω δει και σε μπουφάν revit φίλων τα οποία όμως είναι αρκετά χαμηλότερης κατηγορίας, δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο χρησιμοποιείται διαφορετικό υλικό (χλωμό). μπορεί σίγουρα να αντικατασταθεί αλλά σε ένα τέτοιο ακριβό μπουφάν η χρήση του μου φαίνεται "κάπως" Καλές αγορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το defender δεν έχει ενσωματωμένη την μεμβράνη gore-tex αλλά αποσπώμενη που σημαίνει οτι στην βροχή το εξωτερικό μέρος του μπουφάν θα μουσκεύει όλο μέχρι το εσωτερικό του που θα συναντά το νερό την μεμβράνη. Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς έξτρα αδιάβροχο τότε ΟΚ! Το everest φαινεται πολύ καλό, αλλά εμένα προσωπικά με ενοχλεί η εκτεταμένη χρήση velcro στο μπροστά μέρος πάνω από το φερμουάρ. Τα velcro έχουν την τάση να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά. Το έχω δει και σε μπουφάν revit φίλων τα οποία όμως είναι αρκετά χαμηλότερης κατηγορίας, δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο χρησιμοποιείται διαφορετικό υλικό (χλωμό). μπορεί σίγουρα να αντικατασταθεί αλλά σε ένα τέτοιο ακριβό μπουφάν η χρήση του μου φαίνεται "κάπως" Τα Velcro της Revit (τουλαχιστον στο δικο μου που ειναι υψηλης κατηγοριας) ειναι σουπερ ανθεκτικα. Εχω παθει πλακα. Και επισης δεν παιζει προβλημα πρακτικα με την αποσπωμενη GoreTex. και στο δικο μου ετσι ειναι αλλα δεν καταλαβαινει θεο απο βροχη. Ασε που ετσι προστατευεται κιολας γιατι δεν ειναι εκτεθειμενη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Τα Velcro της Revit (τουλαχιστον στο δικο μου που ειναι υψηλης κατηγοριας) ειναι σουπερ ανθεκτικα. Εχω παθει πλακα. Και επισης δεν παιζει προβλημα πρακτικα με την αποσπωμενη GoreTex. και στο δικο μου ετσι ειναι αλλα δεν καταλαβαινει θεο απο βροχη. Ασε που ετσι προστατευεται κιολας γιατι δεν ειναι εκτεθειμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Αυτό το σετάκι το έχεις κοιτάξει. Επειδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να δώσω το παντελόνι ξεχωριστά στείλε μου πμ για το νούμερό σου. Το μπουφάν είναι σουπερ ζεστό και απόλυτα αδιάβροχο. Δώρο μια προστασία πλάτης ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Το μπουφάν που έχεις διαλέξει είναι σούπερ για χαμηλές θερμοκρασίες. Πρέπει βεβαίως να μιλάμε πάντα για τζάκετ τριών τετάρτων, ώστε να προστατεύονται οι γοφοί και λίγο το επάνω μέρος των ποδιών. Χρειάζεσαι όμως απαραίτητα και παντελόνι σχετικό. Εγώ έχω μεταξύ άλλων και το G. Maverick Pelleαλλά έχει ένα θέμα με το κλείσιμο στο λαιμό που δεν ρυθμίζεται και εάν δεν έχεις φουλάρι ή μπαλακλάβα μπάζει αέρα, που θα σε παγώνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες