Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

:worshippy: Ευχαριστω :worshippy:

οποτε λογικα ολα καλα.

Αληθεια, ετσι απλα για την ιστορια.. Μπορουμε να εγκαταστησουμε παλι την παλια εκδοση που ειχε ενα κινητο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:worshippy: Ευχαριστω :worshippy:

οποτε λογικα ολα καλα.

Αληθεια, ετσι απλα για την ιστορια.. Μπορουμε να εγκαταστησουμε παλι την παλια εκδοση που ειχε ενα κινητο?

Aν το ψαξεις θα δεις οτι γινεται. Αλλά θελει λιγο μανουρα και να ξερεις 5-10 πραματα παραπανω, γιατί μπορει να κανεις λαλακια και να παει ακλαφτο το κινητο μετα...

Εγω στο κινητο του αδερφου μου (samsung gt5500i), αφου το εκανα root, το αναβαθμισα απο 2.2 froyo σε 4.1.2 χειροκινητα.

Ομως τελικα αποδειχτηκε οτι η συσκευη δεν το σηκωνει καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκεσ τι χρεωνει η acs για πακετο 200γραμμ?

Αν είναι πακέτο, μέχρι 2 κιλά είναι η ίδια τιμή. Από 5 μέχρι 13 €, ανάλογα την απόσταση , και αν παραλάβει-παραδώσει στο σπίτι.

Για λεπτομέρειες δες εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι είναι εφικτό είναι, αλλά ανάλογα το κινητό μπορεί να είναι πολύ εύκολο, μπορεί να είναι κι αδύνατο. Τα Samsung επειδή είναι δημοφιλή και ασχολείται πολύς κόσμος μαζί τους συνήθως γίνεται, αλλά όπως είπε κι ο φίλος, θέλει πολύ ψάξιμο και να είσαι βέβαιος για το τι κάνεις. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, καλό θα είναι να ψάξεις σε κάποιο σχετικό φόρουμ (π.χ. για το Ace 2 συγκεκριμένα εδώ αν θες στα ελληνικά, αλλιώς εδώ). Συνήθως ο μόνος λόγος να γυρίσεις πίσω είναι αν με τη νέα έκδοση έπαψαν να δουλεύουν προγράμματα που είχες πριν, πειρατικά π.χ. αλλά όχι μόνο. Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, άστο έτσι.

γιατί δεν παίρνεις απλά τηλ στην acs?

ίσως λόγω του προχωρημένου της ώρας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να πάρω ένα τέτοιο στικάκι για ιντερνετ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=1321

αλλά γενικά δεν ξέρω πως ακριβώς μετράς τα GB, οπότε δεν ξέρω πιο πακέτο να διαλέξω.

Το θέλω για 4-5 μέρες μόνο και η χρήση που πρόκειται να του κάνω είναι κυρίως mail.

Άντε και κανά forum και άντε κανά παιχνιδάκι τύπου http://gabrielecirulli.github.io/2048/

Αυτό το πακέτο με τα 2GB θα ήταν καλό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα θέλεις έχω δυο στικάκια που κάθονται. Αν δεν έχεις στα χαρίζω να γλιτώσεις το κόστος εξοπλισμού

Το ένα είναι το ZTE MF110 από Cosmote και το άλλο το Huawei E169 από Wind

Για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου πω, αλλά στο browsing βοηθάει πολύ αν μπαίνεις σε φόρουμ από εφαρμογές όπως το Tapatalk ή να απενεργοποιείς τις εικόνες, περιορίζει πολύ την χρήση δεδομένων.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενημερώθηκα ότι εκεί που θα πάω δεν έχει καλό σήμα η cosmote κι ότι μάλλον δεν θα πιάνει και το internet ??

Ισχύει φαντάζομαι ε?

Πήγα και στην cosmote και είδα τις τιμές :online2long:

Οπότε μάλλον θα το αφήσω, αν αλλάξω γνώμη θα σου στείλω πμ.

Σ' ευχαριστώ ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προσπαθήσω να βεβαιωθώ ποια εταιρεία έχει καλό σήμα και μετά θα ενημερώσω.

Σας μερσώ πολύ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν εχει καλο σημα η εκαστοτε εταιρεια το ιντερνετ θα παιζει αλλα θα σερνεται. μια ελαφρια σελιδα οπως ενα φορουμ μεσω tapatalk δεν θα εχει θεμα, αλλου ομως δεν θα μπορεις να δουλεψεις, απλα. Σε ωρες μη αιχμης θα ψιλοπαλευεται, αλλοτε ομως δεν θα μπορεις να βασιστεις. Επισης παιζει ρολο κι η εποχη-μερος. Μιλαμε για καλοκαιρι σε νησι π.χ.? Αν ναι το δικτυο θα εχει ηδη γονατισει απο τους τουριστες, και σε καλη κατασταση να ηταν.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτηση για GoPro

Αυτα που σου δινει η συσκευασια με μια καμερα (ενα καμπυλοτο και ενα ισιο) κολλανε καπου.

Αυτα τα κολλας μια φορα και μετα δεν ξεκολλανε? πρεπει να τα εχεις εκει μονιμα?

Υπαρχει καποια βαση που να μπορεις να την μετακινεις?

Ελπιζω να βγαζετε νοημα τη ρωταω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπα, θα έχουμε και 36ωρο λάιβ στρημ! :shades:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μπαααα για την ωρα δεν προβλεπεται κατι τετοιο Νικολα! απλα κοιτουσα και μου γεννηθηκε η απορια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα Sony Ericsson W705 με χαλασμένο σταυρό, πλήκτρο οκ/play και τα παραπλέυρως πάνω πλήκτρα.

Το πήγα στον Γερμανό και μου είπαν 45Ε και 12 μέρες αναμονή. Μου φάνηκαν πολλά και πολλή καθυστέρηση.

Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί σε Αθήνα, που θα μπορούσε να επισκευαστεί οικονομικότερα;

Ευχαριστώ πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί σε Αθήνα, που θα μπορούσε να επισκευαστεί οικονομικότερα;

Εγώ ξέρω αυτό http://www.vrisko.gr/advdetails/1dah6465_g0jdg51544dafai_767_23c

Έχω φτιάξει κινητό sony εκεί αλλά δεν γνωρίζω αν είναι πιο οικονομικός.

Πάρε τηλ και ρώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ πρέπει να έχω ένα στικάκι vodafone & ένα wind

Αν τελικά χρειαστείς κάτι σφύρα!

Αν δεν εχει καλο σημα η εκαστοτε εταιρεια το ιντερνετ θα παιζει αλλα θα σερνεται. μια ελαφρια σελιδα οπως ενα φορουμ μεσω tapatalk δεν θα εχει θεμα, αλλου ομως δεν θα μπορεις να δουλεψεις, απλα. Σε ωρες μη αιχμης θα ψιλοπαλευεται, αλλοτε ομως δεν θα μπορεις να βασιστεις. Επισης παιζει ρολο κι η εποχη-μερος. Μιλαμε για καλοκαιρι σε νησι π.χ.? Αν ναι το δικτυο θα εχει ηδη γονατισει απο τους τουριστες, και σε καλη κατασταση να ηταν.

Ευχαριστώ και τους δυο :)

Τελικά δεν θα χρειαστώ στικάκι γιατί δεν υπάρχει σήμα εκεί που θα πάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπα, θα έχουμε και 36ωρο λάιβ στρημ! :shades:

τελικα κατι θα γινει :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να με βοηθησει καποιος στο mytaxis που παω να τυπωσω την δηλωση μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδατε τα google maps.Πλεον παει απο γειτονια σε γειτονια σε ολη την ελλαδα,βλεπεις κανονικα τον δρομο.Και κοιτοντας ,ειδα ανοικτα γκαραζ με αυτοκινητα μεσα[οκ οι πινακιδες δεν φιανονταν].Αλλα πλεον οι κλεφτες μπορουν να δουν τα παντα ,ουτε βολτα με το μηχανακι δεν χρειαζετε να περασουν να τσεκαρουν.Τραγικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα