ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Βρε 'συ alx, κάνε μια δουλίτσα. Ρίξε την ταινία σε ένα φλασάκι και δοκίμασε να δεις αν παίζει ή όχι. Έχω την αίσθηση (αλλά δεν είμαι σίγουρος λόγω έλλειψης στοιχείων) πως κάτι τρέχει με τον σκληρό. Αν παίζει κανονικά στο φλασάκι, κάνε ένα check στον σκληρό για προβλήματα..... Δεν γίνεται τίποτα. Το μετέτρεψα σε άλλο φορμάτ με άλλο όνομα το έριξα σε διαφορετικό φάκελο στον εξωτερικό σκληρό που βλέπει το WDTVLive αλλά και πάλι... κρυφό. :( (Τι ασφάλεια έχει το μρδλο αρχείο! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Βάλε μέσα το αρχείο σε άλλο σκληρό ή στικάκι να δοκιμάσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Το έκανα. Στο στικάκι το εμφανίζει κανονικά. Πήγα μετά να το κάνω κόπυ από το στικάκι στον εξωτερικό σκληρό του WDTVLIVE και πάλι εμφανίζεται ως κρυφό. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Άρα το πρόβλημα το έχει ο σκληρός και όχι το αρχείο. Βάλε τον σκληρό στον υπολογιστή και κάνε έναν έλεγχο για σφάλματα. Εάν δεν φτιάξει και έτσι, τότε κάνε του φορμάτ (σε ntfs φυσικά).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 έλα ρε σεις...εδώ μέσα που το κρύψατε το θέμα που να το δω. Αλεξ σε παίρνω τηλ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το έκανα. Στο στικάκι το εμφανίζει κανονικά. Πήγα μετά να το κάνω κόπυ από το στικάκι στον εξωτερικό σκληρό του WDTVLIVE και πάλι εμφανίζεται ως κρυφό. :( Η ίδια ταινία στο στικάκι παίζει κανονικά αλλά από τον σκληρό όχι? Απίστευτο....... Ξανακατέβασε την ταινία από άλλον tracker βρε Άλεξ. Έπεσες στην περίπτωση..... Υ.Γ.1: Δεξί κλικ στο αρχείο-->ιδιότητες--> 2η καρτέλα: Ασφάλεια-->Για προχωρημένους-->Ουσιαστικά δικαιώματα. Στην λίστα ξε-τικάρισε τα πάντα και ξαναδοκίμασε Υ.Γ.2: Επιμένω στον έλεγχο του δίσκου σου πάντως...... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Η ίδια ταινία στο στικάκι παίζει κανονικά αλλά από τον σκληρό όχι? Απίστευτο....... Ξανακατέβασε την ταινία από άλλον tracker βρε Άλεξ. Έπεσες στην περίπτωση..... Υ.Γ.1: Δεξί κλικ στο αρχείο-->ιδιότητες--> 2η καρτέλα: Ασφάλεια-->Για προχωρημένους-->Ουσιαστικά δικαιώματα. Στην λίστα ξε-τικάρισε τα πάντα και ξαναδοκίμασε Υ.Γ.2: Επιμένω στον έλεγχο του δίσκου σου πάντως...... Όταν πάω να αλλάξω τα δικαιώματα ενώ το αρχειο είναι στον εξωτερικό σκληρό, δεν τα δέχεται. Δείχνει ότι τα παίρνει, αλλά μόλις κλείσω τις καρτέλες και τις ξανανοίξω, είναι τικαρισμένα πάλι οι αρχικές ιδιότητες (κρυφό κτλ) Όταν το κάνω στο πισί μου, τα παίρνω τα δικαιώματα κανονικά και το ξεκρύβω. Η πλάκα είναι ότι έχω ένα σωρό ταινίες σε εκείνο το σκληρό ρε πστμ και καμία και ποτέ δε μου έκανε κάτι ανάλογο. Ακόμα και τώρα που μόλις πέρασα μια ταινία, είναι όλα ΟΚ. Άρα δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός. Θα μου το έκανε και σε άλλες ταινίες λογικά. Αλλά στις 400 ταινίες να το κάνει σε μία... μάλλον φταίει το αρχείο κι όχι ο σκληρός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 το αρχείο είναι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Ο Γιώργος φταίει. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 το αρχείο είναι :) Το έριξα και στον δεύτερο σκληρό που έχω πάνω στο mediaplayer και εκεί είχα το ίδιο θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Το έριξα και στον δεύτερο σκληρό που έχω πάνω στο mediaplayer και εκεί είχα το ίδιο θέμα. Μήπως το όνομα του αρχείου σου έχει περίεργους χαρακτήρες όπως @#$ ή ελληνικούς χαρακτήρες? Καμια φορά μπορεί να υπάρχει ελληνικός χαρακτήρας όπως το "ο" και να μην το ξέρεις. Επίσης σιγουρέψου οτι το όνομα δεν είναι κανένα μεγάλο σε πλήθος χαρακτήρων. Κάντο ένα rename το αρχείο σε test π.χ. και ξαναδοκίμασε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Χαχαχαχαχα, καλό ρε συ ALX. Και κάνω την π΄ρωτη ερώτηση, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Χαχαχαχαχα, καλό ρε συ ALX. Και κάνω την π΄ρωτη ερώτηση, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ;;; Είμαι σχεδόν σίγουρος απο τα μάτια. Σχεδόν σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Χαχαχαχαχα, καλό ρε συ ALX. Είπα να αφήσουμε το άλλο τόπικ για ερωταπαντήσεις μοτοσυκλετιστικού περιεχομένου. Αυτό για όλα τα άλλα. (μου κάνει αυτό το πισί μου, μου κάνει εκείνο το αυτοκίνητό μου, κτλ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τσέκαρε και για κανά ιό το pc... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Έκανα κι άλλο τεστ. Το έριξα το αρχείο σε στικάκι όπως είπα και φαινόταν κανονικά (στο pc πάντα) To πήγα (το στικάκι) και το κάρφωσα πάνω σε έναν αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος (που εκτελεί και χρέη mediaplayer) και το είδε κανονικά το αρχείο. Πάω μετά και καρφώνω το στικάκι πάνω στο WDTVLIVE mediaplayer.... και πήρα εκ νέου τ' Rχι/ μου. Μάλλον κάποια προστασία έχει το αρχείο την οποία την βλέπει ΜΟΝΟ το λογισμικό του WDTVLIVE... δεν εξηγείται αλλιώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Βρε μπας και ειναι η οριτζιναλ λίστα Λαγκάρτ αυτό το αρχείο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 ΝΠΝΓΜΘ Το κατέβασα από αλλού κι είναι μια χαΟΥρά που λέει κι ο ασπροδόντης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Χαχαχαχαχα, καλό ρε συ ALX. Και κάνω την π΄ρωτη ερώτηση, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ;;; δε κλανει...γι'αυτο ειναι κοκκινο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 δε κλανει...γι'αυτο ειναι κοκκινο!! Γμτ δεν το ήξερα. καλο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Σωστή σκέψη Αλεξ! Θα είναι και πιο λειτουργικά ετσι τα δυο θέματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Memory stick pro duo 8Gb από το PSP των παιδιώνΕ. Σταμάτησε να την βλέπει το PSP. Ο υπολογιστής όταν την βάζω σε card reader λέει απευθείας ότι χρειάζεται διαμόρφωση για να την χρησιμοποιήσω. Του λέω "κάνε" ... μου λέει δεν μπορώ. Πάπαλα? RIP? Συνέβη λίγο μετά αφού της είχα βάλει κάποια καινούρια παιχνίδια μέσα. Την ώρα που πήγε να τρέξει ένα παιχνίδι.... σταμάτησε. Το τσέκαρα κι είδα ότι δεν έβλεπε την κάρτα το ΠΣΠ. Υπάρχει γιατρειά? Κάνει και 20$ γμτ.... και τα πιτσιρίκια μούτρωσαν λες κι έφταιγα εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Μήπως έχει πειραχτεί το lock; Ξέρεις, το μικρό συρταρωτό κουμπάκι στο πλάι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δεν έχει. Δεν είναι SD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 αυτές οι pro duo ψοφάνε έτσι......φρόντισε η επόμενη να είναι lexar ή verbatim.....αν ήταν αυθεντική sony ειδικά έτσι σκάνε αυτές.....τελικά το θέμα με τις μνήμες δε σου κάθεται ρε αλέξανδρε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες