Jump to content
korago10

Gloss μαύρο κράνος ή matte μαύρο

Recommended Posts

Πείτε ρε μάγκες τις γνώμες σας. Τείνω περισσότερο στο γυαλιστερό μαύρο διότι καθαρίζεται πιο εύκολα και δεν αφήνει τόσα σημάδια όσο το ματ εάν το ακουμπήσεις κάπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το γυαλιστερο

αλλα για μενα μακρια

το μαυρο σημαδευεται πολυ ευκολα

μια φορα να σου πεσει εγινε πουτανα

ειμαι παθον

ασε που το καλοκαιρι ψηνεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ματ μετά απο λίγο καιρό με τις ψιλογρατζουνίτσες θα φαίνεται άσχημο, να ξέρεις ότι θέλει πολύ να το προσέχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το matte σίγουρα είναι πιο όμορφο αλλά ούτε καθαρίζεται πιο εύκολα και φαίνεται και η παραμικρή γρατσουνιά, από gloss black δεν έχω εμπειρία για αυτό ρωτάω Απλά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και σε αυτό, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, φαίνονται τα σημάδια τόσο εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειπαν οι παραπανω ...ειχα και εγω καποτε ενα μαυρο Ματ , σαν ψωριαρικο γινεται μετα απο λιγο καιρο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχιιιιιι μην παρει κανεις μαυρο ματ κρανος! Σημαδευεται για ΠΛΑΚΑ!!!! Λιγο με το νυχι να το ξυσεις εχει φυγει το χρωμα του..

Και αναφερομαι για κρανος shoei των 500 ευρω (το παλιο μου) οχι κρανος της πλακας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ματ είναι πολύ όμορφα!!..αλλά όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω,η γδαρσία ή το σημαδάκι φαίνεται εύκολα!!..άσε που είναι και δύσκολο στο καθάρισμα (έχουν φίλοι μου και ξέρω).

Εγώ θέλω απλά να σου πω,πως αυτά περί γρατζουνιάς δεν είναι και τόσο αλήθεια.Και εγώ μαύρο κράνος έχω!!..αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου.Εδώ και 2 χρόνια έχει φάει χαλίκια,χοντρό-έντομα,χαλάζι και χοντρό μάλιστα..αλλά δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι.

Τώρα αν αποκτήσει αύριο και πως θα φαίνεται,δεν μπορώ να σου πω.

Το προηγούμενό μου κράνος,που ήταν άσπρο-κόκκινο-γκρι..είχε φάει και αυτό όλα τα παραπάνω και αμέσως πέταξε άσπρες κουκκίδες.Που εντάξει,για να τις δει κάποιος πρέπει να το τσεκάρει από πολύ κοντά!!..αλλά όταν τις παρατηρήσεις,ξενερώνεις.

Ότι και να κάνεις,στίγματα κάποια στιγμή θα αποκτήσεις..δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσεις!..για εμένα πάρε ότι σου αρέσει,έτσι και αλλιώς δεν θα την γλυτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ματ είναι πολύ όμορφα!!..αλλά όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω,η γδαρσία ή το σημαδάκι φαίνεται εύκολα!!..άσε που είναι και δύσκολο στο καθάρισμα (έχουν φίλοι μου και ξέρω).

Εγώ θέλω απλά να σου πω,πως αυτά περί γρατζουνιάς δεν είναι και τόσο αλήθεια.Και εγώ μαύρο κράνος έχω!!..αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου.Εδώ και 2 χρόνια έχει φάει χαλίκια,χοντρό-έντομα,χαλάζι και χοντρό μάλιστα..αλλά δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι.

Τώρα αν αποκτήσει αύριο και πως θα φαίνεται,δεν μπορώ να σου πω.

Το προηγούμενό μου κράνος,που ήταν άσπρο-κόκκινο-γκρι..είχε φάει και αυτό όλα τα παραπάνω και αμέσως πέταξε άσπρες κουκκίδες.Που εντάξει,για να τις δει κάποιος πρέπει να το τσεκάρει από πολύ κοντά!!..αλλά όταν τις παρατηρήσεις,ξενερώνεις.

Ότι και να κάνεις,στίγματα κάποια στιγμή θα αποκτήσεις..δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσεις!..για εμένα πάρε ότι σου αρέσει,έτσι και αλλιώς δεν θα την γλυτώσεις.

Έχεις δίκιο, για αυτό θα πάω για gloss εάν είναι.

Τροποποιήθηκε από τον korago10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gloss δαγκωτο. ειχα ματ και αν και το προσεχα υπερβολικα τισ γρατζουνιες δεν τισ γλυτωσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα κρανος εκανα το λαθος και το πηρα σε ματ κι απο τοτε ποτέ ξανα!!!Δεν τολμας να το ακουμπησεις πουθενα και αφηνει σημαδι...και δεν εχει να κανει με το ποσο καλο κρανος ειναι αλλά με τη ματ βαφη...Μακρυα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είχα MAT, είχε γίνει χάλια μαύρα και μετά από ένα πλύσιμο κατέληξε Gloss. 2 σε 1... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ματ χρώματα είναι πιο ευαισθητα στις γρατσουνιές,καθαρίζουν δυσκολότερα και βρωμίζουν ευκολότερα.

έχω και ματ και γυαλιστερό κράνος και συνιστώ γυαλιστερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα