pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 καλοταξιδο και παντα ορθιος ψηλε!!!! και προσοχη γιατι με τις 7000 στροφες σκοτωνει το εργαλειο... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 καλοριζικο το μοτορι,καλοταξιδη να ειναι με πολλα,παρα πολλα αγρατζουνιστα & απροβληματιστα χιλιομετρα.. παντα ορθιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ....ΜΠΡΑΒΟ! καλοταξιδη, και αγρατζουνιστη...ευχομαι ο δρομος σου βαμβακι!! ποσο τελειο ειναι να αγοραζεις την μηχανη που σε κανει τα βραδια να μην κοιμασε ε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavros 1976 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλοτάξιδο και πάντα μα πάντα κράνος!!Να είσαι γερός να την χαίρεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Είσαι ωραίος! Μπράβο! Με yes! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Με γειά και καλόστριφτη. :vv: Προσοχή με τις πυλωτές..... είναι εκτεθειμένη. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Πολλά και καλά χιλιόμετρα με την καλή σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S@RDAS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλορίζικη,καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Με γειά και καλόστριφτη. :vv: Προσοχή με τις πυλωτές..... είναι εκτεθειμένη. ^_^ ωωωωωωωωωωωωωωχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλορίζικη, καλές βόλτες και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!! Δεν εχω λογια.. Και εσεις να χαιρεστε τα μωρα σας και να εχετε απειρα χιλιομετρα απροβληματιστα!! Ανταποδιδω σε ολους τις ευχες,ελπιζω συντομα να την πλυνω και να βγαλω φωτο γιατι πραγματικα η μηχανη γυαλιζει.. Ελπιζω συντομα να μπορεσω να σας ακολουθησω σε καμια εκδρομουλα. Και λεω συντομα γιατι θελω καμποσο καιρο να συνηθησω το γκαζι της. καλορίζικη φίλε μου..να την χαιρεσαι!..να σε ρωτήσω..επειδη και εγω εχω καταληξη σε παπι αλλα ειμαι 205 σχεδον λες να εχω προβλιμα (μεγαλο). Κοιτα φιλε μου , ενα προβλημα με τα ποδια σου θα το εχεις. Θα σε πιανονται αρκετα ευκολα. Επισης θα φαινεσαι γιγαντας πανω στο παπι , αλλα μη μασας , τη δουλεια σου θα την κανεις και με το παραπανω! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ....ΜΠΡΑΒΟ! καλοταξιδη, και αγρατζουνιστη...ευχομαι ο δρομος σου βαμβακι!! ποσο τελειο ειναι να αγοραζεις την μηχανη που σε κανει τα βραδια να μην κοιμασε ε;;;; Μπιλη φιλε , σε ευχαριστω πολυ!! Να χαιρεσαι και εσυ το εργαλειο σου οσο δεν παει!! Η αληθεια ειναι οτι εχω χασει τον υπνο μου.. Βγαινω απο το σπιτι , την κοιταζω και λεω.. Δικια μου ειναι αυτη?Σοβαρα?? Σα μικρο παιδακι κανω.. Το κορυφαιο ειναι οταν ειμαι στη δουλεια. Συνεχεια λεω απο μεσα μου , αντε ποτε θα σχολασω να την παω καμια βολτουλα?? Αχ.. αστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλορίζικη η κουκλάρα σου. Είναι μια πανέμορφη μηχανή που θα σε ταξιδέψει ΠΑΝΤΟΥ. Λίγη προσοχή μόνο δώσε να μάθεις τα χούγια της και βέβαια τα service της να γίνονται σωστά και μην φοβάσαι τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Να και οι φωτογραφιες που υποσχεθηκα!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 κουκλα κουκλα! φτου της και βαλε ενα ματακι και ενα σταυρουδακι για το καλο στο τιμονακι της! και εγω εχω βαλει! γιατι με ειχαν γλωσσοφαει τον 1ο μηνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 κουκλα κουκλα! φτου της και βαλε ενα ματακι και ενα σταυρουδακι για το καλο στο τιμονακι της! και εγω εχω βαλει! γιατι με ειχαν γλωσσοφαει τον 1ο μηνα! ευχαριστω , ευχαριστω!! ματακι-σταυρουδακι θα μπει σιγουρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: ΤζιΤζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημεραααααααααααααααααααααα!!Ειμαι πολυ χαρουμενος σημεραααααααααα! Εκανα ενα δωρακι στον εαυτο μου!Πηρα τα πανω μου ρε παιδι μου , επανηλθε το χαμογελο στα χειλη μου.. Εκανα ενα Update με λιγα λογια στον ανυπαρκτο εξοπλισμο μου. Μπουφανακι απο τη Spidi ( robotic ) & Γαντια απο Five ( wfx ) Τωρα παιρνει σειρα ενα κρανος γιατι με αυτο που φοραω με γελαει ο κοσμος ολος -Το μπουφανακι με φανηκε πολυ ποιοτικο και ζεστο. Δεν προβλεπεται για καλοκαιρι βεβαια γιατι δεν εχει αεραγωγους. Δεν πειραζει βεβαια , θα παρουμε αλλο για τοτε . Γεροι να ειμαστε βεβαια.. Εκατσε πολυ ομορφα με λιγα λογια. Με χαλασε λιγο που δεν ειχε καμια προστασια για την πλατη αλλα θα την βαλω με το καιρο. -Οσο για τα γαντια , δοκιμασα πολλα spidi και five. Δεν ξερω γιατι αυτα της Five μου καθησαν πολυ καλυτερα απο τα ακριβα της spidi... Ημουν αναμεσα στα υφασματινα wfx και στα δερματινα. Τελικα επελεξα τα δερματινα.Οι προστασιες δε, ειναι πολυ καλες και σκληρες.. Αυτα..Αχρειαστα να ειναι βεβαια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2013 από τον Newron 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Να και οι φωτογραφιες που υποσχεθηκα!! Κουκλα κουκλα :blush2: Να την χαιρεσαι και να την προσεχεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Καλοταξιδι και καλοβολτη ευχομαι και παντα ορθιος!! ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!! συγκινήθηκα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κουκλα κουκλα :blush2: Να την χαιρεσαι και να την προσεχεις!! Να 'σαι καλα φιλε μου!! Θα την προσεχω οσο μπορω!! :) Καλοταξιδι και καλοβολτη ευχομαι και παντα ορθιος!! ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!! συγκινήθηκα.. Ευχαριστω πολυ!!Και εσυ παντα ορθιος φιλαρακι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2013 από τον Newron Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες