Jump to content
Sarevock

ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ & ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ

Recommended Posts

Μολις σήμερα ανακάλυψα τη σελίδα και πραγματικά χαίρομαι!!

Πριν κανα 6μηνο έπεσα μ'ένα townmate που έχω από πιτσιρικάς σε μπλόκο της ΟΕΠΤΑ.

Η έξάτμιση που είχα βάλει πριν καμμιά 10ετία ήταν ομολόγω θορυβώδης, έκτοτε την έχω τροποποιήσει και είναι πιο αθόρυβη απο τη εργοστασιακή

Παρ'όλα ταύτα το όργανο ήθελε να μου κόψει κλήση γιατι οπως είπε δεν είναι εργοστασιακή, εγώ του είπα οτι το μηχανάκι δεν κάνει θόρυβο και τότε έβγαλε ενα dbμετρο το κόλλησε στην εξάτμιση και το μαρσάριζε στον κόφτη τι γίνεται σε αυτή τη φάση?

αυτο κατα την γνωμη μου ειναι η μεγαλητερη απατεωνια γιατι τα enduro μαμιουντε στον θορυβο ενω τα παπακια με το ζορι τα 130 db να φτασουν αμα χωσεις το dbμετρο στην εξατμιση θα βγαλει τρελα νουμερα εμενα πχ που το δοκημασαμε εβγαλε 99-100 εκει ηταν αλλα μου ειπαν οτι θα με γραψουν αμα με πιασουν εξω :kaaaala::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά, πραγματικά εκείνη τη στιγμή ήθελα να του το βάλω υπόθετο!!

Τελικά έκανα τουμπεκί και την πλήρωσα τη κλήση, και αυτο που μου την έσπασε περισσότερο είναι ότι η κλήση ήταν πιο μεγάλη απ'την αξία της πάπιας

Πάντως ευχαριστώ, πλέον είμαι ενημερωμένος για future reference!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΡΩΤΗΣΗ: 'Έχω χάσει την άδεια κυκλοφορίας και μαζί το σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας. Τι θα χρειαστεί να ξαναπληρώσω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ως, προς την άδεια κυκλοφορίας, δεν υπάρχει πρόβλημα: γίνεται στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Συγκοινωνιών, μια δήλωση απώλειας και αντικαθίσταται. Δε γίνεται το ίδιο όμως και για το σήμα τελών κυκλοφορίας, το οποίο πρέπει να ξαναπληρωθεί στην αρμόδια ΔOY. Στην πράξη, όταν κάποιος έχει φυλάξει την απόδειξη πληρωμής, αποφεύγει να ξαναπληρώσει και σε τυχόντα έλεγχο, εξηγεί στους αστυνομικούς την κατάσταση, ελπίζοντας να βρει κατανόηση (χωρίς όμως να την βρίσκει πάντοτε) Το γράμμα του νόμου προβλέπει κυρώσεις όταν το σήμα δεν έχει επικολληθεί, ανε­ξάρτητα από την αιτία της μη επικόλλησης...

Αν ξεκολλήσουν το σήμα και μου το πάρουν θα υποστώ δλδ κυρώσεις;

ΕΝΤΙΤ: μόλις είδα ότι το θέμα είναι 5 ετών......

Τροποποιήθηκε από τον kriscoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίος! :_thumbsup:

απο τα καλύτερα θέματα ever!!!

+1

edit: ουπς και εγώ τώρα το είδα

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ χρησιμο το ποστ σου!!!! Εμαθα αρκετα και κυριως αυτο για το αμαξι (ατομα κατω των 23 ετων ή δεν οδηγουν 12 μήνες με το καινουργιο διπλωμα πρεπει να πληρωσουν 30%!!!!) Ευχαριστω πολυ!!! (Συγνωμη αν δεν επιτρεπετε ποστ επειδη εχει παλια ημερομινια)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα