HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Ευχαριστω οποτε λογικα ολα καλα. Αληθεια, ετσι απλα για την ιστορια.. Μπορουμε να εγκαταστησουμε παλι την παλια εκδοση που ειχε ενα κινητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Ευχαριστω οποτε λογικα ολα καλα. Αληθεια, ετσι απλα για την ιστορια.. Μπορουμε να εγκαταστησουμε παλι την παλια εκδοση που ειχε ενα κινητο? Aν το ψαξεις θα δεις οτι γινεται. Αλλά θελει λιγο μανουρα και να ξερεις 5-10 πραματα παραπανω, γιατί μπορει να κανεις λαλακια και να παει ακλαφτο το κινητο μετα... Εγω στο κινητο του αδερφου μου (samsung gt5500i), αφου το εκανα root, το αναβαθμισα απο 2.2 froyo σε 4.1.2 χειροκινητα. Ομως τελικα αποδειχτηκε οτι η συσκευη δεν το σηκωνει καλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 μαγκεσ τι χρεωνει η acs για πακετο 200γραμμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 γιατί δεν παίρνεις απλά τηλ στην acs? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 μαγκεσ τι χρεωνει η acs για πακετο 200γραμμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 μαγκεσ τι χρεωνει η acs για πακετο 200γραμμ? Αν είναι πακέτο, μέχρι 2 κιλά είναι η ίδια τιμή. Από 5 μέχρι 13 €, ανάλογα την απόσταση , και αν παραλάβει-παραδώσει στο σπίτι. Για λεπτομέρειες δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Αληθεια, ετσι απλα για την ιστορια.. Μπορουμε να εγκαταστησουμε παλι την παλια εκδοση που ειχε ενα κινητο? Ότι είναι εφικτό είναι, αλλά ανάλογα το κινητό μπορεί να είναι πολύ εύκολο, μπορεί να είναι κι αδύνατο. Τα Samsung επειδή είναι δημοφιλή και ασχολείται πολύς κόσμος μαζί τους συνήθως γίνεται, αλλά όπως είπε κι ο φίλος, θέλει πολύ ψάξιμο και να είσαι βέβαιος για το τι κάνεις. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, καλό θα είναι να ψάξεις σε κάποιο σχετικό φόρουμ (π.χ. για το Ace 2 συγκεκριμένα εδώ αν θες στα ελληνικά, αλλιώς εδώ). Συνήθως ο μόνος λόγος να γυρίσεις πίσω είναι αν με τη νέα έκδοση έπαψαν να δουλεύουν προγράμματα που είχες πριν, πειρατικά π.χ. αλλά όχι μόνο. Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, άστο έτσι. γιατί δεν παίρνεις απλά τηλ στην acs? ίσως λόγω του προχωρημένου της ώρας :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Θέλω να πάρω ένα τέτοιο στικάκι για ιντερνετ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=1321 αλλά γενικά δεν ξέρω πως ακριβώς μετράς τα GB, οπότε δεν ξέρω πιο πακέτο να διαλέξω. Το θέλω για 4-5 μέρες μόνο και η χρήση που πρόκειται να του κάνω είναι κυρίως mail. Άντε και κανά forum και άντε κανά παιχνιδάκι τύπου http://gabrielecirulli.github.io/2048/ Αυτό το πακέτο με τα 2GB θα ήταν καλό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) άμα θέλεις έχω δυο στικάκια που κάθονται. Αν δεν έχεις στα χαρίζω να γλιτώσεις το κόστος εξοπλισμού Το ένα είναι το ZTE MF110 από Cosmote και το άλλο το Huawei E169 από Wind Για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου πω, αλλά στο browsing βοηθάει πολύ αν μπαίνεις σε φόρουμ από εφαρμογές όπως το Tapatalk ή να απενεργοποιείς τις εικόνες, περιορίζει πολύ την χρήση δεδομένων. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2014 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Ενημερώθηκα ότι εκεί που θα πάω δεν έχει καλό σήμα η cosmote κι ότι μάλλον δεν θα πιάνει και το internet ?? Ισχύει φαντάζομαι ε? Πήγα και στην cosmote και είδα τις τιμές Οπότε μάλλον θα το αφήσω, αν αλλάξω γνώμη θα σου στείλω πμ. Σ' ευχαριστώ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Κι εγώ πρέπει να έχω ένα στικάκι vodafone & ένα wind Αν τελικά χρειαστείς κάτι σφύρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Θα προσπαθήσω να βεβαιωθώ ποια εταιρεία έχει καλό σήμα και μετά θα ενημερώσω. Σας μερσώ πολύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν δεν εχει καλο σημα η εκαστοτε εταιρεια το ιντερνετ θα παιζει αλλα θα σερνεται. μια ελαφρια σελιδα οπως ενα φορουμ μεσω tapatalk δεν θα εχει θεμα, αλλου ομως δεν θα μπορεις να δουλεψεις, απλα. Σε ωρες μη αιχμης θα ψιλοπαλευεται, αλλοτε ομως δεν θα μπορεις να βασιστεις. Επισης παιζει ρολο κι η εποχη-μερος. Μιλαμε για καλοκαιρι σε νησι π.χ.? Αν ναι το δικτυο θα εχει ηδη γονατισει απο τους τουριστες, και σε καλη κατασταση να ηταν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2014 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Ερωτηση για GoPro Αυτα που σου δινει η συσκευασια με μια καμερα (ενα καμπυλοτο και ενα ισιο) κολλανε καπου. Αυτα τα κολλας μια φορα και μετα δεν ξεκολλανε? πρεπει να τα εχεις εκει μονιμα? Υπαρχει καποια βαση που να μπορεις να την μετακινεις? Ελπιζω να βγαζετε νοημα τη ρωταω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Όπα, θα έχουμε και 36ωρο λάιβ στρημ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Όπα, θα έχουμε και 36ωρο λάιβ στρημ! :rotfl: Μπαααα για την ωρα δεν προβλεπεται κατι τετοιο Νικολα! απλα κοιτουσα και μου γεννηθηκε η απορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Sony Ericsson W705 με χαλασμένο σταυρό, πλήκτρο οκ/play και τα παραπλέυρως πάνω πλήκτρα. Το πήγα στον Γερμανό και μου είπαν 45Ε και 12 μέρες αναμονή. Μου φάνηκαν πολλά και πολλή καθυστέρηση. Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί σε Αθήνα, που θα μπορούσε να επισκευαστεί οικονομικότερα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί σε Αθήνα, που θα μπορούσε να επισκευαστεί οικονομικότερα; Εγώ ξέρω αυτό http://www.vrisko.gr/advdetails/1dah6465_g0jdg51544dafai_767_23c Έχω φτιάξει κινητό sony εκεί αλλά δεν γνωρίζω αν είναι πιο οικονομικός. Πάρε τηλ και ρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Κι εγώ πρέπει να έχω ένα στικάκι vodafone & ένα wind Αν τελικά χρειαστείς κάτι σφύρα! Αν δεν εχει καλο σημα η εκαστοτε εταιρεια το ιντερνετ θα παιζει αλλα θα σερνεται. μια ελαφρια σελιδα οπως ενα φορουμ μεσω tapatalk δεν θα εχει θεμα, αλλου ομως δεν θα μπορεις να δουλεψεις, απλα. Σε ωρες μη αιχμης θα ψιλοπαλευεται, αλλοτε ομως δεν θα μπορεις να βασιστεις. Επισης παιζει ρολο κι η εποχη-μερος. Μιλαμε για καλοκαιρι σε νησι π.χ.? Αν ναι το δικτυο θα εχει ηδη γονατισει απο τους τουριστες, και σε καλη κατασταση να ηταν. Ευχαριστώ και τους δυο :) Τελικά δεν θα χρειαστώ στικάκι γιατί δεν υπάρχει σήμα εκεί που θα πάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 ... Ευχαριστώ. Θα πάρω να ρωτήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Όπα, θα έχουμε και 36ωρο λάιβ στρημ! τελικα κατι θα γινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο mytaxis που παω να τυπωσω την δηλωση μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Ειδατε τα google maps.Πλεον παει απο γειτονια σε γειτονια σε ολη την ελλαδα,βλεπεις κανονικα τον δρομο.Και κοιτοντας ,ειδα ανοικτα γκαραζ με αυτοκινητα μεσα[οκ οι πινακιδες δεν φιανονταν].Αλλα πλεον οι κλεφτες μπορουν να δουν τα παντα ,ουτε βολτα με το μηχανακι δεν χρειαζετε να περασουν να τσεκαρουν.Τραγικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Ναι....οι κλέφτες το google maps περιμένανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 απιστευτο τι εχουν κανει ομως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες